Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
-
szami777
addikt
Ez a spanyol biro mekkora egy nyomorek az angol meccsen. Nem tudom ezt hogy nem latta szabalytalannak. A sip a vendegekkel van. Jo mondjuk ertheto, kelll nekik is egy skalp ha mar az eb-n nem szedhetnek.
-
Tibiajax
nagyúr
1 - 2
-
válasz
bagyulajuve #76587 üzenetére
Vardy esete után inkább nem ítélkezem azon, hogy ki mennyi idős és honnan jött.
-
Nézi valaki a német-olasz meccset, vagy csak az eredményt? Most nézem, hogy Jonas Hector szerezte a gólt. Soha nem hallottam még róla 1-2 nappal ezelőttig, amikor azt olvastam, hogy nagyon valószínű, hogy a nyáron Klopp elhozza a Liverpoolba. Jól játszik ez a gyerek?
Közben utánanéztem, nem is annyira gyerek már, és nem is támadó.
-
bagyulajuve
addikt
szegény olaszok, ez elég sok
viszont Bonu sérülés#76583 Citroghost
nekem erről Torricelli jut eszembe, aki gyári munkás volt és barátságost játszottak a Juventussal és Trapattoni le is igazolta, aztán hamarosan válogatott is lett és elég szép karriert futott be
-
törölt tag
Vardy.
Ez szép támadás volt.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Citroware #76575 üzenetére
a diósgyőr - videotont is.
egy összeállítás a diósgyőr fordítós meccseiről.
vannak olyanok, amikben a hosszabbításban nem 1, hanem 2 gól is született... -
törölt tag
Amikor Anglia nélküled veri a gólokat.
Remélem ma is így lesz. -
szami777
addikt
válasz
Citroware #76568 üzenetére
Akárhányszor a youtube feldobja, mindig megnézem ezt a videót, zseniális. A Leicester mindent visz. Meg persze Drogba papa.
Nekem 1 meccs hiányzik ebből az összeállításból, a Reading- Arsenal elképesztő meccse és akkor annak a vége.
Valakinek rémlik ez még?[link]
89. percbe még 4-2 re megy a Reading, utána ami történik, az szerintem történelem.
Érdemes megnézni a videót. -
Ezt a videót érdemes megnézni csak úgy, mert jó.
-
-
Tibiajax
nagyúr
-
válasz
forceberg #76552 üzenetére
Szerintem meg pont, hogy egy gyerek őszintébb, szókimondóbb, mint egy felnőtt.
Nem tudhatod, hogy nem okkal lett-e mérges a másikra. A latin fociban (olasz, spanyol, portugál, brazil stb) különösen nagyon jellemző az, hogy meccs közben beszólogatnak, cukkolják a másikat, szándékosan mérgessé akarják tenni, és hasonlók, szóval akár az is előfordulhat, hogy a Barca nevelés gyerek, aki ezt váltotta ki az ellenfeléből, lehet, hogy sokkal rosszabb. Ugyebár ismerjük a Zidane vs Materazzi esetet is. Ki tudja, miket tanítanak ezeknek már gyerekkorban?
Nem tudhatom, ezért nem mondom, hogy így volt, de az ellenkezőjét se állítsa már senki oly magabiztossággal. Meg azt se, hogy egy Barca nevelés sem mutatott még be egy ellenfélnek. Ez csak egy idióta vitagerjesztő képössszehasonlítás volt, semmi más. Ahol direkt egymással ellentétes pillanatokat kaptak el. De ugyanilyet lehetne csinálni fordítva is.
-
Még Diego Costáról is lehet kedves képet találni egy jó pillanatáról, ha nagyon megfeszül az ember a keresésben.
Kb ennyit ér az az összehasonlító kép. -
szami777
addikt
válasz
DeathBat666 #76541 üzenetére
Az ilyen kiforgatott képekkel azért érdemes vigyázni, mert a két tábor simán összeugrik rajta, holott teljesen felesleges, mert ez egy összevágott, kiforgatott faszság.
-
máyköl
veterán
válasz
DeathBat666 #76541 üzenetére
Ez mi?
-
DeathBat666
aktív tag
-
L_YKing
addikt
válasz
Assimilator #76539 üzenetére
Azert ha mengezted a videot, van hosszabb osszefoglalo is, en egy helyzetet lattam benne kb ami madridi es hatalmas Barca folenyt.
-
Assimilator
őstag
válasz
Citroware #76523 üzenetére
Tobb, mint 40 eve nem voltunk EB-n. Most ott vagyunk. Szerintem azert elertek valamit a sracok. Akkor is ha csak potselejtezon.
Ugy gondolom itt csak a te mentalitasoddal van gond.
De izgulj te is, hatha 0 ponttal kizugunk es akkor eljon szamodra is a diadal es ugy pacsizhatsz az osszes karogoval baratoddal, mint Dzsudzsak a golja utan. -
DeathBat666
aktív tag
válasz
Tibiajax #76533 üzenetére
semmiképp se kezdjünk szerintem 2 csatárral, azt már láttuk a görögök elleni meccsen és meg is lett az eredménye
viszont a 2. félidőben jók lehetnek a fáradt védők ellen, én kedvelem Szalai játékát (már csak gól kéne), rengeteget birkózik elől a hátvédekkel
Tibiajax: azért az komoly, hogy U11-ben nagypályán játszanak, mi anno 3/4 pályán, kisebb kapuval játszottunk ennyi évesen
-
Tibiajax
nagyúr
közben a kicsik már tanítják a Madridot focizni..
(ennyit a két csapat utánpótlásáról)
-
Tibiajax
nagyúr
- ugyan több játékost is bevethet támadásban Bernd Storck, a széleken továbbra is verhető a válogatott, de egyre inkább csak a jóval erősebb ellenfelek képesek erre
- Dzsudzsák Balázs szabadrúgásai a tizenhatos közelében továbbra is életveszélyesek
- a télen a Werder Bremenhez igazolt Kleinheisler László bizonyítási vágya, technikai képzettsége és céltudatossága miatt egyre fontosabb szerephez jut a csapat támadójátékában.
nem sokat foglalkozok a magyar 'focival' tudjátok, de azért jó ezt olvasni most, főleg az uefa-tól
azon gondolkodtam tegnap, miközben néztem a második félidőt, mi lenne, ha Nikolic és Böde lenne a kezdő ékpár, mennyivel lenne jobb a helyzetünk? vagy jobb lehet a béna Szalai előre az elején, hogy ha már a labdával nem tud bánni, de magasságával, harcolásával fárassza az védelmet, aztán másodikra jöjjön be a niko-böde páros?
hmm.. -
szab.tam
nagyúr
válasz
DeathBat666 #76530 üzenetére
fanyalgó. hagyd rá.
(attól függetlenül tényleg picit vicces volt a sorbapacsi.) -
DeathBat666
aktív tag
válasz
Citroware #76529 üzenetére
Azért a válogatottban legutoljára 1 éve lőtt gólt, persze hogy örül neki, mellesleg nagyon gyenge szezont fut..
És miért ne örülhetnénk minden egyes sikernek? Szerintem nem tart ott a magyar labdarúgás, hogy ne örülhetnénk egy X-nek a horvát válogatott ellen, még ha egy kis lutri barátságos meccsről is volt szó. Mellesleg nyilatkozatok alapján a földön maradtak a játékosok, Storck.
Én nem tudom mit várnak egyes emberek a válogatottól, nézzétek már meg a játékosállományt, nincs egy top bajnokságban lévő játékosunk aki hétről hétre kezdő lenne. Még egy sz@ros európa ligába sincs játékosunk, de azért elvárják az emberek, hogy kijussunk ide-oda, eb-n továbbjussunk stb... -
válasz
#84221696 #76528 üzenetére
Egyébként nem feltétlenül csak erre a gólörömre gondoltam, hanem csak úgy általában. Annyira örülnek minden apróbb sikernek, mint valami beteljesülés, ahelyett, hogy profi módjára a földön maradnának és azt mondanák, hogy ez jó volt de van még hova fejlődni, stb.
A selejtezőkben is ezt csinálták, aztán meg se lett a továbbjutós hely, csak a pótselejtező, de legalább azon továbbmentünk. -
törölt tag
válasz
Citroware #76523 üzenetére
Zsuzsi gólöröme szerintem csak egy olyan, hogy mintha egy gát szakadt volna át nála. Elég sokan kritizáták a válogatottban nyújtott teljesítménye miatt. Egy ilyen gól, ráadásul nem egy andorra ellen, hanem a világelitbe tartozó csapat ellen. Szerintem nincs ezzel semmi baj.
-
szami777
addikt
válasz
Tibiajax #76518 üzenetére
Spanyolok semmiképpen. Szerintem gyengék. Legalábbis látványosan lejtmenetben vannak. Németek a nagy esélyesek szerintem a franciák mellett, a hazai pálya az azért mellettük szól.
Én bízom benne, hogy az angolok és a belgák is odaérnek még a legjobb 4-be, és így lenne egy Angol, Belga, Német, Francia négyes. Papíron amúgy is ők a legerősebbek szerintem. -
Szerintem Götze a VB-döntőn a győztes góljának nem örült ennyire látványosan, mint Dzsudzsák ezen a semmi jelentőségű barátságos meccsen a szabadrúgásgóljának.
Ilyen mentalitással még ha lenne valamire is esélyünk a csoportban, akkor sem lesz. Selejtezőkben egyik-másik meccs után láttam videót, hogy egy csicska döntetlennek, vagy valamelyik gyenge ellenfél ellen egy szarul játszott egygólos győzelemnek is úgy örültek, vigadtak, mint a gyerekek (akkoriban még korán sem volt eldőlve a csoportból való továbbjutás kérdése). Mintha valami hatalmas dolgot tettek volna le az asztalra egy szaros döntetlennel, és megváltották vele a világot. Ez nem győztes hozzáállás, ez szerintem lúzer hozzáállás.
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
respect
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Richard! #76517 üzenetére
tegnap feldobtak nekem egy kérdést, hogy ki fogja nyerni az eb-t, hirtelen akartam rávágni h a hollandok nyilván, de ők ugye nincsenek, mást viszont nem tudtam végül mondani nekik.. németek, spanyolok, vagy egy meglepetés középcsapat végül? nekem jelen pillanatban tényleg fingom nincs
-
Richard!
addikt
válasz
L_YKing #76516 üzenetére
Engem 1 félidő alatt meggyőztek az angolok. Sokkal jobban akarták a győzelmet, hajtottak becsülettel, barátságos meccs ide vagy oda.
A németek pedig most csak ennyit tudtak. Nem hinném, hogy elkomolytalankodták volna. Mert akkor szerintem Löw mindenkit lezavart volna a pályáról. -
L_YKing
addikt
válasz
tigomigocika #76512 üzenetére
Nem kerte senmi, hogy nagyarazd csak ne beszelj blodsegeket.. Ennyire egyszeru.
-
tigomigocika
senior tag
Úgy vagyok vele a győzelmet sosem kell megmagyarázni
2 csapat közt nincs tét nélküli meccs
Ugyan úgy mint a Magyar-Románon
Es ez az angol válogatott sajnos be kell látni a legjobb 4be nem lesz benne....
Nincs összeszokott alakulat,de legalább hajtottak es nem adtak fel -
L_YKing
addikt
válasz
tigomigocika #76502 üzenetére
... Remelem tudod, hogy ez egy EB meccsen nem 2-3 lett volna 2-0-nal hanem minimum 4-5-0..
-
szab.tam
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #76504 üzenetére
én pesszimista vagyok.
ha egyáltalán lesznek meccsek, és nem robbantgatások lesznek helyettük, akkor is tartok a védekezés előtérbe hozásától..
a vb-n megízleltük a biztonsági antifocit.
gyűlölném mindkét verzsönt, de igen sanszosak.***
a mai este viszont tényleg q* jó volt.
nem maradt bennem hiányérzet.angolok megérdemelték a győzelmet, és mi is, hogy nem kaptunk ki.
a maga formájában, de 2 jó meccs volt. -
NyxNyxNyx
addikt
Leszarom, hogy volt-e tétje a meccsnek, de hatalmas volt.
Izgalmas, jó tempójú fordulatos meccs. Csak az Eb-n is legyenek ilyenek.
-
tigomigocika
senior tag
Veeegreeeee!!!
Ez egy szép foci este volt
Mind Magyar, mind Angol részről😂😂😂😂😏
Citrgohost!
Remelem érzed hogy most hülyeséget írtál .....
Angol es Német SOHA nem tét nélküli .....✋🏻🙊
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ingatlanos topic!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- Formula-1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest