- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
genius89
újonc
Köszi, megtaláltam, elolvastam... mindent így csináltam tegnap este pont ilyenkor.
Láttam, hogy a Rufus a Win kiválasztása után visszadobja az MBR t, NTFS-t, hát visszapattintottam GPT, Fat32-re, ujraellenőriztem, igy uefi nek kellett lennie.
Mindazonáltal a Media Creator NEM uefi-s pendrájvot csinál??? Azon állitgatni nem lehet...
.. és hogy a DVD meghajtót sem mutatja, mint bootolási lehetőséget, függetlenül attól, hogy milyen lemezt teszek bele??? Media Creatoron semmi állitási lehetőség sincs, honnan lehet tudni, hogy az a lemez UEFi-s lesz?
Több ötletem nincs. Most megismétlek mindent a Rufussal, bér ez már a sokadik próbálkozásom lesz...Üdv:
Várnai Ferenc
-
genius89
újonc
Helló Sowi!
Elkészült a Media Creatorral a W10-es pendrájv,
elkészült a W10-es DVD lemez,
és meglett az usb-s külső DVD meghajtó, és én is lassan "elkészülök"....
Próbálgattam Linuxos lemezekkel is, semmi...
F12, 1 darab HDD, semmi más...
Amikor a hálózati bootot enabledre tettem, akkor legalább az IPV4 és 6 szépen megjelent....
Közeleg a hétfő, telefonálgatás, ahonnan vettük, de mivel Linuxsszal vettük, hát ne reklamáljunk,
ők csak forgalmazók, nem szervíz, nem értem én ezt, életemben telepítettem már legalább két
számítógépet, ezzel meg nem bírok el....
Igen, valakinek ráment végül a w10, de lécci meséljétek el, hogy hogyan.... ha nem lát egy darab meghajtót sem???Mégegyszer köszi!
Várnai Ferenc
-
stnorcy
aktív tag
Helló.
Van egy Acer Aspire 5742g 382g32mnkk gépem.
Procit szeretnék benne cserélni de nem találok hozzá semmilyen leírást hogy milyet támogat a benne lévőn kívül. Intel core I3-380M van benne I5 vagy I7-et szeretnék bele.
Lehetséges a csere? -
genius89
újonc
válasz
genius89 #31260 üzenetére
Sziasztok, szépjóreggelt Mindenkinek!
Most vásárolt Acer Aspire ES 15-ös Linuxos laptopom továbbra sem látja bootoláskor sem a bedugott pendrájvokat, sem a saját DVD meghajtóját, így nem tudok bebootoltatni semmiről.
F12-re csak a benne lévő wincsi jelenik meg.
Készítettem Media Tool-lal w10-es pendrájvot, de ez sem jelenik meg F12-re.
Mit kellene még a biosban eltekernem, hogy a DVD maghajtót, és az USB-ket felismeje?
Ha a kedves kiváló dolgozó megvesz egy ilyen laptopot, hová kell vinnie, hogy Oprendszert telepítsenek rá?
Mer, ha azt mondom én, hogy van egy jogtiszta W10-em, de ha csak egy Linuxot akarok telepíteni, azt sem tudom, mert a meghajtók meg sem jelennek a bootmenüben.
Vasárnap van, most majd szaladok valakitől kölcsönkérni egy külső usb-s DVD meghajtót, hátha azt látni fogja végre....
... mer ha nem, akkor hétfőn marad a szervíz.... ez rettentő gáz szerintem....
Tudna valaki segíteni bios be - elállítás ügyben?Köszönöm!
Várnai Ferenc -
genius89
újonc
Sziasztok!
Talpra szeretnék állítani egy most vásárolt ACER Aspire ES 15-öt.
Linux féle van rajta /Linpus/, amit le szeretnék cserélni.
A gondom vele az, hogy akárhova tekergetem a Biost, aztán bootoláskor, rányomom az F12-őt,
csak az egyszem benne lévő wincsit látja, sem a bedugott pendrájvokat, sem a DVD meghajtót sem látja,
így nem tudok semmiről sem bebootolni.
Tudnátok rá valami megoldást?Előre is köszönöm!
Várnai Ferenc
-
Huhohahaj
újonc
Hello!
Még 2014 ben vásároltam egy Acer e1 731 es laptopot. Egy pár hónapja el el megyeget a háttérvilágítás, de már kétszer volt szervízben, ahol csodák csodájára nem produkálta a problémát.....
Épp tegnap kaptam vissza az utolsó vizsgálatról, de azt mondták két napig folyamatosan ment és semmi baja nem volt. Tegnap este ahogy bekapcsoltam működött, egész estig használtam. Ám ma reggel bekapcsolásra ismét nem kapcsolt be a háttérvilágítás...régebben a billentyűzet random erősebb nyomkodására vissza vissza jött a kép, de most már arra sem.....
Hívtam az acer márkaszervíztm mondták hogy teljes kijelzőcsere..... de miért van hogy be bekapcsol a háttérvilágítás???? jelzem hogy biztos csak a háttérvilágítás a necces, mert fényben látszódik a képernyő.
Ez esetben nem lenne elég egy fénycső-csere, vagy inverter mehetett ki, nem tudom , igazából annyira nem értek hozzá....
Egyéb javaslatokat várnék, hozzáértőktől, előre is köszönöm -
kromatika
veterán
De működik rajta.
-
kromatika
veterán
Itt még volt olyan lehetőség is hogy usb key,avval is próbáltam de hiába.
És itt bármelyik lehetőségre kattintok vissza dob a biosba.Ha le van tiltva a manager ha nem.A telepítő tuti jó,ki próbáltam má gépen is.fat32 re formázva.de hiába.valami bios beállítás lenne szükséges,de nem tudom mi.nem értem.
-
kromatika
veterán
Sziasztok.segítséget szeretnék kérni.Adott egy Acer Aspire Switch 10 2 in1 noti amit USB pendriveról szeretnék újra telepíteni de sehogy sem jön össze.Biosban pendrive első helyre rakva,securite és fast boot letiltva,windows meneger ha engedélyezve van,ha nem akkor is újra induláskor vissza dob a biosba a gép.Már lassan megörülök.Sok notit raktam már újra ,de ez nem megy.Utána olvastam és le töltöttem a 32 bites verziót mert csak az megy föl rá állítólag.És probáltam uefi módban is a rufus segítségével.Felrekok pár képet a biosról.
-
Sanya
nagyúr
válasz
kalmancsaba #31245 üzenetére
Mekkora a tárterülete annak a merevlemeznek? Valószínűleg egy ssd sokat gyorsítana is rajta, meg az nem is melegszik. Plusz egy cpu-gpu pasztázás sokat segít.
-
kalmancsaba
tag
Sziasztok sikerült vennem egy aspire 5732z pentium t4500 ati videó és nahyon melegedik a vinyó fél órán belül 47 fokos ugy ha nem megy háttérben semmi tudtok rá vmi megoldást
válaszokat köszönöm -
Juditta_56
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Akkor, ha megengeditek, csatlakozom Hozzátok ezzel az elavult szerkezettel.
ACER Aspire ES1-571 notebook NX.GCEEU.068
Valószínűleg foglak zargatni Benneteket, mert nem hogy Acert, de semmilyen laptopot nem használtam rendszeresen eddigi életem során. -
meroly
veterán
Sziasztok!
Adott egy Aspire 5732zg.
Kerreg a hűtő ventillátor, valamikor le is áll.
Nem működik egyik usb sem.
Ha mozgatva van, akkor akadozik (lehet a vinyó is döglődik) és a wifit sem érzékeli már. Altatás/ébresztés után jó.
DVD olvasó sem olvas, billentyű beázott (cserélni kéne).Valami ötlet?
Érdemes még foglalkozni vele?Hol találok alkatrészeket hozzá?
Köszi
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz
Juditta_56 #31240 üzenetére
Szívesen!
A válaszom a kérdésre, hogy kiszolgál-e az a készülék a következő öt évben. Igen. (rendszeres karbantartással, frissítéssel és tisztítással, jól fog szolgálni)
Ajánlott-e pont az a típus? A jelenlegi piaci felhozatal és lehetőségekhez képest. Nem. (Az újabb 6. és 7. generációs intel procik mellett sok más technikai újdonság is érkezett velük, pl. USB 3.1 Type C, stb vagy az AC-s wifi adapter, SSD-vel szerelik az újabbakat, kevesebb a fogyasztásuk azonos, vagy magasabb teljesítmény mellett, DDR4 is előrelépés a DDR3-hoz képest stb.)
-
Juditta_56
aktív tag
válasz
Ric4m0nd #31239 üzenetére
Köszönöm,
de valszeg nem voltam elég világos. Ebben a kölcsönkonstrukcióban ez érhető el - illetve azok, amik a reklámújságban szerepelnek. A két olcsóbb nem szimpatikus, többet meg nem tudok adni érte, tehát vagy ez, vagy semmi egy jó darabig.
A hűtőt sajnos muszáj megvennünk, és csak kölcsönre tudjuk, viszont a törlesztőbe ez a noti még beleférne, főként 0%-ra.
Szeretném mondjuk 5-6 évig használni, lehetőleg probléma, hiba nélkül. Az, hogy "korábbi generáció", okoz-e nekem bármilyen hátrányt?
Tehát: ajánlható részetekről ez a notebook, arra, amire írtam ennyiért, vagy nem? -
Ric4m0nd
aktív tag
válasz
Juditta_56 #31238 üzenetére
Szia! Ha levelezés és word, internetezés a cél, arra elég tág spektrumból választhatsz. Gyakorlatilag ezt mindennek tudnia kell. Amit múlt pénteken rendeltem, és ma fog érkezni a futárral, az egy ES1-332 típus.
140ezer forintból pedig többféle konfigurációt kihozhatsz. Amit magamnak állítottam össze és jövő héten rendelek, az egy ES1-132 N4200-as négy magos processzorral, amibe 8 GB ramot, és 275GB-os SSD-t fogok tenni. Ez így kereken 136 és 140ezer forint közt mozog a napokban. Ha elég egy kisebb SSD és egyszerűbb RAM, akkor 10-20 ezret is lefaraghatsz az árból.
Ez a processzor az Apollo Lake (Goldmont) családhoz tartozik, ami a 7. generációs Kaby Lake processzorokal nagyjából egy időben került a piacra, viszont az alsó kategóriát képviseli 6 Watt-os teljesítménnyel.
A készülék amit linkeltél egy korábbi generáció. 5005U, amit már az új 6, 7ik generációk sorra leváltanak. A helyedben inkább az újak közül választanék. Bármelyik (web)shopban nézelődsz, a legegyszerűbb, ha leszűröd DDR4 -es memóriával szerelt példányokra. Az tutira a legújabb hat és hetes generáció lesz. Innentől pedig már 100ezer forinttól keresgélhetsz a csillagos égig.
ACER Aspire ES1-572 NX.GKQEU.013
ACER Aspire ES1-572 NX.GKQEU.002
ACER Aspire ES1-572 NX.GKQEU.030Sok sikert!
-
Juditta_56
aktív tag
Sziasztok!
A MM-ban veszünk a napokban 0%-os hitelre hűtőszekrényt, és ha már úgyis kölcsönt kell felvenni, megvenném hozzá ezt a notebookot is, ha van róla, vagy hasonlóról tapasztalatotok, és ajánljátok:
ACER Aspire ES1-571 notebook NX.GCEEU.068 (15,6" matt/Core i3/4GB/500GB/Windows 10)
Itthonra kellene, egy 10+ éves P4-es, XP-s, haldokló asztali gép váltására. Játszani nem szoktam, csak levelezés, nagyméretű excelek és wordök kezelése, némi böngészés menne rajta, és fontos lenne, hogy tudjak rá csatlakozni a telómmal (Doogee F5, MTK6753), meg a céges Sony Xperia Z2-es tablettel.
Azt ne mondjátok, hogy rakjak hozzá még X Ft-ot és... , mert nincs.
Nos, megéri az árát?
Előre is köszönöm a választ! -
Ric4m0nd
aktív tag
válasz
SPeti1984 #31235 üzenetére
Szerintem ha huzamosabb ideig nagyteljesítményen futtatod, akkor beáll egy sebességre, amit a hőmérsékleti tartományban egyenletesen tud produkálni. Inkább a balance beállítást javaslom. Akkor leviszi a sebességet 1Ghz alá is, amikor nem szükséges, és fülugrik 2.4 fölé amikor kell a teljesítmény.
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz
SPeti1984 #31232 üzenetére
Kösz a választ! Szerintem is ez a legizmosabb alsó kategóriás konfig. SSD-vel használom az ES1-131-et. 500Mb/sec feletti írás-olvasás sebességgel fut. N3700 CPU, 8GB ram 1600Mhz CL9-es késleltetéssel, csak az alaplap nem támogatja, így CL11-ben fut. Ha lenne még egy ram-slot a gépben, akkor két csatornával szerintem elég ütős lenne. Meglepően jól fut rajta a World of Tanks, és a Mass Effect 2, Dirt 3. Kíváncsi vagyok milyen lesz az N4200-es teljesítménye. Már az N3710-es is gyorsabb IGP-vel rendelkezett.
Az N4200-ashoz DDR4 SO-DIMM ramokat is lehetne rakni ami a grafikus teljesítményen javítana. Kár, hogy ezt nem alkalmazzák a gyártók. Szerintem direkt szorítják vissza az alsó kategória sebességét ezekkel a megkötésekkel, hogy ne versenyezzen a belépő szintű rendszerekkel. NVMe M.2 foglalatot is tehetnének bele a gyártók.
Rendeltem egy ES1-332-es 13 colos gépet ismerősömnek. Szintén N4200-as CPU, viszont aktív hűtés is van a laptopban. Teszteltem majd, hogy mennyire hatékony illetve hangos terhelés alatt. Utána rendelek magamnak is valamelyik típusból.
-
SPeti1984
senior tag
válasz
Ric4m0nd #31228 üzenetére
Egy ismerősnek választottuk ezt a gépet, nem az enyém csak én telepítem neki. Innét vásároltuk 87 ezerért.
Acer ES1 1324gb ram van a gépben, nem mondom jobb lenne 8gb-tal de ha jol tudom azt lehet cserélni benne ha esetleg később szüksége lenne rá. Én lehet lecserélném a HDD-t egy SSD-re és akkor szuper kis gép lenne. Most sem olyan rossz de azért csodát nem lehet várni az olcsó gépektől. Igaz ebben a kategóriában talán még ez a legjobb konfig.
-
SPeti1984
senior tag
Közben sikerült mindent feltennem. Ennyire még egy gép sem szivatott meg mint ez.
Amúgy itt ahhoz hogy a procit automatikusan vezérelje hogy 1,1 vagy 2,5ghz-en menjen ahhoz semilyen progi vagy driver nem kell? Mert én a gé ptulajdonságainál mindig csa k1,1 ghz-et látom ha dolgozik a gép akkor is.
-
SPeti1984
senior tag
Sikerült feltenni a win 10-et az Acer ES1-132-re most már csak azt nem tudom hogyan lehetne a touchpad-nél telepíteni hogy pl két újjal lehessen görgetni. hiába tettem fel a drivert.
-
-
bprubin
tag
Sziasztok!
Adott egy Acer S7 392 és valamiért nem akar működni a billentyűzet háttérvilágitása, minden driver fent van a honlapról, az fn+ gomb kombináció mindennel működik csak ezzel nem...
Van valakinek ötlete? -
SPeti1984
senior tag
válasz
arcsi84 #31220 üzenetére
Megpróbálom mert eddig pont ellenkezőleg próbáltam hogy MBR Uefi és Bios-hoz meg NTFS ja és 32GB-os pendriveal. Este kipróbálom jelzek mindenképp hátha másnak is segítség lesz ha így működik a későbbiekben.
Nálam amúgy még a biosban az sem jelenik meg hogy boot mode UEFI meg Legacy ilyen opcióm sincs.
-
arcsi84
aktív tag
válasz
SPeti1984 #31219 üzenetére
Szia!
Próbáld meg ezt a megoldást. Nekem segített.
Miért nem látja a pendriveon/DVD-n a telepítőt?
Nem UEFI kompatibilis pendriveot/DVD-t akarsz megetetni a géppel. Rufus esetén, miután beadod neki az ISO filet előfordul, hogy visszaállítja a partíciós sémát "MBR partíciós séma BIOS-os vagy UEFI-s gépekhez"-re, ilyenkor állítsd vissza GPT-re, különben nem fogja látni a gép.
A pendrive nem lehet 32 gigánál nagyobb és FAT32 rendszerre kell formázni, ellenkező esetben ugyancsak nem fog tudni bootolni.Switch10 és egyéb windows oprendszerrel rendelkező táblagép(W1-W4, stb.) így sem, azok csak a saját recovery pendriveról tudnak bootolni!
-
SPeti1984
senior tag
A segítségeteket szeretném kérni. Vásárolt egy ismerős egy Acer Aspire ES1-132-es netbookot amiben nincs dvd meghajtó. Gyárilag Linux van rajt de szeretne Win10-et rá (munkájából adódoan jogtiszta megoldott). Pendrivera kiírtam rufus-sal, de sehogy sem akar arról bootolni. Biosban sem látom a pendriveot pedig másikkal is próbáltam már, sőt másik win 10-el is. Csak az jelenik meg hogy Linux vagy hozzon létre új USB bootolható eszközt. F12-re meg bejön a linux mint választható oprendszer.
Mit kellene máshogy csinálni hogy elinduljon a win 10 telepítő USB-ről?
-
Toby888
senior tag
Üdv.Adott egy E5-571G masina, hangkártya problémával.A hiba úgy kezdődött, hogy a hifit nemegész max hangon rádugtam a 3,5 jack-re, nagy reccsenés, és azóta max hangerőn szól a laptop, hatalmas recsegéssel, és minimálisan hallható hanggal :/ mi csattanhatott el benne ?? HDMI-n tökéletesen átadja a hangot, és a mic is jó, csak a jack része kuka :/
-
kormi0312
senior tag
Sziasztok,
Adott egy Acer E5-573G-E399L. Testvéremé, csak most raktam bele egy SSD-t a HDD helyére. Áll a ventilátor, semmi alkatrész nem mozog és egy nagyon furcsa kerregéshez hasonló hangra lettem figyelmes. Olyan mintha egy HDD-nek nagyon zajos SEEK üzzemódja lenne, de az ugye jelen esetben ki van zárva mert nincs is benne.
Hallgatóztam kicsit és a CPU/VGA környékéről jött az a sercegő/kerregő zaj.Azt szeretném kérdezni, hogy van olyan fórumozó, akinek hasonló zajt produkál a gépe vagy csak ennek van/lett ez a számomra rendellenes hangja.
Testvérem nem tudta megmondani, hogy ezelőtt jelentkezett e ilyen zaj, mert ugye HDD volt berakva, aminek lehetett ez a zaja, meg nem is nagyon figyelt rá.
Szerintetek?
-
legenda007
aktív tag
Sziasztok! Van egy e5-571g laptopom, most 4 gb ddr3 ram +hdd. Szeretnék bele plusz 4 gb ramot és ssd-t. Segitség kellene hogy ramból milyet vegyek a neglévő mellé, pontos tipusra gondolok.
-
carloska8
csendes tag
válasz
KubanitoS #31213 üzenetére
Tisztában vagyok a jelenség hátterével, de köszönöm a részletes levezetést. A gépnek pedig utána néztem. Mindenhol azt írták hogy játék közben is milyen csendes. Nos ez az én gépemről egyáltalán nem mondható el. Ebből kifolyólag úgy gondolom, hogy valamilyen probléma miatt melegszik túl a GPU és nem azért, mert pl alapból ilyen szar hőelvezetést gyártottak hozzá. A hivatalos szervizzel már felvettem a kapcsolatot, csupán kíváncsi voltam valakinek volt-e hasonló gondja és, ha igen mi volt a pontos ok és hogyan sikerült megoldani.
-
Hiperhuje
aktív tag
Sziasztok!
Boldog tulaj lettem egy Spin 5-nek.
Persze nem kellett soká várnom az első szívásra. Örömmel fekszek le ágyacskámba, abban a tudatban, hogy youtube videót tükrözök a tévére, amit persze tud a win10. Ekkor azt látom, hogy a hálózaton minden TV-t lát, csak azt az egy kib@szott Panasonicot nem, ami persze pont az én szobámba van.
Tudnátok segíteni ebben?Üdv!
Hh -
KubanitoS
veterán
válasz
carloska8 #31212 üzenetére
A gép 93 fokon közel van az olvadáshoz, ezért elveszi a teljesítményt, hogy lehűljön nem veszélyes hőfokra. Ezután visszarakja a teljesítményt, a gép ismét felhevül a veszélyes zónába, majd megint lehűl, utána megint felhevül, majd megint lehűl és így megy tovább és tovább. A jelenséget throttlingnak hívják és a nem megfelelő hűtéssel rendelkező gépekre jellemző.
Egy újrapasztázás valamilyen szinten segíthet, de hosszú távon nem fogsz eredményes megoldást találni. Jobban utána kellett volna nézned a gépnek vásárlás előtt.
-
carloska8
csendes tag
Sziasztok!
Kb 3 hónapja vásároltam egy vn7-592g-5949 típusú notebook-ot. A kezdetek óta gondom van a gép teljesítményével. Játékok futása közben periodikus FPS drop-ok vannak (pl: GTA V, The Crew, Overwatch). MIndegy, hogy alacsony vagy magas grafikai beállítások mellett játszok, az FPS dropok ugyanúgy jelentkeznek pár másodpercenként. A FurMark nevű programmal beigazolódott a sejtésem. A GPU hőmérséklete eléri a 90-93 fokot és ilyenkor lezuhan az FPS, majd a hőmérséklet is olyan 83-85 fok-ra majd ismét felmegy 90fokra és ezt játsza.
Van valakinek ezzel kapcsolatban valami tapasztalata? -
-
Ric4m0nd
aktív tag
Szia! Következő beállításokat szoktam elvégezni friss telepítés után. Win 10-nél, és az előző oprendszereknél is.
Háttéralkalmazások kikapcsolása:
CMD Parancssorban (rendszergazdai jogokkal) írd be a következőket:
powercfg-h off ( ezzel kikapcsolod a hibernációs fájlt, és nem fog a háttérben menteni)
dfrgui ( kapcsold ki az állandó és ütemezett háttér-töredezettségmentesítést )
services.msc ( ha megnyílt az ablak keresd meg a windows keresés, és előtöltés szolgáltatásokat és tiltsd le őket)
dmwappushservice (ezt is lődd ki)Settings \ Privacy beállításoknál gyakorlatilag mindent állíts le és kapcsolj ki
Control Panel (Vezérlőpult\ Rendszer) menüben a "rendszervédelmet" tiltsd leEzek után indítsd újra a gépet. Töltsd le a windows legújabb frissítéseit, majd futtasd a Bleachbit és Ccleaner (+ccenhancer) programokat a teljes takarításhoz. Ha kész, akkor regisztrációs adatbázis tisztítás.
8GB ram felett érdemes a swap fájlt is kikapcsolni.
Futtathatod persze a Windows 10 manager-t is, és kikapcsolod a háttéralkalmazásokat, amelyek neked nem kellenek. Sok sikert!
-
Peace
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy kis Aspire V5-122P noti, amire Win 10 ment fel, de szegény meg akar halni. 1607-es frissítést próbáljuk rátuszkolni már napok óta, de nagyon ellenáll és a sebesség is ritka gyér. Jobban járnánk egy Win 8.1-el? Én úgy vettem észre, hogy a 10-es még egy fokkal jobban használja kis a hardware erőforrásokat, mint a 8.1, vagy nem jól látom?
-
SShadow
aktív tag
Sziasztok
Két kérdésem lenne:
1. Cpu csere volt 2310m helyett már 2520m van a gépbe Bios is frissült de a turbo boost valamiért nem megy csak 2.5a legmagasabb órajel a Bios nem enged állítani semmit.Van ennek valami trükkje?
2. A Gt540m valószínüleg meghalt benne mert akármit csinálok vele elkezd menni picit utánna a drivert eldobja a win (7 és 10is!!) érdemes megnézni hátha a cpu cserénél történt pasztázás nem sikerült vagy más baja van.Esetleg valami megoldás rá??Előre is köszi a segítséget
-
Sziasztok!
Tudtok ajánlani megbízható boltot (akár külföldit is), ahol jó áron lehet jó laptop memória modulokat kapni?
Egy őskövület Aspire 5730Z-t (párom ragaszkodik ehhez a laptophoz) szeretnék picit upgradelni még egy ugyanolyan benne lévő modullal.Az baj lenne amúgy ha esetleg a gyártó eltérne, de azon kívül minden spec megegyezne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Milyen autót vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VoLTE/VoWiFi
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- Asus rog zephyrus m16 2022 I9 12900H Rtx 3060 + HP Omen egér
- HP Elitebook 840 G3 laptop - i5/8GB RAM/256GB SSD/FullHD/HU billentyűzet/WIN11PRO
- Dell Vostro 15 3568 laptop (8GB ram, ssd+hdd, FullHD, Win10)
- Asus Zenbook 14 OLED
- HP Probook, 4magos AMD processzor, 16Gb ram, dual vga, SSD, új akksi: 55e Ft
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest