Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Alaplap-proci probléma
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- E-book olvasók
- LG LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
v2
senior tag
válasz barcalaci84 #29498 üzenetére
köszi. Ez a mozgás simítás mit csinál? Utálom ezt a steam vr-t
[ Szerkesztve ]
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
v2
senior tag
Üdv. Lehet hülyeséget kérdezek,. A reverbnél lehet azt állítani, hogy 45 fps legyen mindig a képkocka? Mint az oculusnál. Ha igen, hogyan kell? Ez a 90 vagy 60 Hz mit csinál?
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
Márton
nagyúr
válasz Geller72 #29492 üzenetére
Nem is értem miért írtad: "van éppen Rift S"
Csak mert kilistázta?
Én rendeltem, még 360 euroért, néhány nap alatt itt is volt..Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Raymond
félisten
-
Geller72
veterán
caseking.de-n van éppen Rift S. paypal+dhl-el elviekben 463 euró a vége. Viszont én innen még nem rendeltem, ha jól emlékszem semmit. Mennyire valós ez a készlet jelleg, azaz ha kosárba rakom, akkor az el is indul felém? . Valamint kb mennyi idő a szállítás tőlük? (Magyarba.)
[edit:] - Közben látom, hogy van stock indicator, de az éppen unknown állásban van, ami meg a kb. a passz megfelelője lehet. .
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
válasz Foglalt név #29465 üzenetére
Humble lesz az, nem az Epic. .
-
Jinxb1rd
addikt
Megvettem a SpaceEngine-t, de refundot kellet kérjek rá, mert VR-ban számomra olyan nyomasztó élmény, hogy hihetetlen. Pedig chillelésre vettem.
We are only Stardust...
-
Dyingsoul
Topikgazda
The Half-Life: Alyx Workshop is now open
Ajjaj srácok...- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
s7evcsenko
addikt
válasz Dyingsoul #29486 üzenetére
Jogos, a kollága vámkezelése miatt keveredett ide a vám, de én az áfakülönbözetre gondoltam a +8%-al, ez magánszemélynek nincs.
Ahol van, ott akereskedő intézi ezt.
A vállalkozó az már más tészta, azt nem tudom hogy van."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Márton
nagyúr
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Márton #29484 üzenetére
Amit ide idéztél, az az eset, amikor te kilépsz az országból, vásárolsz, majd hazajössz. Alatta van az online vásárlás leírva. Elméletileg a kereskedőnek kell figyelnie azt, hogy mekkora forgalma van egy adott ország felé. Az amazon ezért jár el így. A másik részről, mikor neked van áfa fizetési kötelezettséged online vásárlásnál az nem tudom pontosan hol van leírva de gondolom akit érint az kikeresi magának.
(#29485) s7evcsenko: Nem a vámról van szó, az egy teljesen más dolog, mint az általános forgalmi adó. Ne keverd a kettőt.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
s7evcsenko
addikt
válasz Foglalt név #29483 üzenetére
Én úgy tudom, hogy EU-n belül nincs vám.
Nekem legalább is még sose kellett fizetnem semmire se +8%-ot, se ausztriából, se németből, se olaszból hozott cucc után se.
Lehet, hogy az üzleti mennyiségre más szabályok vannak, de a lakossági mennyiség után kétlem, hogy nekem pl. minden üveg nutella után kopogtatnom kellene nav-nál a különbözettel.[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Márton
nagyúr
válasz Dyingsoul #29479 üzenetére
off, csak hogy ne bizonytalanítson itt el senkit az infó:
Ha Ön magánemberként vásárol valamilyen terméket az Európai Unióban, csak egyszer, a vásárlás helye szerinti országban kell általános forgalmi adót (az uniós jogban: hozzáadottérték-adót, röviden: héát) fizetnie.
A másik uniós tagországban vett termékeket szabadon behozhatja abba az országba, ahol él, anélkül, hogy azt a határon be kellene mutatnia, vagy vámáru-nyilatkozatot kellene kitöltenie. Az egyedüli feltétel az, hogy a kérdéses termékeket kizárólag saját maga és családja számára – személyes használatra, illetve fogyasztásra –, ne viszonteladásra szerezze be.
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Foglalt név
addikt
válasz s7evcsenko #29480 üzenetére
A törvény hiányos ismerete nem mentesít annak hatálya alól. Nem tudom otthon hogy megy, itt ha megveszek valamit személyesen külföldön, akkor a határon visszakérhetem az áfát és ha elérek egy bizonyos határt, akkor befizetem a 8%-ot. Ha viszont nem én hozom át a határon, hanem a posta, akkor mindent elvámolnak és a vámolás költségét is nekem kell fizetni.
-
Jinxb1rd
addikt
500 fontért most egyébként scan.co.uk-ban is kapni questet, 128 GB-osat
https://www.scan.co.uk/products/oculus-quest-all-in-one-vr-gaming-system-128gb-wireless-inc-headset-plus-l-r-touch-controllers-no-pcEgyébként osztom Dyingsoul véleményét, ez az amazonos áfa stb ez nem Vr témakör. Aki akarja majd megkérdezi aztán válaszolnak rá
We are only Stardust...
-
Márton
nagyúr
elfogadom, csak egy nyúlfarknyi mondat még elférne ott, hogy "vigyázat..."
A 8%-ról én sem tudtam, nem kevered véletlenül azzal, ha áfa nélkül vesz valamit egy vállalkozó akkor itthon meg kell fizetni a 27%-át?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
s7evcsenko
addikt
Ezt a 8%-os dolgot honnan veszed?
Nekem vásárlóként nem kell tisztában lennem, hogy hol mennyi az adó/áfa.
Ahogy írták előttem, ez forgalom függő és a boltnak kell ezzel foglalkoznia, ha elérte azt a bizonyos forgalmat Magyarország felé."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Márton #29478 üzenetére
Erre van az Amazon topik, az benne van az összefoglalóban.
3) Hol a legolcsóbb az Oculus Rift S?
Amazon.de és Caseking.de- Ha nem vagy jártas az amozonos rendeléssel kapcsolatban az amazon topikban kell tájékozódni, nem itt!
Esetleg átírhatom Rift S-ról bármire ha az segít de ezek után kétlem.
Egyébként meg amit 19%-os áfával vásároltok külföldről, a maradék 8% adót szépen be kellene fizetni. Nem X Y külföldi boltot kellene okolni azért, mert nálunk 27%-os ÁFA van, amit mindenkinek meg kell fizetni. De ez megintcsak nem a topik témája.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
a2d2
addikt
válasz mekkGyver #29475 üzenetére
Nem mindenhol van. Csak a nagyobb online áruházak vannak rákötelezve akik x összeg feletti forgalmat bonyolítanak évente. Az amazon.de az ilyen (innen jött a Questem), de pl a caseking.de az még nem (innen jött az 1070-esem).
Ha van raktáron caseking-en akkor érdemes onnan rendelni. Akár 128-asat is ha nem sokkal drágább mint az amazonos 64-es + áfakülönbözet.
Vagy amazonról rendelsz egy jó állapotú visszaküldöttet és akkor megint a pénzednél vagy.Közben látom megelőztek, nem frissítettem az oldalt vagy mi.
@pimpi001: Questre ne kössél semmit BT-n keresztül mert kísérleti stádiumban van a dolog. Induláskor le is volt tiltva. Raymond által linket kábelt használom én is ha jobb hangminőségre vágyok. Ha pedig PC-ről streamelek akkor közvetlen a PC-re van rákötve a BT fejhallgató, úgy nincs hallható csúszás.
[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Raymond
félisten
válasz pimpi001 #29472 üzenetére
Igen, sztereo lesz. Csak a kenyelem miatt van mindket oldalon csati.
(#29473) mekkGyver
Ennek semmi koze ahhoz hogy vallalkozo vagy vagy nem, az Amazon viszont szallit akkora mennyisegben Mo-ra hogy be van jegyezve mint AFA koteles igy a magyar AFA-t szamolja Mo-ra mert ezt fizeti be Mo-n. A Caseking peldaul nem szamitja at mert nincs akkor forgaloma Mo-ra.(#29474) Plebi
Igen, de az 1.2m, ez a 20cm pedig jobb/kenyelmesebb megoldas.Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
-
Plebi
senior tag
válasz mekkGyver #29473 üzenetére
Ha kimész, akkor helyben vásárolsz, egyébként online rendelésnél már a magyar áfával fizetsz.
(#29469) Raymond : A füles oldala szerint van is hozzá gyárilag jack kábel.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
mekkGyver
aktív tag
válasz Raymond #29471 üzenetére
ÁFA? Nem vállalkozó vagyok. Ilyenről még nem hallottam, pedig most rendeltem pl. kesztyűt Angliából, ott nem volt felár. Na meg ha kimegyek Ausztriába, akkor sem sarcolnak azért, mert magyar vagyok...
Idegeskedni nem más, mint mások hülyesége miatt magunkon bosszút állni.
-
mekkGyver
aktív tag
válasz pimpi001 #29466 üzenetére
A hangot csak időgéppel tudnád a képhez "csúsztatni" A késés a BT feldolgozás - kódolás -dekódolás miatt van. A képet hozzá lehetne késleltetni, ami pl. egy tévénél (filmnézés) nem lenne gond, de VR-nál a fejmozgás, kontroller és egyéb reakciók miatt nem életképes.
[ Szerkesztve ]
-
Plebi
senior tag
válasz pimpi001 #29466 üzenetére
Vezetékesen csúszik fél másodpercet? Ha BT-on keresztül, akkor a fejhallgatódat csatlakoztasd vezetékesen, úgy nem lenne szabad csúsznia.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
-
pimpi001
tag
skacok. help. quest-em beepitett hangszorojat hasznalom de mar nagyon recseg a szerencsetlen igy zavaro nagyon. van a eggy [link] ilyenem kiprobaltam de a hangg kesik vagy fel masodpercet...... szoval valahol van erre megoldas hogy quest-en belul csusztassam a hangot? igen zavaro minden jatek alatt. ha nincs erre lehetoseg tudtok ajanlani valamit amit nemkell fulbe dugni ? olyan is van termeszetesen de utalom mert nem kenyelmes szoval help....
tboypimpi#2319 ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D
-
Foglalt név
addikt
Nem VR, de az Epic store-ban ingyan van a GTA V illetve az AC sorozat 70% körül van leárazva + ha egyesével veszed mindegyikhez kapsz még plusz 10$ kedvezményt.
[ Szerkesztve ]
-
mekkGyver
aktív tag
Tudna valaki egy linket küldeni, ahol a legolcsóbban lehet Quest-hez jutni? Amiket én nézek, vagy irreálisan drága, vagy nincs készleten.
-
Jinxb1rd
addikt
Mi ez a nagy HP Reverbre váltogatás?
We are only Stardust...
-
Raymond
félisten
-
kiskuplung
őstag
Lazán kapcsolódik :
OnePlus 8 Pro - Color Filter Camera - See through plastic -
barcalaci84
őstag
válasz Raymond #29456 üzenetére
Ugye ez ilyen cv1 dizájn. Azt nekem elég szorosan rá kellett szorítani h jó legyen a kép.
Itt ha túlszoritom (közelebb kerül a szemem a lencse hez akkor homalyosabb lesz..
De beállítottam kicsit lazabbra és éles minden.... Nem is mozdult el ugrabugra közben, szóval úgy néz ki jó lesz a fejemre...
Jónak tűnik a sweet spot, éles mindenfele..
Fov az kB ugyanaz lehet... Talán kicsit nagyobb is S-hez képest...Vr cover - t adta a srac akitől vettem...
Ha kiveszem az eredetit akkor rá lehet rakni "tepozarazni"... Puha kényelmes...
Vr cover oldalról van szerintem -
Plebi
senior tag
válasz Dyingsoul #29084 üzenetére
Barátom kipróbálta az usb kártyával, újratelepítéssel, de nem segített. Közben Ausztriában sikerült vennie egy Rift S-t 300 EUR-ért, azzal jó minden. Maradt az 5700 XT red devil.
Közben nálam is változott a gép és a videókártya egy Aorus 5700 XT lett, van valami beállítás amit a vörös oldalon érdemes elvégezni Rift S esetén?
-
Raymond
félisten
válasz barcalaci84 #29454 üzenetére
Ez jol hangzik. Akkor jol all a fejeden? Sweet spot is OK?
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Gigi01
őstag
válasz barcalaci84 #29454 üzenetére
Szerintem jól tetted.Milyen covered van pluszba?BS-nél ugyanez,írtam is már ide azért.
-
barcalaci84
őstag
Tegnap váltottam rift S - rol hp reverb - re..
Úgy néz ki minden oculus store-OS játékom megy.
Bár a gombkiosztasok némelyikben furcsa volt.De ha jól látom akkor steamvr-bán ezt tudom változtatni...
Esetleg ha valakinek van módosított gombkiosztasok az egyes játékokhoz, akkor azokat szívesen kiprobalnam.
Kovetes nem tűnt rossznak. Beat saberben legalábbis sikerült pár nehezebb szám hibatlanra... Kicsit máshogy áll a kezemben ez a böhöm nagy controller. Illetve a rezgés sokkal kevésbé érződik talalatkor.
Ezt lehet valahogy növelni?
A kábel sokkal vastagabb és kevésbé hajlékony.
De azért elhetonek tűnik. Pl thrill of the fight - bán sem zavart...
Mozizasra 2x es supersampling-gél kB hibátlan a kép...
Szimulatorokban szintén nagyon király.
Kiprobaltam egy fps lovoldet is és ott is teljesen jó volt a követés.... Nyoma se volt a cosmos féle tracking vesztesnek, hiába nem volt sokszor a kamera latomezejebe a controller...
Az oculus home hiányzik, illetve a passthrogh és játéktér kalibrálás egyszerűsége...Amúgy a headset könnyű és kényelmes, illetve higienikusabb, könnyebben tisztán tartható. (2 vr coverem is van hozzá)
-
Jinxb1rd
addikt
https://www.greenmangaming.com/games/the-survios-collection-pc 35 euro
Benne: Raw Data, Sprint Vector, Electronauts, CREED: Rise to Glory és BattlewakeWe are only Stardust...
-
Márton
nagyúr
Vagy több hónap múlva, veszteség nélkül
Raymond: hopp, ez az infó nem volt meg, azt hittem kevés az usb2 sebessége.
Akkor mehetett volna eddig is valami power hack-elt usb2 kábellelEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
a2d2
addikt
Sima liba. Gondoltam vagy tesztelem egy hétvégét 20e-ért, vagy veszek amazonról egyet 150-ért és egy hónap múlva simán eladom 130-ért ha nem tetszik. Totál ugyanott lettem volna anyagilag viszont sokkal átfogóbban tudtam volna tesztelni.
-
Raymond
félisten
válasz Márton #29448 üzenetére
Az USB3 eddig se az adatmennyiseg miatt kellett, nem ertem honna jon ez. A stream csak 150Mbps volt eddig is. Az USB3 a stabilitas es a tapellatas miatt kellett mert 2.4A-t huz a Quest amikor Link-el rakotod a PC-re mert toltodik hasznalat kozben. Es ezt nem kapod meg USB2-n keresztul, de meg USB3-nal se veletlen volt ugy hogy a gyari s az ajanlott kabel USB-C mert azon tuti hogy kapsz eleget, de sok USB-A csatin keresztul nem (csak kb. 1A plusz/minusz bizsu) meg ha USB3 is.
Szerk: plusz ahogy az elso visszajelzeseket nezem azert kell meg ezen csiszolni.
[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
válasz Raymond #29444 üzenetére
Most ezt nem értem, nem az adatmennyiség miatt kellet 3.0?
Most meg egy 2-es kábelen is átmegy, jelentős minőségromlás nélkül?
Akkor aki vett 3-ast, mit csinál ezen kívül:Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Raymond
félisten
Oculus Link Now Works With Almost Any USB Cable- Including The One In the Box [link]
-
s:zozo
aktív tag
Sziasztok!
Ma az Oculus quest, link kábelen nem akart audio-t adni, habár az eszközkezelőn szerepelt a quest virtual device, viszont a hangerő ikonra kattintva már nem találtam.
Oculus szoftverben is nyomta az állandó hibaüzeneteket.
Oculus szoftver újratelepítése, (repair) megoldotta a problémát.
Ezenkívül olvastam még:
- VD virtual audió letörlése
- link kábel más portba csatlakoztatása
- nvidia audió szoftver letörlése
- stb.
Tanácsom, kezdjétek az Oculus szoftver újra installálással. -
a2d2
addikt
Itt Pécsett pl van kifejezetten VR kölcsönző. Questet is lehet kölcsönözni telepakolt játékokkal. Kb 10e Ft/nap. Mondjuk én is úgy voltam vele hogy annyi pénzért akkor inkább megveszem és ha mégsem tetszik akkor visszaküldöm de maradt
-
jarlax
tag
Sziasztok! Tegnap este váratlanul megjött az amazonról rendelt Questem, ami péntekre volt visszaigazolva. Nagyon tetszik a cucc, pedig volt már a fejemen sima Rift és HTC vive is. Kérdésem. Ugyan sokat olvastam itt a topicban, de megkérdezem, hogy mennyire éri meg Riftre való játékot megvenni, és link kábellal játszani? Gondolok itt az Asgardsra, meg pár másik játékra. Élvezhető lesz azon is? Meg a steames játékokat teljesen legálisan is lehet rajta játszani? Bocs a kérdésekért, de kezdő vagyok még
-
Dyingsoul
Topikgazda
Ez nem Quest kölcsönző.
Vegyél meg egyet a boltból és ha nem tetszik, 14 napon belül vissza tudod küldeni.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
tbs
addikt
hejho, boldog(?) tulajok! kiprobalnek egy Oculus Quest-et - par napra. akarnam latni az "egyutteles" lehetoseget, mielott beruhaznek egyre es kibaszcsiznam az ezereves konzolt. (valasztasi helyzet kozeleg: xbox360 csere egy aktualisra, vagy teljesen uj platform)
-
gulasoft
őstag
Köszi, akkor a creedet behúzom edzeni Sajnos találkoztam olyan játékkal, ami szinte kezelhetetlen volt, meert csak htc vzérlőre volt, és nem ment az index joy. Lehet valahogy össze lehett volna linkelni őket, de annyit nem ért a játék.
[ Szerkesztve ]
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok, aki Radeon RX580-as videókártyát használ és hozzá Rift S/Quest/Reverb bármelyikét, az rám tudna írni privátban? Köszi!
meg
-
gulasoft
őstag
Humblén akciós az elite is és kiegészitő horizions is. 2800Ft körül van darabja, és ez az a játék amivel hónapokig elvagy.
-
a2d2
addikt
válasz Jocikablack #29424 üzenetére
Nincs ilyen készülékem, de én rendszeresen kiteszem TV-re (Sony android), és mintha az amazon firestick-et is láttam volna a listájában.
Elvileg minden chromecast ready készülékkel mennie kell már és ahogy nézem a mi box s is jó kell hogy legyen: [link]Annyi hogy régebben csak az újabb (talán 3-as) chromecasttal működött (azokkal viszont zökkenőmentesen), valamelyik tavalyi update-ben volt bent hogy bármelyik verzióval működik már. Cserébe viszont késik a kép és a hang! Én lenémítom a TV-t mert nagyon zavaró különben.
[ Szerkesztve ]
-
Jocikablack
tag
Lenne még kérdésem :)
A quest képét tv-n is szeretném látni. Kompatibilis a xiaomi mi box s-el? -
v2
senior tag
Szerintetek a telefonoknál használt folyékony üveget lehetne a lencsékre használni?
-
Raymond
félisten
válasz Jocikablack #29420 üzenetére
A Quest latja a DLNA forrasokat igy ha az megy a routeren akkor a media fileokat a Quest is latni fogja.
-
Jocikablack
tag
Sziasztok!
Oculus questet szeretnék közvetlenül routerre csatlakoztatatni. A routerhez lenne csatlakoztatva adathordozó közvetlenül, és onnan szeretnék filmet nézni. Próbálta már valaki? Működik? A quest csak 5ghz-n kommunikál? -
s:zozo
aktív tag
A Humble Bundle is van egy kis akció.
[link]
Arizona - Steam és vagy Oculus kulcs is van. -
Jinxb1rd
addikt
HL árak a következőknél:
https://store.steampowered.com/app/814400/Battlewake/ - 7,5 Euro
https://store.steampowered.com/app/804490/Creed_Rise_to_Glory/ - 7,5 Euro
https://store.steampowered.com/app/590690/Sprint_Vector/ - 7,5 Euro
Creedet lehet összeszedem.We are only Stardust...
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Ez a Guns N Stories Rift felől közelítve 4 dollár. Annyit megér szerintem: [link]
-
Jinxb1rd
addikt
-
Pinky001
csendes tag
válasz gulasoft #29409 üzenetére
Az szerintem hardware hibára utal, de nekem csak a No man's Sky-ban csinálta ezt. Más egyéb játékban nem. Legyen az nativ vagy port szóval szerintem a játék vr port-ja a ludas. Lehet túl érzékenyre irták meg ezt az értéket vagy nemtom... Mindenesetre most már nincs drift csak rift.
-
gulasoft
őstag
válasz Pinky001 #29393 üzenetére
Nálam ezt a sodródást, az index controller cseréje oldotta meg, ugyanis hiába állítottam be dead zone-t még azon is túl mutatóan "ragadt be". Ez volt a második csere, ha lejár az egy év, én bizony szét fogom szedni. Az alkatrészek úgyis kínából jönnek, majd rendelek hozzá alkatrészt.
-
Jinxb1rd
addikt
Én alapból Home-ot kikapcsolva játszottam eddig is, mert gyorsította a játékok közti váltogatást, de a röccenés attól jelen volt.
Most úgy szűnt meg, hogy a minőséget levettem (automatikusról manuálra, majd very low), a paneleket is meg mindent. Van egy pár, össze-vissza vannak ezek sajnos nem egy helyen, kb három helyen is lehet butítani.
- - - -
Btw egy érdekes ajánlat:
Vive Cosmos Elite - 320kCsak aki nem tud várni, vagy szeret tesztelgetni
We are only Stardust...
-
GuruZone
őstag
válasz peugeotmate #29388 üzenetére
Én egy 1070 minit használok a Zotactól, két ventis
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Jinxb1rd #29402 üzenetére
Raymonddal beszélgettünk erről jónéhány hónappal ezelőtt, akkor kapcsoltam ki én is a Home-ot. Mást mondjuk nem. SteamVR-ban még annyira nem néztem szét hogy mit lehetne kikapcsolni.
Én változást nem vettem észre viszont most nincs is szükségem home-ra, mit bámészkodjak ott. A Home gomb lenyomásakor mintha picit gyorsabbna jönne be az Oculus menü de ennyi.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Jinxb1rd
addikt
Srácok, nem tudom ti alapból így toljátok-e, de én csak most szagoltam ki:
Szerintem minden lehető VrHome cuccot érdemes kikapcsolni meg levenni a minőséget a lehető legalacsonyabbra, mert mióta megtettem ezt a Steam-mel és az Oculus home-mal is, azóta sokkal simábban futnak a játékaim. Legalábbis még a beat Saber is hajlamos volt néha hogy számok elején pár másodpercre bedroppolta az fpst, de mióta ezeket beállítottam, egyszer se csinálta és máshol sincsenek fura reccenések.
Oculus home off, panelek minősége le, globális grafikai minőség le, no antianalising és hasonlók. Végig kell menni az összesen és minden csicsát offolni.
Nálam sokkal jobb, stabilabb, smoothabb.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Villanyszerelés
- Alaplap-proci probléma
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.