Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
válasz bot1978 #10692 üzenetére
Uhh, gyerekek, valahogy eddig nem jutottam el a Google Earth apphoz. Most ránéztem és azt érzem amit bot1978 is: "komolyan picit most lefagytam és csak magam elé nézve pislogok egy pár perce"
Eleve azokat a helyeket full 3D-ben bejárni, ahol épp nyaraltunk az utóbbi években, röpködni mint egy drón bárhol, korlátok nélkül.. Iszonyat durva, gratula Google! Az egész bolygót kérjük így 3D-benEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Enton
addikt
válasz bot1978 #26151 üzenetére
Ilyen pl van már most is:
Vr verzio meg folyamatban, idén talán kész lesz.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Raymond
félisten
válasz bot1978 #26126 üzenetére
Valaki lemerte regebben hogy mennyire alkalmazkodik a lehetosegekhez es egy sima 2.4A toltovel kb. 2A-t huz es egy 3A-s toltovel 2.6A-t. Es ez csak a toltes, a Link-nel azert kell valami az adatatvitelnek is.
Szerk: itt van [link]
A linken egy atalakito van, az ovalis a C-s, az megy a grafikus kartyadba es a meglevo A-C-s kabeled A-s vege pedig az atalakito masik vegebe.
[ Szerkesztve ]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Raymond
félisten
válasz bot1978 #26124 üzenetére
Mondjuk a C-re atmehettek azert is mert "a C a jovo" A Link eleg keson jott a kepbe a Quest-nel.
Nekem mindegy, csak remelem a hivatalos kabel max a CV1 kabel vastagsagat eri el es hasonloan hajlekony lesz. A WMR (Lenovo es HP) kabelek vastagabbak es merevebbek ennel. Amit linkeltem feher AmazonBasic C-C is eleg jo, a masik "braided" A-C mar nem annyira idealis. Aztan a hivatalos kabel es "meroszalag mod"-al mar talan levaltom a CV1-et eleg sok jateknal.
-
Raymond
félisten
válasz bot1978 #26122 üzenetére
Nem ezt hasznaljak, sima A-s porton is mukodik amikor mukodik. A C-sel azert vannak jobb eselyeid mert tuti ott a kakao es valoszinutel hogy nem tamogatott vezerlo van mogotte. A 2080-as VirtualLink-et is azert probaltam mert ott biztos megvan a szukseges aram mert min 15W-t kell leadnia a spec szerint es mas nem log rajta.
A laposon ide van nekem dugva: [link] Csont nelkul mukodott elsore. Oculus Home telepit, Device wizard elindul, kabel bedug a Quest-be, kabel bedug a lapos-ba, next, next, a HMD-ben "Allow" es hajra.
[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
válasz bot1978 #26091 üzenetére
Igen erre gondolt kb mindenki, de van akinek több mint 10 usb vacak van mellette és nincs gond. Egy új lapnak meg illene mondjuk 2-3 cucc mellett tudnia azt ami rá van irva.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz bot1978 #25988 üzenetére
Hát talán egy tízesből ki lehet hozni ha az ár a kérdés, viszont mikor az ember magának építi kitérhet mindenre és olyat készít ami neki a legjobb. 15-ből már olyat is lehet építeni ami a Fanatec-et is kétvállra fekteti.
Egyébként nincs nagy gond a CV1-gyel, csak már megvan több, mint két és fél éve és váltanék valami jobbra.[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz bot1978 #25955 üzenetére
Na én pl szerencsés vagyok ilyen tekintetben: egyik barátom szintén rákattant a VR-ra, együtt építtettünk cockpitet meg minden, én G27-tel, ő G29-cel tolja. Assetto együtt hatalmas fun a Nordschleife-n. Persze ehhez társaság kell, mi nem a köridőkre megyünk (csak néha) inkább a funolásra és hogy minél több autót kipróbáljunk és véleményezzünk no meg egymást előzgessük. Kár, hogy nem szereti mikor streamelek, ezért is csak egy adás volt róla, pedig nagyokat marhulunk. Főleg mivel public szerverekre megyünk, de javarészt az üreseket keressük. Mikor betéved egy-két ember azért megy a racseprivát!
Egyébként én pont jövőre tervezek készíteni egy kézifékkar projektet. Nem tudom még mimkor lesz rá idő mert előtte még a weboldalt kellene fellőni, az is folyamatban van.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz bot1978 #25955 üzenetére
Nekem is az volt a gondom vele, hogy a távolabbi dolgok már zavaróan mosottak voltak. Mondjuk ez igaz volt minden játékra, de ugye a versenypályán ez gyakorlatilag állandó jelenség. Én akkor inkább túladtam a VR szettemen, ráadásul 10k-t nyertem is rajta. Azt azért hozzá kell tenni, hogy sokat vártam az új szériától azért adtam el, de valahogy nem győzött meg az idei széria ezért nem vettem újra.
-
Vaze
őstag
válasz bot1978 #25879 üzenetére
Koszi mindenkinek,aki valaszolt,es probalt segiteni!
bot1978 Nekem allando szurke a VR ikon,sehogy nem akar zoldre valtani!
De mind1,nem idegeskedem vele,majd jatszom vele monitor modba
Koszonom szepen mindenkinek!MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
Enton
addikt
válasz bot1978 #25868 üzenetére
Csukjad be a steam vr-t mielőtt indítod, nálam pár játék csinálta ezt régebben. Ha kiléptem és a steam vr futva marad(t) következőre nem volt hajlandó elindulni csak miután bezártam a steam vr-t, valamiért azt szeretik ha ők indíthatják el maguknak, fene se tudja miért.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Vaze
őstag
-
Raymond
félisten
válasz bot1978 #25864 üzenetére
"Click on PAYDAY 2 in your library, scroll down until you see the small DLC box, scroll down in that box until you find the VR DLC, and then click the check box until a check mark appears.
Installing the DLC for some reason does not check it for you."
Innen: [link]Gondolom egy Steam restart se art a beallitas utan es a jatekinditas elott.
-
titán
válasz bot1978 #18183 üzenetére
Kit érdekel, hogy a kertész tudja e használni? De komolyan!
Az Oculust. Mert rohadtul nem hobbiból költ dollár százmilliókat fejlesztésre, ha a kész terméket csak páran tudják használni. Akkor csak ennyien fogják megvenni is, és kifizetni a fejlesztési költséget. Aztán vagy csődbemennek, és nem lesz soha többet, vagy pedig adnák 10000 dollárért, és akkor azon menne a sírás.[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Raymond
félisten
válasz bot1978 #18128 üzenetére
A latoszog H120 es V70. Ezzel tudod nezegetni hogy mit fognak be pontosan: [link]
Azon a kep az alap "elol ketto" Oculus felallasbol indul ki, azert vanak ott elol es ahhez jon pluszba a hatso. Igazabol mar itt nehez olyan helyzetet talalni ahol nincs ralatasa egyiknek se a Touch-ra, foleg ha mondjuk 2m magasan vannak.
-
Raymond
félisten
-
Raymond
félisten
válasz bot1978 #18105 üzenetére
Mar a Go-nal is (ahol azert jobb a kep filmnezesre) ember legyen a talpan aki megmondja a 720p es a 1080p kozott a difit. Nem egyszeru normalis bitrata mellett es itt nem 15GB/film amirol szo van, sima Q20-Q21 x264-es encode.
-
kiskuplung
őstag
"Szerintem ezt nem megérteni kell, hanem észrevenni. A pixelméret fix, nem tudod állítani."
Én ezt tudom, azért is írtam, hogy nem értem, hogy lehet amellett érvelni, hogy ha nagyobb méretű, 15Gb+-os filmeket néz valaki VR-ban, akkor az jobb minőségű lesz BigScreenben.
-
Márton
nagyúr
Nekem is megvan a stereoplayer, ha egyről beszélünk (3dtv.at), megvettem vagy 10 éve..
Napi szinten használom
Az anaglifet 1) nem látják a színtévesztők 2) engem is zavar pár perc után, fotókra jó lehet. De 3) ahogy írod, ég és föld ehhez képest egy 144Hz-es aktív szemcsi vagy a passzív polárszűrős.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
kiskuplung
őstag
válasz bot1978 #18102 üzenetére
Ezek szerint Te se érted, hogy mi a kapcsolat a lejátszott film mérete, bitrátája, és a Rift-ben látott kép minősége közt.
Azt hittem lesz valakinek valami jó válasza arra, hogy pontosan mit is csinál a Bigscreen, mert szemmel láthatóan többet, mint hogy csak simán tükrözi a monitor képét. -
K.Andras.Vfx
tag
válasz bot1978 #18083 üzenetére
Ki ne hagyd a robo-t! Műfajában talán még a fizetősök között sincs igazán versenytársa...
Ami a többit illeti, semmi nem kell hozzá, csak nyomd meg a vásárlás gombot a robo recall-ra, ingyenes lesz csak az van ott, hogy purchase, de nem fog pénzt kérni a letöltésért és vagy kártyát, a többi ingyenesnél is ugyan így...
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz bot1978 #17783 üzenetére
"Nagyon utálom, amikor valaki futtatási jogot vesz el, csak mert neki az úgy kényelmes. Érted én megvásárolom a Frontiertől a szoftver használati jogát és akkor jön a Facebook és azt mondja, hogy nem futtathatom? Anyád!"
Ennek semmi koze a Facebook-hoz (Oculus-hoz), ez egy Unreal Engine hibajelentes, evek ota letezik. Es eleg nem eloszor problemas a verziok ajanlata vagy. Az Oculus-nal azert johet elo mert a Home is UE-el megy es ezt inditaskor adja az UE, mas jatekoknal es programoknal is elofordul. Szoval nem tilt meg senki semmit, de egy adott szoftvernek kell XY verzio valamibol.
Nalam most 416.34 van mert kellett az FH4 es BF5-hoz egy 410+ verzio tavaly osszel, elotte nalam is 39x ment meg 2017-bol.
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz bot1978 #17780 üzenetére
Nem tudom a többinél hogy van mert nekem is rift van, de az egy vicc kategoria, hogy még a tálcára sem képes önállóan letenni magát az oculus softvere, persze a tray tool-al lehetséges, de hát ami abban is van alapnak kéne lennie.
Szóval szoftveres oldalon oculus elég kőkorszaki.
-
izomman1
senior tag
válasz bot1978 #13806 üzenetére
Igaz ez csak 1.5 verziónak mondanám a Rifthez.. azért nehezebb is , de nem annyira vészes mint a Vive volt a sima fejpánttal.. Ez van én nem tudtam tovább várni az idióta VGA gyártókra és az Oculus ra ... majd pár év múlva váltok én is Oculus 2.0 ra addig meg jó lesz ez mint elérhető legszebb kép.. A Pimax 8K ra leszek kíváncsi, de az a helyzet a torzítás miatt (200 as FOV ) nem biztos jó lesz illetve mivel nem OLED panel csak LCD ezért a színek se lesznek olyan jók ami azért VR -ba fontos és sokat dob az élményen!
-
kiskuplung
őstag
-
Raymond
félisten
válasz bot1978 #13744 üzenetére
Marmint a vastag heavy duty, azon nem megy at semmi. De hogy aztan hogy reagal erre a szoftver az kerdeses, mert a constellation tracking allandoan megy (azzal korrilgaljak a drift-et) es ha nincs kep akkor ez minimum problemas lesz meg ha mukodik is.
-
Segal
veterán
válasz bot1978 #13714 üzenetére
Bőven elég lett volna egy hdmi hosszabitót venned nem kell ezt túlragozni kábellel meg átalakítóval...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
-
Segal
veterán
válasz bot1978 #13009 üzenetére
Az usb mindkét esetben működött 3 méteressel is.
MlbMatic: Valószínűleg neked is újabb Oculusod van, meg ugye hdmi és hdmi kábel között is van különbség.
[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz bot1978 #13005 üzenetére
Nekem még előrendelős Oculusom van ez még megy 3 méteres hdmi toldással is de nemrég járt nálam egy touch bundle packos az már csak 2 méteres toldással ment.
-
törölt tag
válasz bot1978 #10989 üzenetére
Nem a gyorsaság a lényeg, hanem hogy milyen messze kerülsz a szenzortól, illetve hogy mindig van-e legalább két szenzor, ami rálát az adott kontroll pontra.
Elmélet: a Rift szenzorok kamerák, így minél messzebb állsz egy szenzortól, annál kevesebb pixel jut egy adott kontroll pontra. Minél kevesebb a pixel, annál jobban bekavar a zaj. Minél zajosabb a kontroll pont képe, annál pontatlanabb a tracking.
Gyakorlat: ahogy Raymond is írta, 3x3m játékér körül a 3 és a 4 szenzor között nincs lényegi különbség és már a 3x3m játéktertet is csak a userek kb. 5%-a engedheti meg magának. 4.5x4.5m fölött már lehet értelme a 4 szenzornak, mert lehetnek olyan helyzetek, amikor mind a 3 szenzortól túl messzire kerülnél.
Ha tehát van egy csak VR-ezésre kialakított nappalid, emeleted vagy alagsorod, akkor érdemes elgondolkodni a negyedik szenzoron.
-
Raymond
félisten
válasz bot1978 #10989 üzenetére
Az hogy "4 szenzor kell" ugyanabba a kategoriaba tartozik hogy 1080Ti kell a VR-hez. Elszaladt a lo az emberekkel. Akkor kell 4 ha nagy teruletet akarsz befogni, de mondjuk egy 3x3m teruletet befogsz kettovel is (atlosan pozicionalva) ahol azert meg lehetnek problemak a test takaras miatt, de 3-al siman befogod. Es 3-al azert nagyobbat is mert mindig eleg kozel leszel legalabb kettohoz a harombol (trigonometria). Valamire biztos jo a 4, de nagyon marginalis dolog. Meg a Vive jatekoknal is ahol azert nincs egyaltalan diskura nagyobb teruletek lefedeserol se hasznalnak jelentosen nagy jatekteret. Egyszeruen azert mert az embereknek nincs. Lasd pl. itt a februar 2016 statisztikat: [link]
-
Raymond
félisten
válasz bot1978 #10983 üzenetére
A Galaxy Map-et egerrel hasznalom, minden mas a HOTAS-X-en van. Menne azzal is valahogy de mar igy szoktam meg. En csak Explore es szallitasi (adat vagy aminek nem kell hely) kuldeteseket csinalok. Ott jon valami penz. Amig nem latod a celt addig ne lepj ki a hyperbol. Ha kileptel akkor ugyanazzal a gombal atkapcsolhatsz Supercruise-ra, akkor gyorsabban atmesz a tuloldalra ha egy bolygo mogott lenne az allomas.
-
Raymond
félisten
válasz bot1978 #10970 üzenetére
Mar a Maxwell-nel is ez volt. A fizikai kimenetekre ervenyes ez egyebkent. Tehat 4 akarmit dughatsz ra a kartyara es azt meg tudja hajtani. Ha az egyik DP-on egy MST hub ul es azon 4 monitor van akkor azt egynek veszi es meg 3 masikat ra tudsz a kartyara kotni (ooszesen 7 lesz).
-
Raymond
félisten
válasz bot1978 #10968 üzenetére
Nem kell hozza BIOS mokolas, a Pascal kartyak max 4 kimenetet tamogatnak egyszerre fuggetlenul attol mennyi kimenet van a kartyan. A meghajtokban a surround reszenel lehet latni mit futtat min es hogyan. BIOS moddolas ha jol tudom nincs mert lock a BIOS.
-
kiskuplung
őstag
válasz bot1978 #10925 üzenetére
Nem jól érted. Nem is értem hogy jött ki neked ebből a szövegből az 5 nap.
"For Rift content, you may be eligible for a refund if you used the content for less than 2 hours and you've requested a refund less than 14 days after purchase."
Max 2 órát játszhatsz vele, és a vásárlást követő 14 napon belül kell kérned.
Ez utóbbit amúgy elég komolyan veszik, nekem van olyan appom ami rajtam maradt, mert amikor vettem, még nem volt visszatérítési lehetőség, és valami 2 órával léptem át a 14 napot
Az 5 nap, amit lentebb ír, az arra vonatkozik, hogy ennyi idejük van reagálni. És akkor rinyálhatsz újra, ha 7-9 napon belül nem kapod vissza a pénzt.
Az Elite témát szerintem ne itt vigyétek, mert offtopic, másrészt csak magatokat égetitek azzal, hogy fél óra után feladjátok. Ez egy komplex játék, igényes játékosoknak. Csak a bemelegítés kb. 50 óra volt nekem. Szerintem itt is vagyunk jópáran akik 1000 órát tudnak maguk mögött.
Itt egy remek közösség várja az új játékosokat, duvi fantasztikus házigazda : [link] -
MlbMatic
tag
válasz bot1978 #10925 üzenetére
ah, eselytelen, hulyet kapok a polipos jatekoktol ))))
teny gyonyoru,,, de tul sok amit tudni ill hasznalni kell,,, en kikapcsolodni szeretek a jatekokkal, azt hittem egyszerunbb,,, ez mar atburult a lo tuloldalara,,, maradok a walkyre es a From other sun nal,,, azok pont elegek[ Szerkesztve ]
(\ /) (O.o) (>< ) /_|_\
-
MlbMatic
tag
-
törölt tag
válasz bot1978 #10908 üzenetére
Űrhajós-kereskedős játékban értelemszerűen repkedni kell. Az konkrétan nem igaz, hogy semmit sem lehet csinálni. Ha akarsz, akkor nem csinálsz semmit, csak haladsz egy adott cél felé, amúgy fel tudsz venni különböző feladatokat és egy adott rendszerben lövöldözöl kalózokra, meg leszállsz bolygókra, stb., teljesen rajtad múlik.
A semmiért ... ez ugye egyéni ízlés kérdése. Egyesek bármilyen sandbox játékot hülyeségnek tartanak, mert nincs sztori, amit végig kell csinálni, mások meg képesek ezer dollárokat kiadni egy játékbeli cuccért. (Star Citizenben ráadásul úgy, hogy még nincs is játék.)Lényeg a lényeg, ha meg kellene jelölni az egyetlen VR játékot, ami megéri a 60 dollárt, az pont az Elite lenne, de pár havonta rendszeresen be lehet szerezni a feléért is.
-
Raymond
félisten
válasz bot1978 #10910 üzenetére
Itt: [link]
Egyebkent az egyik legfeelingesebb VR jatek. Megvenni megveheted barhol, most eppen nincs akcio de eleg gyakran van felaron (12EUR alap es 12EUR Horizons). Kiprobalni elmeletileg ingyen is ki lehet ha letoltod a klienst a Frontier oldalarol mert a Tutorial missziok mennek, de nem probaltam, nekem megvan a full jatek nagyon regota.
-
Raymond
félisten
válasz bot1978 #10891 üzenetére
Csak a Falout VR-os bekezdeshez - a jatekhoz az Oculus-nak semmi koze. Bethesda es Zenimax akcio az egesz, ha akarsz teoriakat olvasni vagy gyartani miert nem megy rendesen a jatek Rift-el akkor keress ra az Oculus es Zenimax hirekre az utobbi egy-ket evbol
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz bot1978 #10883 üzenetére
Telepiteskor megkerdi hova rakja a jatekkonyvtarat, mehet mashova is. A linkelt cikk meg a regi idokbol van amikor csak a C-re telepult. Van a support oldalon leiras hogyan megy a backup es restore ha ugy gondolod ujratelepitesz, de a jatekoknal a save-eket kulon kell levadasznod mert nemigen hasznaltak eddig a cloud save funkciot. Telorol nem tudok linkelni mert maceras, de az info ott van csak me kell talalni.
-
bot1978
senior tag
válasz bot1978 #10842 üzenetére
Bocs, előszedtem egy száz éves PowerBase 700mAh NI-CD akksit, (éveken át nem is használtam és már akkor is filléres volt, amikor vettem) alig töltöttem, most léptem ki és még mindig fullra méri a Device fülön a touchot. Szóval akármilyen gagyit akksit lehet venni. Mert mindezt úgy, hogy kettő ilyen akkum van mindkettőt töltöttem és a másik már fel sem veszi a töltést
-
fulton
addikt
válasz bot1978 #10769 üzenetére
Koszönöm srácok. Vissza állitottam az uj oculus home ra...mivel en személy szerint visszalőttem a régit . Most jó, nem rosszalkodik. De majd tapasztalom még.
Sajnálattal konstatálom hogy nem látok magyar embereket a pingpong játékban online. Játszottam már törökkel amerikaival angollal skót, némettel még szerbel is aki tud magyarul de magyarral soha, es ő sem találkozott rajtam kívűl...vagy ennyire gyéren elterjedt hazánkbana vr vagy csak kevesen (senki) játszik vele.[ Szerkesztve ]
-
abydos
aktív tag
válasz bot1978 #10722 üzenetére
Ha cukika eladja a riftet valakinek, majd te megveszed valakitől a riftet, cukinak nem lesz újra pénze belőle. Éppen ezért egyszer felhasználható ajándékot ad mellé oszt csókolom, ha az az az ember máshonnan vett játékot és nem cukikától, legalább annyit tegyen meg, hogy támogatja a játék készítőjét és cukikát is, mert nem jótékonyság ez az egész.
Én azt akarom, hogy nekem jöjjenek tartalmak, ahhoz az kell, hogy a pénz forogjon vissza a cégbe. Ha úgy működne a világ, ahogyan a szarrágásod A) cukika tönkrement volna B) az Oculus is hanyatlásnak indulna és ÉN sem kapnék új tartalmat, mert ingyen senki nem dolgozik, még cukika sem.
Hidd el, a Rift olcsóbb, mint amennyinek lennie kéne, egyértelműen a Store-ból fog profitot hozni, nem a hardvereladásokból. Ebbe pedig az is hozzátartozik, hogy a szarrágó fajtád ne torrentezzen meg sipákoljon, hanem vegyen meg végre valamit az istenért.
Az ilyen emberek felcsesznek, sajnálom
VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- E-book olvasók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűnyíró topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- PlayStation 4
- alza vélemények - tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest