Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• nyogo83

senior tag

Kezd kicsit tele lenni a zsakom amit mostanaban az Apple szoftveresen osszebenazik.

Sierrat leupdateltem par napja (bar erdekes modon nalam a gyakran emlegetett bugok egyike se volt eddig jelen).
    Kezdodott tegnap azzal, hogy bekapcsolasnal azzal fogadott a mail, hogy nem jo az iCloud passwordom, nem tud belepni. Toltam ra egy resetet, uj jelszot megadtam (persze az osszes tobbi keszuleken is meg kellett igy valtoztatni :U ).
    Az uj jelszoval belepett, majd egy ujabb kikapcs/bekapcs utan szinten feldobta, hogy nem jo a jelszo.
    Beirtam, elfogadta :((( Azota eddig meg nem jott elo.

Iphone/iPad-re fejlesztek, XCode-ban. Minden egyes iOS updatenal az XCode-ot is updatelni kell, hogy az uj iOS-es keszulekre buildelni tudjak, maskulonben nem tudom tesztelni keszuleken.
    Kijott az uj iOS update par napja, de ahogy az eddigi evekben, nem adta ki vele egyidoben az XCode updatet az Apple, igy a lefrissitett keszulekeket nem tudtam vele hasznalni :W

Ma, feldobta az iTunes, hogy 6 uj frissitesem van, szeretnem-e telepiteni. Gondoltam megnezem, mik azok, hatha kozotte van az XCode is.
    Ez fogadott:

Csak igy tovabb...

Új hozzászólás Aktív témák