Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz This_is_Ice #22099 üzenetére
Hm, mondjuk meg csak 2 hetes, en irtam a thrustmasternek, hogy o mit reagall ra, hogy ha irja hogy hibas, akkor kuldom vissza ahonnan vettem, csak hogy ok biztosra csereljek ki nekem. Mert lehet hogy ok meg azt mondjak hogy semmi baja.
Az uj mar neked nem add ki ilyen hangot?Szerk: Egyebbkent par embernel lattam YT-n, hogy ok mikor jatszottak adott ki ilyen hangot a kormany.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Hasonlo hangot veltem felfedezni az en kormanyomon is, mint ebben a videoban de mar miota megvettem akkor ilyen volt ujonnan, de 2 nap Assetto Corsa utan, meg jobban elojott ez a hang.
Ez most hibara utalhat ez a hang? Vagy az ekszijak okozzak ezt a hangot es ez normalis jelenseg?
Ittlatni hogy dupla ekszijas a kormany, es ez okozna a hangot?
Mukodesileg kutya baja nincs. -
M3nyus
aktív tag
Sziasztok!
Telefonra (iOS) tudnátok pár bevált dash board programot mondani? (Assetto pCars, Dirt Rally)
Én vagyok M3nyus!
-
arty
veterán
válasz Gabesz1019 #22090 üzenetére
igen, mindenképpen!
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Gabesz1019
senior tag
PS4-hez vettem egy Thrustmaster T150 Ferrari Edition-t. Rádugjam PC-re, hogy frissítse a firmware-t? Gondolom PS4-en keresztül nem tudja, mert amikor elsőnek rákötöttem nem írt ki semmi frissítést hozzá.
-
vlevi
nagyúr
válasz Shodan #22087 üzenetére
Jó hosszu ideje volt, mikor jatszottam utoljára a kormánnyal. Tegnap elinditottam a raceroomot, és kapsbol kiirta, hogy jó lenne a gaming szoftvare frissiteni, mert ha a márciusi logi drivern3l régebbi van fenn, akkor bajok lesznek. Emlékeztem az itt olvasott dolgokra, mrg nem raktam fel az ujabb gaming szoftvaret, csak anyáztam magamban egy sortt. De majd valamikor ki kell probalni ezt is...
-
prtvlogan
aktív tag
Sziasztok!
Van valami ötletetek arra, hogy a Logitech G 27-es kormányom a logitech gaming softver telepítése után 1 nappal miért egy másik kormány képét mutatja elindításkor?
Telepítés után:következő indításkor (1 nap múlva)
Nem a megjelenített kormány típusa érdekes, hanem az, hogy minden beállítást ehhez igazít, és nem tudok változtatni rajta. (900°, manuális váltó, gombok stb)
Már többször eljátszotta ezt a dolgot, egy újratelepítés megoldja ideiglenesen, de másnap, amikor játszanék, már rossz... -
shteer
titán
válasz This_is_Ice #22084 üzenetére
Nem véletlenül írtam a WB-t csakis kizárólag.
600 a hivatalos oldalon, nem számítottam rá semmit, így is sok.szerintem jónak tűnik..
-
neilszab
őstag
válasz HollyBoni #22078 üzenetére
Igen, ezek az apró útegyenetlenségek, amik csak olyan kicsit ráznak, hogy nagyobb a fogaskerekek holtjátéka, mint magára kormányra ható "rántás" mértéke. De tekerd fel a hangerőt és a probléma "megoldódik"!
[ Szerkesztve ]
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
HollyBoni
veterán
válasz neilszab #22077 üzenetére
Az még nem lenne baj ha picit rángat az úthibák miatt csak nagyon furcsán csinálja. A kormány szinte nem is mozog csak a fogaskerekeket hallom hogy össze vissza mennek, és olyan kattogó hangokat ad ki mintha bármelyik pillanatban szétesne az egész kormány.
[ Szerkesztve ]
-
neilszab
őstag
válasz HollyBoni #22076 üzenetére
Az úthibák miatt zörög, ezen nem segít ha 100 fölé veszed, a használt szimulátorban kell kikapcsolnod (ha lehet) ezt az effektet. De a laser-scan pályák ilyenek, az egyeses sem egyenes, tele van gödrökkel és huplival az út.
-
HollyBoni
veterán
Azzal lehet valamit csinálni hogy a G25 ne "zörögjön" mikor egyenesen megyek az autóval? Olvastam az összefoglalóban hogy vegyem fel az FFB-t 100% fölé, de nekem nem oldotta meg és úgy már amúgy is túl erős az ízlésemnek.
[ Szerkesztve ]
-
neilszab
őstag
Óriási RaceRoom és Assetto Corsa leárazások!
40-50%-os kedvezmény szinte minden AC és R3E tartalomra a Steam nyári vásár keretében, a RaceRoom saját boltjában pedig az egyes autók és pályák szerezhetők be egyesével 50%-os áron... most éri meg bezsebelni a még hiányzó tartalmakat!
És hogy legyen hol hajtani is a gépeket, íme a GTR-Masters nyári kupái a két szimulátorral, melyeken nyílt a részvétel és izgalmas fődíj is van!
AC Summer Cup: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5905
R3E Summer Cup: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5899[ Szerkesztve ]
-
Shodan
addikt
válasz theballa32 #22070 üzenetére
Ez nem USB-s, itt magához a kormányhoz tudod csak csatlakoztatni, tehát a kormányodtól függ.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
theballa32
tag
Sziasztok!Gyors segítséget szeretnék kérni.T3PA pedál jó ps4-hez?Nincs olyan mint a Th8a(ez jó Ps4-hez) ,és a Th8rs esetében(Ps3 kompatibilitás csak)?Köszönöm a válaszokat
-
arty
veterán
mivel a nand(?) nem írható végtelenszer, így ezért hívja fel a TH a figyelmet, hogy "óvatosan" a kalibrálgatással - a fanatec erről hallgat, lehet ők jobb flashmemóriát használtak a kormányban, ezért nem gond náluk (de mennyibe is kerül a fana? és van flash a hasonlóan árazott logitechben pl? szal az, h ez mennyire hibás megoldás, az erősen relatív...)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
törölt tag
válasz pCarsHungary #22067 üzenetére
Ezt ismerem, es olvastam is, es tole ideztem hogy igen hamar tonkre ment nala a kormany.
-
kozmy
őstag
Ha jól emlékszem még a kalibrációs darab számot is le írja, hogy hányszor lehet.
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kigston 32gb
-
-
Solesz84
aktív tag
Koszonom szepen estere kiprobalom! 😊
Asrock X570 Taichi, Ryzen 9 5900X , NZXT Kraken X72, Gskill TridentZ RGB 32GB DDR4 3600Mhz Cl16, Kfa2 RTX 4090SG, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , MSI MPG A1000GW, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
Solesz84
aktív tag
Sziasztok.Tudna nekem vki segiteni?Az a problemam h van egy Fanatec CSR kormanyom es a kozepallas elvan csuszva kb 3 fokkal tehat picit jobbra all a kormany es ugy mutatja a driverben h kozepen all ha beallitom kozepre akkor -3 fokot mutat.Eltekerem balra koppanasig akkor 450 fok de ha jobbra tekerem el koppanasig akkor nem is rezeg es csak 445 fokot mutat.Ujra raktam a drivert is tobbszor a legujabbat is felraktam probaltam masik usb-be is.Valoszinu h a kormannyal lehet a gond? 😕 Tudja vki h mennyi garancia van erre a kormanyra?Koszonom a segitsegeket! 😊
Asrock X570 Taichi, Ryzen 9 5900X , NZXT Kraken X72, Gskill TridentZ RGB 32GB DDR4 3600Mhz Cl16, Kfa2 RTX 4090SG, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , MSI MPG A1000GW, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
törölt tag
válasz theballa32 #22053 üzenetére
Az igen jol mutat
-
törölt tag
válasz theballa32 #22051 üzenetére
Miota van meg neked? Es az igaz-e, hogy a gombokon a felirat csak felragasztott papir?
Mondjuk en kesztyuben jatszok, tehat izzadt kezzel sehogy sem nyulok hozza hogy lekopna vagy vmi baja lenne. -
neilszab
őstag
válasz #97716736 #22048 üzenetére
Nekem csak párszor volt a kezemben, így tartós használatról nem tudok beszámolni. Viszont kivitelezés/anyaghasználat szempontból a többi RIM-jükhöz képest szerintem nagyon gagyi, a képen jól néz ki, de kicsit illúzióromboló kézbe venni... persze ettől még lehet tartós.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Thrustmaster F1 Wheel Add-on kormanyrol tud valaki velemenyt mondani? Nem talaltam magyar tesztet, igy jobb lenne ha valaki szemelyes velemnyt tudna rola mondani. Amit hallottam hogy elvileg 5-6 honap utan megadja magat a valtoful, illetve a gombok lekopnak rola. Na most hogy mi igaz errol nem tudom.
Szeretnek egyet mindenkepp venni, csak nem tudom mennyire strapabiro, ha mar 40 ropiert aruljak, az ember azert elvarna hogy tobbet birjon mint fel ev...
Koszi -
VegyesTamás
senior tag
válasz kubokra #22041 üzenetére
Hali, szétszeded, és letskarítod a potit valamivel. Sokan wd-40-ezik, devaz nem a legjobb+ a port is összeszedi. Inkább féktisztítót ajánlok, csak a műanyag részeket nem megöntözni, mert rideggé és konnyen törhetővé válik.
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
manya777
tag
Hát azt nemtudom. Már gondoltam rá Én is, de most ilyenkor persze a kb 40 db kacattal tele dobozban amit itthon pakolgatok egyik helyről a másikra, hogy jók lesznek azok a cuccok még valamire, most egy sincs amin hasonló csatlakozó lenne Elméletileg így hívják pontosan, legalábbis egy külföldi fórumon ezt találtam: Micro 1.25 T-1 3-Pin JST Connector
i5 12600k - Asus Maximus VI Hero , 2x16 Gb ddr4 3200 Ram.
-
manya777
tag
Helo.
Ilyen csatlakozót keresek fanatec pedálhoz való loadcell kábel végére. Szerintetek tudok valahol olyat venni? Van 2 db loadcelem kínából, de csak a 3 szál kábel van ráforrasztva csatlakozó nincs a végén. Arról meg ami most a pedálban van nemszeretném levágni, hátha van más megoldás.i5 12600k - Asus Maximus VI Hero , 2x16 Gb ddr4 3200 Ram.
-
kubokra
tag
Üdv Mindenki!
Olyat kérdeznék akinek van erről tapasztalata. Van egy Easytouch ET-2034 kormányom, semmi extra, gagyi még ffd sincs, de azért én szeretem.
Namost, sajnos a pedál úgy döntött, hogy akkor ő most sok év után elromlik, pontosabban működik, csak nem jól. Ez annyiból áll, hogy ha nem nyomok semmit, akkor úgy érzékeli, hogy a féket majdnem tökig nyomom (ha a gázra rányomok, az letiltja a féket, de amint elveszem a gázt, már megyek is hátrafelé). Illetve van amikor nem érzékeli a teljes fékpedált mint olyat.
Kérdésem lenne, hogy ez a kábel megtöréséből fakadhat e, illetve meg lehet e javíttatni gazdaságosan?Apró darabokra szaggatott, dióba, cukorba megforgatott, rétegesen összerakott kelttészta
-
-
Csabnett
tag
Sziasztok!!
Egy kis segítségre lenne szükségem....
Hogyan tudom beállítani vagy azt elérni, hogy az F1 2015-ben 2 vezérlővel tudjak irányítani??
Logitech kormány a force feedback felelős, srw s1 pedig a váltó, gombok stb...
Valami ötlet????
(#22031) ZeroDK Shodan (#2202"Minden cél útba esik!"
-
törölt tag
válasz RaGi91 #22036 üzenetére
Akitol vettem, mondta hogy a szerviz is lehet azt mondja, hogy a mukodeset nem befolyasolja, hasznalni lehet csak belsoleg van esztetikai hibaja, es ettol fuggetlenul nem biztos hogy kicserelnek. De mivel 2 napos csak a kormany, igy a vasarlastol el tudok allni aztan ha lesz uj termek raktaron akkor megkapnam azt.
Mindenesetre elgondolkodok rajta megeri-e vesszodni 1 honapot vele, vagy sem.Koszi a valaszod, es mindenkinek ugy szinten
[ Szerkesztve ]
-
RaGi91
senior tag
válasz #97716736 #22034 üzenetére
Nekem sincs középen a csavar. Én tökig becsavartam, hogy ne lazuljon ki. Az, hogy egy kicsit belemegy a műanyagba, az nem gáz. Ha kilazul és elpattan egy pin, az már annál inkább. Azzal nem vesztek garanciát, hogy gyárilag rossz helyen áll a csavar és a műanyag egy kicsit megsérült.
-
törölt tag
válasz Shodan #22033 üzenetére
(#22032) arty: Most en is ugy hasznalom, es masszivan kapja az oda vissza rantasokat, es nem mozdult meg egyaltalan. Nem tudom akkor mi legyen, csereljem de akkor 3-4 hetet varjak, vagy egyenlore hagyjam igy.
Jaja en is erre gondoltam, de ahhoz ossz 8 csavart kell kiszedni, ebbol 4 meg inbuszos, es az nem igen akart kijonni. Lenyalni meg nem szeretnem, mert a vegen ramfognak hogy en mokoltam szet
Nekem a driver settingsbe az All force az 75%, Constant az 100%, a tobbi meg 0%.
De pl project carsba azt hittem lemozdul a monitor a helyerol, pedig maxon nem is ment, van am benne ero. Meg en azert is valasztottam Th-t, mert a fogaskerekes logi nem jon be. Fanatec, meg tarsai az meg dragak.[ Szerkesztve ]
-
Shodan
addikt
válasz #97716736 #22029 üzenetére
Én azt csinálnám hogy leszedném a burkolatot, lehúznám a műanyag szorítót és megpróbálnám rácsavarni a kormányra, ha úgy sincs középen akkor tényleg valami gebasz van.
Nekem mivel szeretem ha érzem a rázókat így a kerb effectet 70%on használom, sztem ez rázza ki leginkább
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
-
törölt tag
-
Csabnett
tag
Sziasztok!!
Egy kis segítségre lenne szükségem....
Hogyan tudom beállítani vagy azt elérni, hogy az F1 2015-ben 2 vezérlővel tudjak irányítani??
Logitech kormány a force feedback felelős, srw s1 pedig a váltó, gombok stb...
Valami ötlet????"Minden cél útba esik!"
-
Shodan
addikt
válasz #97716736 #22027 üzenetére
Én megpróbálnám, össz-vissz 4 csavar tartja. Én is le akarom majd szedni, hogy a mögötte lévő kivezetést megnézzem a váltóhoz.
Elég nagy a meghibásodási aránya sajnos, jóval nagyobb, mint a logi g25-27. Sokan fogtak már ki hibásat, csak ezért mondom.www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Shodan
addikt
válasz #97716736 #22025 üzenetére
Hát ha más baj nincs vele én egyelőre nem cseréltetném. Még lehet hogy rosszabbat kapsz. Lehet hogy a kormány mögötti takarót érdemes lenne leszedni. De igazából nem is értem, mert a menet tuti hogy ugyanaz, ugyanúgy fröccsöntik, ugyanoda kéne essen. Szedted szét egyébként?
[ Szerkesztve ]
-
Shodan
addikt
válasz #97716736 #22023 üzenetére
Igen ez egy elég gyatra megoldás. Nekem középre esik, de ez nyilván csak akkor van így ha a kormányt is középállásba helyezed fel.
Én a csavart nem mertem először nagyon meghúzni, mert vhol olvastam hogy elég ujjhegyel. Aha persze olyan szépen kilazult a kormány 1 hét alatt, hogy majdnem a kezembe maradt. Szóval szerintem ne használd csavar nélkül , mert nekem pl simán lemászott.www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
törölt tag
válasz Agyzuzo #22021 üzenetére
Neked milyen fajta kormanynal jelentkezik ez a hiba? Illetve ez kormanytol fugg melyiknel hol all meg
A masik meg neztem ha jol rahuzom a menetet, es nem teszek bele csavart ugyanugy tudom hasznalni.
A sim racing is elmondta, nem sok jelentosege van, akkor lenne ha maga a kormanyon is lenne egy menet amibe bele lehetne csavarni. De szamomra ez egy barbar mod, hogy csak ugy a muanyagba beletepjen -
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok!
Logitech Momo-val kapcsolatban kérdezném azt, hogy mi a különbség a pirosas és a zöldes dobozban árult példányok között? Több kormánynál is láttam már, hogy van zöld dobozzal ellátott verzió, talán ez már újabb kiadás? Vagy valami PS? -
Agyzuzo
addikt
válasz #97716736 #22020 üzenetére
Nekem se középen szorul, lényeg hogy stabilan rögzüljön és ne mocorogjon mikor téped jobbra-balra. Ha erősen tart akkor ne aggódj emiatt.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
törölt tag
Udv!
Elsosorba Thrustmasteresekhez szolnek. Napokban lett egy Thrustmaster T300 Alcantara edition kormanyszettem, es az az egyetlen apro problemam van, hogy amikor rateszem a kormanykereket a bazisra, es rahuzom teljesen a felfogatojat, akkor a felfogaton levo csavar, nem a kormany kozepere erkezik mikor megvan huzva, hanem odebb. Es ha meghuzom a csavart, akkor a kormanykerek menetebe szorul bele, es igy a kepen latszik hogy le van nyalva egy kicsit a menet.
Neztem sok videot amikor a kormanyt rateszik a bazisra, es mindenhol kozep allasba szorult meg a felfogato, es a csavar is jo helyen allt meg. Nekem pedig nem.
Ez most gyarilag selejt lenne? Erdemes garanciaztatni, es 3-4 hetet varni, vagy ennek a csavar temanak nem sok koze van a mukodeshez?
Csak zavar hogy az illeszkedes nem kozep talyon szorul meg.
Remelem tudtok segiteni. -
arty
veterán
válasz VegyesTamás #22018 üzenetére
tetszett
-
VegyesTamás
senior tag
Sziasztook! Igaz, hogy mostanában el vagyok innen tűnve, lehet, hogy páran emlékeznek rám, de a lényeg, hogy alkottam egy videót ami a driftről, szimulátoros feelingről, technikáról szól, és hát természetesen megosztanám veletek, hiszen javarészt minden innen indult nekem is
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
arty
veterán
válasz Gabesz1019 #22016 üzenetére
nekem mindkettővel jó van. ha 2-2 évet adnak, szvsz mindegy hol veszed - ami közelebb van
-
Gabesz1019
senior tag
Az igaz, hogy a Thurtsmaster-nek itthon nincs szervize? Elvileg sehol nem adják gyári garancia jeggyel. Aqua és Ipon közül melyikkel vannak jobb tapasztalatok, ha esetleg valami probléma lenne?
-
Dyingsoul
veterán
válasz neilszab #22014 üzenetére
Na ezt még nem is láttam! De meg fogom nézni mindenképp, egyelőre el van csomagolva mert vizsgaidőszakban nincs iőm tekergetni de már hétvégén előveszem.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
neilszab
őstag
válasz Dyingsoul #22013 üzenetére
A pedál set alján van 3 x 2 db menet, melyek közvetlenül a pedálba csatlakoznak, direkt erre a célra. Akár az is megteheted, hogy kiveszed a pedálokat a műanyag dobozból és oda rögzíted fel őket külön-külön, ahova csak akarod.
-
Dyingsoul
veterán
Köszi! És akkor ez ahogy írtad a falig be van toldva és a fal támasztja a bútorlapot, így nem csúszik el. Nekem kicsit hosszabb bútorlap kell majd mert az asztalom 65 cm mély és még a faltol egy 5 cm is ki van hagyva. Nem akarom tövig betolni mert hátul kábeleket vezetek el. Adtatok pár ötletet, még 1x köszi érte. A jövő hónapban sztem meg is csinálom és majd visszatérek az eredménnyel, hátha az majd másoknak is segít.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Enton
addikt
válasz Dyingsoul #22011 üzenetére
Persze, tessék:
(#22010) Shodan:
Menő ez is.
Mostanában én is a megdöntésen gondolkozom, csak még nem találtam ki mivel lehetne megoldani.
De ha más nem is, van még itthon egy-két felesleges bútorlapom majd faragok belőlük 3 szögeket."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Dyingsoul
veterán
Köszönöm a tippeket!
(#22009) Enton: egy képet majd lőnél róla légyszíves?
-
Enton
addikt
válasz Dyingsoul #22008 üzenetére
Legegyszerűbb felfúrni egy darab bútorlapra ami megfelelő távolságban tartja a faltól.
Nálam is így van most a cspv1-es, de itt inkább a fékbenyomás miatt kellett ellentámasztanom, hogy egyáltalán a fékezni lehessen.
A lényeg, hogy mérd ki rendesen inkább 2x mielőtt fúrsz, hogy minden jó helyen legyen.[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Dyingsoul
veterán
Valaki tudna segíteni abban, hogy a G27-nek a pedáljait hogy lehet értelmesen rögzíteni? Eléggé ellenállóak a pedálok, főleg a fék és mindig elrugdosom. Mivel van egy frankó szgép asztalom, ezért természetesen fallal szemben játszom, egyelőre azt találtam ki, hogy a teret a padlón dobozokkal töltöm ki a fal és a pedálok között, de nem célravezető, mert a dobozok behorpadnak, a kábel megtörhet ha rosszul rakom össze vagy elrugdosom és egyéb anomáliák fordulnak elő. Szőnyeget is tettem alá, szart nem ár az a fogas rögzítő. PVC-n is kipróbáltam ott is elcsúszik.
Már-már azon gondolkozom, hogy körberajzolom és a mintáját belevésem egy fába, amibe így illeszkedne a pedálsor, a kábelnek meg elvezetőt fúrnék a fába majd ezt valami módon kitámasztanám a fallal (talán vágok bele két lyukat amibe változó hosszú fadeszkákat rakhatok ha esetleg állítani kellene a pedálsor faltól való távolságát).
De gondoltam írok ide, hátha tudtok valami okos tanácsot/megoldást adni. Komoly fém szimulátorkeretet nem szeretnék csinálni helyhiány és anyagi okok miatt, valami egyszerűbb megoldás érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
veterán
Előre bocs !!!!
Most találtam egy új PC-s kormányt !
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
arty
veterán
válasz Gabesz1019 #22002 üzenetére
2 év garit adnak, ráadásul elég korrekten intézték az ügyeimet mindig - támogatom
---
vlevi: ismert gond a g25 váltójának nyákjának fáradása (a sok nyomkodás miatt), a forrasztási pontok külső kábeles áthidalása a rükverc gondot biztosan megoldják, de egyébként is segíthetnek:
http://raceonoz.com/forums/index.php?threads/g25-shifter-reverse-gear-fix.1937/
kell lőni a neten egy videot, hogy hogy kell szétszedni, majd a kis nyákon átkötni a pontokat és kész.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz1019
senior tag
Aqua.hu-ról mi a véleményetek? Tőlük vennék T150-et.
-
vlevi
nagyúr
válasz HollyBoni #21999 üzenetére
Sajna nekem is így kezdődött
Azt még megoldottam úgy, hogy egy gombra ráálítottam a játékbeállításoknál a rükvercet, de néhány hónap múlva 4-ből 5-be váltáskor visszarakta hármasba, aztán végül már csak 3-4 között lehetet váltani, 1,2,5,6 egyáltalán nem volt kapcsolható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest