Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcalaci84
őstag
válasz -Solt- #25799 üzenetére
35 cm-es melyagyas szetintem se lenne jó ötlet...de hasonló súlyú 35cm-es sima ügy szerintem...nagyobb erokar nagyobb terhelés ,de még így se 100% ön megy a motor...a 100%t pedig bírnia kell
Nálam a nagyobb rim miatt +10% Ffb -t adok a thrustmasteres rimhez kepest h ugyanazt kapjam...
Nincs 80% van kihasználva a motor teljesítménye...
-
-Solt-
veterán
válasz tobias88888 #25796 üzenetére
Természetesen a bázisra gondoltam...
@barcalaci: Kicsit erősnek hangzik nekem az a 0,8 kiló a G27 kormánya esetén, de tény hogy még nem mértem le soha. Az biztos, hogy a T300 bázisra én biztos nem mernék 35 centis kormányt feltenni még akkor sem, ha nem sokkal nehezebb mint az alcantara. A jóval nagyobb átmérő miatt jobban terhelődnek az FFB motorok, ami hosszútávon tuti, hogy nem előnyös. Így is üvölt rajta a venti pár perc intenzívebb játék után, pedig alapon van minden és AC alatt az FFB clip app is normal értékre lövi be az értékeket. Nem próbálnám ki, hogy Dirt Rally-t meddig bírja egy 35 centis mély agyas kormánnyal, ahol a súlypont még előrébb is kerül a tengelyen!
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
barcalaci84
őstag
válasz tobias88888 #25796 üzenetére
Van azért craft a T300-ban is...ezerszer jobb így mint a saját thrustmasteres rimmel...
Így se maxon megy az Ffb , még van is tartalékok is
Fanatecnek meg kb megváltás lenne,mert pl a BMW rim nagyon nehéz -
barcalaci84
őstag
válasz -Solt- #25795 üzenetére
Nekem nem innen van a kormány így nem tudom pontosan...
De mastersen az egyik srác innen vett és nyilván nézte a súlyt is...ha jól rémlik ő az egyik 32 cm-est vette és G27 rakta...1 kiló alatt volt a rim ha minden igaz...de nyilván utána lehet kérdezni a boltnal h melyik milyen súlyú...
A G27 rime is 0,8 kiló[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
válasz -Solt- #25795 üzenetére
Mármint a bázisnak nem mind1. A T300 alapban sem erős, az Alcantara Rim-et épp hogy elviszi normális erővel, kétlem hogy egy ilyent élvezhetően kibírna úgy hogy nem veszne el az FFB-ből. Egy OSW-hez azt mondom simán lehet 35 centis kormányt tenni, de még egy Fanatec V2.5 is kevés hozzá szerintem
-
-Solt-
veterán
válasz barcalaci84 #25784 üzenetére
És ezeknek milyen súlyuk van? Azért nem mindegy, hogy fél kiló lóg a bázison és azt kell rángatni, vagy éppen 1,5-2 kiló...
www.smart-bus.hu
-
barcalaci84
őstag
Ki lehetne fúrni ,csak akkor nem tudnád racsavarozni
Az átalakító pont megadja azt a kis távolságot amire szükség van ahhoz h felcsavarozhassam és ne legyenek útban a gombok...ha nincs átalakító akkor szanaszét kellene turkálni a rimet is ...
Melyagyas kormánnyal talán nem lennének útban, de akkor szerintem távol lehetnek már a pillangofulek... -
Dzsidzsi32
tag
Egyébként csak bizonyos esetekben nem jó a nyomtatás. Amikor feszítésnek van kitéve az anyag. Viszont amit Laci linkelt az tökéletes. Az szinte örök élet. Nagyon jó dolgokat lehet nyomtatni. Amit Te szeretnél csinálni az is működhet. De próbáljátok meg eltalálni a jó hőfokot és ne nagy sebességgel nyomtassátok hogy jól össze tapadjanak a rétegek.
-
Dzsidzsi32
tag
válasz menyus11 #25791 üzenetére
Sok féle anyag van. A PLA a leg olcsóbbak közt van. Nem rossz anyag. A nagy teher bírásra a neylon-t ajánlják de nem volt időm kipróbálni. Azt már nagyon magas hőfokon kell nyomtatni. Borzasztó nagy a szórás nyomtatóban is. Én egy kormány vázat is ki tudnék nyomtatni. Amire ha felkerül a markolat akkor ki jön a 32 cm. Gondolkoztam csinálni egyet. Amin nekem esik kézre minden gomb. De jelenleg semmi időm nincs rá. Talán télen. A cockpitemben se ültem már 3 hónapja aktívan. Próbálkozzatok. Kísérletezzetek. Amíg nem sikerül beletalálni a tutiba. Sajnos a prototípus gyártás ilyen
-
menyus11
tag
válasz Dzsidzsi32 #25781 üzenetére
Köszi az infot. Mindenkep megcsinaltatom, aztan kiderul. Visszabb linkelte valaki az olasz oldalt. Ott is ezt a pla anyagot irja hozza, hogy abbol van nyomtatva. Akkor csak nem lehet annyira gyenge anyag. Vagy a nyomtatok kozott is van kulonbseg?
-
Joshi
titán
válasz barcalaci84 #25787 üzenetére
A 70-es gondolom a két szemközti furat távolságát jelenti? Mert a TH-nak ~58mm ahogy mértem, de simán ki lehetne fúrni 58mm-es körre a rögzítő furatokat, és akkor nem kellene átalakító gyűrű.
-
kozmy
őstag
Akkor nagyjából akkora ossztó körü lehet mint egy Logi G27 perecé?
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kigston 32gb
-
Joshi
titán
Isten vagy.
-
barcalaci84
őstag
hát mélyagyas rally kormánnyal biztos messze lenne , illetve lehet a 35 cm -es kormánynál is messze lenne, de nekem teljesen kézre esik a 32cm-es kormánnyal a pillangó, pedig nincs lapát kezem
egész olcsón (7 ezer HUF körül) is lehet szerezni egyébként rimeket (na meg brutál drágákat is lehe akár
olcsó rimek link
(70-es osztókörűt kell venni)kozmy: egy az egyben nem lesz jó a Thrustmaster kormányokra semelyik rendes kormány, mert mindegyiken nagyobb az osztókör mint ami a TH-s rimé
-
-
kozmy
őstag
válasz Dzsidzsi32 #25781 üzenetére
Egy OSW sokkalta erősebb cucc mint egy T300 úgy hogy a T300 el fogja birni a nyomtatott adaptert, még 35cm kormánnyal is.
-
Dzsidzsi32
tag
válasz menyus11 #25773 üzenetére
Csak szólok hogy előbb gyártass le egy próba darabot. Aztán amikor összerakod a kormánnyal feszítsd meg a kormányt jó erősen. El fog törni mint a pics@. Osw-hez nyomtattam magamnak agyat a motor tengely és a fanatec kormány közé. Lemásoltam a gyors agyat is. A réteges építkezés miatt el fog törni. Mindegy hogy álló vagy fekvő módban nyomtatod. Ja és nem sima pla-ból nyomtattam. Ha tudja az ember hogy ilyen van fent és vigyáz akkor nem fog eltörni. Én a helyedben nem vágnék bele. Van amikor nem lehet kiváltani az öntvény, fröccsöntés tömörségét 3d nyomtatással. Nekem ezért lett alumíniumból. Nem a kedvedet akarom elvenni félre ne érts, de jó pár nyomtatásom landolt a kukában. És aztán egy ilyen termék ajánlása előtt komolyan tesztelni kell. Addig nem is ajánlanám. Ez csak az én véleményem és tapasztalatom, remélem nem vetted sértésnek
-
Joshi
titán
válasz barcalaci84 #25778 üzenetére
Ezek az átalakítók nem tartják túlságosan el a kormányt a pillangó váltótól? Elég vastagnak tűnik.
Egy 30-32cm-es versenykormány mennyibe kerül? Mert így már lehet hogy egyszerűbb megrendelni egy 30cm-es 599XX EVO 30 Wheel Add-On Alcantara Editiont. Most csak az árra gondolok, mert nyilván egy eredeti versenykormányt soha nem fog helyettesíteni.[ Szerkesztve ]
-
kozmy
őstag
válasz barcalaci84 #25778 üzenetére
Telyesen jó ötlet ez az opció is. De ha talál az ember olyan lyuk kiosztású perecet akkor egy az egybe fel lehet rá rakni, de ahogy mondod a D-padnak a helyét ki kell vágni.
-
barcalaci84
őstag
Én ezt az átalakítót vettem :[link]
nekem már volt egy 32 cm-es Momo kormányom így az került rá...( T300 Playstationős rim helyére)
így a pillangót is tudom használni és 4-5 gombot is ..
a D-pad-t nem tudom használni , , bár éppen ha nagyon akarná az ember akkor ki lehetne vágni a rést neki a Momo-n de bőven elég nekem ennyi gomb + a bázison is van még 2 gomb (igazából még sok is )[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sziasztok!
Van egy LOGITECH® MOMO® RACING FORCE FEEDBACK kormányom, és assetto corsa alatt a kormány elfordítása után kb fél másodperc mulva reagál a játék, elég idegesítő és máshol nem csinálja ezt. Innen néztem a beállításokat és ezek azok:
Logitech Profiler: FF 100%; Dampening and Spring 0 %; enable that game may change settings
Ingame: FF 65%; Filter and Dampening 0%
Kerb 75%, Road 65 %, Slide 35%Mi okozhatja?
Közben megláttam, hogy van Assetto Corsa topik is
[ Szerkesztve ]
-
kozmy
őstag
T300 nem tudod meg menteni a pillangó váltokat ha nagyobra cseréled adapterrel a perecet. Max akkor ha olyan perecet találsz aminek a küllő kiosztása akkora mint a sajátja és rácsavarozod az eredeti agyra.
[ Szerkesztve ]
-
Shodan
addikt
Foglalkozik valaki kormány javítással?: [link] Továbbra is keresek, dfgt pedál rugót. Ha van valakinek gariból visszamaradt vagy széttaposot rossz pedál akkor szívesem átvenném belőle.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
fagy53
nagyúr
válasz Shodan #25764 üzenetére
A remény hal meg utoljára....
Én csak azért várok a megjelenésre, hogy talán esik a WRC 6 ára és megvehetem. biztosan nem esik az alma messze a fájától, így az előd éri majd meg olcsóbban. Nincsenek szimulátoros elvárásaim (RBR), a játék élménye a döntő és nem a vezetésé ebben az esetben.
Az általad említett kérdéskör engem is érdekel, kösz! -
Shodan
addikt
Holnap wrc7. Egy kicsit azért most bizakodó vagyok videók alapján. Bár kipróbálás előtt biztos hogy nem veszek meg ezentúl semmit. Mert a dirt4 gyakorlatilag beleállt a földbe mint a szög. Kb kidobtam az ablakon a pénzt . Ha vki esetleg megveszi kipróbálja és még nem lesz virágbolti, írhatna egy pár szót, fizika, kormány támogatás stb.
-
Joshi
titán
válasz tobias88888 #25739 üzenetére
Ezeket én is megtaláltam, biztosan jó de ennyi pénzt már nekem se ér meg.
Anno a TSS G25/G27 módjáról csúsztam le, szerintetek még foglalkoznak a móddal? Ha jól emlékszem 100€ környékén volt szereld magad megoldásban.Nekem egy régi TH8 váltóm van ami usb csatis, létezik átalakító hogy rá tudjam dugni a T300 kormányra? Vagy felejtős? Azért lenne fontos, mert az Oculus miatt alig van szabad usb foglalatom.
-
Gigi01
őstag
válasz theballa32 #25759 üzenetére
Én is nagyon óckodtam a megvételétől.Állítólag ha hibás,akkor az első perctől az.Én akkor rendeltem,amikor újra kapni lehetett,és semmi gondja eddig!Májusban vettem,és köszöni szépem,még egyelőre a kesztyű nélküli próbát is állja.
Azért a fogas kerekes megoldásoknál sokkal jobb,nem akarok márkát írni,az volt több is,messze ez,meg volt T500-am,ezek sokkal jobbak.A pedálon t300-é.t500-é,nem érdemes filózni.Hiába írják ez,az jobb,lóf@sz,ugyanaz,csak megfordítható.
A T300 driverben nem állítottam semmit,a T500-nál lentebb vettem,mert ment volna az asztal .
Régen a G27-tel sokat szívtam,ez a játék,,meg az más,itt érdekes nincs semmi.Fordulatot sem kell állítanom,bár lehet ezt már megoldották.Mindegy,nem akarok komolyabban belemenni,de volt gondom akkoriban,most nincs,és ez jó. -
fulton
addikt
válasz theballa32 #25757 üzenetére
és neked ezek szerint tokéletesen megy azótta. na egy pozitiv vélemény.
-
theballa32
tag
válasz fulton #25601 üzenetére
Szia!2015.05.20-án vettem egy T300 gte kormányt magamnak,és nagyon elégedett vagyok vele.Vettem hozzá még egy F1 kormány kiegészítőt,egy H váltót,meg egy Thrustmaster kuplungos pedált is.Eddig egy Logitech Driving force pro,egy G25 ,és egy G27 kormányom volt.Driving force pro,és a G25 jó kormányt szerettem,a G27 nem jött be
[ Szerkesztve ]
-
libus
őstag
válasz Danecay #25749 üzenetére
Gamepad módban volt. Nem tudtam hogy trükközni kell (PS gomb nyomva tart, és így kell bedugni a Pc-be az USB-t), hogy működjön Pc-n.
Most a controll panelen mutat minden funkciót.
Csak annyi, hogy így folyamatosan villog a piros led a kormányon, de gondolom ez így oké.Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
-
libus
őstag
Üdv!
Megjött a T80-as kormányom, de nem működik Pc-vel!
Win10 Pro van a gépen, a controll panelen mutatja a T80-at, de a tulajdonságaiban nem érzékeli a kormány fordítást és a pedálok lenyomását.
Csak a gombokat érzékeli, ahogy megnyomom a kormányon.
Segítsetek!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
-Solt-
veterán
válasz Shodan #25744 üzenetére
Amiket én ismerek, azok közül csak a pedálsor 124000.-Ft a munkahengerek nélkül, és ez tényleg az alja. [link] Ráadásul ez ugye sorozatgyártásban készül és valószínűleg jóval több fogy belőle mint Heusinkveld-ből, plusz ugye a utóbbihoz kell még "pár kütyü" mire PC-n életre kel.
Tervezés, gyártás, anyagköltség mind kis darabszámhoz kalkulálva, plusz garancia vállalás, adó, reklám, webshop, ha van akkor az alkalmazottak bére és járuléka, plusz gondolom valamit keresni is akarnak rajta...
Nem csak rengetegnek tűnik, hanem rengeteg is, de nem azért mert lehúznak vele, hanem azért mert ha mindent összeadsz akkor ennyi az annyi!
www.smart-bus.hu
-
Shodan
addikt
válasz -Solt- #25741 üzenetére
Oké csak egy olcsóbb hidarulikus versenypedál 3ad ennyiből is megvan. Nyilván ha külön vágják drágább , illetve az eladott mennyiséggel is egyetértek, de ez akkor is rengeteg tűnt.
Azzal a tartóval én is szemeztem korábban még a váltómhoz, de már akkor is sokaltam érte az árat.www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
-Solt-
veterán
válasz Shodan #25740 üzenetére
Keress egy céget nyugaton, aki csak a képeken látható alumínium cuccokat legyártja neked... tervezés, anyag, lézervágás, stb. Szerintem nagyot néznél, hogy milyen összeget mondanának rá. És akkor ott van még a hidraulika, loadcell, egyéb elektromos kütyük, rugók, stb...
Ami ezt nagyon megdobja, az az alacsony számú legyártott mennyiség és eladás. Anyagköltségben ha 100 euróba kerül nekik valami, azt legalább 200 euróért kell adniuk (de inkább még drágábban) ahhoz, hogy adózás után még valami haszon is legyen rajta.
Én a G940-s Hotasomhoz kinéztem két ilyen tartót amivel fel lehet tenni az asztalra: [link] A kettő együtt lett volna 212 euró plusz postaköltség... amikor megláttam az árát felröhögtem, mondom ezt a töredékéből kihozom! A végére közel 30000.-Forintomba volt úgy, hogy közel sem az a minőség lett amit a képeken látsz, plusz a szorító ami az asztalhoz fogja az is csavaros megoldás lett, ami jóval olcsóbb.
Na most, ha a 212 euróból levonom a 19% áfát (mivel én számla nélkül intéztem mindent) akkor kijön cirka 55000.-Forintra, ami szemben az én cirka 30000.-Forintos költségemmel egyáltalán nem sok, ha figyelembe veszem a minőségbeli különbséget, az anyag és a munkadíjak közti különbséget itthon és azt, hogy neki erre még hasznot is tennie kellett.
De említhetném a váltó modomat is, az sem lett sokkal olcsóbb mint az amerikai változat: [link]
Szóval ami elsőnek horrornak tűnik, az nem is annyira az, ha az ember utánaszámol... nem ezek a drágák, mi keresünk keveset!
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
Shodan
addikt
válasz tobias88888 #25739 üzenetére
Azt megtudja valaki mondani hogy ezek a pedálok miért ilyen drágák? Mi az ami ennyibe kerül benne? Mert őszintén szólva én még nem jöttem rá.
-
tobias88888
őstag
Haha, nincs, maximum házilag ha értesz hozzá használt alkatrészekből.
Heusinkveld-ből is a hidraulikus 430 ezer forintba kerül, de a hpp is hasonlóan drága (erre még jön vám és adó) ...
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Létezik 100-150-ért folyadékos fékkel megspékelt 3 pedálos megoldás? Vagy ez csak álom. Ha valaki jártas a témában legyen szíves linkelni ilyen pedálokat, had csorgassam a nyálamat. THX!
-
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
Szereztem egy MS Sidewinder FFB kormányt. Teljesen új, ki sincs bontva.(!!!)
Mennyit ér manapság egy ilyen? Illetve ez szerintetek jó kormánynak számít? Persze ha Win7/10 felismeri, normálisan kezeli. -
-Solt-
veterán
válasz barcalaci84 #25733 üzenetére
Pedig jó az az APP, mész pár kört és automatikusan belövi az FFB erőt.
www.smart-bus.hu
-
barcalaci84
őstag
Ezt az appot én nem használom , de ha egyszerűen meg akarod tudni h clippingel -e kormány , akkor rakd ki a Pedál appot a képernyőre...ha a negyedik oszlop néha bepirosodik ,akkor clippingel és vedd lejjebb az Ffb gain-t kicsivel a menüben...
A Road ,kerb és slide effekt pedig valóban csak kamu effekt... Assettoban a felfüggesztésbol van számolva az Ffb , ezek az effektek pedig nem onnan jönnek...azért rakta be Kunos mert sokan elvárják a kamu rezgéseket,mert más játékokban megszokták például azt h rezeg ha kerekvetore mész
(Nyilván ha nem lapos kerekvetore mész akkor az érződik a felfuggesztesen is és ezért fogod érezni a kormányon is 0-s kerb effekt mellett is) -
Joshi
titán
-
Joshi
titán
válasz fulton #25727 üzenetére
Nem ismerem a Thrustmaster kormányokat, én is most váltottam 10 év után G25-ről T300-ra. Igazság szerint jó áron volt használtan garival.
ETS2-höz szerintem nem nagyon kell komoly kormány, ahhoz bőven jó egy Logitech DFP is. Az már tudja a 900°-ot, jó tudom hogy a kamionokhoz kell a 1080° de ha csak azzal játszol akkor ne költs sok pénzt. -
fulton
addikt
És erről a Thrustmaster TS-PC Racer tudni valamit? Motorja jó erős ahogy olvastam.
Csak itt a kormány maga bajos nekem, mert pl a Truck simulátor kényelmetlen lenne versenkormánnyal.
A legjobb lenne csak a base-t megvenni és hozzá egy kormány (kerek). Lehet olcsóbb is lenne úgy, de nem találom magában a base-t mint vásárolható önálló termék.[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz tobias88888 #25714 üzenetére
A Clippinget én úgy értelmezem és javíts ki ha rosszul teszem, hogy az FFB should be set to %-os értéknek nem szaban meghaladnia a 100%-ot? Mert nálam Manual/Normal módban ~70% körüli értékem van.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz Gigi01 #25720 üzenetére
Azért kérdeztem én is, mert egyszerűen azokkal a beállításokkal értelmetlen a T300, pont a lényeget öli meg az a beállítás. Most én is Defaultra raktam a Thrustmaster drivert, az Assettoban pedig a Gain értéket 100%-ra a többit 0%-ra. Na így már érezni hogy van FFB. Talán játékon belül lejjebb lehet venni mondjuk ~70% körülire, de majd kikisérletezem hogy nekem mi a jó.
(#25722) Gigi01 "Ha kiadnak egy szimulátort,miért tennének bele kamu effektet?"
Állítólag az Assettoban nem olyan jók ezek az effektek, az iRacingben normálisabban van megoldva. -
Remington
őstag
Nekem firmware ugyanez, driver eggyel régebbi (de jó tudni hogy van új).
Nekem simán jó ezekkel a beállításokkal. Assettoban a kerb, road és slip effektek igazából kamuk, nem sok közük van az út és a kerekek kapcsolatához.
Ha elengedem a kormányt nekem nem cikázik. Inkább a Logikra jellemző hogy belengenek egyenesben.
Lehet hogy valami baja van a kormányodnak de ezt így nehéz megmondani.https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
-
Gigi01
őstag
Én a driverben semmit nem állítottam,nem vettem lentebb!A Logic-nál igen,mert hangos lett volna.
Nem is értem mi ez a hogy le kell venni.Ha mozgó cockpitem lenne,akkor azokat a hatásokat eleve oda küldeném,de nincs.Így azt csak itt tudom megkapni,nekem ez így jó,és kell. -
Joshi
titán
válasz Remington #25693 üzenetére
Kipróbáltam ezekkel a beállításokkal, de ez így vicc egyszerűen olyan mintha ki lenne kapcsolva az ffb. Most vagy ennyire elgyengült az ffb, vagy valami a driverrel nem stimmel. Ti pontosan milyen Firmwaret használtok a T300RS-hez és melyik driver verziót? Nekem ez van.
Ja még annyi, hogy ha maxra rakom az FFB-t, akkor egyenesben ide-oda cikázik a kormány. Ilyet a G25 nem csinált.[ Szerkesztve ]
-
-
Joshi
titán
válasz tobias88888 #25714 üzenetére
Köszi, elolvasom és kipróbálom.
-
tobias88888
őstag
Lut generátor lényege: [link]
iRacingben simán az alsó csík mutatja az FPS-es lapon az FFB értékét, és ha sárga akkor clippingel. Assetto-ban erre az FFB clipping app van ami beállít minden egyes kocsira egy maximum értéket. A lényeg, hogy ne így használd, semmi értelme ha közben folyamatosan állítja az értéket. Vedd le manual-ra (azt hiszem, nincs fent már az Assetto) és nézd meg hogy melyik értéken nem clippingel már
-
rfjanika
tag
válasz fulton #25695 üzenetére
En elrontottam a perecen a kis joy reszt es nem mukodott fel iranyba igy nem tudtam a kormanyon allitani a beallitas reszben. Videon elkuldtem nekik a hibat hogy mit csinal es adtam fel postara csak a parecet nem kell mindent kuldeni mint a thrustmasternel. 1 het telt el a feladastol es mar nalam volt az uj perec. Ilyen gyors ugyintezes mellett nem olyan idegesito ha van vmi gond mert nem sokat maradsz kormany nelkul. Viszont egy t300 ha pl hibatlan es csak annyi baja jon ki hogy a valtoful nem kattog akkor ragd a kefet hogy ennyi penzert te nyeljel egyet hogy nem kattan vagy kuldj vissza mindent 1,5 honapot varva es kormot ragva hogy vajon az uj csomag jo lesz e. Nemetorszagba kellett kuldenem a fanatec cuccot es postafordultaval jott is vissza
-
v!ct0y
veterán
-
Arni9010
aktív tag
Nekem ez a méret van, simán fel lehet rakni
Szerintem ugyanaz a vastagsága az asztallapnak. -
Tufa_
aktív tag
válasz Danecay #25705 üzenetére
Sajnos nem talalok asztal vastagsagot. A helyzet forditott. A kormany megvan, az asztal kerdeses hogy legyen-e...
-
Tufa_
aktív tag
Nem tudjatok veletlenul hogy Ikea Malm asztalra fel lehet fogatni G29/920at? Nem vennek olyan asztalt ha nem...
-
Danecay
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest