Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulesTS
őstag
válasz kzolee216 #66088 üzenetére
Szél szim:
https://4utem.blogspot.com/search/label/wind
Influenza időszakban le kell kapcsonom... -
kzolee216
senior tag
válasz kzolee216 #66097 üzenetére
És még lehet a ps5 is bekerül majd. A szoba nem melegebb mint a másik, de érzem már, hogy itt a jó idő, főleg egy 25 perces verseny után.
Cpu max 65 fok, 3080 pedig max 64, tehát az jól bírja . De egy jó is van benne. Az egész szoba egy darab szimulátor[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
válasz Gomez86 #66086 üzenetére
BF-en hány %-al akciózták le a riget (ülés nélkül)?
Summer sale-ről is olvastam, de nem befolyásoló tényező az ár, hacsak nem 20-30% offról van szó.Elötte meglérdeztem a weboldalon, nemrég jött a válasz email, hogy steel.
Weboldalon is látszik a kinézetén, hogy alu.... dolgoztam ilyenekkel messziről felismerem.
Külalak, festék kopás stb..
Itt is azért kérdeztem, mert egy vastagfalú szögvassal akarom kiváltani, ami reményeim szerint nem gyengébb.[ Szerkesztve ]
-
kzolee216
senior tag
Lenne egy nagyon off-os kérdésen, ha már nemsokára itt a nyár. Ki mivel hűti magát a verseny közben úgy, hogy nyáron nem csuron vizesen száll ki a rig-ből? Olyan érdekelne, aki nem klímázik. (Nálam a 2.5nm-re nem lenne nagyon praktikus a klíma)
[ Szerkesztve ]
-
Gomez86
őstag
válasz szacsee #66085 üzenetére
Én black friday-en vettem. Lehet máskor is van akció, de még nem láttam. De már csak 6 hónap és megint black friday
GalaHU: Esküdtem volna én is hogy vasból van a súlya és a merevsége miatt, de most megnéztem egy mágnessel és tényleg alu - vagy legalábbis nem vonzza a mágnes.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
GalaHU
őstag
válasz szacsee #66081 üzenetére
Ha erre gondolsz, akkor ez alu:
https://trakracer.eu/products/black-tr8020-spare-corner-bracket-80-x-40mm-set-of-2
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
szacsee
nagyúr
válasz GalaHU #66080 üzenetére
Ezt néztem és ahogy pakolja ki a csengése alapján alunak tűnt, de akkor a hallásom sem a régi.
Más: Jared kormány töréséről van videó, vagy leírta valahol, hogy hogyan történt?
Nekem nagyon masszívnak tűnik a GT Neo.
Nem tudom hogy törhetett el.. -
Tósoki
csendes tag
Ez valóban nem megszokott egy cég részéről, hogy nem tűzi zászlóra a max nyomatékot. Azt fontos tudni, hogy a Simagic a "tartó", folyamatos nyomatékot adja meg. Míg a pl. a Moza csúcs Peak értéket, úgy ahogyan a Fana is a kis DD-ken (CSL,GT DD PRO).
Dan Suzuki is tesztelte, aki 12-13Nm mért, hőfok függvényében csekély visszaesést tapasztalat.
Lásd: https://youtu.be/1HbO-emtt5I?si=7Pw_7KRS9DC7Yc-K
Illetve az Iracing csapata is hasonlót mért, ha van IR tagságod megnyitható a link:
https://forums.iracing.com/discussion/comment/83870
Ez a teszt kép:Az Alpha növelt nyomatékát pedig a face csoportban láttam digitális nyomaték mérővel valami 17.XX Nm mértek.
-
szacsee
nagyúr
TR120 tulajokat kérdezném, hogy a sarok összekötő profil ami az oszlopot és a 120x40-es profilokat rögzíti alumínium vagy vas?
-
aktív tag
válasz Tósoki #66032 üzenetére
Több teszt beszámoló szerint a Mini tud 12-13Nm, az Alpha pedig 17-18Nm nyomatékot.
Erről tegnap elterelődött a figyelmem. Ez hogy fordulhat elő? Ha tud ennyivel többet, akkor miért nem marketingelik így? Más bázisnál még nem nagyon hallottam olyanról, hogy többet tud, mint amit a gyártó mond rá.
-
-
fatal`
titán
válasz GalaHU #66061 üzenetére
A Fanatecnél sokkal fontosabb dolgokkal vannak most elfoglalva. Thomas pl. azzal, hogy gusztustalan módon ne értékeljék le a céget (és lopják meg a kisbefektetőket), hogy aztán megvegyék fillérekért.
Érdekes story és elég szomorú is, hogy a német törvények engednek ilyesmit (bár nem teljesen).
-
Bandit21
addikt
válasz Hummin #66069 üzenetére
Üdv igen néha nem bírom ki de sajna változatos okok miatt (:
-akad mocskos módon ez a legújabb
- minden gyors kor után nulláz Time trailbe és így minden második kör egy felvezető
- el se indul a pálya
- amikor ment a multi akkor nem érezte ha atszeled a rajt/ célt)Felhagytam vele.
Solt egy csomó helyen top idővel van az országba és pár helyen én is ott vagyok mögötte (hogy Bandit vagy Kovács András néven már nem tudom)De.
Ha megy és épp jól megy még mindig az egyik legjobb ffb-ju játék úgy abszolút és gokartban egyedül ebbe érzem amit amúgy a valódi pályán.
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Hummin
tag
válasz Tósoki #66042 üzenetére
iRacinggel nincs tapasztalatom, de itt LMU-ban szerintem klasszul lehet érezni a fékezést, tapadást. ACC-ben kevésbé érzem a fékezést.
Más. Kartkraft. Ma kipróbáltam ezt is. Valamikor 22-ben mentem vele utoljára. Elindítva a menüben már éreztem akadási problémák lesznek. Visszavettem a grafikát, akkor is. Utánajárva a szerverrel való kapcsolat felvétel akasztja. Szerver leállítva, jogok eladva. Szóval frissítés hozzá már nem várható. (22. dec az utolsó)
Steamen belül launch option-be ezt kell beírni: -EnableGRPC=PC
Aztán FFB teszt. Mennyivel jobb erősebb kormánnyal 😊 Szokni kellett a kisebb inputokat. Setuppal a bejárati túlkormányzottságon is sikerül állítani. FFB középen lévő darálást végül sikerült megszüntetnem.
Ha jól emlékszem Bandit21 te sokat nyomtad vele. Elő szoktátok még venni? -
biker
nagyúr
Valahogy így illene, mint a képen ezt törje el Hulkdier
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Lac-coo #66066 üzenetére
normális esetben az előlap karbon vagy alu (ma már filléres a karbonlemez), és egyben a markolatig tart, max rátesznek 3D markolatot
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Lac-coo
őstag
Mondjuk igy sem értem, hogy sikerült eltörnie, azért erős muanyag ez....
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Mondjuk ahol eltort, ptt pont csak a kormány hátsó része van, lehet itt pont gyenge emiatt , a markolat tövénél, ott a merevitesek is végetérnek... És pont egy egyenes mentén tud eltorni...Moza Ks is ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
zsalesz
tag
válasz JulesTS #66058 üzenetére
Köszönöm szépen! Számomra ez egy fontos információ.
Igen én is így látom. Az, hogy van egy "anyaghibás" darab a piacon addig nincs ok aggodalomra. Ez bizony más prémium terméknél is előfordul.
Az, hogy pont egy simracing körökben népszerű influencer -nél törött el az bizony pech, legalábbis a gyártó szemszögéből nem biztos, hogy túl jó reklám.
De a negatív reklám is reklám... -
GalaHU
őstag
Hát, sajna ilyen előfordul, lehet hogy már túlóráztak a fiatal ujgur rabszolgák amikor ez a szèria lekerült a sorról…
Ha korrekten és gyorsan kezeli (cseréli) a Simagic, akkor nincs itt semmi látnivaló, bármelyik gyártóval előfordulhat, pláne ha nagyon olcsó termèket akar összehozni.
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
zsalesz
tag
Ez brutál eltörött...
Zsozsa74
Mondjuk emiatt én nem mondom vissza a rendelésem. Bár tesztek alapján ahol összehasonlítják egy Fx-c vel, ott bizony a gyengébb anyaghasználatot meg is említik. Nem hiába a legolcsóbb kormányuk.
Majd ha esetleg tömegesen jönnek a törések akkor lehet aggódni.[ Szerkesztve ]
-
zsozsa74
őstag
Hú bazz, nem valami jó reklám! Ha preproduction, ha nem. Már csak azért, mert ezt "ország-világ" látja.
De ez van, bármely cégnél megeshet, mint ahogy meg is esik. Ezért sem érdemes elkapálni rögtön egy brandet, egyetlen rossz tapasztalat alapján.
Ettől még ugyanúgy ajánlanám bárkinek a Simagic P1000i-s pedálomat...
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
Ablakos
őstag
Teljesen megbolondult az TM LCM pedál viselkedése a windowsban. A pedálszett saját kalibrációs szoftverével jól működik, kalibrálható. (usb kihúzva menti a változást)
A windows tudomást sem vesz erről a beállításról. minden pedál érintésre kb 50% értéken kezd. Próbáltam több usb portban,de nem javul. Valakinek ötlete, hogy lehet ezt rendbe tenni? -
-Rolika-
senior tag
válasz bence1885 #66046 üzenetére
Ollie írta, hogy hétfőn küldik Neki a másikat. Nagyon kivolt akadva. Pont egy 3 órás Full esős Redbullring elején volt. Jardiert ritkán szoktam nézni. Mostanában Ollie az akit nézek rendszeresen. Meg még Sampsoidot. Inkább azokat követem jobban, akik iRacinget streamelnek.
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
-Rolika-
senior tag
Törnek a cuccok.
Jardiernek eltörött a GT Neoja. Basic Ollienak meg az Asatek féke a mai stream közben.https://www.youtube.com/@Rolika82
-
-
Hummin
tag
Simagicnél maradva. Pénteken nekem is megérkezett a mini + GT Neo + maglink trió (Simhome). Csináltam hozzá egy asztali tartókonzolt, párhuzamszórítóval rögzítem az asztalhoz. Majd egyszer lesz egy rig is. Addig remekül kiszolgál.
Bázis ledje baromi erős, postit-tel csillapítottam. Még a menet közbeni állítgatással, presetekkel ismerkedek. LMU nagyon tetszett vele. GT Neo T300 után nagyon pro.
Úgy érzem rövid lesz a hétvége. Maglink és simhub meg a jövő zenéje. -
Tósoki
csendes tag
Meglehet, nekem ez az első Simagic termékem. De valószínűleg történt változás, a konkurens Moza-nál is hasonló gondnok voltak 1-2 éve.
-
kzolee216
senior tag
válasz András12345 #66033 üzenetére
@András12345, Tósoki: Na ez jó hír. Lehet javítottak rajta akkor hw vagy sw oldalon. Én kb. 6-7nm fogom majd használni, de idővel lehet majd megyek feljebb is.
[ Szerkesztve ]
-
zsalesz
tag
válasz kzolee216 #66031 üzenetére
Köszönöm szépen! Pont ez jutott eszembe a minap, hogy költöznöm kell a szettemmel egy viszonylag szűk de jól szigetelt helyre. Nyáron nem tudom ott milyen lesz a hőmérséklet, de feltételezem nem lesz hűvös. Nem lenne rossz ha nem lenne túl forró a bázis....
Simhome - ról rendelted? -
Tósoki
csendes tag
válasz András12345 #66033 üzenetére
Hülye szóval élve, olyan kellemesen kézmeleg lesz nálam is a Mini órák után. Ahogy előbbi posztban említettem egyformának érzem a CSLDD -vel. Igaz meg nem mértem meg a hőfokot.
-
Tósoki
csendes tag
válasz kzolee216 #66031 üzenetére
Magam kb.egy hete nyúzok egy Alpha Mini-t. Helyes beallításokon használva nem melegszik jobban mint Fana CSL DD, több órás ACC futás alatt sem.
Számomra a Mini FFB-je, az AC Mod-ban zavaróan magas, ha az AMG GT3-mal megyek a Nordon. Mondjuk a az M4 GT3 az nagyjából egyforma az ACC szintel. Több teszt beszámoló szerint a Mini tud 12-13Nm, az Alpha pedig 17-18Nm nyomatékot. Biztosan szuper lesz az Alpha![ Szerkesztve ]
-
kzolee216
senior tag
-
Találtgyerek
veterán
válasz Amantius #66025 üzenetére
Még csak felszerelés nélkül próbáltam ki, hogy működik-e. Lehet állítani az erősségét, így a hangja is változik kicsit. Csinálok majd videót róla, ha felszerelésre került.
Van még egy Meca szeki és egy másik szeki, ami egybe van építve egy kézifékkel.
A Meca-t lehalkítottam, mert gyárilag elég hangos és feszes volt.06-3o/9759I39
-
zsalesz
tag
Valaki tudna segíteni? Nem látok semmi jelölést ezen az Exciter - en a bekötésre vonatkozólag. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Amantius
senior tag
válasz Találtgyerek #65829 üzenetére
Milyen az eszköz? Bevetetted már?
Szimpatikus cucc, a hangja miatt aggódom. Az SHH-t elég csendesnek gondolom, de szerintem kezdi megadni magát a szekvenciális módja. Olykor nem éppen bizalomgerjesztő reccsenés jön belőle.
A többi milyen váltó? Azokhoz képest mennyire hangosabb, halkabb?Nagy gáz, kis szerencse!
-
kzolee216
senior tag
Ma megrendeltem a Simagic Alpha 15nm + GT-Neo perecet. Hát kíváncsi leszek rá mekkora ugrás lesz. Atesz féle váz remélem kibírja (bár szerintem azzal nem lesz gond, mert betonstabil)
[ Szerkesztve ]
-
kzolee216
senior tag
válasz Találtgyerek #66017 üzenetére
Én innen rendeltem és megbízható ez is, bár nem magyar. Kettő ilyet használok: [link]
[ Szerkesztve ]
-
bence1885
tag
Én csak ráiratkoztam fel na, de nem tudom miért [link]
De hogy téma is legyen, lassan érkezik hozzám 3 monitor.
-
zsozsa74
őstag
válasz Találtgyerek #66017 üzenetére
Szerintem minden is kapható itthon, de ha nem, a Temu tele van ilyenekkel.
-
Pet84
tag
Szia, én most vettem Omega Apex-et, nagyjából össze is szereltem már. Sajnos kipróbálni nem tudtam még, mert várom a rendelésem a Fanától, ma adták fel UPS-nek úgyhogy jövő héten ér ide.
Amit látok belőle hogy nagyon sokféleképpen lehet állítani, a pedálmagasságot is, szerintem be lehet állítani sportautósra ha úgy akarod, nyilván ez a széktől is függ majd amit használsz hozzá. Illetve mostmár jár hozzá alapból a chair link ami megakadályozza hogy elmásszon a széked fékezés közben, ez ha jól tudom korábban nem járt hozzá. Ha még tudsz várni akkor jövő héten reményeim szerint fogok tudni róla pontosabb vélemeényt mondani. Annyi hogy én kezdetben csak az 5nm-es mezei pedálszettes CSL DD verzióval fogom tolni neki.Nasenscheidewandverkrümmung
-
tom120514
őstag
Nekem a wheelstand után lett Playseat Evo, sokkal versenyzősebb helyzet volt, az állvánnyal mintha mindig kamiont vezettem volna, ami biztos jó de a monitoron F1 ment
Vettem hozzá széket is, a legalacsonyabbat amit találtam, de nem volt jó, egy hetet bírtam úgy.
Az lett a végleges, hogy Atesz állvány, azon a monitor meg a többi, az ülést lehúzva és megfordítva máris a gép előtt ülök - csak mint ötlet.[ Szerkesztve ]
Never go full retard.
-
Win-T
senior tag
Eldöntendő dilemma előtt állok, szeretném a véleményeteket kérni pro és kontra: Ti lecserélnétek-e a Playseat Challenge ülést egy GT Omega Apex Wheel Standre? Jelenleg előbbit használom 8 nm CSL DD-vel, és alapvetően tökre szeretem, semmi bajom nem volna vele, ha a pedálokat (T-LCM) normálisan lehetne vele használni.
Sajnos a hely nálam is erősen korlátozó tényező. Nem az a baj, hogy nem férne el bármilyen épített komolyabb rig a gép előtt, hanem az, hogy ha nincs használatban akkor nem maradhat ott és annyi hely van elpakolni ami csak ezeket az összecsukható cuccokat hagyja meg lehetőségként.
Az Omega mellett szól, hogy normálisan rá tudnám applikálni a pedálokat, gondolom némileg merevebb a kerete, és nyitni/csukni is kevésbé tűnik macerásnak. Ami miatt kis félsz van bennem, hogy székbe kell ülni. A Playseatben én tök kényelmesen ülök, mégiscsak versenyautósabb pozícióban, viszont elég alacsonyan az asztalon lévő monitorhoz képest, ami miatt a kormány alkalmanként nagyon belelóg a képbe.
Az Omega előtt, székben ez jobb lenne. Valakinek írtátok itt nemrég, aki wheelstand elől átült rigbe, hogy kamionból leszállt sportkocsiba... na nálam pont fordítva lenne és ez a üléspozíció ami nem biztos, hogy tetszene. Emellett emlékszem annak idején mikor a T150-el kezdtem, nagyon zavart a kormányzásban a szék karfája, állandóan útban volt a könyökömnek. Igaz akkor a base még az asztallapra volt szerelve, az Apex állítható magasságával ez talán kiküszöbölhető.Ti meglépnétek a cserét? Van esetleg olyan fórumtag akinek volt szerencséje mindkettőt használni?
[ Szerkesztve ]
-
JulesTS
őstag
Zsozsa74 linkjéte kattintottam, jött utána ez is, pedig már láttam korábban, erre most megint rákattintottam... Szerintem már lelkes követönek számítok.
Milyen szépen betolatott a pálya közepére...
Lehet, hogy ha macskanaciban és a pocakunkat látni engedő top-ban szerepelnénk a videóinkon, akkor nekünk is tizenezres megtekintéseink lennének (nem mintha hiányozna...). -
kzolee216
senior tag
válasz Találtgyerek #66006 üzenetére
Nem tudom, én rendben megkaptam a rendelésemet, így én elégedett vagyok. Azt hiszem 1 hetet vártam a csomagra.
-
zsozsa74
őstag
válasz Találtgyerek #66006 üzenetére
Én mindig az átvételkor fizettem (legalábbis így rémlik), így nem érhet meglepetés. De nem egy átverős üzletnek tűnt egyáltalán. Persze ilyen-olyan problémák néha becsúszhatnak...
[ Szerkesztve ]
-
kzolee216
senior tag
válasz Találtgyerek #66003 üzenetére
Mind a két webáruház megbízható, én már kipróbáltam mind a kettőt. A soundimport nagyon gyorsan elküldte nekem még régebben a kettő darab bst-1-et. Kb 3 nap alatt ideért.
-
zsozsa74
őstag
válasz Találtgyerek #66003 üzenetére
Ja, a magyarra gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kuponkunyeráló
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest