Hirdetés
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- E-book olvasók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
YASKATIR
senior tag
Vettem egy Aspire A515-41G-t, amiben egy AMD FX-9800P CPU van a hozza tartozo integralt (R7) es dedikalt (RX540) vga-val.
A Windows 10 felismeri mindkettot es fel is teszi a drivereket, igy latom a task manager-ben, hogy van egy
AMD Radeon(TM) R7 Graphics
es egy
AMD Radeon(TM) RX540
a gepben. A problema csak az, hogy a driver tobb mint 9 honapos mindket esetben. Felmentem az AMD oldalara, hogy leszedjen a legfrissebb drivert (Adrenalin Edition 18.3.4 Optional), ami fel is telepul de...
A telepitest kovetoen a gep csak annyit lat a RX540-bol, hogy "Rx 500 series" illetve a Radeon Settings-et is keptelenseg megnyitni. Talalkozott mar valaki ezzel a hibaval?
Ui: Probaltam tiszta driver telepitessel is, update-el is illetve ujra is volt inditva a gep termeszetesen.
Probaltam a driver booster-t, de ez peldaul meg sem talalja a frissitendo driverek kozt a VGA-t, pedig a VGA mukodik
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Futás, futópályák
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- Lenovo ideapad T450, 8Gb, 500Gb ssd, Win10 Pro
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Lenovo ThinkPad T450 i5-5300U / 8 GB DDR3 / 120 GB SSD / Magyar Bill / Jó Akku / Win 10
- HP Elitebook 820 G3 (Intel Core i5-6300U 12,0" FullHD) több darab, akár 11.990Ft
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest