- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulasoft
őstag
válasz
Magyarfarkas #66699 üzenetére
Hát nem győztél meg ezzel a catwalkon minenki egy térben mozog, az pont olyan mint a távszex. Nincs érintés, és valami mű izével csinálja mind a két ember a dolgokat miközben mind a kettőbe (jó esetben) be van építve a konnektor, vagy a dugó.
Egyetértek veled, hogy a németeknél van erre fizetőképes kereslet, ezt nem is tudtam, hogy van sexrobot bordély (mi abban a bordély? Ha mosószalonba megyek ot is egy gépet használok) de ez már csak a magyar nyelv szépsége, hogy bármit bármi mögé tudunk rakni. Az ékes német nyelven hogy hívják egyébként?
És szerintem és mindíg hozzáteszem, hogy szerintem, a kérdésben az volt, hogy van e arra lehetőség, hogy együtt vannak (nem egy térben két catwalkba kötve) és mégis mást lássanak a párjuk helyett. (Ami megint csak szerintem marha illúzióromboló, hogy az asszony a Brat Pittel akar dugni, Te meg Halle Bery-vel. Nekem ez nem férne bele, de nem vagyunk egyformák. Ha van rá kereslet, hajrá, legyen akárki villamos.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- Microsoft Excel topic
- Trollok komolyan
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged