Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• M@trixfan

addikt

válasz Ragnar95 #18313 üzenetére

Ez csak a technikai minimum ami meghatározza a kereteket, semmi extra nincs benne. Éppen ezért baj, hogy a Mac mint platform pont ebben ennyire béna. Valahol még szégyenletes is az Apple gyökereit tekintve. Egy megfelelő médialejátszó ezt tudja 50000 Forintból, de ugyanazon a hardveren Windows alatt is megvan minden ha a hardver képes rá. Ezért nem mindegy mit vesz az ember ha már dedikált gépet akar. Egy 40"-os LCD esetében saját hangszórókkal tökmindegy lenne, bár én azt vallom ott sem az. A rétegigény az a 3D LUT kalibrálásnál kezdődik talán.

Egyébként rátapintottál a lényegre a, bár a lejátszás kérdéséhez nem relevánsan; ma már a platform alkalmatlan egy teljes multimédiás pridukciós láncként. Régen meghatározó ipari szereplő volt, most meg sok helyen magyarul mondva "feature hiányos" a platform. Engem ez nagyon bánt mert egyszerűen szeretem a Mac nyugalmát, az ötletes freeware cuccokat, a logikát, a gyönyörű termékeket, stb...

Madgie:
    Nekem ez fel sem tűnt, annyira nem használom a Cover Flow-t, kösz az említést! Nekem ebben az furcsa, hogy pont a rendszerszintű egyszerű integráltság a jó benne. Mavericks-ről van szó egyébként?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák