Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dyingsoul

Topikgazda

válasz vöhafra #66655 üzenetére

Nahát ez nem sem mindennapi kérdés! :B

Szerintem nem írtál semmi rosszat, de azért a továbbiakhoz felhívnám a figyelmed arra, hogy kiskorúak is olvassák a fórumot és az alapelvek is szabnak bizonyos korlátokat. Én azért a téma érzékeny részét minimum spoiler-be tenném (kijelölt szövegre SP gomb).

Eszköz tekintetében szerintem a Quest 3 az etalon ilyen célra. Beat Saber és egyéb fitness appok közben egész stabilan a fejeden marad és még ha kicsit el is mozdul, akkor is egész éles tud lenni. :DDD

Másrészt mielőtt eszközt vásárolnátok azért nézzetek szét a felnőtt tartalmak között (bár lehet ezen már túl vagytok és ezért az érdeklődés): nem tudom, hogy létezik-e egyáltalán olyan, hogy az aktust felveszik mindkét fél szemszögéből. Ehhez ugye az kellene, hogy viszonylag pontosan kétszer eljátsszák ugyanazt a jelenetet. Máskülönben kicsit fura lenne, hogy a fejükön van a felvevőeszköz vagy mellettük az operatőr bár nem is tudom mivel vehetik fel ezeket, ez is egy érdekes kérdés lehet.
    Szóval ami nem kerül pénzbe: az a tájékozódás. Előbb keress alkalmas tartalmat, aztán akkor vásárolj majd eszközt, ha egyáltalán van hozzá olyan tartalom amilyet ti elképzeltetek magatoknak.
    Az nem tudom mennyire zavarna titeket, ha nem lenne épp szinkronban a dolog, de mondjuk a pozitúra stimmelne mert akkor akár két különböző tartalmat is lejátszhattok közben de azért érdemes ezt is átgondolnotok.

#66656 Raymond: És még csak május van! :DDD

Új hozzászólás Aktív témák