Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyogo83
senior tag
Kezd kicsit tele lenni a zsakom amit mostanaban az Apple szoftveresen osszebenazik.
Sierrat leupdateltem par napja (bar erdekes modon nalam a gyakran emlegetett bugok egyike se volt eddig jelen).
Kezdodott tegnap azzal, hogy bekapcsolasnal azzal fogadott a mail, hogy nem jo az iCloud passwordom, nem tud belepni. Toltam ra egy resetet, uj jelszot megadtam (persze az osszes tobbi keszuleken is meg kellett igy valtoztatni).
Az uj jelszoval belepett, majd egy ujabb kikapcs/bekapcs utan szinten feldobta, hogy nem jo a jelszo.
Beirtam, elfogadtaAzota eddig meg nem jott elo.
Iphone/iPad-re fejlesztek, XCode-ban. Minden egyes iOS updatenal az XCode-ot is updatelni kell, hogy az uj iOS-es keszulekre buildelni tudjak, maskulonben nem tudom tesztelni keszuleken.
Kijott az uj iOS update par napja, de ahogy az eddigi evekben, nem adta ki vele egyidoben az XCode updatet az Apple, igy a lefrissitett keszulekeket nem tudtam vele hasznalniMa, feldobta az iTunes, hogy 6 uj frissitesem van, szeretnem-e telepiteni. Gondoltam megnezem, mik azok, hatha kozotte van az XCode is.
Ez fogadott:Csak igy tovabb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- További aktív témák...
- INTEL PC KONFIGURÁCIÓ: Számítógép helytakarékos, kisméretű Mini ITX házban, SSD nélkül
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9800X3D +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Fujitsu Esprimo D738 SFF PC, I5-8500 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 1 év garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest