Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
félisten
válasz Raymond #27497 üzenetére
Harom helyen nezd meg mi van:
1) Geforce Experience - ha itt van akkor nezd meg lehet feltolta a resolution/render scale-t az egekbe, kapcsold ki hogy ne "optimalizalja" a jatekot
2) SteamVR beallitasok - itt mennyi a felbontas
3) A BS-ben a beallitasoknal hogy mennyi a render scale es az MSAASzerintem az a gond hogy tob helyen van magas ertek a rendering scale-re plusz meg lehet egy kis 8xMSAA is van ott ezert nem birja a kartya a dolgokat. Rakd ezeket vissza normalis ertekekre.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Jinxb1rd
addikt
Engem meg közben ez a zóna elfelejtés teljesen kiakaszt. Leteszem a fejest egy percre, mert el akarok menni mosdóba. Mire visszaveszem, már egy méterrel magasabban vagyok és két méterrel arrébb. Legutóbb a játék is bezárt magától.
Nem tudom mi van, de kezd rohadtul felkúrni...We are only Stardust...
-
Raymond
félisten
válasz gulasoft #27496 üzenetére
Pedig ott nem hardver problema van. Valami nem koser mert a BS attol sokkal gyengebb harveren is megy rendesen. Mit ir a SteamVR milyen felbontason megy a jatek? Volt olyan is mar hogy valami update beallitott 8xMSAA-t es ezt valahogy nem szereti a jatek/steamvr, vissza kell venni 4x vagy 2x ertekre.
-
Jinxb1rd
addikt
Narcosis most 6 euroért behúzható.
We are only Stardust...
-
a2d2
addikt
Ismét egy crossbuy cím ami nincs akciózva Quest oldalról: [link]
Kisgyerekeknek is jó lehet, más kérdés hogy az 1-2 órás tartalomért még a 10 dollárt is kicsit meredeknek érzem. Mondjuk Vader Immortalhoz képest nem is rosszA pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Pinky001
csendes tag
Üdv! Onward-ban lehet olyat beállitani hogy ülve is lehessen játszani? Mármint úgy hogy én real life ülök pl a fotelben, a karakter a játékban pedig nem. Úgy mint Contractors-ban pl. Nincs valami külső progi erre?
-
gulasoft
őstag
Igazad lehet, nálam az i5 lehetett a szűk keresztmetszet, mert a képet be kell tömöríteni, egy usb kábelen átgöszölni, onnan venni a quest által küldött adatokat és továbbítani a videókártya felé az új kép számításához, mindezt másodpercenként legalább 60-szor meghaladhatta a processzor erejét, ráadásul a 1080ti már kicsit sok is neki, de egy jó i7 az 120.000 forint. Amit ma lehet kapni az rtx 2060-as kártya az 140, moduláris táp 40, laplap 35, memóriák, összesen 360.000Ft és akkor egy meglévő házba próbáljuk mindezt begyömöszölni meglévő meghajtók mellé. Igy azért nem annyira kedvező a leányzó fekvése, míg az indexet még a te konfigod is elhajtja, mert nem egy usb kábelen próbál kommunikálni a fejszettel, hanem egy erre kitallált porton megy a videókártyától egyenesen, nem terheli vele a processzort. Megveszel questre 15 játékot kifizetted a fejszett árát, rájössz, hogy hoppá ez így nem oké, megveszed a kábeleket (a 10m-es usb 15.000Ft volt szállítással) , és akkor jössz rá, hogy ennyiért vehettél volna indexet, kisebb konfig elég hozzá, és hegyekben áll a leérteklés a steamen. Szóval questet az vegyen aki vagy em rendelkezik erős géppel, és soha nem is akar beruházni, vagy van egy erős vasa, és akkor jó választás mert ugyan a kivitele nagyon kínai feeling, az indexhez képest, viszont jóval olcsóbb, és ezért ennyi fért bele. Ha az index is ennyi lenne, nem lenne kontrollerenként 76 érzékelő, és a fejpántot ott is 60Ft/métere tépőzárral lehetne fejre szabni. Viszont ott a quest kábelmentes verziója és az a része nagyon jó. (csak lenne horror áron minden jó progi)
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
gulasoft
őstag
válasz Raymond #27483 üzenetére
Egyébként a questnek az egyik hátránya, hogy megveszel 10-15 játékot és kifizeted a fejszett árát mégegyszer, vagy veszel hozzá egy erőművet 300.000Ft környékén ha steames játékot akarsz játszani és 8-20.000Ft-ért kábeleket. Remélem még optimizálnak, mert nálam az i59400f és a 1080Ti a steames beat saberrel képregényt játszott, a debug tools-al nagyon le kellett butitani, hogy élvezhető sebességgel menjen a steames játék. Lehet hogy a rift-es játékokhoz elég lett volna a konfig, de nekem minden steamen van megvéve. Amit recomendednek írnak annak kétszerese volt a procim, a 1080ti meg nagyságrendekkel a legkisebb támogatottak felett volt. Lehet az i5 volt kevés, de egy jó i7 az 120.000Ft
-
gulasoft
őstag
válasz gulasoft #27484 üzenetére
Hát azt a legelején próbáltam (indexem van) de nekem nagyon nem jött be. (Én mondjuk ismerősökkel minden héten pingpongozok 2 órát). Lehet azóta fejlesztettek rajta, nekem a Racket Fury: Table Tennis VR jobban bejött singleben, de ahhoz is kell azér tér. De ha megvan valakinek akkor ott vannak discord csatornák. lehet szerveződni. Sajnos egyszer már visszaadtam, nem szeretnék megint lukra futni, de ha többen azt mondják, hogy most már kasa, akkor megveszem, és lehet tulni multiban, csak pont a multi ezeknek gyenge pontjuk volt. (lehet csak nagy volt a ping mert akkor még leginkább külföldiek voltak csak)
-
gulasoft
őstag
A doom vfr egy játékos (legaállib a steam szerint), gondolkodtam rajta, hogy megveszem, de emiatt nálam kiesett a pixisből.
-
Raymond
félisten
válasz kiskuplung #27477 üzenetére
Ha mar mas jatek - kijott a mult heten az Eleven Table Tennis a Quest-re. Ket environment van csak es nekem picit bugosnak tunik meg a PC-s verzio utan de nem vagyok egy nagy pingpong-os. Ja es ingyen volt nekem, nem tudom miert mert ha jol emlekszek akkor csak Steam-en vettem meg.
-
Jinxb1rd
addikt
Ott a Doom VFR-es kérdésem is, de senki nem válaszolt rá. Nem tudtam, hogy fitneszjáték.
We are only Stardust...
-
gulasoft
őstag
Van most steamen 7.5 dollárért Star Trek bridge crew cross platform multiplayer, sajnos questre 25 euró, de a steames emberkéknek jó lehet. Társakat játékhoz a
Hvrc-n
Magyar Multin,
vagy a Magyar Vr-on [link] találtok. Ez utóbbi egy most indult csatorna főleg magyar viszonylatok között élő embereket várunk multira. Itt nem baj, ha más a véleményed mint az adminoknak, van lehetőség vitázni, a személyeskedésen kívül bármit szívesen megbeszélünk.
Van egy township tale nevű pre alfa béta gamma mmorpg arra a Magyar Vr-on van egy kis csapat kezdemény, oda is szívesen várunk embereket. A csatornán ott a link, Nordax a kérdések 99%-ára tudja a választ, én kb. 30%-ra. A multi szerveződésben lehet felvetni bármilyen ötletet.
Szóval vannak azért inygenes játékok amikkel jól ele lehet lenni, nem kell feltétlenül csiliárdosnak lenni.Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz kiskuplung #27477 üzenetére
Van rá megoldás: hozzatok be témát. Raymond és én is próbálunk megosztani patchnote-okat, teszteket, híreket. De az a helyzet, hogy a tavalyi évben kijött minden hardware ami érdekes volt. Idén a CES-en jött ugye még az új NV driver ami érdekes volt és ennyi. Most a fertőzés maitt is maradtak el érdekes rendezvények, akár az MWC-n is lehetett volna valami mobilos VR megoldás, a GDC-n is jöhettek volna érdekességek, de mindkettőt elkaszálták a járvány miatt.
A legközelebbi érdekesség március 23-án jöhet: a GTC-n bejelenthetik az új NV szériát, talán az kecsegtethet még érdekes VR megoldásokkal vagy ha más nem olyan nyers erővel amivel még nagyobb felbontáson vagy FOV-on élvezhetjük a tartalmakat. De ennyi, sajna az idei év nem lesz olyan izgalmas VR szempontból, mint a tavalyi. De játékokat még hátha látunk majd az E3-on.
Én is szívesebben olvasnék, beszélnék másról, de ez van sajna, uborkaszezon. A VR fittness témából nekem is elegem van már, ezért is vagyok read only módban. De fel a fejjel nemsokára itt a HL: Alyx!
UI.: Bocsi, hogy említés szintjén behoztam a járvány témát a topikba, de nem akarom ez irányba terelni a beszélgetést. Akit jobban érdekel és szeretné kibeszélni bővebben a dolgokat, már ennek is van saját topikja ph-n.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Jinxb1rd
addikt
Már legalább 5x megírtam, hogy nincs meg nekem és hogy akcióra várok.
Lehet olcsóbb mint a Beat Saber, de ami van benne szám, annyi van aztán kész, abból kell élni. Ráadásul egy csomó élvezhetetlen belőle, mert nem mappolják újra. Az új térképek jók, a régiek ütemtelenek, ötlettelenek, ergo ez egy kb 12 számot tartalmazó játék.
Ha pedig így nézzük, akkor drága. Ha 5-6 euróra lemegy az ára, akkor megveszem, addig nem.
(#27477) kiskuplung
Senki nem állít meg, hogy beszélj ilyenekről.Én szívesen beszélek drágább játékokról is, ha anyagilag finanszírozod a havi 30k kiadást rájuk.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
kiskuplung
őstag
válasz Raymond #27475 üzenetére
Jaj, clickbait.
Még a Qualcomm szerint is, 2021-nél előbb nem jön rá semmilyen termék, Quest2 pláne nem. Az lehet, hogy 2022-ben se.
Kár amúgy, hogy pl ilyen hírekről már nem is beszélgetünk. Át is lehetne nevezni a topicot, mert itt már csak 1 dolláros vackokról van szó, meg ritmikus sportgimnasztikáról. A topic el elvesztette VR jellegét.
-
a2d2
addikt
válasz Jinxb1rd #27474 üzenetére
Nem értem, pont te írtad mikor érdeklődtem a játék után hogy mindenképp vegyem meg mert jobb mint a DC, meg hogy a kedvenced a Blue Stahli - Enemy.
Akkor nincs is meg neked?
Amúgy akcióban van folyamat (most is). Fele annyiba kerül mint a Beat Saber ráadásul cross buy (ha később mégis Questre váltanál)! Szóval szerintem teljesen reális az ára.[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Jinxb1rd
addikt
Space Pirate-t tegnap próbáltam, nem lenne rossz, de kevésnek érzem a content-et benne. De ha nem pajzzsal tolja az ember, egész meg tudja mozgatni a combot ez is.
(#27470) JoolsNOS
De milyen hibát ír?
Azért vigyázz, nehogy kétszer fizesd ki. Lehet nálad is papírokat vár a ticket rendszerben.[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Bagoly81
aktív tag
[link] Oculus Quest XR2 - 5G, 8K hát ez meg mi? ez lesz az új irány?
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Jinxb1rd #27462 üzenetére
Kitoltam az első kampányt a Distance játékban. Azóta változott a véleményem róla:
KURVAJó! Must Have!Amikor már az összes funkció be van kapcsolva a kocsin és a legnehezebb pályák jönnek be... tele van adrenalinnal. Elugratsz a lézerek felett, levegőben át kell fordulnod a kocsival, aztán a mennyezetre rászorítanod magad hajtűművekkel, miközben fűrészeket kerülgetsz...
Nagyon adja.Az meg hogy a lézereket szét tudják szeletelni a kocsit, de ennek ellenére tovább tudsz hajtani 2 keréken. Hát lol.
Ennyi zsé-ért aki tudja, feltétlenül húzza be
Egy kis részlet:
https://youtu.be/E2Qx-Fi-nUA?t=2361[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
a2d2
addikt
Synth riders-el kapcsolatban írtak a fejlesztők hogy nagyon hamar javítva lesz ez a hiba. Szóval tényleg nem lehet kikapcsolni jelenleg.
Moss-t az előbb fejeztem be, nagyon tetszett. Már előre látom hogy össze fogják csokizni magukat a gyerekek ha eljutnak a főellenséghez
A HRK-nál meg akartam venni 3 játékot (Space pirate trainer, distant, meg valamilyen tűzoltós), a fizetésnél nem volt régió beállítva, ha átpörgettem Magyarországra akkor rá akart dobni 27%-ot (de alapbeállításon is ki tudtam volna checkolni). Ezen kívül fel akar számítani egy dollárt még a fizetésnél. Itt ti miket állítottatok/mivel fizettetek?
Köszi!A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
Jött tegnap új ALVR frissítés: [link]
-
a2d2
addikt
Space pirate trainer 900Ft [link]
-
Jinxb1rd
addikt
A Doom VFR-t valaki próbálta Oculus Rift S-en? Szemet vetettem rá, de olvasok kompatibilitás problémákról, mások meg azt írják hogy ezek javíthatók, stbstb
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Márton #27444 üzenetére
Kipróbáltam a Distance-t. Hát aki érzékeny rá, elhiszem hogy rosszul lesz a játéktól. De nekem bejön, nagyon jó, látványos, a pályák sztorimesélő jellege hozzáad a játékhoz, zene is tetszetős... 2 eurót lazán megért, de szerintem ér többet is (bár videók alapján nem adtam volna ki többet rá). Poénos az is, hogy autós játék ellenére a fejemet 180 fokba kell csavargassam néha, hogy lássam hol vagyok, mi történik, mert átmegy Aircar jellegbe...
Mondjuk az alap VR beállításokba bele kell nyúlni, hogy élvezhető legyen: 5.0-ás kormányzás követő kamera, szintén kameránál gyengébb szögkövetés.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
a2d2
addikt
Azóta sem találtam meg. Viszont valóban fejlesztettek valamit mert viszont sikerült perfectre megcsinálnom azt a számot amin sokszor elhasaltam és végül ráfogtam a kamerás rendszerre (mindig egy bizonyos ponton nem vette be a golyót a hasam alatt és ez a rész 3x is szerepelt a szám közben).
Most viszont elsőre ment és átléptem a 4 milliós határt:
A frissítés utáni 1db bónusz számot viszont nem találtam meg. Szóljon akinek megvan. És aki ki tudta kapcsolni a pontkiírást. Köszi!A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
Help!
A frissített synth riders alatt hogy lehet kikapcsolni hogy kiugráljanak az eredmények a gömbökből?
Épp az edzésemet dönti romba, már mindent kikapcsoltam de nem találomA pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Jinxb1rd
addikt
válasz #15779328 #27455 üzenetére
Na ez egy nagyon jó hír, mert még nem kezdtem el játszani vele.
Úgy néztem, hogy eddig is jól futott, de így csak tökéletesebb lesz. Btw: akkor ez nem egy magától bekapcsoló cucc lesz, hanem mindig külön-külön kell majd a játékokra az nvidiának megcsinálni?
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
törölt tag
-
törölt tag
Van egy Dirt Rally steam key -em ,aki oculus tulaj, és még nincs meg neki, írjon rám.
Ajándékba! -
lanszelot
addikt
Hello,
Hétvégén tervezem kipróbálni a Boxvr-t.
Valaki tolta?
Milyen? -
abydos
aktív tag
válasz sonaj0203 #27450 üzenetére
GeFor... Nem
Legjobb mobilos? Szituációtól függ. Quest vagy Go a legjobb. Amit pár éve próbáltál már akkor se neveztem volna tudománynak (se VR-nak), mindenesetre jóval előrébb.
[ Szerkesztve ]
VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)
-
sonaj0203
aktív tag
Sziasztok!
GeForce Now-al használhatóak a VR szemüvegek pl. Ocolus Quest?
Vagy egy sima mobilos headset+ trinus vr-el/vagy valmi hasonló+ gforce now?
Apropó melyik most a legjobb mobilos headset? Legnagyobb fov?Egy pár éve próbáltam utoljára vrbox 2-vel, plussz xiaomi note3pro-val. Most újra kíváncsi lettem hol tart már a mai tudomány? És milyen lehet egy redmi note 8t-vel ?
Köszi
[ Szerkesztve ]
Van úúgy, hogy nem úgy van.
-
Márton
nagyúr
válasz aerosmith #27445 üzenetére
rosszul emlékeztem, nem is Alien, de azért félelmetes:
[link]
Ha valakit érdekelnek még hasonló, igényes 3D gömbök:
[link]
Ez valami verseny volt. Nem tudom miért nem rendeznek ilyet minden évbenEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
s:zozo
aktív tag
Az Alien Isolation kapcsán, megemlítek egy experience faktort is.
Az Alien: Isolation - Crew Expendable dlc-vel, érdemes bejárni a Nostromo alien mentes részét és azt képzelni, hogy tényleg ott vagy.Ha már experience faktor, akkor a Cyberpunk rajongóknak ajánlom a Blade Runner 9732
[link] oldalt és a "programot", amely akár asztali módban és vr-ban is (Open VR Api) támogatással megnézhető. A poént nem lőném le, legyen meglepi.Aircar-t gondolom sokan ismeritek, nálam zseniális meditációs élményt ad.
-
Márton
nagyúr
válasz Jinxb1rd #27443 üzenetére
Háát:
"if you get motion sickness with anything it will be with this game. You're not only going fast as hell but you're spinning around, gravity is changing, disappearing"Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Jinxb1rd
addikt
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
Engem az érdekelne, hogy mennyire bugos a Vr mód vagy hogy mennyire lett használható így a játék.
Ano játszottam vele PC-n, de nem fogott meg, rengeteg benne a logikai bukfenc és értelmetlenség. de VR-ban már lehet elmenne.
We are only Stardust...
-
Márton
nagyúr
Van egy 3D-360 fotóm egy Alienről, ha vkit érdekel.
Ez csak állókép, de ahogy fordulsz 180 fokot és megjelenik melletted, hát az is épp elég rémisztő, nemhogy még mozogjon..Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz #15779328 #27433 üzenetére
Nekem 10 perc elég volt belőle... Túl jó nekem. (Az Alien túl élethű)
-
a2d2
addikt
Ezt az OhShape-et próbálta már valaki? [link]
Úgy tűnik jó lehet teljes testes edzésnek és cross-buy!A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz s7evcsenko #27426 üzenetére
ÉS ha esetleg ismét osztogatni támad kedve vlakinek, a Gorn-t és a Budget Cuts-ot szívesen fogadom! (többi megvan és/vagy nem érdekes számomra)
-
Raymond
félisten
Rift S and Rift Build 14.0 Release Notes
Oculus Link
- The Quest microphone has been re-enabled for use with Link.
- A dedicated Oculus Link button has been added to the Oculus Quest menu bar to make jumping into Link quicker and easier. Similarly, a button was added to the Dash belt that allows you to quickly exit Link when using it.
- Link audio and microphone volume controls have been added to Dash and the Oculus desktop app.
- Moving forward, Oculus Link no longer requires that the Quest software and the PC software have matching version numbers. However, the two software versions must be within one version of the other. For example, Link will function when the Quest is on software version 14 and the PC is software version 15 or the PC software is version 14 and the Quest software is version 13. It will not work if Quest is on version 13 and PC is on version 15 or vice versa.
Miscellaneous
- Fixed a bug that prevented Oculus Link from working when the resolution had been adjusted with the Oculus Debug Tool.
- Fixed a bug that sometimes prevented Oculus Link from launching when the Link cable was disconnected and reconnected after ending a previous Link session.
- Additional bug fixes and stability improvementsPrivat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz gambler #27418 üzenetére
Nem tudom, nekem nincs problémám az irányítással, sőt: inkább menőnek érzem.
Bal kézbe a farmológépet pl folyamatosan váltogatni kell, de ehhez csak megnyomsz egy gombot a quickslothoz, áthúzod a karod a levegőben és már másik szerkezet is van rajtad. Ha bányászást megkezded, már át is tudod váltani.
Úgy érzem magam, mintha én lennék Tom Cruise a holnap határában. A karlengetéses futás is bejövős.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
s7evcsenko
addikt
válasz Bagoly81 #27419 üzenetére
Ezt a pakkot szerintem érdemes megvenni ennyiért.
Igaz steam-re kapod, de ez semmi hátránnyal nem jár oculusra nézve."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Dyingsoul
Topikgazda
Boneworks IQ (Image Quality azaz képminőség) és VRSS teljesítmény teszt. Nagyon alapos és jó tesztnek tűnik, nézzétek meg a grafikonokat! Már nagyon várom, hogy jöjjön az új NV generáció, hogy menjen nálam is a VRSS. Ennek örömére simán jöhetnének a 170, 210 Fov-os HMD-k is egyéábként, nem lenne sokkal nagyobb a gépigény.
És lám itt PH-n mindig azt írják, hogy az NV nem hoz semmi újdonságot a technológia asztalára, csak az AMD GPU-kígérgetnekmutatnak a jövőbe. Itt egy ilyen majdhogynem forradalmi megoldás és nincs róla egy cikk sem (A CES-ről persze volt egy bekezdés az NV-ről de annyi kb.)[ Szerkesztve ]
-
-
Bagoly81
aktív tag
oculusnál, most milyen játékot érdemes megvásárolni? ami megéri az árát és aaa szintű
[ Szerkesztve ]
-
gambler
tag
válasz Jinxb1rd #27410 üzenetére
Ha az optimalizálatlanságot (meg az egyéb bugokat) megoldják, még mindig ott van az irányítás kérdése. Lehet, én vagyok béna, de nekem pl a Subnautica-ban is az volt az érzésem, hogy VR nélkül jobban irányítható. Valahogy nehezen szokom meg az irányítást, vagy csak szimplán nem jó...
Van egy olyna érzésem, hogy az igazán jó vr játéknak teljesen más a megközelítése, nem csak arról van szó, hogy egy létezőt "víárositunk"Két szóban elmondhatom, amit az életről megtanultam: megy tovább (Robert Frost)
-
JoolsNOS
veterán
válasz Dyingsoul #27416 üzenetére
Oculusos, illetve eddig volt, máshol is van. Rift-S
Mintha az utóbbi 2 napban nem lenne. Kb pár Queen szám letöltése ami történt, nem hiszem hogy ezek okozzák.[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz JoolsNOS #27415 üzenetére
Ha Steam-es a BS-ed, akkor indítási paramétert csekkold és mindenképp legyen benne, hogy -vrmode oculus. Ha nincs akkor OpenVR-ban indul a játék, nekem CV1-ben kb fele olyan erős a haptic feedback.
-
JoolsNOS
veterán
BSben vajon miért nem rezegnek a touch-ok?
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
JoolsNOS
veterán
Minap egy videóban belebotlottam a Resident Evil7-be. Elég jónak néz ki és láttam, hogy valaki VRban nyomja. Ez is csak ilyet utólag buherált VR? Vagy van gyári változata?
-
Jinxb1rd
addikt
Ez a Seeking Dawn játék olyan jó lehetne, ha normálisan optimalizálva lenne... Nagyon látványosak a térképek, tök jó a loot és menürendszer, de optimalizáció néven olyan rusnya és elmosódott néhány dolog.
Btw: ez a játék lehet meg fog érni még egy misét. Tök jónak tűnik az atmoszférája, hangulata.
Into the Radius VR[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Dyingsoul
Topikgazda
Oculus Quest magyar bemutató. Egész jó lett szerintem megy az összefoglalóba is.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Dyingsoul #27406 üzenetére
Közbe megnyugodtam, letöröltem a lencséket. Valami porszem csinálta, csak még nem tapasztaltam ilyen csillogó jellegű hatást egy porszemtől. Noh mind1, sry.
A mai este kiderült számomra, hogy azért mindenkinek nem érdemes reklámozni hogy jöjjenek vrozni: egyszerűen nem képesek vigyázni a szerkezetre. Leboxolják a falat, összekocolják a kezüket, a földről úgy veszik fel a cuccot, hogy leütik. Idegileg nem bírtam. A csajszinknak meg a kétszeres roomscale se volt elég, átugrott majdnem a kanapén...
Beat Saber természetesen bejött nekik, a technikai demók is illetve a RAW data, másra meg nem jutott idő. Sok bíbelődéssel jár a sisak fel-le vétele 3 ember esetén, én csak két szám erejéig menőztem experten, míg ők easy-normáloztak.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Jinxb1rd #27405 üzenetére
Tekintve, hogy nálad már egy egész raktárkészletnyi Rift S volt, ezen meg sem lepődöm...
-
Jinxb1rd
addikt
Pixelhibáért is vissza lehet küldeni a ketyerét? Mert tegnapelőtt vettem észre hogy valami nem okés a jobb oldalon... Nem full pixelhiba, hanem nincs benne egy-két szín.
Úgy látszik nincs sok szerencsém ezekkel.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
gambler
tag
válasz kiskuplung #27403 üzenetére
Köszi, csekkolom majd, én még nem hallottam róla.
Két szóban elmondhatom, amit az életről megtanultam: megy tovább (Robert Frost)
-
kiskuplung
őstag
válasz gambler #27402 üzenetére
Kb már 1000x ajánlottam, de ha tetszik nektek ez a Moss, akkor vegyétek meg a Carly and the reaperman-t, ami ugyanez a stílus, csak annyival jobb, hogy ketten lehet játszani. Egyik ember irányítja a kislányt monitoron, a másik játékos pedig a segítőt, VR-ban. A megjelenés óta patch-csel az is bekerült, hogy egyedül is játszható legyen.
-
MlbMatic
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest