Hirdetés
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigi01
őstag
válasz theballa32 #25759 üzenetére
Én is nagyon óckodtam a megvételétől.Állítólag ha hibás,akkor az első perctől az.Én akkor rendeltem,amikor újra kapni lehetett,és semmi gondja eddig!Májusban vettem,és köszöni szépem,még egyelőre a kesztyű nélküli próbát is állja.
Azért a fogas kerekes megoldásoknál sokkal jobb,nem akarok márkát írni,az volt több is,messze ez,meg volt T500-am,ezek sokkal jobbak.A pedálon t300-é.t500-é,nem érdemes filózni.Hiába írják ez,az jobb,lóf@sz,ugyanaz,csak megfordítható.
A T300 driverben nem állítottam semmit,a T500-nál lentebb vettem,mert ment volna az asztal .
Régen a G27-tel sokat szívtam,ez a játék,,meg az más,itt érdekes nincs semmi.Fordulatot sem kell állítanom,bár lehet ezt már megoldották.Mindegy,nem akarok komolyabban belemenni,de volt gondom akkoriban,most nincs,és ez jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Háztartási gépek
- E-book olvasók
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest