Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kkp900

senior tag

válasz Sidorovich #42413 üzenetére

Köszi szépen ,de a Mac Mini az Air-rel van egy ligába legalábbis eddig úgy volt. A Pros Mac Mini meg a Prokkal. De mivel az apple is írja akkor működnie is kell majd. Most megvárom januárban szerintem már le is lesz árazva egy két helyen máskor is így volt mivel a Miniket nem szokták el kapkodni azért..
    Skylake neked meg köszönöm ,csak mivel érdekel ez a gyorsaság téma rákerestem a Youtubon és ott aki feltette a tesztet annak sokkal kevesebb voltak az értékei. Ezért kérdeztem ,hogy a tied e, vagy csak a netről egy fotó. A 2000/3000 az már azért tökéletes lenne amilyen a tied is . De amúgy mondjátok már meg ,hogy miért ilyen lasssúak ezek most komolyan? Mikor a 2280-asok 50 ezerért 1 TB 5000/5000 eket tudnak simán kb. Erre ezek meg ilyen kis fosok kb egy Samsung külső M.2-es SSD is tudja majdnem ezeket. Mondjuk az is gáz ,hogy ez a legújabb gépe az applenek,és nem tudja kezelni a az USB 3.2.2 .2-es szabványt így csak a felét tudják a külső ssd-k. Ergo a T9-est néztem ki és nem tudja kihozni a 2000/2000-est amit tud gyárilag ,mert a Macekek nem tudják kezelni.
    Vagy rosszul tudom és ezek már tudják? Ezzel a Thunderbolt 4-5 szabványaival alig van rá értelmes külső ház amit meg lehet fizetni még. Közben meg az USB 4-es szabványt se fogja kezelni szerintem..Ahogy ezt az 3.2.2.2-eset se csak 1000-ig . Akkor meg sajnos minek vegye meg az ember mondjuk a T9-es Samut.

Új hozzászólás Aktív témák