Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Assimilator #77899 üzenetére
És melyik milyen fontosságú meccs volt?
-
válasz
DeathAdder #77895 üzenetére
Miért, és a Dortmund miket úszott meg? Már az első meccs félidejében 2:0 is lehetett volna ide, a félidő végén Origi helyzetével, meg a második félidőben is hatalmas védései voltak Weidenfellernek, miközben egyetlen egy olyan esetre sem emlékszem, hogy Mignolet-nek védenie kellett volna. De itt is, ott is volt helyzet, teljesen megérdemelt volt a döntetlen és ugyanúgy nyerhetett volna az első meccsen a 'pool, mint ahogy a Dortmund, ez mindenki szerint így van, szóval nem értem, miért emeled ki a Dortmund helyzeteket, a 'pool helyzeteket meg nem említed. Második meccs ugyanez. Az elején bement kettő (amihez azért szerencse kell, hogy minden bemenjen, nem mehet be minden helyzet), de aztán már az első félidő végére annyi Liverpool helyzet volt, hogy simán bemehetett volna 1 vagy 2, ezt Klopp is lenyilatkozta a párharc után, már az első félidőben is csak az gólarány volt rossz, a helyzetek, a játék képe alapján simán döntetlen lett volna a reális a az első félidőben. Aztán a második félidő meg már történelem.
Az 4:1 volt ide.
Ja és egyetértek az alattam szólóval, dehogynem, a West Ham egyszinten van a Liverpoollal. A Liverpool meg egyszinten van a Dortmunddal.
Az a kis plusz, amit jelenleg ez a csapat a nagymeccseken ér el (hogy aztán ezt kismeccseken elbukja), ez talán valamivel a 'poolt a WHU fölé helyezi - tehát ha pl egy EL negyeddöntőben találkoznak, akkor a Liverpool lenne az egyértelmű favorit -, meg most már jobbnak tűnik a vörösök formája, de egyébként a tabellán is előrébb van a West Ham (még...), és ez nem véletlen. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Egyetértek.
Viszont a West Ham és a Pool mostani erőviszonyok szerint nagyon is egy szint.
Nyáron ha nem kapják szét őket, velük is számolni kell. -
Enzolord
addikt
válasz
Remek írás!! És nem elvakult.. Grat.. -
válasz
Citroware #77860 üzenetére
Akkor mégegyszer utoljára
Tétmeccsen a jelenlegi felállásban soha a büdös életbe nem vernénk meg őket 4-0 -ra
A felkészülési meccsek teljesen másról szólnak, egyrészt marketing bullshit, szponzorok, távoli szurkolók irántiseggnyalásokkötelességek, meg a játékosok felkészítése a szezonra, ahol az eredmény teljesen irreleváns, meg többek között Reus sem utazott el akkor a nagy nevek közül.Csak le kell ülni megnézni az oda és visszavágót hogy látható legyen a dortmund mindkét meccs elejét úgy megnyomta, hogy távcsővel kerestük csak a labdát, a középpályát úgy és annyiszor játszották ét néhány passzból ahányszor nem szégyellték, nincs az angol ligában olyan csapat aki ilyen sebességgel és passzpontossággal játszana, mint azt a Dortmund tette a két mérkőzés elején, csak éppen az elsőt sikeres buszozással megúsztuk kapott gól nélkül, tegnap meg a korán megszerzett megnyugtató előny birtokában látványosan visszavettek a tempóból, mondjuk teljesen érthető okokból.
A west hamet se tudtuk megverni idén 4 meccsből egyen sem, mégsem állítjuk azt hogy a poolal egy szinten vannak. Két három egymás elleni eredmény azért nagyon becsapós tud lenni.
Ettől a dortmundtól még rengeteget tanulhatunk, hogy milyen tempóban is kellene játszani a focit, és ugyan kiestek, de az egész EL mezőny legmagasabban jegyzett csapata voltak (ahogy a barsza is a bl-ben mégis kiestek 3 év alatt 2x az atleti ellen, mégis megkérdőjelezhetetlen hogy melyik a jobb csapat)
Tegnap a fiúk 100%-on pörögtek (megjegyzem 100%-ban Brendan Rodgers keretével), még a 85. percben is úgy presszingeltek a tüdejüket kiköpve amilyet általában az első 20 percben szoktunk látni, a küzdés, a szív, a stadion hangulata (45 ezer ember nagyobb hangulatot csinált mint múlt csütörtökön 82 ezer), klopp erős motivációja, jelenléte (félidőben 0-2 nél azt mondta csináljunk egy olyan meccset amit majd a szülők és nagyszülők is emlegetni fognak) volt képes egalizálni a dortmund futballtudásbeli különbségét.
Ha kikapunk akkor is rendkívül büszke lennék erre a nemrég még szedett-vedett csapatra, mert minden tőlük telhetőt megtettek. -
viharhozo
addikt
Most akkor a szep foci hivei mind a Bayernnek drukkolnak a futballgyilkos Atletico ellen?
-
válasz
szami777 #77882 üzenetére
Na így most már tárt karokkal várom Aubameyang, Reus, Gündogan, Hummels, Mkhitaryan közül bárkit.
Ezt írtam a múltkor:
Terv:
1. Megverjük a Dortmundot otthon.
2. A Dortmund játékosai megérzik, hogy az Anfield még az ő stadionjuknál is fenomenálisabb hangulatú.
3. Rájönnek, hogy ez a Liverpool legalább olyan jó, mint ők, és a PL-ben van miért küzdeni, nem az örök második hely van rendeltetve nekik.
4. Reus és Aubameyang kedvet kap ahhoz, hogy egy jó ajánlat esetén Liverpoolba jöjjenek, ezzel még erősebbé téve a csapatot. (már azon felül, hogy Klopp amúgy is mennyit jelent számukra)
5. Klopp ajánlatot tesz nekik nyáron.
6. Átigazolnak Liverpoolba.
7. A Liverpool velük stabil BL-induló lesz. De az EL megnyerésével már idén is.
8. Megalapozva a jövő.0. : Le kell győzni a Dortmundot.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathBat666 #77881 üzenetére
-ban
-
szami777
addikt
Ez az éneklés elképesztő, nincsenek rá megfelelő szavak.
[link] -
válasz
DeathBat666 #77879 üzenetére
Jobb a Sevilla egyáltalán, mint a Villareal? A bajnokságban nem úgy áll, csak ezért kérdem.
-
DeathBat666
aktív tag
Villareal - Liverpool
Érik az a Liverpool - Sevilla döntő -
Én nem tudnám megtippelni, hogy milyen döntő lesz. Lövésem sincs. Máskor szoktak lenni megérzéseim, de a mostani csapatok változatos formáit tekintve, szerintem itt bármi lehet. Talán a City-Real esetében a Real a favorit, de ennek a kimeneteléről sem vagyok annyira meggyőződve.
-
KisTücsök
addikt
Hát persze, hogy bemákolják a szitit.
Elképesztő. Kíváncsi vagyok, mennyit fizethetett.
Na mindegy. Azért hátha. De ebből real-bayern lesz.
-
törölt tag
válasz
Assimilator #77871 üzenetére
City - Atma döntőt várok. Ezzel szemben lesz egy Bayern - Real.
-
Enzolord
addikt
válasz
Assimilator #77871 üzenetére
Az is a Pinyő érdeme lenne..
-
kacsyx
aktív tag
Szokásos módon nyomják a margarint az UEFA-nál...
-
Enzolord
addikt
Mi lesz a BL-ben a párosítás??
-
7600 GS
addikt
City-Real
Atletico-BayernEléggé esélyes megint egy Real-Atletico döntő.
-
szami777
addikt
City-Real
Atleti-BayernIzgi lesz.
-
Assimilator
őstag
City - Real
Atleti - BayernErdekes lesz.
-
7600 GS
addikt
Ezt a tegnapi Pool meccset még 10 év múlva is bőven emlegetni fogják, hihetetlen volt.
BL sorsolás kezd most. Még mindig szoknom kell ezt a négyest.
-
válasz
Assimilator #77863 üzenetére
Szerintem akkor lehetne mondani, hogy túl fanboy vagyok, ha azt mondanám, hogy a pool az erősebb. Itt egyenlő erők vannak, és a Dortmundot eddig is kedveltem.
Milyen névvel vagy/voltál ott?
-
Assimilator
őstag
válasz
Citroware #77860 üzenetére
Ha nem tudnam, hogy PC Guru-n es Plastationcommunityn is allandoan fanboykodtal meg bannoltak is, akkor azt mondanam, hogy tuti fuvezel.
De igy tudom, hogy egyszeruen az egod nem hagy tisztan latni.
Kloppnak leadnad ezeket a dumakat, tuti, hogy o maga vagna pofan es hajtana el a picsaba.
Talalkoztam mar vele szemelyesen, eleg hatarozott ember. -
viharhozo
addikt
válasz
DeathAdder #77855 üzenetére
Ja, a sok milliardos nyilvan penzt akar keresni, azert ontotte be a lopott olajpenzt szamolatlanul az angol csapatokba, es nem azert, h BL-t nyerjen.
-
viharhozo
addikt
válasz
Assimilator #77824 üzenetére
Tuchel sajnos teljesen megzuhant, Reus golja utan be kellett volna hozni Gundogant meg Gintert, es elgurigazgatni a kezdokorben. De o nem cserel a 77. percig.
-
válasz
Ez teljesen objektív. Másfél éve még Rodgers volt az edző, és felkészülési meccsen ugyanitt 4:0-ra gyaláztuk a Klopp vezette Dortmundot, és még csak arra sem lehet fogni, hogy felkészülési meccs eredménye nem számít, mert 90 percen keresztül távcsővel keresték a labdát, semmit nem készültek azzal.
Kíváncsi vagyok, hányszor kéne még találkozni velük és legyőzni őket, hogy mások is belássák, ez a Dortmund nem jobb. De még csak le sem kéne győzni, elég a szoros párharc. Mert ha mindig nyernénk, akkor jobbak lennénk.
-
válasz
Korrekt hozzáállás.
Tudod, vannak a "sötét" drukkerek, akik csak annyit látnak, hogy ki hány gólt lőtt... -
Tom5
addikt
Hidegrázós a Pool utolsó gólja. Klopp így folytatja szobrot emelnek neki.
Mindenesetre oda kell majd figyelni rájuk. Hajrá Pool!
-
Valty
aktív tag
válasz
Nem szoktam ide írni, de ez +1, plusz annyit hozzátennék, hogy szerintem Tuchel eléggé elcserélte a másik félidőt
Ettől függetlenül teljesel megérdemelt a Pool továbbjutás
-
válasz
Citroware #77847 üzenetére
Abban igazad van h az angolok tetőről szarnak az EL-re (sokszor még a BL sem prioritás a PL-el szemben, ez az amit sok okos sosem ért meg), mert az ég világon semmi hasznuk nem származott belőle, csak nyűg volt. De legújabban BL főtáblát ér és azóta a pool komolyan veszi, mivel idén más esélyük nincs bekerülni.
De ez akkor is nagyon erős állítás, és ha kiesünk a sevillatól akkor meg egyforma erősek leszünk egy spanyol középcsapattal?
Rodgerssel úgy felmosta volna velünk ez a bvb a padlót mint a huzat, Klopp igazi motivátor egy sztáredző, nem volt mellékes az anfield semmihez fogható hangulata sem, na meg az hogy kb minden helyzetünkből gól lett, a dormund meg nem tudta lezárni az első fél órában (mint mi két hete a Soton ellen oszt jól el is vertek, na ugye??). És ha már első fél óra, bőven volt mit megúszni az odavágón abban az időszakban, úgy lefociztak minket hogy azt hittem mi sem ússzuk meg kevésbé mint a spurs, de aztán a semmiből találtunk egy gól, ami alapjaiban változtatta meg a mérkőzést. Hasonló volt a mai meccs eleje is, csak éppen nem úsztuk meg kapott gólok nélkül.
*Tök jó most hogy ilyeneket kell írnom amikor szétbasztam a kezemet az asztalon örömömben, akkora meccs volt ez, de azért maradjunk a földön, lássuk objektíven a dolgokat
-
válasz
Cartevo #77852 üzenetére
Most már kell, mert jelenlegi állás szerint több esély van megnyerni az EL-t, mint bekerülni a bajnokságban a BL-t jelentő legjobb 4 közé.
És szarok rá az EL-trófeára (na jó, nem), csak a BL indulás meglegyen általa.
És ez nem fegyelmezés kérdése, hanem stratégia, hogy mire érdemes felhasználni a véges energiákat: EL-re, vagy bajnokságra. Most hétvégén pihentetés volt, EL ment teligázzal. A múltkor az EL-ben volt pihentetés, és a PL-re volt a mindent bele. Jó döntésnek tűnik, mert akkor az is elég volt a győzelemhez, különben már az Augsburg kiejtett volna.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
szab.tam #77848 üzenetére
Na ne máááá hogy nem tudod. De am ott is van az összefoglalóban. Sőt, még a címerük is ott van, pedig egyedül szurkolok nekik a fórumban.
Dehát jól van, tudjuk hogy nem jó a látásod, különben nem néznél NB1-et.
am nem szoktam használni a T/1-et, csak a csapat saját fórumán (azért sem írom ki a nevét), nem tudom miért így írtam most
-
szab.tam
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #77843 üzenetére
"full tartalékosan álltunk volna fel"
a topikban van lehetőség arra, hogy nyilatkozzál, kinek drukkolsz.
vagy kiknek.
volt, aki vette a fáradtságot, és összesítette ezt.
én megnyitottam, de nem talállak a listában.
így csak találgatok, mihez szólsz hozzá a királyi többesben:
"álltunk volna fel"
ki, kivel, mikor, hol? -
válasz
DeathAdder #77845 üzenetére
Szerintem meg nem jobbak. A Dortmund és a Liverpool kb egyforma erős. Több alkalmuk volt bizonyítani, hogy jók, mivel egy csapatnak a Bundesligából nagyságrendekkel könnyebb kvalifikálni magát a BL-be és ott megmutatni évről-évre, hogy mit tud, mint a Premier League-ben 6 másikkal küzdeni a helyekért, aztán tartalékolni az európai kupameccsen. Nem beszélve arról, hogy a német bajnokságban 4 meccsel kevesebb van egy szezonban, és két hazai kupasorozat helyett csak egy megy. Így nem fáradnak annyira ki. Ez nagyon sokat számít, Klopp megmondta.
És ugyanolyan jól szerepelhetne az angol csapat a nemzetközi kupaporondon (ez pl ma is bebizonyosodott), csak otthon nem kerülnek be mindig a 4 közé, mert erre 6-7-8 jó angol csapat pályázik, és csak 4 kerülhet oda, azok közül is már amelyik nem veszi félvállról.
Legalább 5 angol csapat van, amelyik van olyan jó, mint a Dortmund. (A PL tabellán lehet őket nézegetni a Liverpooltól felfele) Nem feltétlenül jobbak, de egyszint megvan. -
válasz
NyxNyxNyx #77843 üzenetére
Ti is ki tudtátok volna ejteni a Dortmundot, csak az a bajnokságbeli szereplés kárára ment volna. Mondjuk így sem lesz meg a bajnoki cím már a Spursnek, szóval felesleges volt. (bár csodák léteznek, ezt ma is láthattuk)
Nem mondom, hogy megvertétek volna a németeket, de akármerre borulhatott volna a mérleg, nem pedig ilyen sima.
-
válasz
Assimilator #77840 üzenetére
En meg lattam az Augsburg - bvb -t a bubdásba, ahol is gyalázatosan szar volt a dortmund.
Citroghost - de igen, lényegesen jobbak, szertném ha a pool egyszer olyan egységes, labdabiztos és kiváló csapat lenne mint a dortmund
De az valo igaz h nem mindig a jobb csapat jut tovább.#77846 jajjnemá
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Most ezt kikérném magamnak, ha nem full tartalékosan álltunk volna fel az egész EL alatt.
-
válasz
Igen, de akkor nagyon tartalékoltak, az Augsburg ellen, nem B csapatból, hanem C csapatból is játszottak.
Most rápihentek hétvégén (ahogy a Dortmund), és a 100%-ot akartak nyújtani ma, meg is látszott.
Lehet mondani, hogy a MU fasorba sincs. A Liverpoolra is ezt mondtátok. Nagyon is ott van. Ez a Dortmund egy hajszálnyival sem jobb, ez az odavágón is látszott, meg a visszavágón is. Persze csak akkor, amikor az angol csapat is 100%-ot belead a nemzetközi kupameccsbe. Mert ilyen ritkán van. A tartalékoló Spurs ellen vitézkedhettek, ahogy akartak, de ez a Liverpool most olyan komolyan vette az EL-t, mint a Dortmund. És lám, nem is volt jobb a Dortmund.
-
Assimilator
őstag
válasz
Citroware #77835 üzenetére
A ket lehetseges legerosebb ellenfel a Dortmund (volt) es a Sevilla.
United fasorba sincs. (iden)Total poen az egesz. Pool-Augsburg meccsen kint voltam az Anfielden. Gyalazatosan szar jatek volt amit produkaltak.
Annal mar csak a stadion allapota gyalazatosabb.
Most meg 4-3.
Tenyleg minden meccs egy kaland. -
DeathBat666
aktív tag
Azért az uccsó büntetőt elvégző Sevilla játékos nem sz@rozott
-
Átnéztem a Sevilla - Bilbao büntetőpárbajba. Ezek még a tizenegyespárbajban is összevesztek, egymásnak szaladt a két csapat. xD
-
válasz
DeathBat666 #77834 üzenetére
Kb a két lehetséges legerősebb ellenfelet megkaptuk egymás után (MU, aztán Dortmund), ezek után már csak könnyebb meccs lehet. Persze ez nem jelenti azt, hogy biztos a győzelem, bármi lehet még.
-
DeathBat666
aktív tag
Végig éreztem, hogy meglehet a meccs, végig bíztam a csapatba, félidőben is a Milan elleni BL meccsre gondoltam, és ez tényleg így volt, nem jampiságból mondom. Szerintem ezt a meccset megérdemelte az összes Liverpool drukker, kellett már valami siker (még ha még nem is nyertük meg az EL-t).
-
Most már nem a másfél évvel ezelőtti Liverpool - Dortmund 4:0 felkészülési meccset fogom felhozni, hogy semmivel sincs előrébb egy Dortmund a PL topcsapatoknál, hanem a mostani párharc 180 percének egészét.
-
Ilyen párharcot Európa nem b.szott.
Abszolút példás, amilyen hangulatban állt egymásnak ez a két csapat, micsoda fair play volt, és micsoda emelt fővel és tisztelettel álltak egymásnak a felek. Nagyon sok híres rangadó (El Clasico) példát vehetne erről az egészről. A szurkolók akkor is kitartanak a csapat mellett, ha nem áll jól. Nem pedig szidják az ellenfelet, meg a saját csapatukat is. Csendben tudtak maradni a megemlékezéskor. Nem fütyülték ki egymást. Nem színészkedtek, nem provokáltak, nem uszítottak. Így kéne hozzáállni minden csapatnak. Az eredmény alakulásáról meg már nem is beszélve. Az európai futball mintapéldája volt mindkét meccs. Nem értem, hogy erre pl az olaszok, vagy a spanyolok miért nem képesek. Illetve értem, csak elég szomorú.
-
BenHans
addikt
Mi van itt emberek?! Hát mit csinált a Liverpool?! Le a kalappal előttük, volt erejük elhinni hogy meglehet a sírból is. Ebben a hitben Klopp félidei mondatai is benne vannak az tuti.
De jó hogy ezt a meccset élőben láthattam. -
KisTücsök
addikt
Sakho.
Az a tipikus afrikai akcentus.
__Látod, barca? Nem érdekli őket az EL, és még így is továbbjutnak. Ennyire erős ez a PL. Ideje lenne belátni!
-
válasz
Assimilator #77824 üzenetére
Amúgy teljesen úgy történt az egész meccs eredménye, ahogy vártam, azt az elején lőtt két gólt leszámítva, amihez szerintem nagy szerencse volt a Dortmundnak, mert nem mehet be minden.
-
Tibiajax
nagyúr
TRUST
IN
KLOPP -
Na, ez foci volt. Gyerekek, beszélgessünk....
-
Tibiajax
nagyúr
hihetetlen... valami hihetetlen ez a csapat. a szellemisége
megcsinálták annak idején a Milan ellen a csodát.. és most is -
Dreamie
őstag
Ez kész ez a meccs... 😃😃😃 hihetelen élmény!
-
szami777
addikt
Ott vannn basszamegg. Hnap tuti megnezem az ismetlest. Sajna most csak az eredmenyek.com rezgett.
-
KisTücsök
addikt
-
MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
-
törölt tag
Hát ez kész!
-
szami777
addikt
Basszameg mi van liverpoolban.
Lehet lemaradok az ev meccserol???
Meg egyet poool, kerlek. -
KisTücsök
addikt
-
Úgy tűnik, hogy legalább a támadás megy, ha már a védekezést nem bírja a 'pool.
Akárhogy is alakul végül ez az összecsapás, a Dortmund nem jobb a Liverpoolnál, a két meccs egészét összevetve, max jobban jött ki nekik a lépés, egy kritikus pár perc miatt az elején.
Teljesen egyenrangú a két csapat.
-
Tibiajax
nagyúr
sohase írd le a Liverpool-t
ők nem a Barca...
-
válasz
DeathBat666 #77806 üzenetére
Nem mondanám, hogy meglepődök. Még a 4 hátvédból is a két szélső túlságosan támadó felfogású. Így max kiscsapatok ellen biztonságos felállni, de még oda is meredek.
Túl nagy volt a szarka farka, nem bírta el a szarka. Nem kellett volna kiállni ennyire támadó játékosokkal, hanem csak simán normálisan, ahol vannak, akik védekeznek is.
-
DeathBat666
aktív tag
Mi ez a védelem
-
Assimilator
őstag
Elkepeszto, hogy a Dortmund mennyire nem tud mit kezdeni Origivel.
-
L_YKing
addikt
válasz
DeathBat666 #77801 üzenetére
3 golt a livertol ugy, hogy egyet sem lo...
nem eselytelen de ez nem az a liverpool.. -
Cartevo
őstag
Mit csinál Simeone a Legyen ön is milliomosban?
Kéri a közönség seggítségét. -
DeathBat666
aktív tag
Azért ez még nem lefutott
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest