- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Játékosoknak szánt, vezeték nélküli headset jött a PowerColor logójával
- Sokoldalú Thunderbolt 5 dokkoló érkezett a Cable Matters színeiben
- Bemutatkozott az In Win legfrissebb, AR szériás kompakt AIO-ja
- Hamarosan megjön a Samsung új, Lunar Lake-es notebookja
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuebler
senior tag
az is megvolt. közben egyik szerelő barátomat elértem, ő mondta, hagyjam csak töltődni, mert az akksit az ilyen "teljes merülés" után vissza kell tölteni 25-30%-ra, hogy beinduljon (állítólag telefonon, tableten is így van). egyelőre köszi, remélem megoldódott (munkagép, persze holnap van jópár határidő, ahogy az lenni szokott ilyenkor )
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
@matthew@
őstag
-
cuebler
senior tag
sziasztok,
kis segítség kéne mert ilyet még nem b***tam adott egy vn7nitro gép win7-tel, amit az irodában szabályosan leállítottam... volna, mert ugyan kikapcsolta a képernyőt, de a gép csak ment, a billentyűzet világított és a power lámpa is. nosza mondom, power gomb x mp-ig, hát nem ment. maradt ugye az a verzió, hogy megvárom, amíg az akksi bemondja az unalmast, csak közben mégis "alvóba" ment a gép (hogy az oprendszertől vagy magától, lövésem nincs). most ott tartok, hogy nyomkodom a power gombot, a lámpa meg villan párat sárgán és kész - "se tőled, se hozzád". fogalmam nincs, mi baja lehet... tippeket, esetleg? előre is köszi."Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Acer Aspire E1-751G típusú laptopomban szeretnék RAM-ot bővíteni, jelenleg egy 4GB-s DDR3 modul van benne, szétkaptam és ha jól láttam akkor 2 slot van benne, de ehhez lenne szükségem megerősítésre, hogy az ugye tényleg RAM-nak van?
Így néz ki a slot:
Kép1
Kép2
Kép3Illetve, ha igen, akkor ez a RAM mehet a jelenlegi mellé?
Köszi a helpet!Matthew 24:42
-
cocka
veterán
Hello!
Ha csak windóz 10-es driverek vannak az egyik Acer laptophoz, akkor azokat lehet telepíteni Windows 8.1-re is? Vagy rohadtul nem fognak működni?
-
sowi
őstag
válasz beach head #30891 üzenetére
semmi komplikacio nincs benne, nalad lesz a hiba nem az acer driverekben
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
beach head
senior tag
Érdekes, hogy ha az acer oldaláról származó wifi drivert teszem fel page fault in nonpaged area kékhalállal áll le a gép torrentezéskor.
Más gyártóknál is ilyen túlkomplikált a driverezés mint az acernél?
-
atesz19
csendes tag
Sziasztok
Tudnátok nekem segíteni hogy hol tudom megtalálni az Acer E1 532 laptop hálozati kártya driverét? Mert nem találom sehol sem -
Csöves
őstag
Acer E5-573G-35U3 laptophoz, hol találok Win7 drivereket?
Aquila non captat muscas.
-
sowi
őstag
válasz beach head #30882 üzenetére
elsore mindent az acetol, aztan lehet probalkozni a tobbivel, de nagy jelentosege nincs
-
SZIGMA
aktív tag
válasz beach head #30879 üzenetére
Szia!
Elég a legfrissebb, az elvileg minden előző javítást tartalmaz.
Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
sowi
őstag
válasz beach head #30878 üzenetére
acer honlaprol minden, majd ha kell a win frissit
-
beach head
senior tag
sziasztok!
Kérdés: win 10 telepítés után a v3-572G notbookra kell telepíteni az acer honlapjáról letölthető drivereket? Most abba nem mennék bele, hogy egy driverből (bluetooth , touch pad , wifi) van 2-3 fajta is, gondolom azt kell választani amiket a telepítő cd is felajánl, de újabb verzióban letölthető. Illetve az eset smart security egy Intel Watch Dog Timer driver frissítést is jelez. Ezt hol tudom frissíteni?
Realtek audio és card reader driverből acer honlapjáról letölthetőt kell feltenni vagy a realtek honlapján elérhető újabbat? Intel hd 5500 drivert az acer honlapjáról kell leszedni? Vagy az intel honlapról a legújabbat, esetleg a windows frissíti? Ugyanez a kérdés a geforce 840 driverről.Kicsit meg van bonyolítva ez a driver ügy, vagy csak én látom így?
Köszi.
-
artiny
őstag
Aliexpressen kitol erdemes venni laptop akumulatort?
-
mazza
tag
Hello,
Frissítenék bios-t egy acer E1-532 laptopon. 2.10-es verzió van fent.
Innen feltehető rögtön a legfrissebb? ReadMe fájl alapján csak futtatom, és gondolom next next.. tényleg ennyi lenne windows alól? -
cocka
veterán
-
Pee-Tee
tag
sziasztok
tapasztalat, vélemény érdekelne erről :
Acer Aspire F5-573G-56W9 (NX.GD9EU.004)
-
steele80
senior tag
Egy Acer E5-511-es laptop SSD-je nem muzsikál valami fényesen. HD sentinellel megvizsgálva megállapítottam, hogy SATA II-es portot használ az SSD. Egy 2015-ben gyártott gépben létezik, hogy nem SATA III-as port van?
-
Arpi575
csendes újonc
[link] mit gondoltok erről? jó vétel lehet irodai programokhoz, netezéshez és egy kis játékhoz low,medium grafikán (CS:GO, Overwatch)? Valamint tényleg jó az anyaghasználata?
-
sowi
őstag
válasz Misi-67gyurc #30857 üzenetére
5700hu+áfa, párban lehet rendelni
-
mpierre
veterán
Már csak annyi gondom van, hogy nem találtam eredetit. Az 6000mAh-s lenne, ami jobb is mint, az utángyártott, mert az max 5200mAh-s. (Már normális méretben...)
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
-
shteer
titán
-
Misi-67gyurc
csendes tag
Sziasztok.
Abban kérném a segítségeteket,hogy szükségem lenne Acer E15..E5-511 zsanérjára,jobban mondva arra a pálcára ami a zsanérral együtt a kijelző oldalán fut végig.
Ez ad némi merevítést a fedlapnak,és a keretnek.
Elsősorban a bal oldali kellene mert az eltörött,de ha csak párban van az sem baj.
Segítségeteket,ötleteket Köszönöm.Üdv.
Misi-67
-
mpierre
veterán
Üdv!
Lenne egy timeline x 3820tg notebook-om, ami egész jól fut, szalad (a fejlesztések után: +4GB mem; hdd csere ssd-re), ellenben az akksija már kezd elfogyni. Kb 0,75-1,5 órát bír már csak, szemben a 3-5 órával. Bármelyik hazánkban kapható utángyártott akksi jó, vagy van kerülendő?#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Simivok
senior tag
Sziasztok
Tegnap vettem egy Acer Aspire V3-371 laptopot. Annyi a gondom vele, hogy tegnap este alacsonyabb fényerőn néztem rajta filmet és ha éppen sötét jelenet volt, és utána világos, akkor mintha nagyon apró lépésekben feljebb ment volna a fényerő, és fordítva. Magasabb fényerőn ezt nem tapasztaltam...
Ez normális?
Galaxy S23 256GB Cream
-
Sanya
nagyúr
válasz pinnacle #30851 üzenetére
300.000+ árú 2 éves 2 hónapos Acer ultrabookom 2x volt szervízben. Mindkettő 1-1 hétig tartott, megjárta Brünn-t, javítás után tért haza. Volt vele 1x egy driveres problémám, miszerint az intel hibás drivert adott ki, és nem tudott kikapcsolni a laptop, de ez már megoldódott. Jelenleg üzemel, semmi baja.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Lányomnak keresnék, minél könnyebb laptopot, előadásokat gépelne, meg böngészésre kellene. 2 üzletben is az ACER TravelMate-t ajánlotta az eladó, mondván tudják, hogy a fórumokon nincs jó híre az Acernek, de igazából nincs vele semmi gond. Ezért kérdezem itt ahol tulajok vannak, hogy mi a véleményetek az ajánlott laptopról illetve az Acerről? Mostanában nincs vele semmi minőségi probléma, és az sem gond, hogy külföldön szervizelik? Nekem Toshibám van, jó, hogy személyesen tudtam beszélni a szervizzel, tudom, mostanában nem nagyon van erre lehetőség. Ezért nem ajánlják a Lenovo IdeaPad-ot sem. ThinkPad-et persze külön szervizelik.
N3700, 3710 elég szövegszerkesztésre, böngészésre? Remélem több nyitott lap sem okoz gondot. Nekem nagyon régi laptopom van, de semmi gond. Mindkettő proci jobb nála, csak nem tudom, hogy passzív hűtésnél, terhelésnél tudja tartani az órajelet, vagy visszaveszi, így lehet, hogy a végén a papírforma ellenére gyengébb, mint a C2D P8400. -
jobbacsabba
aktív tag
válasz DenesBa #30849 üzenetére
Még garis elvileg, a csavarokat csak végső esetben szedném ki. Mikor elindul a gép, nem látom a rendszer öntesztet, csak a nagy acer logót. utána javítaná a windowst, mivel nem tudja, fölad lehetőséget, hogy csináljon rendszer visszaállítást (nincs utolsó állapot mentve...) vagy helyreállító lemezt is választhatok, vagy parancssort (ez működik rendesen).
Ha írok egy win10 telepítőlemezt, azzal helyreállíthatom az OS-t? -
DenesBa
csendes tag
válasz jobbacsabba #30847 üzenetére
Szia.
Szerintem szedd szét, elemet ki, vársz tíz percet, majd vissza. Azt hiszem így alapra áll a Bios. -
Mukk
tag
Sziasztok!
Ezzel a laptoppal szemezek. Van vmi ellenjavallatotok? Azt írták máshol, hogy nem túl erős a háza és a zselés a billenytyűzete. Ugyanakkor ezen az áron a 17-es méret SSD-vel elég jó ajánlat sztem.
Van vkinek tapasztalata a laptoppal?
Köszi!
Mukk
-
jobbacsabba
aktív tag
Üdv!
Vettem használtan egy acer es1-531 lapost, win10 van rajta. Faék, na...
DE, mivel használt, gondoltam újratelepítem a win-t, csináltam egy rendszer alapállapotba állítást, de utána nem indult el a telepítés... CD-ről nem akar bootolni (Win7 próbáltam).
BIOSba nem enged belépni, jelszót kér. F12-re meg nem ad bootmenüt.
Ötlet, hogy mit tudok vele csinálni? (FONTOS: laptopként szeretném a továbbiakban használni.)Segítségetek előre is köszönöm.
Csaba -
DenesBa
csendes tag
Sziasztok.
Gondoltam ide írok, mert a packard bellt úgyis az Acer gyártja.
Szóval a hiba.
Packard bell tv43hc ebből is ez a 845ös jelölésű.
A probléma az, hogy képtelen vagyok beindítani a GT630m karit.
Nem látja semmi, driver nem települ, mert az se látja. Sehol nincs nyoma a rendszerben, hogy lenne. De, ott van, tegnap szétszedtem és fizikailag megvan.
Q5WVH LA-7912P az alaplap típusa.Esetleg valami diagnosztikai program létezik ami listát mindent, még a rosszat is?
[ Szerkesztve ]
-
CJ3
senior tag
Sziasztok SOS segítségre lenne szükségem van egy Acer Travelmate Noteboo-om 15,6" és tönkre ment a töltője....
Esetleg valakinek lenne elfekvőben valami ok miatt nem használt töltő? Egyébként egyfajta létezik az Acer-okhoz? Valaki tud segíteni vagy honnan tudnék szerezni....újat nem akarok venni hozzá.
Crypto
-
lezuvius
őstag
Sziasztok!
Van egy Aspire E15-m 4Gb RAM-mal amit keveslek néha, így felmerült bennem némi Plus RAM vàsàrlàsànak a szàndéka. A kérdésem az lenne, hogy vehetek bele 8gb-osat vagy nem fogják szeretni egymàst a 4gb-al?
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
sowi
őstag
válasz Criminal017 #30834 üzenetére
ACER ASPIRE 5830T, 50.RHM02.003, CABLE.HDD, 2800 Ft+Áfa
fillér utca 44.
van raktáronAnytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
Criminal017
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene, hátha tudtok.
Adott egy Acer Aspire TimelineX 5830TG nevezetű gép. Nem bootol, a hibakód hardveres dologra mutat. Az összes lehetséges szoftveres megoldást végigcsináltam, nem megy. Viszont ha mozgatom egy kicsit, egy pozícióban elindul vele az SSD, bebootol.
A helyzet az, hogy az SSD kábelét nemrég érte egy kisebb behatás, lehet megszakadt/megtört, sajnos. Megnéztem a kábel (aminek mindkét végén van egy-egy foglalat), és az alkatrész azonosítója P4LJ0 HDD Cable. Mielőtt rendelek egyet ebayről (máshol nem találtam), valaki esetleg tud valamit mondani, hogy honnan szerezhetnék egyet közelebbről?
Köszi, előre is!
-
shteer
titán
válasz kovaripeti #30825 üzenetére
Win update se talál hozza? Gyártói Support oldalon van?
szerintem jónak tűnik..
-
SZIGMA
aktív tag
válasz kovaripeti #30817 üzenetére
UEFI módban telepítetted? Néhány modellnél csak akkor működik a touchpad.
Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
Sanya
nagyúr
válasz penomope #30822 üzenetére
Mi a pontos típus?
Próbáld meg az iobit driver finderrel felrakni a drivereket. Nevedd meg, a próbaverzió tökéletes. Egyéb szarságokat ne rakass fel vele telepítés közben, ne add meg neki az email címed.
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
-
Sanya
nagyúr
válasz kovaripeti #30820 üzenetére
Tedd fel hozzá a win 10-es drivereket. Menni fog.
-
shteer
titán
Milyen Windows-t telepítettél pontosan?
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
kovaripeti
aktív tag
Közben belemerültem a Google-ba. Lehet, hogy ez a laptop csak Windows 10-ez kompatibilis???? Létezik? Nekem kell hozzá a windows 8.1 összes driver. Egy kis segítség kellene.
-
kovaripeti
aktív tag
válasz kovaripeti #30815 üzenetére
Hát én ezt nem értem. Tegnap írtam, hogy vettem egy ACER ES15 laptopot, és már a Windows telepítésnél sem a telepítés után sem működött a tuochpad. Mérgembe visszavittem a boltba, visszakértem a pénzt. Ma vettem egy ASUS X540S laptopot, és mit ad isten, ugyan az a hiba. Se telepítésnél, se windows telepítés után nincs touchpad működés. Sőt a saját driveréből talán a felét telepíti fel, a többinél failed. Valaki mondjon már valami okosságot mert már teljesen kivagyok tőle.Most fent van a windows 8.1. Drivereknem a fele failed de az nem érdekel, mert csak netre kell. De a touchpad-ot hogy keltem életre??????????????
-
kovaripeti
aktív tag
válasz kovaripeti #30813 üzenetére
Udv. Mar nem kell a valasz, visszavittem a boltba.
-
Arpi575
csendes újonc
kinek mi a véleménye erről laptopról?
-
kovaripeti
aktív tag
Sziasztok. Egy kis segítség kellene. Vettem egy ACER ES15 laptopot, feltelepítettem rá a Windows 8.1-et, de ha berakom a hozzávaló drivert, nem jön be semmi illesztőprogram automatikusan. Ha megnyitom és úgy indítom, akkor mondjuk a fele elindul, a másik fele nem, mondván nem kompatibilis az eszközzel!!!! Dehát ezt a driver lemezt kaptam hozzá!!!!
2. hiba: A touchpad nem működik rajta. Próbáltam megnyomva a fn/f7 de úgy sem. Akkor hogy kell bekapcsolni?
Próbáltam win 8.1 64 és 32 bit-is. Mindkettőnél mindkét hiba.
Mitévő legyek? -
Sanya
nagyúr
válasz Dealer95 #30810 üzenetére
Felhivod az acer.hu-n lévő telefonszámot. Lediktálod az azonosítókat, elmondod a hibát. Lerakod a telefont, kapsz 1 emailt. Becsomagolod a laptopot az eredeti dobozába garijeggyel, esetleg a számlával, majd az email csatolmányait kinyomtatod. Kb másnap, de néha aznap megjön a futár. Odaadod a csomagot, papiroztok, elköszön. Majd a csomag megérkezik Bünn-be, vagy ahogy idegen nyelven ismerik Brno-ba. 1-2 nap alatt kijavítják és jön is haza.
-
Dealer95
őstag
Sziasztok!
2016.08.13-ig garis még az Acer laptopom, megvan a kitöltött garijegy, számlám nincs (tudtommal nem is kérhetik).
Ez elég a garancia igénybevételéhez gondolom.Pontosan mi a menete a szervizbe küldésnek?
Minden esetben külföldre fog kimenni a laptop vagy van Mo-on olyan szerviz ahová lehet vinni a garis Acer laptopokat?Ill.: Win 8.1 van rajta gyárilag, viszont még pár napig frissíthetem ugye Win10-re.
Ha ezt megteszem, mondhatják, hogy a win10 miatt van a hiba?(A hiba jelensége: a billentyűzet lefelé és jobbra nyila nem működik az esetek 80%-ban)
[ Szerkesztve ]
-
penomope
csendes tag
válasz kovaripeti #30805 üzenetére
Átállítottam legacy-re és működik!! Szuper! Ezen is hagyjam, vagy vissza UEFI-re?
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
-
shteer
titán
-
shteer
titán
-
kovaripeti
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Vettem egy új Acer Aspire E15 laptopot, de egyszerűen nem tudom boot-oltatni vele a telepítőt. Pedig be van állítva a boot menüben. Indításkor nyomom az F2-t, bejön a boot menü, ott be van állítva, hogy az első legyen az USB, a 2. CD ROM, a 3. HDD. Berakom CD telepítőt, USB-be a telepítőt, és mégis a HDD-n levő LINUX indul. Valamit kell még engedélyeztetni vele? Vagy milyen beállítás kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest