Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz Arni9010 #28044 üzenetére
Majd tavasszal, nyáron szétszedem, köszi a választ!
Addig még nyúzom egy kicsit, nyáron szinte elő sem veszem, mert olyankor van jobb dolgom is, mint a szobában ülniPedál alá is be akartam rakni egy squash labdát, de, ahogy láttam, pont ott van alatta a G25-nél a potméter fogaskereke, nem akartam, hogy a pedállal a labdát taposva, letörjem onnan a fogaskereket. Pedig a G25-re ráfér egy kis fékpedál keményítés.
-
chop
őstag
válasz Arni9010 #27253 üzenetére
Ha osszerakom, akkor mar tartja rendesen, viszont azt vettem eszre, hogy az optikai tengelyen az optical encoder (ha elbol belenezel) szital, meg is neztem a tengelyt es az utolso nehany mm-en el van hajolva az egyik iranyba. Gondolom, hogy ez okozza a zavart az optikai szenzornal es a szitalas miatt nem tudja bekalibralni magat. Eleg massziv ez az acelpalca, nehezen hajlik vissza, szoval meg probalkozom vele.
Amugy beszeltem a supporttal alkatresz ugyben, azt mondta a csavo, hogy felveszi az ugyemet, aztan majd latjuk, pedig mondtam neki, hogy mar nimcs garancia...
-
chop
őstag
válasz Arni9010 #27221 üzenetére
A tarcsa jonak nez ki, viszont nincs kozepen. Csinaltam egy videot:
Az latszik, hogy a fogaskereknek eleg nagy a jateka, meg akkor is, ha fel van teve a burkolat (a tarcsa ekkor sincs kozepen, be van csuszva, szoval lehet, hogy az a gond, hogy a fogaskerekek nem szorulnek egymashoz, hanem atugralnak.
De amugy tobb baj is van, a fem reszrol is le van torve ket ful, valoszinuleg emiatt is kotyoghat a kormany:
[link] -
chop
őstag
válasz Arni9010 #27209 üzenetére
Hat, nem tudom, elkepzelheto, hogy hazavagtam a NYAK-ot, de ekkor viszont egyaltalan nem kellene villognia, meg tekeregnie a kormanynak, amit pedig az USB bedugasa utan tesz. Tehat probalna magat kalibralni, de csak kb. egy fel fordulatot megy, aztan kattan egyet, mintha megakadna valamiben, aztan ezt meg 1-2-szer es ennyi. A fogaslecen kezzel tekerve rendben elmegy egyik vegponttol a masikig, nincs akadas.
Fogalmam sincs, hogy mi lehet.
-
Atmil
aktív tag
válasz Arni9010 #25556 üzenetére
Megrendeltem a G29-et. Igaz nem az Amazonról, ahogy először akartam, mert a feleségem rábeszélt, hogy itt előbb tudom érvényesíteni a garanciát.
94.000 Ft. Váltóval együtt.Azért G29, mert több gomb van rajta. Lehet, hogy rosszul gondolom, de az F1-hez jól jönnek.
Aztán ha nem tetszik ott van a 14 napos vásárlási elállás, indoklás nélkül.
#25561) Danecay Végül a gombok száma győzött. Aztán meglátjuk...
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
Üdv! Atmil.
-
Danecay
addikt
-
DigitXT
nagyúr
válasz Arni9010 #16514 üzenetére
Ez amúgy azért nagyon pofátlan, mert alapvetően arra épít, hogy a vásárló nem kellőképpen tájékozott, hiszen ha az első MM-be megy be, ahol 60-ért látja, akkor nem mondhatja, hogy egy másikban látta 40-ért, és megkapja annyiért, mert ha egy másikban látta 40-ért, akkor már megvette volna ott. Szóval a szlogen megint odab*sz: megveszem ennyiért, "mert hülye azért nem vagyok" (csak tájékozatlan). Mondhatni a fogyasztói döntésem szuboptimális.
-
Sleek
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Reklámblokkolók topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest