Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Projektor topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz gambler #29680 üzenetére
Már régóta megvan, de sok gond volt vele főleg optimalizáció terén ezért pár óra tesztelgetés után hanyagoltam. Az új frissítéssel még nem próbáltam, hogy milyen, de ránézésre sokat javítottak rajta minden téren. Remélem a hétvégén lesz időm kipróbálni...
Most sok új videó került fel YT-ra, nézd meg és ha tetszik vedd meg, max refund ha mégsem jön be... szerintem azt a 20 USD-t megéri.
www.smart-bus.hu
-
Jinxb1rd
addikt
válasz gambler #27418 üzenetére
Nem tudom, nekem nincs problémám az irányítással, sőt: inkább menőnek érzem.
Bal kézbe a farmológépet pl folyamatosan váltogatni kell, de ehhez csak megnyomsz egy gombot a quickslothoz, áthúzod a karod a levegőben és már másik szerkezet is van rajtad. Ha bányászást megkezded, már át is tudod váltani.
Úgy érzem magam, mintha én lennék Tom Cruise a holnap határában. A karlengetéses futás is bejövős.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
kiskuplung
őstag
válasz gambler #27402 üzenetére
Kb már 1000x ajánlottam, de ha tetszik nektek ez a Moss, akkor vegyétek meg a Carly and the reaperman-t, ami ugyanez a stílus, csak annyival jobb, hogy ketten lehet játszani. Egyik ember irányítja a kislányt monitoron, a másik játékos pedig a segítőt, VR-ban. A megjelenés óta patch-csel az is bekerült, hogy egyedül is játszható legyen.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz gambler #27229 üzenetére
Ha még filóznál és sajnálnád a lóvét: én ilyenkor azzal győzöm meg magam, hogy ha alul a csúszkát átállítom 100% charityre (Humble = IGNnek nem szívesen adok pénzt ... bőven elég nekik a havi Choice, amit kapnak tőlem ) akkor úgy win-win szitu.
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz gambler #27225 üzenetére
Nem, íme mondom én Néked. Ezen kulcsok kivétel nélkül Steam alá aktiválhatóak vala, Oculus kulcs nem kerül a birtokodba a vásárlás végeztével.
(#27221) s7evcsenko
Nem elírás. A második tier ára foylamatosan változik, ugyanis az az átlagárat jelöli. Talán $6 körülről indult, de mivel nagyon erős a Tier 3, ezért hamar felkúszott.armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz gambler #26891 üzenetére
Igen, a stream elején mondtam hogy két modot tettem fel: az easy crafting és a VR enhancements modot. Az utóbbiban van olyan opció amit ha bekapcsolsz akkor az animációkat lejátssza VR-ban. Redditen kerestem utána, hogy mit érdemes feltenni hozzá, ott olyanokat írtak róla, hogy "enélkül nem érdemes elkezdeni játszani" meg hogy "Hú hát én végigvittem de kipróbáltam ezt a modot és olyan jó, hogy ismét le kell ülnöm vele játszani". Szóval ezért alapból modolással kezdtem de csak ezt a kettőt tettem fel hozzá.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
lanszelot
addikt
-
lanszelot
addikt
válasz gambler #26777 üzenetére
Hello,
Alaplapi csatit semmiképp se vezesd előre az sok esetben jóval lassabb mint a hátsó.
Tehát ha azzal nem megy az elsővel még amúgy se fog.
Sztem 3.1 es kártyát vegyél amin van usb-c is, az mutatja tuti új, és nem raktárban elfekvő darab ami valójában 3.0-ás.
Arra figyelj legyen hova betenni. Van hogy vga miatt nem tudod betenni, régi lapoknál elő ferdül az új két foglalatot kitöltő vga-kal. Nagy a hűtés és nem fér oda, vagy eltakarja a ventit és amiatt melegszik a vga. -
barcalaci84
őstag
válasz gambler #26626 üzenetére
A 3 m is elég karcsú...
Extreme digitalban van hama 1,8 méteres usbc usb 3.0 5/Gb/seces kábel... Nekem azzal ment a Quest link... Usb3 as hosszabbítóba dugtam és úgy is ment....
Ha maradt volna akkor a hosszabbított cseréltem volna egy aktív usb3-as 5 méteres hosszabbitora... -
lanszelot
addikt
válasz gambler #26624 üzenetére
Hello,
amazonon nem kell semmi indok, és vissza adják a pénzt.
Már nincs szükségem rá, van ilyen lehetőség is.
Online vásárolt cuccok bármelyikét vissza lehet küldeni bárhonnan vásároltad, indok nélkül.
Pl a színe nem pont olyan mint a monitoromon volt, kész, bőven elég indok bárhol. De mint írtam amazonon ez se kell és ott nem 14 nap, hanem 30 nap a határ.
Ha pedig prime-os, akkor a posta költséget se te fizeted. -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz gambler #26616 üzenetére
Javítottam a linket, bocsi a hibáért!
Az összefoglalóban most már a jó kábel szerepel de azért csekkoljátok légyszi!UI.: A kábelt azt hiszem vissza lehet küldeni, bár a visszaküldés lehet drágább, mint maga a kábel.. Ha nem tudod felhasználni a kábelt és érzékenyen érint akkor írj privátot és megtérítem a károd mert a linket én rontottam el (vagy az Amazon változtatott valamit az url-en bár ezt kétlem), bocsi még 1x.
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
válasz gambler #26614 üzenetére
Meg kellene próbálni egy inateck kártyával. Lehet hogy kevés az usb-n a kraft. Jaa igen ilyen anker kábellel működik.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest