Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz
sh4d0w
üzenetére
Őőő értem.
Nekem is azért kéne, ha hogy:
1.: 4 rendszer van fenn, ne kérdezzétek miért
Jó lenne mindegyikből egyszerűen elérni az adataimat.
2.: Ha véletlen valamelyik "elszáll" vagy bármi lenne vele, akkor ne kelljen mentegetni, csak format-reinstall.Mit ájánlanál akkor, ha nem Hard Link.
Más:
Fennvolt a Windows 7, azzal kezdtem, majd felment a Fedora 15, most meg a Debian. Telepítéskor felismerte a Vista Loadert és a Fedora-t a Grub telepítésnél, mikor végzett a telepítéssel és bootolnék, akkor a Grubban mégis csak 2 bejegyzés van (mindkettő Debianos).
Sajnos a Grub2-höz nem értek, hogyan lehet visszahozni a többit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robot fűnyírók
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Metal Gear Solid
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó lenne mindegyikből egyszerűen elérni az adataimat.