Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• LOTR

addikt

válasz runner 125 #1643 üzenetére

nem tudom, hogy jól értettem-e, de 3,3m-ból már bőven kijön az s60 is, a fentartása valószínűleg kicsit több (a nagyobb teljesítmény miatt, a fogyasztása sem sokkal több, városban nem odafigyelve is 7l, országúton még talán 5-tel is el lehet menni), de szerintem megéri
    annak idején megnéztünk vagy 100 s60-ast is mire megtaláltuk a megfelelőt, sok szervizessel is beszéltünk, azt mondták a d5 200ezer km-rel is nyugodtan megvehető annyira jó motorok
    [link] itt pl azt írja garantált 110k km, képek alapján lehetséges, érdekesen hangzik, de annak idején a vége fele már az autó belsejéről ránézésre meg tudtuk mondani, hogy kb mennyi km lehetett benne, az óra állásától függetlenül - szervizben gépre kötve meg úgyis kiderülhet, ha valótlan
    szerintem nem sok rosszat lehet mondani ezekre az s60-asokra, talán azt, hogy hátul kicsi a hely a lábnak, ha elöl magasabb emberek ülnek, de talán s40ben sem nagyobb

Új hozzászólás Aktív témák