Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Amazon Fire TV stick/box
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SSD kibeszélő
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
-
lanszelot
addikt
-
Jinxb1rd
addikt
Gondolkozom azon, hogy eladom a Rift S fejesemet. Illetve azon is, hogy beszerzek helyette inkább egy Oculus Questet, a ritmikus játékokhoz, testedzéshez.
Aki mindkettőt próbálta esetleg:
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire zavaró a downgrade a Rift S-hez képest? Saját zenéket gond nélkül be lehet cuppantani hozzá? Steam-mel működik a quest?
Vagy inkább várjam meg az Oculus quest 2-őt?[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Enton
addikt
válasz Dyingsoul #26790 üzenetére
De még az is lehet, hogy egy picit tovább(is).
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Dyingsoul
Topikgazda
Minden Half-Life játék ingyenes Steamen márciusig, a HL: Alyx megjelenéséig!
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
gambler
tag
válasz lanszelot #26788 üzenetére
Én ezt vágom, de egyrészt itthon ezt találtam, másrészt mintha valahol arról lett volna szó, hogy az oculusnak kell a 3A, amit linkeltél, az meg csak 2A-t tud.
Itthon van 8 nap elállásom az internetes vásárlásnál, simán visszaviszem, ha nem működik. Nekem most csak az oculushoz kell, előbb-utóbb úgyis alaplap-csere lesz.
De köszi a linket!Két szóban elmondhatom, amit az életről megtanultam: megy tovább (Robert Frost)
-
Joshi
titán
válasz Dyingsoul #26786 üzenetére
Semmi különös, csak ne vonjatok le messze menő következtetéseket csak abból, hogy bizonyos időnként egyre több a komment. Még most is azt mondom, hogy ez csak akkor lenne hiteles, ha a kommentek tartalma is nézve lenne. Na ez ma még nehézkes, ehhez egy jól működő Ai kellene ami nincs.
-
Dyingsoul
Topikgazda
Mi az, hogy hiteles legyen ez a mérőszám? Az egyedi felhasználók növekedése nem hiteles? És minél többen látogatják a fórumot, annál kevesebb hozzászólásnak kellene lennie vagy miért nem hiteles az, hogy egyre több a komment?
Már hogyne érne... Te most konkrétan egy al-lekérdezésre gondolsz, a pusztán szakmai hozzászólásokra. És mi lenne ha csak szigorúan a hasznos szakmai hozzászólásokat számolnánk? Akkor kijönne, hogy itt 6-7 user értékes, a többiek meg elmehetnek zabot hegyezni? Ez egy fórum... A fórumhoz hozzátartoznak a hasznos és "haszontalan" hsz-ek is. Ugyanazt megkérdezik többen, többször igen ez is hozzátartozik egy fórum vérkeringéséhez, nem csak ph-n, redditen és máshol is.
Facebookon sok a nagyon buta ember mégis készül belőlük statisztika, sőt külön iparág épült rájuk...Egyébként pár hete kaptam törlési jogot és már néhány alkalommal éltem is a lehetőséggel... Nem lett vasszigor de sok témát kapásból törölni fogok amik korábban jogkör hiányában elnézésre kerültek mivel untam a modkerbe szaladgálni... (import-adókerülés, warez, hirdetések szóval a szokásos fórum alapelveket sértő dolgok).
-
gambler
tag
válasz lanszelot #26784 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Berendeltem hirtelen felindulásból egy AXAGON PCEU-232V-t, és igen, nincs sok hely a vidkari mellett (ami egy MSI GeForce GTX 1060 AERO).
Ami meglep, hogy átnyálaztam az Oculus oldalát, de alaplap kombatibilitásról nem írnak.
Szóval ezért nem igazán értem a dolgot...Két szóban elmondhatom, amit az életről megtanultam: megy tovább (Robert Frost)
-
lanszelot
addikt
válasz gambler #26777 üzenetére
Hello,
Alaplapi csatit semmiképp se vezesd előre az sok esetben jóval lassabb mint a hátsó.
Tehát ha azzal nem megy az elsővel még amúgy se fog.
Sztem 3.1 es kártyát vegyél amin van usb-c is, az mutatja tuti új, és nem raktárban elfekvő darab ami valójában 3.0-ás.
Arra figyelj legyen hova betenni. Van hogy vga miatt nem tudod betenni, régi lapoknál elő ferdül az új két foglalatot kitöltő vga-kal. Nagy a hűtés és nem fér oda, vagy eltakarja a ventit és amiatt melegszik a vga. -
Dyingsoul
Topikgazda
Remélem sokáig velünk maradsz a topikban!
Nagyon jó lett a grafikon, azt tudnám még elképzelni, hogy ha néhány oszlop tetején fel lenne tüntetve a nagyobb tüskéknél, hogy milyen hír/esemény adhatott okot a nagy számokra.
Én annyi módosítást javasolnék ha szabad, hogy jobb oldalra a "comments from users" helyett azt a feliratot tenném, hogy "Number of individuals" vagy "Number of individual users" és a bal oldalra írnám, hogy "Number of comments" ahol 0-400-ig százas léptékben van a kommentek mutatója.
Ez egyébként a topik nyitásától nézve lenne igazán durva ahol szerintem a növekedés még jobban látszana mert anno még nagyon kevesen voltunk és bár én hittem a topik jövőjében, anno rengetegen megkérdőjelezték a topik értelmét és életképességét.
Plusz szerintem az új VGA generációkkal, az egyre több minőségi VR játékokkal (Pl.: HL Alyx) ez idén és jövőre még nagyobbat fog nőni.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
beci43
senior tag
Sziasztok, Samu Odyssey +-hoz hol tudnék VR covert beszerezni?
-
a2d2
addikt
válasz kiskuplung #26776 üzenetére
Köszi a felajánlást de dehogy tartozol, nekem ingyen volt az a kód. Illetve ígyis-úgyis meg akartam venni Falloutot meg Skyrimet asszem azok mellé kaptam.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
goldb
tag
válasz Dyingsoul #26550 üzenetére
Folytatásként linkelek a topic elmúlt 2 évéről egy statisztikát, heti hozzászólások száma (kék), és mennyi (egyedi) felhasználótól (zöld) származik az adott mennyiség.
Nagyon érdekes együtt látni a két adatot, és azok az igazán érdekes hetek, amikor a kék oszlop magassága megközelíti a zöldét (vagy túl is nő rajta). Egyelőre nem sokáig lesz elérhető: (nem https , de interaktív )
-
gambler
tag
válasz kiskuplung #26776 üzenetére
Sziasztok!
Itt vagyok megint, tudjátok, én vagyok a kábeles csóka. Szóval megjött anker 3.0 kábele, és a quest még minid nem megy vele. Ugyanazt mondja, hogy ez egy usb 2-es kábel, pedig ez tényleg 3.0-ás. Valakinek valami ötlete? (Alaplap nem túl új: msi h77ma-g43, win 10-em van)
Milyen irányba induljak el? Vegyek egy usb 3 kártyát? Vagy próbáljak egy előlapot szerezni az alaplapi usb 3 csatihoz?Két szóban elmondhatom, amit az életről megtanultam: megy tovább (Robert Frost)
-
a2d2
addikt
Ezzel a Bow to blood-al találkozott már valaki? Ennyit talán megér a dolog, jó véleményeket kapott: [link]
-
-
GuruZone
őstag
Köszönöm még egyszer a tippeket,
Scan.co.uk-n január 14-i rendelt Rift S-t most vettem át. (DPD)[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
pimpi001
tag
oculus quest játékot csak a hivatalos aruhazbol lehet venni, vagy van valami digitalis kulcs árusító oldal is ahol olcsobb? Egyelore csak a vader immortal trilogiat venném.....
tboypimpi#2319 ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D
-
Raymond
félisten
válasz lanszelot #26762 üzenetére
Ha tul kozel allsz akkor nem az igazi, ezert is nem a tukros modszert irtam hanem hogy valaki mas csinalja a kepet egy-masfel meterrol igy tuti hogy a tavolit mered mert nem 20cm-re elore bamulsz hanem kb. annyira amennyire a HMD-ben levo lencsek is fokuszaljak a tekinteted.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
lanszelot
addikt
válasz Dyingsoul #26754 üzenetére
Hello,
Lefényképeztem a vonalzóval a homlokomon a szemem. Egyik vonalzó 60 másik 65 lett az eredmény.
Tükör előtt ahogy a rajz mutatja, egyik vonalzó 70 másik 75 lett :D :D :D
Megnéztem a két vonalzó ugyanúgy van rovátkázva.
Eldöntöttem: 74 es a távolság.
Beat saber alatt nincs bajunk, úgy hogy kaszabolhatunk :) -
ToMy_
tag
-
pimpi001
tag
Hey. Skacok. Beat saber-be hova kell bemasolni a custom song-okat. Kaptam linket 600 szamhoz de otletem nincs hova masoljam..... Illetve nektek van valami alternativ zenetek hozza? Punk rock. Elfogadom utmutatoval hogyan hova.
Masik kerdes oculus quest játékot csak a hivatalos aruhazbol lehet venni, vagy van valami digitalis kulcs árusító oldal is ahol olcsobb? Steamre is g2a-n szoktam. Koszi a választtboypimpi#2319 ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz lanszelot #26744 üzenetére
Valahogy rosszul mértek...
Fogsz egy vonalzót, beállsz a tökőr elé.
A vonalzót a homlokodhoz vagy a szemöldöködhöz teszed. Nullát odateszed a bal (neked bal) szemed pupillájának közepéhez. Tükörben a bal szemed közepére nézz közben, hogy jól illeszd oda. Vonalzót nem mozdítod.
Átnézel a jobb szemedre, a tükörben leolvasod, hogy a jobb szemed pupillájának közepénél milyen érték van. Az az IPD.
Fontos, hogy a vonalzó a homlokodhoz, szemöldöködhöz legyen szorítva és ne a tükörre tedd rá. A tükör-fej távolság mindegy mert úgy is a fejeden lesz a vonalzó.
Grafikusan itt. (jobbra balra lapozd a képeket)[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
válasz lanszelot #26752 üzenetére
Szerintem az IPD-nek csak az élességhez van köze de mindenképp érdemes jól beállítani mert nekem full godrayezik a széle a Questen ha elfelejtem gyerekek után visszaállítani.
Dance Colliderben és Beat Saberben statikus háttér van, Synth Ridersben viszont dinamikus mintha mennél előre. Ez zavar meg titeket szerintem. A beállításokban be tudjátok állítani statikusra. Engem nem zavar de én is megnézem kikapcsolva este mert nem hiányzik a felesleges inger, elég a sok golyó
Tuti ez lesz a megoldás, ahogy látom másokat is zavart: [link]
Esetleg még próbáljátok ki a napos hátterűt: [link][ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz lanszelot #26747 üzenetére
Fogsz egy vonalzot/akarmit amin ott a milimiterek. Csinal rolad valaki egy fenykepet olyan egy-masfel meterrol. A kedvenc grafikus programodban megnezed milyen hosszu a vonal amit a ket szemed kozepe koze tudsz rajzolni.
Szerk: ad rosszullet - milyen program volt? Vannak amik kiutnek szinte mindenkit vegy legalabbis a felhasznalok zomet meg rendes IPD beallitassal is. Nalam ez pl. a Minecraft es az Adr1ft volt ilyen de mar nagyon regen (evek ota) nem probaltam oket. Sokak az Aircar-t nem birjak, de ott nem vagyok benne biztos nem-e az alacsony FPS okozza naluk a problemat.
[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
válasz JoolsNOS #26746 üzenetére
Próbáltam papír centivel, vonalzóval, vonalat huztam papírra, más mérte, én mertem. Minden mérésnél mást látok.
Ezért kérdeztem.
Ti irtátok hogy amiatt lehet a rosszullét néhány játéknál. Néztem pénteken valamit és nagyon rosszul lettem tőle. Ekkor méregettem, és mindig más.
A páromnak 55, de olyan kicsire meg nem lehet össze tolni.
Tehát ő se tudja megmondani, hogy a játék rossz, vagy a beállítás. -
JoolsNOS
veterán
válasz lanszelot #26744 üzenetére
Ezt nem értem. Leirtad. Fogod a centit és leméred. Egyik pupillaközép a 0 másik pupillaközépnél a mért érték.
Ha egyedül vagy akkor meg amit Márton kollega linkelt.[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
lanszelot
addikt
Hello,
Hogy tudom lemérni az irisz távolságot?
Tudom, centi és lemérem.
De 75 és 68 között mérünk.
Néztem netes oldalakat is de használhatatlanok. -
Márton
nagyúr
válasz Raymond #26312 üzenetére
Alapvetően nekem [link] ez a szivacs is megfelelne, csak nem tudom, jár-e hozzá a müa. rész is? Vagy le kell kaparni a meglévő szivacsot? Az ragasztva van, nem?
Képtelen vagyok megemészteni, hogy 10e Ft egy vrcover (és a beastsaber )Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Raymond
félisten
válasz pimpi001 #26738 üzenetére
A lanc igy mukodik:
Jatek -> Steam (esetleg SteamVR) -> Oculus SDK -> Oculus eszkoz
Tehat nem a Steam-hez adsz hozza jatekot, azok amikoet az Oculus-hoz vettel eleve ott vannak a desktop Home-nal a Library-ba es alapbol ha valami kulsot elinditottal (manualisan a hattertarrol vagy a Steam-rol az is hozzaadodik a Home-ban talalthato jatekokhoz.
A Link hasznalata kozben a Quest gyakorlatilag csak a kijelzo es a kontroller (HMD es Touch pozicio) szerepet jatsza, minden mas a PC-n tortenik. A renderelt kep azta nem a PC-s HMD-re (Rift CV1/S) megy ki hanem a GPU-ban levo hardveres video kodolo csinal belole video stream-et, azt kikuldi a HMD-re ami dekodolja es megjeleniti.
A Quest nativ jatekok azok amik a HMD-n futnak es nem kell hozzajuk PC. Ezeket a hivatalos Store-bol veheted vagy ha a developer option aktivalva van akkor manualis rakuldheted a Quest-re. Egy rakat ott van a SideQuest-ben, pl. a Tea for God egy eleg jo elmeny ha van nagyobb jatektered. Vagy vannak olyan erdekessgek mint a Crisis Vrigade Steam / Oculus ahol az Oculus nem hagyta jova a sajat Store-ba, de a fejleszto terjeszti ingyen a SideQuest-en keresztul es egy amolyan becsulet rendszerben mukodik - ha akarod tamogatni oket akkor vedd meg a PC-s verziot a Steam-en vagy Oculus-nal ha nem akkor meg nem
-
stfx
aktív tag
válasz Sziszifeca #26739 üzenetére
Ahol a hand travelt kell megcsinalni, mindig lengesd fel le a szabad kezed, en igy csinaltam.
-
Sziszifeca
őstag
Hali,
A beat sabernél a 11-es szinthez elég könnyen eljutottam.
Ott kb 2 hibám van, és a 650méter helyett csak 560méterig jutok.
Van ennek valami trükkje? Van aki 900méterig is elment.
Most erősen, vagy hogy kell ütni ezeket a sza..okat>>Youtube/Sziszifeca<<
-
pimpi001
tag
válasz Raymond #26726 üzenetére
Koszi szepen. Letoltott jatekot csak a gépről akarok. Az eszközre semmitse akarok masolni. A steamen hozzalehet kulso jatekot adni es ugy gondoltam igy. De az eszkozre semmit. Tul draga volt. Nemakarom elbas...ni.
-
Gigi01
őstag
Valaki találkozott olyannal,hogy ha kikapcsolom az Oculust,meg kilépek steamből,és valami pörgeti a cpu-t?
Feladatkezelőben látni,és kézzel kell kilőnöm,mert nem áll le.(vr compositor) -
Raymond
félisten
válasz Sziszifeca #26728 üzenetére
Az enyemekben osregi GP 2500 es szinten jopar eves Rubin 2400 amiket hasznalok, megy rendesen. A legnagyobb "gondom" az hogy az egyik (jobb) mindig gyorsabban urul mint a masik, de akkor is egyszerre cserelem oket.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Sziszifeca #26728 üzenetére
2600 mAh ceruzába? Sok sikert illetve készítsd a brifkót. Ha párszáz mAh-val kevesebbel is beéred vehetsz 2x annyi tölthetőt pl eneloop-ból. A Panasonic almárkája.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
A nem bootol a monitoron ha be van dugva a ReverB, user error volt _Magyarul eke voltam...
Fordítva értelmeztem melyik az egyes DP port, beraktam a monitort a ReverB elé és lőn világosságMentségemre legyen mondva ilyen nem volt a RiftS vagy a Cosmosnál.
-
Sziszifeca
őstag
Hp Reverb kontrollerbe szeretnék tölthető elemeket és töltőt.
2600mah-ot szeretnék minimum..Mit ajánlotok?
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
twi452
senior tag
Igen a decemberi 1.5-ös bmbf-el megy friss beat saber customizálása. Modokból és saberekből nem működik mindegyik de majdnem naponta frissülnek.
Egyedüli szívás a zenéket visszaszinkronizálni. Nekem még egyszer sem sikerült tökéletesen a visszaállítás.
Most legutóbb az összes playlistemből kiszedte a dalokat és berakta egybe a custom songs alá.
Inkább hagytam így minthogy újra letöltögesse egyenként aztán a 600+ dalt 😄[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz pimpi001 #26722 üzenetére
1) Az Oculus szoftver telepitve van a PC-n? Ha nincs akkor toltsd le innen [link] es jelentkzz be az Oculus fiokodba (ugyanaz mint amit a Quest-en hasznalsz)
2) Az hogy a Steam-bol a jatekok menjenek engedelyezd ezt:
Oculus Home -> Settings -> General -> Unknown Sources
Ezzel menni fognak a Steam-es jatekok is. Mindegy hogy SteamVR vagy Oculus SDK-t hasznalnak, a fenti beallitas annyit jelent hogy ne csak az Oculus Home-bol induljanak a jatekok es programok hanem barhonnan. A Steam-es VR jatekoknal nem mind kizarolad SteamVR (OpenVR), van amelyiknel van Oculus SDK is es ott erdemes ezt valasztani indulaskor.
3) Developer Mode nem kell ezekhez, az csak a sideloading-hoz kell. Jelentkezz be az Oculus fiokodba az Oculus weboldalon es itt definalni kell egy Organisation-t, anelkul nem megy. Ha ez megvan akkor aktivalhatod a developer mode-ot az app-on keresztul.
4) a sideloading a legegyszerubben a SideQuest-el megy [link] ehhez kell a developer mode
5) kaloz programokat es jatekokat ne rakj ra mert zaroljak a fiokodat
-
tobias88888
őstag
válasz Sziszifeca #26723 üzenetére
Hiba volt, csökkenni fog a szimulátoros idő az asszony által
Arra jó, hogy egy gpu frissitesre nem azt a választ kapod hogy miért, hanem hogy a beat Saber is szebb lesz?
Custom songokat érdemes feltenni, ha még nem volt meg
-
barcalaci84
őstag
válasz pimpi001 #26722 üzenetére
Linkhez nem kell szerintem developer mode...
Bekapcsolod a questet, elinditod PC-n a a feltelepitett oculus software-t, rakotod usb3-s kábellel egy usb3 portra... Ha zöld minden a programban a device fülön, akkor jó vagy :)
Felveszed a szemüveget ottlehet kérdezi h allow data sharing? Nyomj a deny-ra...
Utána pedig kérdezi h akarsz-e link mode - ra váltani... Akarsz:)
Ha ezt nem kérdezi akkor manuálisan a Quest settingjeben is el lehet indítani az oculus linket(valahol alul lesz a settingsben)Ha minden oké akkor vagy a gépről steambol indítod a játékot, vagy ha nem akarod lévén i a szemüveget akkor alul a dash-en a monitor ikonnal látod a PC-d desktopjat és onnan indítod...
(steamvr játékteret kaliprald be)
-
Sziszifeca
őstag
Na én is kipróbáltam a Beat Sabert.
Eddig csak szimulátort használtam VR alatt.
Hát mit is mondjak. Ku..a jó.
Asszony is rákattant.
Még nehéz kicsit mert nagyon kell koncentrálni, normal módban is szenvedek, de úgy érzem egyre hobban megy. Meg azért meg is izzaszt kicsit. Mellette néha boxolok is, az talán jobban izzaszt. De más a mozgás.
Szóval ajánlom mindenkinek.[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
pimpi001
tag
Hali. Uj vagyok még igy kissebb problémám adódott. Megvan az oculus quest, megvan a link kábel. Nos. Sehogy sem sikerül a steamVR-el működésre birnom. A mobil aplikáción belül a developer modot sem tudom bekapcsolni meet ha ranyomok atiranyit hogy regisztráljam magam de csak eggy oppa most nemtudsz hiba jön ki. Szóval valami gyorstalpalot tudna valaki adni? Preferálom a Magyar nyelvet, de ha csak angol van valahogy megbirkózom azzal is. Köszi.
-
qqzs
őstag
Csak kribobaltam, nekem nem jott be.
-------------
van fittness songpack bs-re azzal lehet izzadni tiszta guggolas meg ugrabugra. Meg ott van a thrill of fight ha az nem izzaszt akkor hutohazban jatszoltehat azt mondjatok hogy a legujabb 360 fokot is tudo valtozaton is megy a customositas mint elotte? Biztos? nem akarok downgradelni
Eladó: GTS450
-
a2d2
addikt
A 20. szám még király volt de utána valami hihetetlen mélypontra süllyedt a tracklist. Egyértelműen átkerültem a B oldalra. :(
Kb 28-ig jutottam de szenvedős volt, alig vártam hogy a számoķ végére érjek, elmaradt a tegnapi extázis sajna pedig alig vártam a VR időt.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
válasz Jinxb1rd #26717 üzenetére
Na, kicsit feljebb azt írtad hogy Synth Riders szerinted jobb a DC-nél, arra meg most azt írod hogy az meg megizzaszt -> 8 után indulhat a synth riders party :)
Kár hogy nem látlak így a friends fül alatt. Írj majd jól sikerült számot privibe.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Jinxb1rd
addikt
Beat Sabert már experten játszom, de 2 óra alatt nem izzaszt meg. Lehet hardon újra működne a dolog, de a fos követési rendszer miatt nehéz rámozogni effektívebben.
Dance Collider még mindig megmozgat, legalábbis, ha a megfelő karaktert indítom el, nem a chill outosat.
Pistol whip tényleg jobb combokra, de 10 számos 6-7.000 Ft-os játékukkal elmehetnek a rákba.
Úgyhogy jelenleg nem tudom mivel izzadjak.
BoxVr-ra akarok egy jobb leárazástA2d2: vedd meg steamen a beat sabert, akkor crossbuy lesz.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Raymond
félisten
Az Oculus szoftver itt mindegy. A StemVR es a WMR ami problemas lehet. Masfel hete volt egy WMR update: [link]
- Updated to use new scaling capabilities on Windows 1903 and above. This particularly improves scaling for HP Reverb users.
- Removes the renderTargetScale setting. On Windows 1903 and above, app buffers are dynamically sized based on what the running app needs. On Windows 1809 and earlier, the maximum value possible on those operating systems is used.
- DX12 motion estimation on Windows 1903 and above for faster motion vector generation by lowering CPU cost and improving overlap of GPU work.
- New motion reprojection auto switching logic.
- Added NoInterEyeRotation exceptions for Fallout 4 VR and Battlezone.
- Updates the input profile exposed by the SteamVR driver.
- Fix performance and quality issues related to controller input and haptics.
Added settings to enable independent move/turn thumbstick overrides.Lehet az a kiemelt resz okozza a problemakat.
Szerk: itt a reddit thread az update-hez [link] es itt valaki linkeli hogy elojott nala a ghosting problema [link] ezert erdemes a ket thread-et vegigfutni, a megoldas lehet megint az lesz hogy meg kell talalani a megfelelo Windows/WMR/SteamVR kombinaciot es hogy beta on vagy off
[ Szerkesztve ]
-
-
Enton
addikt
Tud hűvösebb lenni? Az én példányomból tuti kihagyták a ventit:
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
qqzs
őstag
Questen most hogy all a bs customositasa? Par vercioval ezelott leragadtam azota nem kovetem de ismeros most uj verziot vette meg es customositani szeretne.
a2d2: van 1000 guggolas custumsong Bsben azzal biztos lesz izomlazad
Eladó: GTS450
-
-
stfx
aktív tag
Addig baszogatjatok a2d2-t amig megveszi a beat sabert, es mehettek vissza gyakorolni hogy megtartsatok a magyar top helyezeseiteket
Ingyen Merry Snowballs -
a2d2
addikt
válasz barcalaci84 #26702 üzenetére
Nem mániám, csak gondoltam ha a VR-ban tervezem megvalósítani az edzést akkor jó ha egyből lábra is megy. Az izomlázzal kapcsolatban igazad van, hogy csak az elején érzi az ember, én is így voltam DC-nél is (combom/fenekem) és Thrill of the fight-nál is (bicepszem alja és mellizmaim szélei).
Beat Sabert nem fogom megvenni addig amíg le nem viszik 20 dollár körülire az árát ÉS cross buy nem lesz. Nem akarom egy fillérrel sem támogatni a cross-buyt nem támogató fejlesztőket. Most egy ideig el leszek szerintem Synth Riders-el + Thrill of the Fight-al.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
barcalaci84
őstag
lábra pl a pistol whip jobb szerintem ha ez a mániád...
bár szerintem bármit is csinálsz akkor max az elején lesz izomláz , 2-3 játék után meg megszokja a szervezeted ...
pl nekem még DC-től se volt soha izomlázam , mert azt most vettem meg amikor már elég fitt vagyok...
pl mostmár a thrill of the fight után sincs úgy hogy 2 hónapja 2x3 menet alatt már halálomon voltam , most meg 12 menetet nyomok vagy 2x 6 menetet 20 mp-s menet közti szünettel...ez után jöhet egy kis beat saber
és mégsincs izomláz (első ilyen edzés után volt, de második után már semmi) -
a2d2
addikt
válasz barcalaci84 #26699 üzenetére
Ezzel az a bajom hogy ott lehet hogy megállás nélkül jönnek a kockák de hogy nem kapsz másnapra izomlázat a combodba az is tuti.
Megtartottam végül a Synth Riderst, toltam egy órát és most úgy érzem jól döntöttem.
Elkezdtem akkurátusan végigtolni az elejétől hard erősségen a számokat. Benne volt ez az Enemy is , az sem volt rossz (asszem 12. lettem), de az utána lévőnél hagytam abba (Dust to Dust) az még jobban bejött. Ennek egész jó volt az edzés értéke is, kár hogy a közepén volt valamilyen hülye kombó amivel elrontottam. Tetszett még a Raizer - Free is.
Elcsíptem pár 2., 3., 4- helyet is elsőre pár számnál pl ennél a farkasosnál:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest