Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
félisten
Nalad valami nem OK mert annyira nem rossz/elmosott a kep. Az IPD-d milyen? Ugyanis akkor lehet mindig minden elmosott ha tul messze vagy a lencsek fix 64mm-etol valamelyik iranyba. Pl. 58-59mm vagy eppen 70-72mm. Egyebkent elesnek kell lenni a kepnek a belathato terulet zomeben az S-nel.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Joshi
titán
Szimezésre ajánlottabb a HP Reverb HMD, ennek és talán a Valve Indexnek a legjobb a felbontása. Anno nekem se jött be a CV1 ezért eladtam. Lehet hogy megvárok még egy generációt, habár ha nem fejlődik kellő mértékben a VGA piac, akkor kétlem hogy lenne nagyobb előrelépés felbontás terén.
-
bot1978
senior tag
Erről jut eszembe az oculus runtime-nak azt a tulajdonságát nem lehet valahogy tiltani valami paraméterrel, hogy a rift kijelzőjét elrejti?
Ez a hülyeség nekem is probléma sokszor, mert így nem ajánlja fel egy játék sem a graf menüben a fullHD felbontást, mert azt hiszi nincs ilyen felbontást támogató kijelzőm hiába van csatlakoztatva a Rift.
Ez egy akkora marhaság ez a kijelző elrejtés, hogy ezt a mai napig nem értem. A DK2-nél simán megfért együtt a két működési mód.
A 3840x1024-et tudom beállítani így 3 monitorral a rift mellett. Ez meg nem mindig problémamentes, sőt lényegében állandóan egy file-ban kötök ki valami editorral. Van egyáltalán valami értelmes magyarázat arra, hogy miért kell ezzel a halálba szívatni mindenkit?
Láttam fenn a második rész előzetesét, emiatt arra spekulálok, hogy amikor megjelenik akkor fogják majd az első rész árát rendesen leengedni. Aztán lehet koppanok majd. Egy mozijegy árát viszont mindenképpen leteszem majd érte ha adják majd ilyen 10 dolcsi körül, mert a sima Echo irányítása nagyon bejött. Telitalálat szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
bot1978
senior tag
válasz Márton #25889 üzenetére
Nem sokat engedtek belőle ahhoz képest milyen régi. Viszont az Echo-ban nagyon állat a touch. Egyelőre még nem láttam jobbat.
Én is régen nézegetem, csak az az 5-6 óra játékidő nem túl sok, pláne ha izgalmas. Legalább 10 papírra levihetnék egyszer... azért 8 rongy nekem nem olyan nagyon kevés. Az ED Deluxe Editiont vettem ennyiért (ha jól emlékszem), csak az nagyon nem egy 5-6 órás játék, inkább 5-6 ezer órás, eléggé más sportág, persze kellett hozzá egy hotas is ami 10 rongy volt, ha azt is hozzáadom hááát -
barcalaci84
őstag
Defector is kapott akciót, így 12 dollár
-
slym_
csendes tag
Sziasztok. Uj rift s tulaj vagyok. Project cars 2-vel probaltam ipd beallitottam ss 1.5-re feltoltam grafika maxon ,de iszonyat csalodas nekem. 10 m-re nem tudom leolvasni a tablakat, mintha 640x 480 tolnam, minden homaly. Van valami egyebb beallitas amit nem tudok? Nem akarom elhinni hogy igy szimeznek. (remelem valamit en b...tam el
-
Márton
nagyúr
válasz kiskuplung #25314 üzenetére
Megint akciós a Lone Echo.
Asszem most betárazom.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Hunner #25878 üzenetére
A híradóban azt mondták idén 100 milliárdot költöttünk mi magyarok karácsonyi ajándékokra és javarészt okos eszközöket vásároltak karira. Na most amúgy is sok butaságot mondanak ott, de más statisztikáról nem tudok szóval ezt is lehet fenntartásokkal kezelni. De némi infó : Biztos sokan vettek. És érdekes, hogy redditen is a közösség próbálja óvni az Oculus hírnevét az v12-es javításban hozott bugok kapcsán. Ez is egy érdekes dolog. Persze lehet szeretni az eszközöket/cégeket/márkákat, de ez akkor is fura nekem. Mi fogyasztók perkálunk keményen, a 2 év gari után pedig rendesen le is vagyunk kakilva. Lásd CV1 amihez kábelt még pénzért sem kapunk. Kicsit furán működik ez a társadalom vagy csak én gondolkodom rosszul de az ilyen javítócsomagért szerintem vesszőzés járna, nem védelem.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Vaze
őstag
válasz kiskuplung #25886 üzenetére
Koszonom szepen,ez megoldotta a problemat
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
kiskuplung
őstag
válasz Sziszifeca #25884 üzenetére
Nem értem, az tök mindegy, hogy WMR-ed van, a Steam VR-on keresztül mennie kell.
Fel van telepítve ez? Windows Mixed Reality for SteamVRPavlov-ot én se ismerem, ezzel viszont elég sokat játszottunk koopban, én ajánlom : Onward
-
Vaze
őstag
válasz Sziszifeca #25884 üzenetére
Legalabb nem vagyok egyedul a problemaval
Bocsi,de semmit nem tudok a Pavlov rol,18-eves fiam jatszott vele,neki tetszik
En 1 percet nem jatszottam meg vele[ Szerkesztve ]
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
Vaze
őstag
válasz kiskuplung #25882 üzenetére
De,peldaul a Pavlov az megy,es az aircar is.
[ Szerkesztve ]
-
Vaze
őstag
válasz bot1978 #25879 üzenetére
Koszi mindenkinek,aki valaszolt,es probalt segiteni!
bot1978 Nekem allando szurke a VR ikon,sehogy nem akar zoldre valtani!
De mind1,nem idegeskedem vele,majd jatszom vele monitor modba
Koszonom szepen mindenkinek!MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
kiskuplung
őstag
Bocs, közben itt is szentestézés volt
Szóval én nem tudom, de letöltöm a PD2-t, aztán hozzá a DLC-t, aztán rányomok, akkor feljön egy ilyen ablak, rányomok, hogy menjen VR-ben, és megy.
bot1978 : Nem csak teleportálni lehet benne, hanem van smooth locomotion is. És pontosan úgy lehet hátrálni, ahogy az ember gondolná. De gondolom nem foglalkoztál vele ennyit se , meg ha jól sejtem, azt se vetted észre, hogy ez multiplayer only játék.
(ha most valaki ideírja, hogy de lehet egyedül is játszani, akkor sikítani fogok..)Amúgy az toronymagasan az egyik legjobb utólag VR-osított játék, pedig én aztán utálom az összes ilyet, de ezen látszik, hogy foglalkoztak vele. Haverokkal nagyon jó szórakozás, és ebben még azt is megoldották, hogy a PC-s haverokkal is menjen közösen.
[ Szerkesztve ]
-
bot1978
senior tag
Bocs, csak közben karácsonyoztunk...
A steam ablakának a jobb felső sarkában van egy zöld "VR" ikon illetve ha zöld akkor megy és ha arra rákattintasz akkor leáll és az ikon szürke lesz, ha újból kattintasz rá akkor elindul és zöld lesz.
Én úgy indítottam, hogy először elindítottam az Oculus home-ot, ott a device ablakban csekkoltam, hogy mindent lát e, touch-ot menyomkodtam, utána letettem tálcára, nem zártam be. Át a steam-be, ott játékkönyvtár megnézése és ebben a szürke VR ikonos ablakban kattintottam duplán a payday2-re a bal oldalon. Jött a kérdés ami neked is, VR-t választom és most így indul VR-ban.Viszont szerintem amennyire zseniális játékvezérló a touch a pingpongban akkora katasztrófa itt. Én meghagytam volna a bill+egeret és csak a képet meg a hangot tettem volna a Riftbe. Persze nem én vagyok a célközönség, szóval nem releváns a véleményem...
-
Hunner
senior tag
válasz Dyingsoul #25877 üzenetére
Kellemes ünnepeket nektek!
"Bár a jövő év valószínűleg nem lesz ilyen mozgalmas VR eszközök terén"
Eszközök terén nem, de felhasználók terén biztosan nagy lesz a mozgolódás. A Black friday baby-k, mint én csak az előszele voltunk annak, ami a HL:Alyx-ig várható
Kiváncsi lennék egy statisztikára, hány fa alatt lesz/volt idén Oculus vagy Valve Index
[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Dyingsoul
Topikgazda
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Köszi a topiklakóknak, hogy egész évben segítettek az újonnan érkezőknek és együtt figyeltük az akciós játékokat és VR cuccokat! Bár a jövő év valószínűleg nem lesz ilyen mozgalmas VR eszközök terén, azért a januári CES-t most is várjuk. VR címekből pedig a HL Alyx mellett azért remélem be fog futni még néhány érdekesség 2020-ban is.
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
MlbMatic
tag
Boldog Karácsonyt !
(\ /) (O.o) (>< ) /_|_\
-
Enton
addikt
válasz bot1978 #25868 üzenetére
Csukjad be a steam vr-t mielőtt indítod, nálam pár játék csinálta ezt régebben. Ha kiléptem és a steam vr futva marad(t) következőre nem volt hajlandó elindulni csak miután bezártam a steam vr-t, valamiért azt szeretik ha ők indíthatják el maguknak, fene se tudja miért.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Raymond
félisten
válasz kiskuplung #25869 üzenetére
Igen, mar a fejlesztoi utmutato se volt egyszeru: [link]
-
kiskuplung
őstag
Akkor most csak miattatok leszedem én is újra. De mondom, mennie kell, csak valami istentelen hülye megoldást választottak, amire már nem emlékszem.
-
bot1978
senior tag
-
Vaze
őstag
-
Raymond
félisten
válasz bot1978 #25864 üzenetére
"Click on PAYDAY 2 in your library, scroll down until you see the small DLC box, scroll down in that box until you find the VR DLC, and then click the check box until a check mark appears.
Installing the DLC for some reason does not check it for you."
Innen: [link]Gondolom egy Steam restart se art a beallitas utan es a jatekinditas elott.
-
bot1978
senior tag
válasz kiskuplung #25863 üzenetére
Az megvan a steam-en, ott a DLC mellett, hogy ingyenes, csak az alapjáték kell hozzá. Ha rákattintok a VR DLC-re a steam-en azt mondja, hogy a VR verzió telepítve van a gépemen, és indítom e, ha így indítom indításkor azt mondja nem támogatja a VR-t. Nem értem minek ezt a VR támogatást mindig külön venni. Nem a 300Ft bosszant, hanem, hogy rabolják az időmet. Ha ott van a nyomorult DLC mellett, hogy ingyenes, akkor menjen. Gondolom csak ott maradt és majd 2 nap múlva leszedik, hogy aki 1 dollárért vette, annak ne fusson VR-ban...
-
Márton
nagyúr
válasz kiskuplung #25856 üzenetére
De sajna sok ilyen vélemény van:
"This solved absolutely nothing"Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
kiskuplung
őstag
Wow, nem hittem volna. Vajon hány pizza és mennyi kóla fogyott el közben, hány családi veszekedésbe került ez? Szegény devek
Mondjuk nem írták bele, hogy mit javít, úgy látszik azt a srácot már nem hívták be a karácsonyfa mellől, aki a changelog-ot frissíti
-
Raymond
félisten
válasz Sziszifeca #25848 üzenetére
Igen, Revive-al mert az elso resz csak Oculus SDK-t tamogat.
-
Joshi
titán
Próbáld ki a Dirt Rally 2.0-t.
-
Dyingsoul
Topikgazda
Szia!
Az attól függ, hogy melyik store-ban vetted meg a játékot. Gondolom Steam-en van meg mert miért vásárolnál az Oculus Store-ban Dirt-öt egy WMR headsethez... Revive-ot viszont az Oculus Store-os tartalmak futtatására szoktak használni.[ Szerkesztve ]
-
Sziszifeca
őstag
Hali.
A Dirt Rally miért nem indul el nekem VR-ben?
Azt írja hogy nem támogatja a VR-t..
Hp reverb Pro..Esetleg csak Revive-val menne? Azt nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
s7evcsenko
addikt
Hosszú idő után végre elhatároztam, hogy megajándékozom magam karira a Beat Saber-el, erre mikor kérném le a kulcsot (humble, mert itt volt a legolcsóbb ), írja, hogy elfogyott, majd értesítjük, ha újra lesz.
Van érzékük a karácsonyi meglepetéshez."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Márton
nagyúr
De a normál hangszóróból sem szólt, ezért furcsa. Na majd ránézek, de most dolgozok, ami annyit jelent, hogy win7
kiskuplung:
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
stfx
aktív tag
Regen volt mar beat saber map ajanlas, ugyhogy en is megteszem, kezdve egy karacsonyival:
Carol Of The Cartels
1788-L - A B Y S S
Paladin - EnV
The Wall (Buunshin Remix)
Ezekhez kell mappingextensions mod, de iszonyat feldobjak a grafikat. -
kiskuplung
őstag
válasz Márton #25841 üzenetére
Most a kedvedért kipróbáltam ezeket (kösz a tippeket amúgy, egyiket se ismertem), de a Merry snowballs is meg az Epic fun is jó, van hangjuk.
Így sajnos még tippelni se tudok, hogy mi bajuk lehet. Azt gondoltam volna elsőre, hogy Steam-esek, és azzal én is szoktam futni néha pár kört, de ezek Oculus store-os ingyenes játékok, szóval nem tudom, bocsi.A Spiderman-ből szerintem sose lesz teljes játék, a filmet készült kedvcsináló csak.
Amúgy az egyik legjobb ilyen jellegű anyag szerintem is, ahogy elkezdek futni a tető széle felé, úgy gyorsul fel a zene, aztán zendít rá, amikor elkezdek hintázni.... Hát komolyan, egy gyerekkori álmom valósult meg vele -
Enton
addikt
válasz Márton #25841 üzenetére
Minden app máshogy kezeli a hangot és váltogatja is első indításnál(ha nem állitod át akkor utána is).
Ilyenkor a legegyszerübb a hangbeálitásopknál megnézni mire variálta el és visszalöni amire kell:Nálam pl a steamvr szokta elállítgatni hogy a rift füles szoljon a 5.1 helyett, akkor kell ide a most szürke "Alapértelmezett eszköz beállitása" gombra nyomnom és visszajön a hang.
[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
válasz kiskuplung #25840 üzenetére
Az miért van, hogy van app, aminek van hangja, van ami néma? Természetesen ugyanazzal a konfiggal, a játék menüjében engedélyezve van a hang. Pl. Merry snowballs, Epic fun full néma, de Ocean Rift, Grand canyon, Spiderman homecoming-nál minden okés..
Apropó ez utóbbiból várható full játék? Lányom máris kérné..Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Jolly87
tag
Lehet amatőr kérdés, de dirt 1, dirt 2-nél hol tudom beállítani, hogy induljon a játék?
Most asztali parancsikonnal indítva mindig a vr verzió indul (nincs belőve mögé-vr parancssor)
Viszont szeretnék néha CV1 nélkül monitoron játszani. ("Húzzam ki a szemüveget" opción kívüli megoldás érdekelne)
KösziTibor
-
a2d2
addikt
Én ezt vettem ma: [link]
Crossbuy, szóval ki is mehetek bármikor az udvarra a Questtel. Jó lesz Dance Collider mellé kiegészítésnek mikor nem tudom befoglalni a nappalit.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Jolly87
tag
Akinek még nincs meg akciós a Brass Tactics. Talán az egyik legjobb stratégia.
[link]Tibor
-
Márton
nagyúr
Na most akkor mi van a Rift/S szoftverrel? Nem érdemes felrakni a legújabbat?
Valami hónapokkal ezelőtti van fennt (mindjárt megnézem). Hagyjam ha nem akarok stuttert?[ Szerkesztve ]
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Raymond
félisten
válasz kiskuplung #25829 üzenetére
Nem hat, de hat mondjuk ezt mar jelentettek nekik amikor a v12 bekerult a PTC-be hetekkel ezelott megis kijott a release (gondolom kellett a Facebook Messenger ). Csak igy szopas a felhasznaloknak is es a cegnek is hogy az unnepek alatt nem megy a termek rendesen. Mindegy hogy uj vagy regi felhasznalokrol van szo. Az ED megy, per pillanat csak ez a lenyeg nalam igy nincs problema
LOL, ahogy nezem "Zsolt"-nak mas problemai vannak [link]
[ Szerkesztve ]
-
v2
senior tag
Naponta kétszer csinálom. Akkor marad a várás
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
v2
senior tag
Igen, persze
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
Raymond
félisten
Itt az ACC ujrarakas nem segit, az Oculus szoftverrel van problema. Ha PTC-n vagy mar akkor kapcsold ki, ha nem akkor kapcsold be. Ha egyik se segit akkor ez van es varni kell a javitasra. Kalapalnak rajta non-stop mar vagy egy hete.
-
v2
senior tag
Bétán van. Lehet újra kéne rakni az acc-t ?
-
Raymond
félisten
Teljesen kajakra vagja az UE-s jatekokat a v12 es per pillanat nem lehet mar visszaallitani reinstall-al az elozore. Van egy link valahol az egyik reddit-es topic-ban a kb 782-bol ami errol a problemarol szuletett az utobbi hetben, valalki lementette es feltoltotte az 1.43-as verziot, de most nincs meg. Ha vegigmesz az /r/oculus "stuttering" es hasonlo topic-okon akkor megleled. Esetleg a PTC-be bejelentkezel mert volt ott mar 2-3 frissites es az lehet megoldja nalad.
-
v2
senior tag
Oculus App Version 12.0.0.241.268 (12.0.0.241.268) mellett 20fps az assetto corsa competicione teljesítménye. Próbáltam vissza állítani az 1.43-at de nem sikerült. ( szívesen veszem a hülyegyereknekszájbarágósan leírást) Lehet én cseszek el valamit. A steam vr sem az igazi. Van valami egyéb lehetőség?
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz kiskuplung #25816 üzenetére
A mozgás és animáció kicsit esetlennek tűnik de amiben sárkány van az rossz nem lehet. Kicsit Blade of Darkness feelinges.
-
kiskuplung
őstag
-
szente
addikt
Na, kicsit több, mint egy hétig jó volt a dedikált VR VGA porton a Rift, aztán ma megint elkezdte, az USB 3 connection required miatti nem működést.
[ Szerkesztve ]
-
Bagoly81
aktív tag
https://www.gamestar.hu/hir/superhot-fps-272218.html
ingyenes a superhot az epicen
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Márton #25799 üzenetére
Nekem most az a bajom, hogy felrakott pluszba két új drivert a füleshez és mikrofonhoz, miközben a régit fenn hagyta. Külön öröm, hogy valamiért a mikrofon zúgatja az audiót üresjáratokban. Ilyen eszköznél ilyen hibák a semmiből... Hát ez röhej. :)
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Márton
nagyúr
-
Cyberbeni
addikt
válasz Sziszifeca #25805 üzenetére
A vr supportnál nincs felsorolva a windows mixed reality.
-
a2d2
addikt
válasz Sziszifeca #25805 üzenetére
Nem tudom, már régóta megvan nekem de még nem telepítettem.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
TiberiusX
tag
válasz barcalaci84 #25802 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Külpolitika
- Politika
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest