Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SSD kibeszélő
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
Komolyan nem értem, mit nehéz lemérni ezen emberek.
Mindig ugyanannyit mérek, tűpontosan 65-öt:
Tükör elé állsz, vonalzót, mérőszalagot odarakod orrodra merőlegesen és becsukod az egyik szemed, amíg bebeigazítod a pupilád centumához. Becsukod és kinyitod a másikat. Ez nehéz?[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
iceman007
aktív tag
Nehezen tudtam lemérni és lehet hogy picit pontatlan, de megközelítőleg ~57 mm
-
iceman007
aktív tag
Sziasztok!
Elgondolkoztam, hogy szimulátorozáshoz nagy monitor helyett inkább beruháznék egy VR-ra, mert körülbelül hasonló árban vannak. Viszont teljesen kezdő vagyok a témában. Milyen eszközt ajánlanátok 150ezer forint környéki ársávban?
Assetto Corsa, Assetto Corsa Competizione, rFactor 2, Project CARS 2 és RaceRoom amikkel használnám.
A konfigom: 1070 Ti, i5-8500 és 16 GB RAM. -
MlbMatic
tag
Na, 6 honapos quest bal touche kampec,,, 1 éves rift S bal touche kampec,,
itt az eredmény a gyengébb kinainak, a CV1 ét összetörni se tudtam(\ /) (O.o) (>< ) /_|_\
-
Ombi5
őstag
Humblen VR akcio februarban.
Ime [link]
-
Dyingsoul
Topikgazda
Elméletileg Vive és Index állomásokkal is működik abból kiindulva, hogy az Index működik a Vive állomásokkal is. De az új 8K plus illetve a 8K X nem tudom mennyire megy vele, nem vagyok egy Pimax guru. Elméletileg működniük kell Vive állomással is.
Nézegetem egy ideje a Pimax oldalát meg a headsetjeiket, hát ők kb elhozták azt amire mindannyian vágyunk: hatalmas felbontás és óriási FOV. Csak hát Pimax support és ökoszisztéma... És persze az ára sem egy könnyen lenyelhető dolog.(#27290) lanszelot:
Én a magam részéről beleélem magam. Ha valaki beleéli magát, akkor ott a dolgoknak van súlya, reakcióid is valósághűek lesznek.
Ha van valami amitől félek, akkor az az Alien. Lehet itt jönni pszichológiával, de én anno kb 5 évesen néztem meg az Alien 1-et és hát hagyott nyomokat bennem. Még monitoron is félelmetes játszani az Isolation-el, mai napig nem tudtam végig vinni. Rám hatással van a képi megjelenítés és az a nyomorult hangulatfokozó zene, ami tökéletes összhangban van az Alien jelenlétével... Ember vagyok, nem gép, az érzékeim működnek és érzelmeim is vannak. A jump scare és egyéb horrorok engem is hidegen hagynak, csak azok váltanak ki belőlem érzelmeket amikhez én is kötődök. Walking Dead-et is néztem az utolsó évadig (azt nem néztem végig mert már nagyon uncsi lett).[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
lanszelot
addikt
Beatsaver oldarra sok NEM csim bum zene került fel. Sokan írták hogy hiányolják.
Legfrissebb és tekerj le.
Careless, GNR, Sick ...stb[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
válasz Dyingsoul #27285 üzenetére
Hello,
Előre jelezném nem kötekedés, csak szél jegyzet.
Hogy lehet félni egy játékban? Hiába vr tökéletesen tudom hogy játékban vagyok.
Nem volt még olyan játék ahol féltem volna.
Alien isolation - egyedül itthon, teljes sötét, izgatott voltam /nem feltem/ míg először megjelent a szörny, és ennyi. Utána már izgatott se voltam. Hiába zajok stb Csak egy játék.
Jump scare - nek semmi értelme, az nem félelem, az csak reakció. -
Dave567
addikt
válasz barcalaci84 #27271 üzenetére
Köszönöm a választ mindenkinek.
Igazából nem tudom megéri-e, mert se melyiket nem láttam élőben, nincs viszonyítási alapom.
Egyelőre Rift S veszem, arra lesz most pénz, később meg váltok.
-
kiskuplung
őstag
válasz Dyingsoul #27285 üzenetére
Szerintem is az, nagyon jól sikerült felépíteni a kilátástalan hangulatot. A VR-t pedig pedig pont úgy használja, hogy az támogassa a játékmenetet, pl a kötözés, ha megsérültél, vagy amikor bekened magad a belekkel..
A fizikát is nagyon jól belőtték, érzem, ahogy egyensúlyozni lehet egy kézzel egy hosszú, nehéz fegyverrel. Vagy néha percekig azzal szórakozok, hogy egy asztal felületébe kocogtatom a késem, meg karistolgatom
A gombbal guggolást gyorsan meg lehet szokni, én az ezt javító patchet fel se raktam.
Egyedül a súlyosnak tűnő, de valójában súlytalan döntések, és a rosszul lezárt kampány miatt van keserű szájízem.
A kérdésedre inkább nem válaszolok, pont hogy neked kell ilyeneket felfedezni... Inkább felhívnám a figyelmedet a feliratokra, amiket az új napok reggelein ír ki a játék : az elérhető nyersanyagok mennyisége csökkent, a zombiké meg nőtt..
-
veterán
Mire van szükségem egy pimaxhoz? Vive vagy Index bázisokra mennyire vagy hogy van ez? Örülnék ha valaki vágná a témát.
Nagy skandináv webshopba bekerült a kinálatba 60 napra ki tudom hozni ingyen vissza küldéssel, tesztelnék egy jót
Pimax 8k pluszt mennyire reccsen meg a gép Meg ezt a Pimax Atrisant amiben nem akkora a felbontás meg csökkentett a FOV de még mindig magas. -
Dyingsoul
Topikgazda
Srácok, kipróbáltam a Walking Dead Saints & Sinners-t és azt kell mondanom le a kalappal. Kiváló játék. Igaz, hátborzongató és jobb lenne egy picit nyugisabb valami, mint azon parázni mikor honnan rontanak rád és telik az idő
... .a harangig: apropó, harang: ezt át lehet vészelni vagy harang előtt haza kell menni a menedékbe? - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Plebi
senior tag
Köszönöm a válaszokat. Már el is vetettem.
Az arcpárnán kívüli huzatra van valami "hivatalos" verzió?
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
Raymond
félisten
válasz MlbMatic #27278 üzenetére
Belotted mar a Link-et a hosszabbitoval? Van egy 3rd party kabel is ami elmeletileg hasonlo mint a hivatalos de kevesebb mint felaron ($30): [link]
Az Europai Amazon-on nincs sajnos, de van egy nagyon hasonlo. Picit dragabban persze, de meg igy is a hivatalos EU-s ar feleert: [link] Na meg az se idealis hogy 3-5 het a szallitasi ido ebbol, a 3m van raktaron csak.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
MlbMatic
tag
válasz kiskuplung #27274 üzenetére
ígéretesnek tűnik, remélem nem egyhelyben állós story modos játék lesz
(\ /) (O.o) (>< ) /_|_\
-
Raymond
félisten
Art Plunge - minosegi experience, megeri megvenni:
1.99 - Oculus Go - [link]
1.59 - Steam - [link]A Go verzio megy Quest-en is es lehet benne picit mozogni, de nem erdemes sokat mert akkor belatsz a kulisszak moge es a varazslat eltunik igy inkabb egy ulo experience-nek jo ott is.
-
kiskuplung
őstag
Március 23-án jön a Half-Life:Alyx
-
Plebi
senior tag
Nemrég cseréltem le a Rift CV1-em egy Rift S-re. Egyenlőre csak jók a tapasztalatok, még a hang sem olyan szörnyű, persze azért a CV1 sokkal jobban szólt.
Ami kérdés van, a kábelt jól érzem, hogy vastagabb, meg merevebb, illetve a külseje olyan ragadósabb?
Az S tényleg kényelmesebb csak a kábel miatt kell máshogy helyezkednem mert azt jobban érzem.
A tisztíthatóság és anyagminőség már más kérdés, a sima Rift nekem egy minőségibb cuccnak tűnt. Jobb érzetűek voltak az anyagok. Tisztíthatóságban a felülete emiatt talán körülményesebb volt, de csak a felülete, az 1 szem szivacs meg VR coverrel lefedhető.Az S esetén van az arcszivacson kívüli általános védő "huzat" Homloknál nagyon könnyen foltosodik, igaz nedvesen megtörölve könnyen kijön, de nem találtam sehol sem huzatot rá, illetve olyan videó sem volt, hogy levehető valahogy és mondjuk mosható. Az arcpárna könnyen leszedhető, az jó.
A környéken árulnak egy Questet, árban most egy-egyben lehetne cserélni, (nem vele, úgy összességében) Ti cserélnétek az S-t questre? PC-m van hozzá, igaz akörül egy kicsit kisebb a helyem, máshol lenne nagyobb szabad terem "ökörködni", de ez lenne szerintem a kevesebb, inkább össze lenne kötve PC-vel. Olvastam, hogy elég érezhető még a lag Link esetén, ez még most is igaz?
Még annyi, az S korábbi gazdája amazonról vette, van még rá fél év gari (gondolom 1 év van rá), ha bármi gond lenne akkor én is tudom intézni, vagy neki kell intézni?
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
barcalaci84
őstag
válasz Dave567 #27267 üzenetére
előbb-utóbb biztos lesz megint Index , de vajon megéri - e a +600 euro-t számodra hogy kicsivel jobb a felbontás és nagyobb a FOV (ami miatt ugye a felbontás beli különbség se olyan látványos) és persze a az index kontroller is tök jó és a hangrendszert is dícséret illeti
a rift s-nek is vannak azért előnyei...pl az oculus os játékok biztos rendesen fognak menni (és azért itt vannak a legjobb játékok) és nem kell a falra aggatni bázisállomásokat...(ez elég nagy szabadságot ad felhasználásban) a touch kontrollerek is nagyon jók és minden támogatja
képi világban előnye h nincs akkora glare mint az indexen... a maradék 600 eurót meg el lehet költeni sok mindenre , akár játékokra is... -
6absbulldog
tag
Sziasztok,
Szimesekhez volna egy kérdésem Dirt Rally 1 és 2 -vel kapcsolatban.
Mindkettő megvan steam-en, de hozzáadtam az oculus kliens library-hez is.
DR1: Ha steam vr room alól indítom, akkor akad, kivéve ha minden low-ra van állítva.
Ha viszont Oculus home alól indítom, akkor fullon tökéletesen fut. Miért?DR2 (ez sokkal érdekesebb): Ha steam vr room alól futtatom, akkor low beállításon jól fut, minden más beállítás esetén laggol. Ha oculus vr room alól indítom, akkor minden második indításra érzékeli a kormányomat és egyik induláskor jól fut full grafikán (minden ultra), másik indításnál akad, de ha akad, akkor teljesen low-on is akad.
Most jön a poén, ha oculus vr room alól elindítom a virtual desktopot és onnan indítom el a steam-et (a sima steam klienst) és onnan indítom a játékot, akkor kiválasztva az openvr opciót, ultrán tökéletesen fut (és a kormányt is mindig felismeri) minden alkalommal.
Azonban, ebben az esetben van néhány grafikai "bug". A görög pályaszakaszokon az út olyan fényes (gamma a minimumom), hogy vakít. Másik pályákon a köd olyan ocsmány, hogy tönkreteszi az élményt, míg a finn pályákon az erdős részeken olyan sötét van, hogy alig látom az utat. Ha a grafikai beállításokban a shader opciót leveszem (két állása van: low és high), akkor ezek a bugok megszűnnek, viszont sajnos a shader opció több mindenre is hatással van és low-on minden nagyon csúnya lesz. Ezért érthető módon nem szeretném levenni.Kérdés: Másnál is vannak ilyen jelenségek a fenti két játék esetén?
Megjegyzem más szimmel nincs gondom, AC, Pc2, Raceroom szépen futnak (2060Super 8giga vram, Ryzen7 2700). -
Dave567
addikt
válasz barcalaci84 #27264 üzenetére
Köszönöm!!
Akkor sietek. -
pimpi001
tag
Kérdés. Mosthogy behuztam ezt a packot enis azvolna a kerdes hogy a quest es a steam vezetek nelkuli hasznalatat ti melyik progival oldjátok meg. Ingyenes vagy fizetos tökmindeggy csak melyik az amelyik tényleg normàlisan megy.
tboypimpi#2319 ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D
-
Dave567
addikt
Üdv
Szeretnék beszerezni egy VR-t.
Valve Index lett a kiszemelt, viszont egyelőre a Szemüveget meg a kontrollert venném meg, később meg a hozzá tartozó bázisállomást.
Így is tudnék vele játszani, vagy elengedhetetlen a bázisállomás? -
Jinxb1rd
addikt
...és 50 eurót adj meg, úgy biztos minden belekerül.
We are only Stardust...
-
lanszelot
addikt
válasz JoolsNOS #27235 üzenetére
Hello,
Rákattintok és.....semmi
-
a2d2
addikt
válasz kiskuplung #27250 üzenetére
Olvasom ám a topikot csak külföldön vagyok épp. Budget és superhot lehet érdekelne, pénteken tudok leghamarabb foglalkozni a témával.
Moss-t amúgy pár hete vettem meg questre 20 dollárért. Sejtettem hogy lesz előbb-utóbb vr bundle, elkapkodtam kicsit :(
[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
kiskuplung
őstag
Megvettem a Humble-s csomagot, akinek ezek közül kell valami, akkor írjon privit.
Cosmic Trip
Smashbox Arena
Budget Cuts
SUPERHOT VR(a2d2 még mindig prioritást élvez az ingyen Star trek miatt )
-
Raymond
félisten
válasz MlbMatic #27248 üzenetére
A jo az azert tulzas. Nekem is van/volt 2m amig ki nem jott EU-ban a hivatalos de az nem volt az igazi. Volt egy hir 1-2 napja hogy van egy 3rd party ugyanazokkal a parameterekkel mint a hivatalos csak felaron, de nem olvastam a reszleteket csak a cimet lattam. Lehet erdemes utannanezni.
-
Raymond
félisten
válasz MlbMatic #27244 üzenetére
Azert 80eur a kabel mert vekony es 5m (data fiber es power copper kombo). Az olcso USB3.0+ kabelek problemaja az hogy 2m alltalaban vagy jobbik esetben 3m es eleg vastagok es nehezek. A hivatalos Link kabel pedig vekonyabb es hajlekonyabb mint az eredeti CV1 kabelem. Ha mast is akarsz jatszani mint ulos jatekokat akkor a hivatalos ajanlott.
-
MlbMatic
tag
Sziasztok, egy kis segitseg kellene, mi kell a questhez hogy ossze-linkelodjun az oculus rift progiaval,, remelem ertitek
a gyari kábelre nagy piros X et rak(\ /) (O.o) (>< ) /_|_\
-
Jinxb1rd
addikt
Szerintetek ez alapján Szegeden ma várhatom a csomagot vagy inkább holnap fog jönni?
12.02.2020 | 11:24 | Budapest (HU) | A küldemény beérkezett az elosztó központba.We are only Stardust...
-
Dyingsoul
Topikgazda
Ha valakinek esetleg nem kell a Gorn és/vagy Budget cuts, akkor olcsóért átveszem szívesen. A többi nekem megvan úgyhogy én nem veszem meg a pakkot.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz gambler #27229 üzenetére
Ha még filóznál és sajnálnád a lóvét: én ilyenkor azzal győzöm meg magam, hogy ha alul a csúszkát átállítom 100% charityre (Humble = IGNnek nem szívesen adok pénzt ... bőven elég nekik a havi Choice, amit kapnak tőlem ) akkor úgy win-win szitu.
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Jinxb1rd
addikt
Megvettem a legnagyobb pakkot én is, bár a Superhot VR-t már végigtoltam Viveporton és annyira nem nyűgözött le, (bár nem tudom különbözik-e a verzió a Steamestől), de ennyiért...
Ja meg a Moss. Kiderül tényleg annyira jó-e, ezt is szénné ajánlottátok.We are only Stardust...
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz gambler #27225 üzenetére
Nem, íme mondom én Néked. Ezen kulcsok kivétel nélkül Steam alá aktiválhatóak vala, Oculus kulcs nem kerül a birtokodba a vásárlás végeztével.
(#27221) s7evcsenko
Nem elírás. A második tier ára foylamatosan változik, ugyanis az az átlagárat jelöli. Talán $6 körülről indult, de mivel nagyon erős a Tier 3, ezért hamar felkúszott.armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
YAKEN
aktív tag
válasz kiskuplung #27220 üzenetére
Én kb 6-7óra játékidő után felfejlesztettem mindent, amit lehetett. Kérdőjeles cuccok nekem is maradtak. 3-4 széfet nyitottam ki.
Én a fát talán a 3.mapon gyűjtögettem rohadt sokat mikor még éltek az emberek és harcoltak egymással. Ott azért dobálta a farönköket a game. -
Jinxb1rd
addikt
-
kiskuplung
őstag
válasz Dyingsoul #27209 üzenetére
Nem rossz
Én most vittem végig, 13 óra volt.
Sajnos elég kurtán-furcsán zárult le a kampány, és ráadásul úgy, hogy kb. a felszerelések felét ki se nyitottam még.
Épp kezdtem volna kicsit nagyobb biztonságban érezni, tudtam gyógyszert gyártani (a fél játékot fél életerővel, végig köhögő karakterrel vittem végig, mert sehol nem találtam gyógyszert), de az állomásokat nem tudtam felfejleszteni, mert MINDENHEZ fa kell. A végén már csak azért mentem pár kört, hogy csak és kizárólag fás cuccokat gyűjtögessek. Így is mire kinyílt a fegyveres állomás annyira, hogy tudtam volna jó kis fegyvereket csinálni, véget ért a játék.
Puskát kb 4x sütöttem el az egész játék alatt, gépfegyvert pedig egyszer se.Amint véget ért a sztori, visszakerültem az állomásra, és innentől kezdve lehetne a végtelenségig folytatni a gyűjtögetést, de már értelem nélkül. Vagyis hát lehetne tovább fejlesztgetni az állomásokat.
Én eddig a pontig hajlottam rá, hogy remek játéknak minősítsem, de sajnos így a végére azt kell mondjam, hogy kihagyott ziccer. Az árát mindenképpen megérte, meg szerintem baromi jó a hangulata, a fizika, az irányítás... csak hát kicsit jobban ráfekhettek volna a sztorira, mert pl egyetlen igazán sorsdöntő választásom volt, fél órával a játék vége előtt, ami így, lássuk be, édeskevés.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz bunnyhu #27215 üzenetére
A HP Reverb is "csak egy WMR headset", ha a többivel működik, ezzel is működnie kell.
-
bunnyhu
senior tag
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz bunnyhu #27210 üzenetére
Revive útmutató.
Betettem összefoglalóba a FAQ-ba is, régen benne volt valószínűleg véletlenül került ki.[ Szerkesztve ]
-
bunnyhu
senior tag
Reverb tulajokat kérdezném bár sejtem a választ, az oculus store-ban lévő appokat tudom használni?
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz lanszelot #27199 üzenetére
Van akinek puszta kézzel is megy a darabolás...
(olvassátok el a videó leírását)- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
bunnyhu
senior tag
Szereték oculus rift + DCS alatt adatokat látni VR alatt. Tudom, hogy a DCS-nek van sajátja de ott csomó minden nincs. Az MSI Afterburner-t monitoron jól lehet használni, és a google szerint mennie kéne VR-ben de nem nagyon sikerül kitenni az adatokat.
Esetleg valakinek tapasztalata, ötlete más app? CPU szálak használatát, memória használatot , ventiket stb szeretnék látni. -
Gigi01
őstag
Steam vr.Néha nem jól vagyok a játékban pozícionálva.
De nem találom hol lehet ezt újrakalibrálni steam-ben?Új szakácskollégámról főzés közben ma kiderült,nagy psvr-es.
BS beszippantotta,meg most kormányt kell neki keresnem. -
bunnyhu
senior tag
Anno az indiánok is azt gondolták, a fotó ellopja a lelküket. Amilyen szinten tart ma a grafika és az MI, még pár év max évtized, és beszélgetni fogunk az elhunytakkal. Még mindig kicsit a halálvölgyben van a mimika de egyre kevésbé, bármikor jöhet az avatar amiről nem mondod meg hogy nem húsvér. Az MI szintén eszetlen módon fejlődik, el tudom képzelni hogy néhányszáz célzott információ után olyan avatart csinálnak ami stílusában, nézeteiben hajaz egy valós emberre.
-
Dyingsoul
Topikgazda
HVG cikk:
VR-szemüveggel láthatta viszont az elhunyt gyermekét. De szabad-e ilyet csinálni?Azért ez kicsit betegnek tűnik így elsőre... persze más kultúra meg minden de ez már tényleg olyan, mint a Black Mirror.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest