Hirdetés
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
John_Deere
tag
Sziasztok!
Kérdés: Logitech G29 78k-ért vagy T300RS 91k-ért érné meg jobban?
Mindenképpen fontos a precizitás, Gran Turismo Sport-hoz kellene.
A különbözetből még állványra is futja talán, de tételezzük fel, hogy nem számít.
Szeretnék 100k környékén megállni, ha egy mód van rá. -
macy
addikt
Compatibility:
Connects CSR Pedals to all Porsche Wheels or to the Forza Motorsport CSR Wheel
Connects ClubSport Pedals (V1 & V2), CSR Elite Pedals or Fanatec Shifter Sets (CSR or Porsche) to all ClubSport Wheel Bases, CSL Elite Wheel Bases or the CSR Elite Wheel -
koanla
aktív tag
Urak, Dirt Rally-hoz tudna valak alapi FFB beállításokat küdeni? Eltekergettem az alapot, most meg sehogy sem akar kialakulni jóra. Persze ha netán valakinek kifejezetten CSL-hez való van, az is küldje, kérem. Köszönöm!
-
makai
csendes tag
Sziasztok,
Lenne egy kérdésem hozzátok, mivel a Fanatec- től még nem sikerült kicsikarnom a választ.
Van egy Fanatec csr kormányom és szeretnék vásárolni egy pedált hozzá.
A kormányon a 6 pólusú PS2 pedál csatlakozó van, de az általam kiszemelt pedálon(Fanatec CSL Elite)
RJ12-es csatlakozó található. Lehet kapni a Fanatec-nél egy átalakító vezetéket amelyiknek egyik vége RJ12 a másik pedig PS2-es. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ez így működhetne vagy sem.Nem tudom,hogy a régebbi CSR pedálok vajon analóg vagy digitális elven működtek.
Ha van valakinek tapasztalata és megosztaná azt velem nagyon sokat segítene a pedál kiválasztásában.A külön USB-s bekötést egyenlőre hanyagolnám, de ha csak így lehet megoldani akkor viszont képbe kerülne a Thrustmaster T3PA pro is. Árban hasonló lenne a kettő és a TH-n még kuplunk pedál is lenne.
Előre is köszönöm:
Krisztián -
mardal84
tag
Sziasztok
nem tudom hogy van-e még itt valaki aki megrendelte a mclaren kormányt a fanatectől de az nézze meg az emailjeit,én a spamben találtam meg.
Csúszik a szállítás mert van valamilyen probléma a kormánnyal így csak április végén jön meg.
De kapunk kárpótlást és megkapjuk a gyorskioldós adaptert ingyen a csúszásért.
Így azért kicsit könnyebben megy majd a várakozás hogy az is jár hozzá. -
Enton
addikt
Újra van kuplungom. Jeah!
Már csak a V1 felújít és minden zsír, lesz egy full csere szett ha bármi gebasz lenne.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
arty
veterán
na, lemértem a wheel stand pro -t !
... gondolom nem kell mm pontosra...ahogy írtam is, a kormány alattit én szélesebbre venném, mert hajlamos nagy rántásnál dölöngélni! (esetleg valami nehezebb, tömör vashengerből csinálni?)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz tobias88888 #27971 üzenetére
+ugye az immerzió miatt sem árt....
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Danecay
addikt
válasz h_benjamin #27980 üzenetére
Próbáld meg kihúzni a kormányt az USB-ből és eltávolítani a korábban gépre dugott és felismert USB-s eszközöket. Én a Driver Booster progival csináltam, azon belül pedig "A leválasztott eszközadatok eltávolítása" opcióval. Miután végzett, csatlakoztasd ismét a kormány USB portját, most újra fel fogja ismerni és telepíteni és remélhetőleg ezt követően ismételten rendben fog működni.
-
DummyBoy
senior tag
válasz tome0001 #27968 üzenetére
Nekem más gondom volt, előfordult hogy játék közben automatikusan bement a kormány a setup menübe.
írtam a supportnak, és a válasz az volt, hogy próbáljam ki a legfrisebb firmware-t.
Viszont most nézem, a letöltési listában még mindig nincs ott, szóval esetleg annak is adhatsz egy esélyt.
(Fel akartam dobni ide, csak közben elutaztam, és teljesen kiment a fejemből, most a postod miatt jutott eszembe megint xD )Akinek CSL gondjai vannak, az is letesztelheti.
Life is shor...
-
Danecay
addikt
válasz h_benjamin #27969 üzenetére
Windows 10?
-
tobias88888
őstag
válasz Dzsidzsi32 #27976 üzenetére
Nekem a 10 centi jön már csak be, mert Oculus CV1-el tolom. Maximalizáltam a kijelző arcba tolását
Amúgy kivétel vagy, a tapasztalat azt mutatja hogy minél közelebb van a monitor a megfelelő fov mellett, annál gyorsabb tudsz lenni. Nekem is segített anno, mikor a kezdők hibájába beleestem és rossz fovval mentem 1 méterre lévő 24"os monitorral. Aztán közel húztam 50 centire és beállítottam fov kalkulátorral megfelelően és egyből javultam nem is kicsit. CV1 meg ehhez képest is segít, könnyebb eltalálni az apexet
[ Szerkesztve ]
-
Dzsidzsi32
tag
Nem a fényerővel és nem a felbontással van a baj. Nem bírom ha ilyen közel van. Nekem nem jött be. Égett a szemem tőle. Jobban szeretem ha kényelmesen belátom a monitorokat. Én ezt szoktam már meg. A távolba bámulást Gyors és gépkocsi vezető vagyok. Úgyhogy én már csak ilyen maradok Nyilván neked más beállítás jön be. Mint mondtam, különbözőek vagyunk. És ez így van jól
-
Dzsidzsi32
tag
-
Amantius
senior tag
válasz rfjanika #27973 üzenetére
Ja, mert az mozog.
(#27970) Dzsidzsi32
Így van, különbözőek vagyunk. Nekem is messze voltak a monitorjaim, de nem volt jó. Aztán apránként közelítettem a őket, egyre jobban érzetem magam, egyre pontosabb lettem. Ez már csak ilyen.[ Szerkesztve ]
Nagy gáz, kis szerencse!
-
rfjanika
tag
válasz Dzsidzsi32 #27970 üzenetére
Ez komoly? Be vagy kötve a cockpitbe?
-
tobias88888
őstag
És a megfelelő fov ugye kb a legfontosabb, ha 120 centire vannak a monitorjaid akkor vagy hatalmasak vagy nagyon kicsi felületet fednek le vagy a fov nem valós
-
tobias88888
őstag
válasz Dzsidzsi32 #27970 üzenetére
Google-ben keress rá, kb 5 millió találat van rá. De röviden a megfelelő FOV kell ahhoz hogy gyors legyél és azért tolod az arcodba a monitort hogy minél nagyobb teret feddjen le, mert úgy többet látsz. Három monitornál azért tolod az arcodba, hogy a két szélső monitor széle elérje a szemed vonalát
Ha kisüti a szemedet vedd le a fényerőt. Ha látod a pixeleket vegyél nagyobb felbontású monitort.
-
Dzsidzsi32
tag
válasz tobias88888 #27966 üzenetére
Csak egy kérdés. Miért jó az ha rögtön a kormány mögött van a megjelenitő? Nekem a három monitor kb 110 120 centire van. Sokkal kényelmesebb szerintem mint a pixeleket bámulni közelről. Ültem ilyen konfigban. Azt hittem, hogy kisül a szemem Ráadásul nemrég beújítottam egy negyedik monitort is. Ki is törne a nyakam ha fel akarnék nézni Ráadásul mivel be vagyok kötve a cockpitbe, ezért mozgásterem sincsen. Különbözőek vagyunk. Én azt szeretem ha belátom mind a hármat fej forgatás nélkül.
-
h_benjamin
aktív tag
Üdv az mitől van hogy hirtelen el felejtette minden játék a kormányom? G29. RaceRoom azt írja, hogy disconnected PC2, Assetto szintén nem látják! Logi program látja szépen tudom állítani pl hogy mennyit forogjon. Valami ötlet?
i5 10600KF + Z590 + RTX 3070 + 32GB + 1 TB SSD + 120GB SSD + 2TB HDD // iPhone 14
-
tome0001
Topikgazda
válasz -Solt- #27956 üzenetére
Két napja olvasok utána a problémának, és tesztelem a kormányt.
Próbálltam másik usb portot, másdik usb kábelt, másik konnektor csatlakozót, driver és firmware updatet, de semmi nem hozott eredményt.
Röviden az eredmény: Akkor van plugged out windows hang, amikor a ffb-nek erőt kell kifejtenie (pl kormányzáskor) - mert egyenesben nincs semmi baj. Ha a játékon belül leveszem az ffb erejét, akkor is jó mindig.
Ez alapján nekem garanciális problémának tűnik, habár másik gépre még nem dugtam rá a kormányt, ott csinálja-e.
Készítettem egy videót, ha ez alapján valakinek van ötlete mi lehet a baj, nagyon megköszönném ha megírná.További érdekesség hogy a kormány menüjének leokézásakor teljesen kifagy a kormány (második video).
Mindkét videot elküldöm a fanatec supportnak, kíváncsi vagyok mit mondanak rá.
[ Szerkesztve ]
-
Chrys_
addikt
Volt Fanatec Stand is, azzal kezdtem. Annál az Omega is jobb. Az Omega eléggé képes oldalirányban rezonálni, mivel a két ferde tartóelem nincs sehol középen az alap kerethez rögzítve, ezt a next level egész jól megoldotta. Az Omega kétféle váltórögzítési módot kínál, az egyik a rövid tartós megoldás, amit közvetlenül a kormánytartó alatt kell az állványhoz csavarozni, a másik a tartórudas megoldás. Sajnos mindkettő esetén túl közel kerül a Fanatec váltó a jobb oldali buttonbox-hoz, használhatatlanok, valamint a tartórudas megoldás rögzítése az alapkerethez kritikán aluli, két csavar próbálja tartani, amik elég gyorsan tönkre is mennek, nálam mindkét menet megszakadt. A tartórudat persze távolabb is lehet állítani a boxtól, de az egséz megoldás túl instabil.
Az NLR így oldotta meg:
Cockpit nekem helyhiány miatt szóba sem jön.
[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
válasz VegyesTamás #27965 üzenetére
Szép és jó, de az a tv iszonyatosan messze van. Nem fér be valahogy a kormány mögé közvetlen? Ott lenne a helye
-
VegyesTamás
senior tag
-
unrealnoise
senior tag
válasz Chrys_ #27959 üzenetére
A GT Omega Pro Racing cockpit az fasza tőlük, ez a wheel stand amit csináltak nekem sem volt nagyon kedvemre, én is a pagnian next level racing wheel stand-re szavaztam, azóta is maximálisan elégedett vagyok a cuccal. ennyi pénzért 10/10.
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
Chrys_
addikt
Végül csak megrendeltem egy Next Level Racing Wheel Stand-t. Atesztól szerettem volna egy állványt, de túl problémás az egész, mert nem tudom elhozni, és neki külföldre kellett volna küldenie. Na mindegy.
Jövő héten érkezik, Omega Wheel Stand meg mehet az ócskavas telepre, 1-2 jó feature mellett tulajdonképpen egy rakás szar. -
-Solt-
veterán
válasz tome0001 #27954 üzenetére
Még az sem feltétlen kell, hogy húzva legyen... ha a driverek frissek akkor a helyedben tennék egy próbát a memóriával. Először is nézd meg a BIOS-ban, hogy az XMP profil van-e beállítva a memóriának, ha igen, akkor vedd ki az egyik modult, aztán cseréld ki a másikra, illetve nézd meg, hogy a megfelelő foglalatban vannak-e. (kézikönyv)
Nekem az Oculus szenzor csinálta ezt, azt hittem megőrülök tőle... heteket szívtam vele mire rájöttem, hogy a memória tuning miatt van. A szép az volt, hogy a memória teszt majdnem egy napot ment hiba nélkül, illetve az IBT is több órán át, plusz sehol máshol nem vettem észre problémát.
www.smart-bus.hu
-
válasz tome0001 #27954 üzenetére
Nekem is van ilyen a G920-nál (szintén W10). Eddig 2x jött elő. Átdugtam azóta másik USB portba hátha. Nem tudom van-e köze hozzá, azóta még nem csinálta, de nem is vettem elő annyit a kormányt.
Így jobban belegondolva, a szünetmentes tápom is folyton ezt csinálja (napi 1-2x, az ugye állandóan be van dugva), csak az pont nem érdekel. Tényleg Windows bug volna?
[ Szerkesztve ]
Sent from my keyBoard
-
tome0001
Topikgazda
Sziasztok,
Adott egy Fanatec CSL Elite Pc/xbox kormány. Játék közben egyszercsak hallok egy hangot windowsbol ami az eszköz leválasztását jelzi, ekkor elmegy a kormányzás nem reagál semmire. Utána 1-2mp mulva visszajön minden és működik rendesen. Emlékszem hogy a G27-emmel is volt ilyen, de nem emlékszem mi volt rá a megoldás.
ami még érdekes hogy mielőtt a leválasztás megtörténik felkeményedik az ffb.
Nem hiszem hogy a kormánnyal van a gond, eddig tökéletesen működött.
Próbáltam már usb hosszabbító nélkül, másik usb portba, semmi nem segített.
Tapasztalt már valaki hasonlót?
Ha igen mi rá a megoldás?Köszi előre is
-
libus
őstag
Sziasztok!
Kinek van ilyen kormány állványa?.
Az írjon privit!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
Kabum
csendes tag
Sziasztok
Most szeretnék kormányt venni THRUSTMASTER TMX pro-t nézegetem eről van valami véleményetek?
Vagy valami más mi olcsóbb és 900fokot fordul? -
törölt tag
Csatlakozok a csoporthoz egy g29 kormánnyal. Váltó is van csak még nincs konzol, amire feltegyem.
Még szerelgetem, de az sajnos újdonság volt, hogy PS4 GTA V nem megy kormánnyal. Lehet PC-t fogok be, de nagyon macerásnak tűnik az xbox controller emu beállítása egyelőre. Viszont F1 2017-el nagyon szuper a cucc
-
Amadako
tag
Sziasztok
vettem egy g29 kormányt váltóval a ps4-hez, de az a problémám, hogy az asztal amire terveztem tenni nem túl optimális. Nézegettem milyen alternatívák lennének és találtam a Wheel Stand Pro Logitech G27/ G29-t. Erről van valami véleményetek? Mennyire stabil, összecsukható, a váltót is rá lehet rakni?
előre is kösz
-
távcsőves
senior tag
válasz Tdizsolt #27941 üzenetére
Mert van egy pont nekem való kormány hírdetés Bp-n, de nem hajlandó postázni hírdetése szerint (csak személyes átvétel). Viszont, ha eltudna jutni hozzám a cucc, akkor lemondanék szeretett Logitech DFP kormányomról a fáradtságért cserébe és nem vagyonokért. Amolyan win-win dolog lenne.
(Nem értem különben a dolgot, futár cégek sem vagyonért szállítanak. Házhoz mennek akkár a csomagért..)
[ Szerkesztve ]
-
Tdizsolt
senior tag
válasz VegyesTamás #27939 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen,ez így már konkrétabb!
Sajnos árban egyik sem passzol az én pénztárcámhoz,úgyhogy elképzelhető,hogy spórolgatok rá majd.(két gyerek,meg egy asszony mellett nem könnyű... )
távcsöves:
Pest mellett lakom,Ecseren.Miért?
Psn ID: Tdizsolt
-
VegyesTamás
senior tag
válasz Tdizsolt #27932 üzenetére
Egy Logitech Driving Force GT (DFGT) vagy egy Driving Force Pro (DFP) is megteszi kezdésnek, apróért van (ha találsz) ETS hez kell a kormányszög Esetleg G25/27? 😊 Ezekkel az olcsó cuppancsos rugós vackokkal csak rontanál az élményen, lehet el is engednéd ezt a vonalat.
[ Szerkesztve ]
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
veterán
-
Segal
veterán
válasz Menthirist #27936 üzenetére
Taníts mester mert én nem találtam és hülyén néz ki fekete képernyővel a tv
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz Menthirist #27930 üzenetére
Mocskosul jó ezt meg tudom erősíteni. Nagyon nem mindegy hogy fejmozgatással vagy egérrel nézelődik az ember
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Tdizsolt
senior tag
Azért kaptam kedvet hozzá,mert már több videót is láttam gameplay-ről...Persze ott komoly szettel nyomják,de valahol el kell kezdeni.... Az Alza-n most 12990 a Hama Thunder V5,de nem tudom,hogy támogatja e a win 10-et,és hogy mennyire gagyi... (mas boltokban 25k az ára)
A VR nálam nem játszik,nem látok közelre...
[ Szerkesztve ]
-
macy
addikt
Azt elhiszem, csak legyen az embernek egy bivaly gépe hozzá
-
veterán
-
Tdizsolt
senior tag
Sziasztok!
Játszom az ETS2-vel,és most kezdek azon agyalni,milyen lehet kormánnyal tolni...
Tudnátok nekem pár belépő szintű kormány tipust ajánlani,ami működik win10 alatt?Egyenlőre nem szeretnék nagyon bele bonyolódni anyagilag,amíg nem tudom pontosan milyen élményt nyújt,és hogy egyáltalán bejönne e ez a fajt játék vezérlö....
Előre is köszönöm a segítséget.
-
VegyesTamás
senior tag
válasz koanla #27908 üzenetére
és tobias88888, -Solt-, akkor ez felejtős. Tudom kevés volt az info, de sajnos ez is elég volt akkor, hogy lemondjak róla . most Egy LEDes TV-n használom 60hz en 1080p -n simhez kell az fpsx szóval akkor ez majd egy erős géppel max ha menni fog
Lenovo Y510p
Processzor: Intel(R) Core(TM) i7-4700MQ CPU @ 2.40GHz, 2394 MHz
Memória: DDR3 8GB
Videókártya: NVIDIA GeForce GT 750M x2 SLI
Op. rendszer: Window 10 64 bit
Alaplap: Lenovo IdeaPad Y510P
winyó: SanDisk SDSSDXPS480G (447 GB)[ Szerkesztve ]
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
Enton
addikt
válasz A.C.E. #27918 üzenetére
Mennek külön USB-ről így ahol van több kontroller támogatás ott működni fog.
(#27917) Syberian:
Kezdésnek tökéletes lehet. 3 pedálos ár 70 épp most: T150 Pro
Kövi lépcső T300 alcantara 95e-től, vagy g29 60-70-80-90-100e-ért.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
A.C.E.
aktív tag
Urak egy kérdés. A t300rs kormányhoz kompatibilis a fanatec loadcell pedál? Gondolok a csatira illetve hogy kezeli e a TM kormány?
F.P.S. FOREVER!
-
Syberian
csendes tag
Sziasztok! Érdekelne milyen kormanyt tudnátok ajánlani PS4 hez, 50k körül ha lehetne ffb-est, ha ebben az arsavban nincs olyan ami mar belépő szintre megfelelne akkor mi a következő? Leginkább rallyes jatekokkal lenne hasznalva, Dirt rally, wrc stb. Köszi előre is!
-
arty
veterán
válasz #48967168 #27913 üzenetére
bénább vagy <> élvezetesebb (nyilván aki eredményorientált, annak a vezérlő "adott")
+
itt arról van szó, hogy kell-e jobb kormány... tehát a kormány vs. konti gondolom eldőlt márnekem pl a Daytona is kormányos játék, vagy akár az Outrun is, pedig ezek valószínűleg kontrollerrel könnyebbek lennének... de ha egyszer az autóban kormány van, azt akarom tekerni a játékban is.
és ha tehetném, valami atomdrága dd-vel nyomnám, MIND"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
-
törölt tag
válasz VegyesTamás #27902 üzenetére
A rift-hez jó ökölszabály, hogyha a konfigod a 3 monitoros rendszert stabilan vitte a 60 fpst minden körülmények között, akkor már vállalható kompromisszumokkal nekivághatsz a rift-nek...
-
törölt tag
Ha a játékban simán bénább vagy kormánnyal mert azt egyértelműen kontira fejlesztették, akkor tényleg kár beruházni rá! A korábbi Forzákra volt jellemző hogy nagyon gyakran igényelték az azonnal koppra kivágott analóg sticket egy ellenkormányzásnál, amit kormánnyal esélyed sem volt produkálni...
Majdnem az összes árkád ilyen...
Ellenpélda a WRC7 amit valami fillérekért megvettem karácsony tájékán és mostanában próbálgatom. Kontival szenvedés az úton tartani (pedig árkád) de kormánnyal máris élvezhető!
-
arty
veterán
CSR-t általában G2x pedálokkal szokás összeházasítani, ahoz gyári adapterek is léteznek.
A momo pedálja szerintem gyengébb minőség, mint kormányban a fanateced, ráadásul típushibás (volt), sokszor nem érzékelte/kapta a játék a teljes pedálutat (elmozduló potik a pedálban -> max gázzal a pedálon a játékban csak 70-80-90% gázerőd volt).Esetleg az lehet megoldás, ha megvan a momo kormányod is, nem csak a pedálod: játékban a kormányzást a fanatecre kalibrálod, míg a fék-gázt a második kontrollered pedáljaira - azaz a momo-ra. Ehez persze olyan játék is kell, ami támogat több kontrollert...
-
arty
veterán
a jobb kormány árkád(abb) játék alatt rosszabb kormánnyá változik? eltűnik az ffb különbsége (szíj) vagy az alcantara tapintásának érzése?
mindenhez/bármihez van értelme jobb kormányt venni (ha valaki megteheti, tegye is meg!)
-
félisten
válasz tobias88888 #27907 üzenetére
Értem, kössz!
Arra gondoltam, hogy ha a logitech pedál jó a TM kormányhoz, akkor megtartom azt a pedált, és eladom a G27-et olcsón TM pedállal, csak ehhez kell csinálnom fordított csatit, mert valahol olvastam, hogy az atalakito passzív.
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
-Solt-
veterán
Például AC alatt az élvezhető képminőséghez (1.5 SS fix 90 FPS) minimum GTX 1070 (980Ti) szintű VGA szükséges.
www.smart-bus.hu
-
koanla
aktív tag
Riftnek óriási gépigénye van. Eleve 90Hz-en szeretnéd majd, hogy ketyegjen, ami a mostaninak a duplája. Ráadásul - ha jól értem - most kábé egymonitoros setupod lehet. A triplák kábé dupla terhelést jelentenek és a Rift még attól is többet kér. Szóval ha megfelel a 10FPS (nem fog), akkor érdemes a Riftben gondolkodni. Ha tudsz butítani a grafikán annyit, hogy meglegyen a 90Hz (egy nagyon móriczka-becslés alapján mondjuk az egykijelzősön meglenne mondjuk a 200-240 FPS), akkor érdemes. Ha nem, akkor sajnos GOTO gépfejlesztés. Nálam egy 4790k megy alapon és iR-ben a szinte legalapabb grafikán megy. Néha így is akad szépen. Ja, és nekem még DK2 van, tehát az 75Hz-en megy, a CV1 90Hz-e még nagyobb teljesítmény kíván.
-
tobias88888
őstag
Nincs, maximum moddolt g25/g27 pedál de azt nagyon elvétve találsz.
"ha már kicsit itt tartunk, egy Riftet megéri megvenni úgy hogy most mid-highon van 80 fps átlag (online 45-60)? Szemtelenül olcsó errefelé használtan." - Ez így édeskevés információ, feltehetnék még jó pár kérdést és az sem segíten (pl milyen felbontáson? milyen játékban? stb)
Van minimum ajánlás az Oculus oldalán, de a recommended alatt szerintem nem érdemes riftet venni szimulátorozáshoz:
Graphics Card: NVIDIA GTX 1060 / AMD Radeon RX 480 or greater
Alternative Graphics Card: NVIDIA GTX 970 / AMD Radeon R9 290 or greater
CPU: Intel i5-4590 / AMD Ryzen 5 1500X or greater
Memory: 8GB+ RAM
Video Output: Compatible HDMI 1.3 video output
USB Ports: 3x USB 3.0 ports, plus 1x USB 2.0 port -
Enton
addikt
válasz ForRedGlory #27903 üzenetére
Ha nem 2 nap múlva rendelném a v3-at és lenne is nekik belőle, akkor 60e-ért loadcell pedálsor megintcsak bestbuy kategória, a sima árakhoz és konkurenciához képest:
Persze ezt a -10€ bundle kedvezményt inkább nem számoltam bele, szóval még az is lejöhet. Nameg most elite pedált is csak hónap végére írja, de ha nem sűrgős.
Nézegettem ezt a sensodrivot is, a ffb-s pedál mókás lehet.
De hogy ez mire lehet jó, arra nemigen jöttem rá:GT legends-ben szivatót állítani?
-
guftabi96
addikt
Ha össze lehetne valahogy tákolni Logitech gáz és kuplungpedállal, akkor érdekelne
#KeepFightingMichael
-
macy
addikt
Nekem is dobhatnának egyet váltóra
-
ForRedGlory
félisten
Kaptam pár napja a Fanatectől egy 50% kedvezményes kupont a Load Cell kit-re. Kell valakinek? Nekem már megvan ez, így nem is értem miért ezt kaptam.
-
VegyesTamás
senior tag
válasz tobias88888 #27892 üzenetére
ha már kicsit itt tartunk, egy Riftet megéri megvenni úgy hogy most mid-highon van 80 fps átlag (online 45-60)? Szemtelenül olcsó errefelé használtan.
Üdv mindenkinek, régebbieknek TomCat333 néven esetleg ismerős vagyok, kormányokat is javítottam,
csak egy 2 évre eltűntem,Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GTA V
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kés topik
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest