Hirdetés
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz Remington #25693 üzenetére
Kipróbáltam ezekkel a beállításokkal, de ez így vicc egyszerűen olyan mintha ki lenne kapcsolva az ffb. Most vagy ennyire elgyengült az ffb, vagy valami a driverrel nem stimmel. Ti pontosan milyen Firmwaret használtok a T300RS-hez és melyik driver verziót? Nekem ez van.
Ja még annyi, hogy ha maxra rakom az FFB-t, akkor egyenesben ide-oda cikázik a kormány. Ilyet a G25 nem csinált.[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
válasz Remington #22884 üzenetére
Hát igen, ez ilyen, ki kell fogni. Láttam én már V1et 40ért elkelni, V2őt 65ért, V3at 95ért.
Nem tudom milyen szinten van ez a 2 pedálos 40 ezerért, adott esetben jó vétel lehet. Pl én nem nagyon megyek olyan sorozatban mostanában, ahol érdemes lenne a kuplung, így akár meg is felelne. Fanatecet még nem próbáltam, de én már akkor is hatalmas javulást éreztem, mikor megcsináltam a DFGT pedál modot
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest