Hirdetés
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolty001
tag
válasz theballa32 #28200 üzenetére
Sziasztok!
Vásároltam egy Logitech Momo Force kormányt "Piros Momo" itt az aprón még tavaly. Úgy kezdődtek a gondok, hogy a középállás nem volt jó, pár fokkal el volt ferdülve. A külső nyomok alapján a kormány már volt korábban szerelve. Szétszedtem, kiesett belőle egy középen kilyukasztott, körbe szikszalagozott parafa. Az eladó elmondása szerint ez a végállás miatt volt, de fogalmam sincs hova volt ez betéve. A kormány bekapcsoláskor nem kalibrált, nem fordul jobbra-balra csak rándult egyet. A középállást szoftverrel meg tudtam oldani, de azóta sajnos a nagyobbik probléma, hogy ma észrevettem, hogy kiáll a kormány a tokból, ugyanis eltört a középső műanyag henger (ami az újabb szétszedés után derült ki). Az eredményét a képeken láthatjátok... Nem ütöttem-vágtam, normálisan használtam.
A kérdésem, hogy ez a kormány még javítható-e vagy kuka? A műanyag henger úgy látom nem kiszedhető, de nem mertem tovább erőltetni a szétszedését. Vállal valaki ilyen javítást vagy beszerezhető hozzá alkatrész? A fogaskerekek sértetlenek, a pedál része is jó. Talán meg lehet próbálni megragasztani, de nem tudom az mennyire lesz tartós.
Köszönöm előre is a válaszokat.
-
kozmy
őstag
válasz theballa32 #28780 üzenetére
Az nem motor hiba, mivel abban nem szénkefés motor van.
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kigston 32gb
-
bombibmw
veterán
válasz theballa32 #28689 üzenetére
Köszi!
Akkor ezek szerint a legolcsóbb ajánlott kormány a T150 lehet, ha FFB-t is figyelembe vesszük?
Ez elég halknak tűnik működés közben.(#28691) theballa32:
Persze, rendben.
Köszi még egyszer![ Szerkesztve ]
-
Gabonetta
aktív tag
válasz theballa32 #28202 üzenetére
Ja, igen, lehajtható az ülés. Nos, nem zárom ki ezt sem. Köszönöm!
-
Gabonetta
aktív tag
válasz theballa32 #28200 üzenetére
Köszönöm, a Challange az összecsukhatósága miatt érdekes, de párom szerint inkább rendeset vegyünk.
-
törölt tag
válasz theballa32 #26052 üzenetére
Csak 55-ös, de tudja a 4k-t 60fps-el...
Sajnos a 65-höz sehol sem talàltam kifordîtható konzolt, meg a szoba paramèterei is korlàtoztak. Mondjuk a sors fintora hogy fèl évvel az elkészülte utàn meglett az Oculus, úgyhogy menüt nézegetni még sok is!
-
h_benjamin
aktív tag
válasz theballa32 #26037 üzenetére
Bakker egyre jobbak. Jöhet mindenkitől ilyen kép had lássuk ki hogy nyomja.
i5 10600KF + Z590 + RTX 3070 + 32GB + 1 TB SSD + 120GB SSD + 2TB HDD // iPhone 14
-
Joshi
titán
válasz theballa32 #25829 üzenetére
Elvileg a driverrel települ a Thrustmaster Firmware Updater program (v3.0.10), a Start menüből lehet elindítani. Az amit a képen látsz. Ha nem tetted ki a Start menübe a Thrustmaster drivert, akkor a C meghajtó Thrustmaster mappában keresd. Most nem tudok pontos elérési utat írni, mert a notebookról írok nem az asztali gépről.
[ Szerkesztve ]
-
Gigi01
őstag
válasz theballa32 #25759 üzenetére
Én is nagyon óckodtam a megvételétől.Állítólag ha hibás,akkor az első perctől az.Én akkor rendeltem,amikor újra kapni lehetett,és semmi gondja eddig!Májusban vettem,és köszöni szépem,még egyelőre a kesztyű nélküli próbát is állja.
Azért a fogas kerekes megoldásoknál sokkal jobb,nem akarok márkát írni,az volt több is,messze ez,meg volt T500-am,ezek sokkal jobbak.A pedálon t300-é.t500-é,nem érdemes filózni.Hiába írják ez,az jobb,lóf@sz,ugyanaz,csak megfordítható.
A T300 driverben nem állítottam semmit,a T500-nál lentebb vettem,mert ment volna az asztal .
Régen a G27-tel sokat szívtam,ez a játék,,meg az más,itt érdekes nincs semmi.Fordulatot sem kell állítanom,bár lehet ezt már megoldották.Mindegy,nem akarok komolyabban belemenni,de volt gondom akkoriban,most nincs,és ez jó. -
fulton
addikt
válasz theballa32 #25757 üzenetére
és neked ezek szerint tokéletesen megy azótta. na egy pozitiv vélemény.
-
kacsa2958
csendes tag
válasz theballa32 #24222 üzenetére
Igen
-
kacsa2958
csendes tag
válasz theballa32 #24218 üzenetére
Köszi! végre sikerült gyerköc örömére
-
kacsa2958
csendes tag
válasz theballa32 #24208 üzenetére
Sajnos nem sikerül a kontroller alaptipusa a kormány
De nem reagál a kormány semmire se jobbra se balra se gáz se fék.
Pedig kiirja a kormány tipusát is . -
kacsa2958
csendes tag
válasz theballa32 #24203 üzenetére
Pc-n csak ezzel probáltam, ps4-n müködik. váltó még bsajnos nincs hozzá
-
tobias88888
őstag
válasz theballa32 #24047 üzenetére
PTR mod a legolcsóbb minőségi cucc amit kaphatsz (~35k?). A 80 ezres CSL elite szintjét megüti ahogy néhányan emlegették, de jóval olcsóbb. Persze kell hozzá egy pedál szett
-
Joshi
titán
válasz theballa32 #24045 üzenetére
PTR mod G25, G27-hez.
-
Joshi
titán
válasz theballa32 #24043 üzenetére
Én is ~10éve nyúzom a G25-öt PTR moddal és talán egy direkt drive-ra lecserélném. Talán.
-
kacsa2958
csendes tag
válasz theballa32 #24024 üzenetére
Köszi!
-
kacsa2958
csendes tag
válasz theballa32 #24022 üzenetére
T300 alcantara
-
fagy53
nagyúr
válasz theballa32 #22797 üzenetére
"valami egyszerűbb (nem túl drága) kormányt gyermek részére" - ezt nem olvastad?
ZeeZee: én kipróbáltam az ETS2-öt a Tracer Drift lengyel kormánnyal /13k körüli ár/ és jól elboldogultam vele / 240°-os / annak ellenére, hogy a másik kormányom DFGT /900°-os /.
Gyereknek kitűnő, nyilván nem tartós darabok ezek, de nem sokat vesztesz vele, ha valamikor feldobja a talpát. -
arty
veterán
válasz theballa32 #22705 üzenetére
az apex kormánytámogatása, bár a névből mostantól elhagyták a beta-t, kb prealfa szint - akkora tákolt gány az UWP (win10 univerzális app platform), hogy szerencsétlen fejlesztőnek kell behekkelni a támogatást, ~egyesével....
nekem az xbox one kompatibilis (!) Th TX-emmel nincs ffb
ismerősnek a Fana CSR-el nincs ffb
másik ismerősnek T500al nincs
ehez vedd hozzá, hogy az egyik legelterjedtemm DFGT egyelőre egyáltalán nem támogatottde ha megy is minden, akkor se lesz sok köszönet a forza ffbjében, ha mondjuk jelentős időt tettél pl egy assetto-ba (nem ANNYIRA rossz ám, de elvárásokat a minimumra, akkor nem lesz csalódás!)
---
(#22711) ricshard444 : egy általam ismert ember hirdeti itt a g920-át, váltóval 85ért (konzolok közt)... mivel tudom, hogy egy CSR-t használ mindenre, a g920 csak one-on, a forzával volt hajtva, amit ... szal nem sokat játszotta, na (úgytudom ezért is adja el). több mint év gari és garantáltan újszerű.... bár tény, hogy kicsivel az elvárt árad felett van (párezret megpróbálhatsz lealkudni is, hátha)
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
tkesy
őstag
válasz theballa32 #22320 üzenetére
Azért szeretném kipróbálni, mert fen áll annak a veszélye, hogy nem férek bele... Amit most használok Arozzi széket, abból is csak az XL-es volt a jó, az összes többi (AK, DX és egyéb "főnöki" székek) szűk és kényelmetlen volt főként vállszéllességben...
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
Shodan
addikt
válasz theballa32 #22070 üzenetére
Ez nem USB-s, itt magához a kormányhoz tudod csak csatlakoztatni, tehát a kormányodtól függ.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
törölt tag
válasz theballa32 #22053 üzenetére
Az igen jol mutat
-
törölt tag
válasz theballa32 #22051 üzenetére
Miota van meg neked? Es az igaz-e, hogy a gombokon a felirat csak felragasztott papir?
Mondjuk en kesztyuben jatszok, tehat izzadt kezzel sehogy sem nyulok hozza hogy lekopna vagy vmi baja lenne. -
robertosz91
tag
válasz theballa32 #21734 üzenetére
Jah, vagy úgy. Szóval az ott lévő beállítást akarod profilba menteni.
Legfeljebb írd fel jegyzettömben a számodra megfelelő értékeket, és csak simán arra húzod a csúszkát.Az élet jó, csak meg kell tanulni lebegni a sz@rban.
-
arty
veterán
válasz theballa32 #21722 üzenetére
(érdekesség: tesco ujságokban van kupon, -1000ft 10k feletti vásárlásokra - ergo a t150 így ott is 54 ezresre jön ki)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
robertosz91
tag
válasz theballa32 #21708 üzenetére
Hát ha segítesz majd a beállításokkal, azt nagyon megköszönném.
Hát az adatlapomon ott, a konfig, csak a videókártyát most adom el, és egy csere 270x lesz helyette. Játékok elsősorban Dirt rally, Project Cars, Asetto Corsa, és végre RBR.Az élet jó, csak meg kell tanulni lebegni a sz@rban.
-
robertosz91
tag
válasz theballa32 #21706 üzenetére
A próféta szóljon belőled!
Az élet jó, csak meg kell tanulni lebegni a sz@rban.
-
This_is_Ice
tag
válasz theballa32 #21659 üzenetére
Köszi az infót, igyekeztem figyelni rá, hogy sehogy sem lötyögjön, és bár nálam a meghibásodás nem ebből származott, ettől függetlenül ügyelni fogok rá a továbbiakban is.
-
This_is_Ice
tag
válasz theballa32 #21656 üzenetére
Ezt kifejtenéd bővebben? Komolyan , mert még noob vagyok t300 ügyileg.
-
theballa32
tag
válasz theballa32 #21653 üzenetére
Szerintem tegyél egy próbát,nem fogod megbánni.Ha nem megfelelő a kormánykerék rögzítése,az is lehet a magas meghibásodás forrása.
-
robertosz91
tag
válasz theballa32 #21653 üzenetére
https://ipon.hu/webshop/product/thrustmaster_t300rs/758612
Bocsi, mobilról csak így tudok "linket" beszúrni.
Hát a meghibásodási aránya egy kicsit megrémített. Hát nem tudom. Nehéz a döntés ilyen árak mellett.
Az élet jó, csak meg kell tanulni lebegni a sz@rban.
-
Csabnett
tag
-
kelekyle
őstag
válasz theballa32 #21323 üzenetére
ETS/ATS-nél én nem hiányolom a H váltót. Az összes új kamionnak automata váltója van Ez lebeg a fejemben és így átjön
Fehercsoki:
Én is ilyen dilemmában voltam kormányvásárlás előtt. Végül DFGT-t vettem... sikerült egy pár hónapos DFGT-t vennem 32ezerért és nem bántam meg.. na meg a két és fél év gari döfi...
T150 nem éri meg a felárat és nincs is rá annyi gari.
Akkor érné meg T150et venni ha tervezel hozzá másik pedált és H váltót... de akkor már árban egy G29 szintje fölött vagy, tehát akkor sem éri meg[ Szerkesztve ]
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
Joshi
titán
válasz theballa32 #21321 üzenetére
A WTCC-hez pont nem kell H váltó, inkább az Assettó utcai autóihoz, Dirt Rally régebbi autóihoz stb.
-
theballa32
tag
válasz theballa32 #21234 üzenetére
Én is csak azért említettem a Project Carst,mert ott érezte,hogy nem stimmel valami.Erre írtam,hogy beállítás baj is lehet.Nálam a sebességérzékenység kavart.
-
Joshi
titán
válasz theballa32 #21234 üzenetére
Az hogy mi jó és mi nem az szubjektív, de az én véleményem is az, hogy az Assetto realisztikusabb és pontosabb visszajelzést ad mint a Project Cars. Valahogy jobban érzem azt hogy autóban ülök, és a mozdulataimról sokkal közvetlenebb a visszacsatolás. A Project Carsnál sokszor érzem úgy, hogy valami nem stimmel. Ez magán vélemény nem több.
ui.: egyébként én szándékosan nem akartam konkrét játékokat említeni, mert lehet hogy valaki meg pont fordítva érzi mint én.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz theballa32 #21232 üzenetére
Gondolom Citroghost fórumtársnak akartál válaszolni, de szerintem a Project Cars PC-és változata nem teljesen ugyan az mint a PS4.
-
ozoli78
tag
válasz theballa32 #19776 üzenetére
OSW SimuCUBE & Alcantara & Dtm style Rim & Heusinkveld pro pedal
-
kozmy
őstag
válasz theballa32 #19787 üzenetére
Ha tetszik akkor vegyél egyet. Talán az aqua.hu oldalon láttam legutóbb.
-
törölt tag
válasz theballa32 #19787 üzenetére
Próbáld ki nyugodtan, ne hallgass másokra! Amikor én eladtam az én példányomat Fana-csere okán egymás után kapkodtak a vevők, annyira vacak nem lehet...
-
kozmy
őstag
válasz theballa32 #19776 üzenetére
T500rs F1 addonra gondolsz? Ha igen akkor azt hagyd ki mert akkora egy gagyi kormány hogy nem igaz, aztán az ára is egy vicc, 5Ft nem adnák nem hogy 40-50 ezret. Volt a kezembe ilyen ezért vélekedek erről így.
-
kozmy
őstag
válasz theballa32 #19714 üzenetére
Én a T500RS pedálját cseréltem le clubsportra
-
kozmy
őstag
válasz theballa32 #19712 üzenetére
A kormány nagyon jó de a pedál sor kissé gagyi. De egy clubsport pedállal ki egészítve pacek tud leni.
-
arty
veterán
válasz theballa32 #18715 üzenetére
-
VegyesTamás
senior tag
válasz theballa32 #18557 üzenetére
esetleg alapelvek
guftabi96:nem játék...szimulátor
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
ricshard444
veterán
válasz theballa32 #18534 üzenetére
Én 50-ért megszenvedtem az eladást, szóval akörül eladható, viszont 55-60 körül vannak fent.
Árgépen is beesett 85-90-ről az ára 70-re, így az is fontos szerepet játszik jelenleg.
Vannak dolgok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest