Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
A szemuveghez nem tudok hozzaszolni, de a szemforgatas az sajnos ugy van ahogy.
"ertem en hogy csak azt szamoljak ki elesre ahova nezek de lehetne egy szoveg mod amikor az egesz kepernyo eles vagy ez optokiai hulyeseg?"
Optikailag hulyeseg, mert nem "azt szamoljak ki elesre ahova nezek" hanem van a lencseknek egy resze kozeppen ahol a kep eles es a szelek fele minel jobban lesz eletlen. Ezt az eles reszt hivjak sweet spot-nak, a Go-nal ez talan a legnagyobb az osszes kozul. Ha ez nem OK akkor azt hiszem elsirnad magad ha valamelyik WMR HMD vetted volna meg sok penzert
A kromatikus aberracio az nincs alapbol eliminalva, gondolom a mobil GPU nem eleg hozza mert a Rift-en vagy a Vive-on ez orvosolva van. Ra lehet kenyszeriteni egy debug tool-al, de en hagytam ahogy van, igy is alig van kakao hogy a jatekok es programok eleg FPS-el menjenek. Mondjuk az igaz hogy en inkabb ugy csinaltam volna hogy ott ahol nem kell annyi eroforras a jateknak akkor ott be van kapcsolva. Pl. a Home vagy a kep es video nezegetoknel. De ugy nez ki ez egy globalis beallitas (legalabbis most) es nem kapcsolgathatjak a programok maguktol.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest