Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacy86
addikt
Ezt szepen elcsesztek a friccek
-
Vaze, amikor utoljára felnéztem ide, még 2:0 volt. Most meg 2:3. Lett három angól.
-
törölt tag
Mit hagyott ki Alli.
-
tigomigocika
senior tag
Mit mondtam ?
???
A nap gólja Dzsudzsáké
Ez pedig egyértelműen a 2.legszebb -
Richard!
addikt
Vardy trollkodik
-
szami777
addikt
Atyaeegggg Vardy
Elkepeszto. -
lacy86
addikt
Nah takarodj Vardy 😂😂😂😂
-
szami777
addikt
Fúú Kane de szep golt lott
-
NyxNyxNyx
addikt
épkézláb védelem nélkül nehéz
-
válasz
tigomigocika #76488 üzenetére
Szerintem meg nem lesz "angól".
-
tigomigocika
senior tag
Tuti lesz angol gól
Majd Vardy
Tutker -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Citroware #76478 üzenetére
Tudom, az ilyen videó összevágások nem feltétlen festenek valós képet, de itt látszik hogy mire képes. link
Iniestának és Xavinak sem volt sose túl kiemelkedő a statisztikája. Ezért sem lesznek sose mérvadóak ezek az adatok.az angol meccshez: Kane és Rose kurva jó, Alli-n meg látszik hogy ügyes. Elégedett vagyok a Tottenham játékosaival. akarnak, küzdenek, labdát szereznek
-
szami777
addikt
válasz
tigomigocika #76485 üzenetére
Ez nem kapus hiba volt szerintem. Plane ha meg serult is volt vetodes kozbe. De amugy se.
-
tigomigocika
senior tag
Ugyvanaz...
Oda illik gólt kapni
Zsépfótt buta panda
Miért tzsinàllod ezt fellem -
tigomigocika
senior tag
Vardy simán kezdhetne...
Meg Milner is! -
szami777
addikt
válasz
tigomigocika #76481 üzenetére
Nem volt les. De en ilyen balfasz partjelzot meg nem lattam.
Gomez mar kb a nezoternel unnepelt, amikor beintette a lest -
szami777
addikt
válasz
tigomigocika #76479 üzenetére
A nemet mez is furcsa.
Ez lenne a hazai mezuk? -
válasz
Assimilator #76476 üzenetére
Tudom-tudom, de hát a Liverpool elleni két meccsen kívül nem szoktam Spurs meccseket sem nézni, tehát azon kívül, hogy volt vagy két jó csele meg szép gólpassza, a Spurs-ös időkből sem maradt meg több belőle.
-
szami777
addikt
De kéne ma egy német verés.
-
válasz
NyxNyxNyx #76471 üzenetére
Én ezt a Bodrit még sosem láttam jól játszani. Bár nem is olyan látványos poszt az övé. Biztos okkal került a Realba, de egyelőre én még nem láttam tőle semmit, ami indokolttá tenné. Mi az, amiben ő jó? Statisztikák alapján alig lő gólt, se nem az a nagy asszisztkirály, labdaszerző középpályásnak már az alkatából adódóan sem lehet egy Vidal szint, szóval nem igazán látom az ő klasszisságát, bár olyan nagyon sok Real meccset nem nézek, az összefoglalókban meg sosincs benne.
-
tigomigocika
senior tag
válasz
Assimilator #76473 üzenetére
Igen es végre lövünk kapura
Klieni allitgatas nélkül tüzelt kapura nem is akar hogyan -
Assimilator
őstag
válasz
NyxNyxNyx #76471 üzenetére
Nem baj az.
Amikor onbizalmat kell meriteni es a horvatok elleni teljesitmenyt hozzak fel peldanak, ki nem szarja, hogy mikent jatszott Modric vagy hol volt Rakitic.Visszajottunk a horvatok ellen.
A sracok pedig odatettek magukat. Ezt meg azert szokni kell.
Azert Kleinheislerben boven van lehetoseg. Talan a Bremen is jo valasztas lesz neki. -
tigomigocika
senior tag
Jo második félidő
Jo játék
Harcos csapat
Full támadó szellemSzerk
Nemsokára hajra Anglia!!!!!!!!!!!!!!!! -
NyxNyxNyx
addikt
Szerencsénk volt, hogy Modric élete egyik legrosszabb meccsét játszotta. Ennyi eladott labdát...
Am elégedett vagyok, már az 1 gólos vereséggel is az lettem volna. -
szami777
addikt
le a kalappal a csapat előtt a 2. játékrészben mutatott teljesítményéért.
-
Assimilator
őstag
Ez jo kis meccs volt. 2. felido abszolut tetszetos volt.
Kuzdes volt ezerrel. Ez teljesen szokatlan.
Persze ez csak egy sormeccs, de azert olyan dolgokat lat mar most is az ember amiket korabban soha. -
Sdi
addikt
A második félidő, kimondottan jó volt részünkről
-
törölt tag
Hajdu B. szerint megvan az 1 pont
-
Ringman
félisten
ez szép gól volt
-
tigomigocika
senior tag
Beverte no
Ennyi -
törölt tag
Ajaj, Bogdán. Csak szöglet ne legyen
-
tigomigocika
senior tag
válasz
fatal` #76459 üzenetére
Mezőny munka van,brusztolós meccs
Nikolic jöhet a második félidőre
Védelem most ugye nem az összeszokott
Egy rossz szót nem mondok most...
Edzö mécses feeling a javából,nincs tét es kevésbé harapunk.
Akarni akar a csapat Klieni es DszB7 is akar csak most nem jönnek be a lövések
Priskin is csak el lőtte de most ő sem úgy
Ha kikapunk eret nem vág szerintem senki -
Assimilator
őstag
válasz
tigomigocika #76457 üzenetére
Azert Norvegia nem Horvatorszag.
Szerintem a sracok hajtanak becsulettel.
Csak azert mas egy kicsit a Real kettoben jatszo takony ellen tolni, mint a Real egyben jatszo vilagklasszis ellen. S akkor meg nem emlitettem a tobbieket... -
fatal`
titán
válasz
tigomigocika #76457 üzenetére
Így is kevésbé játszunk alárendelt szerepet, mint, amire számítottam.
-
szami777
addikt
Nem ciki kikapni ettol a horvat valogatottol, de Strock helyebe Priskint nagyon gyorsan lehoznam.
Jojjon Niko -
tigomigocika
senior tag
Nézem a meccset
De semmi extra hogy vezet az ellenfél
Edzö meccs es ma nagyon nem megy a fiuknak...
Ez van,es semmi harag bennem
Ha kikapunk , akkor ez van.
Úgy gondolom ha a norvégok elleni meccsek 50% sem pörgünk -
L_YKing
addikt
Na akkor remelem ma meg lesz a 3 pont..
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Soulfly842 #76445 üzenetére
ezek a fostaliga meccsek baromi sokat jelentenek.
a brazilokat 3-mal vertük, mielőtt megkaptuk a 6-os tésztameccset az oroszoktól.****
viszont kedves c-vágány ronci backup/6. (gyk:bekaphatod.)
hazavágta a tegnapi szelómat.de most tényleg.
olyantól kérdezem, aki látta a meccset:
ez most valami poén, vagy igaz?
a stat nem mindig adja vissza a meccset, de ez már tényleg vicc.... -
Soulfly842
addikt
Eddig sikeres a konkurens erők felkészülése..
Dánia - Izland 2-1, Portugália - Bulgária 0-1
C. Ronaldo-nak még a 11-esnél is megremegett a lába
Ma kíváncsi leszek a Magyar - Horvátra.
Szerintem mindkét csapat szerez gólt és csakazértis X vagy hazai!
HAJRÁ MAGYAROK!
A helyszínen izgulom majd végig
Sikerült ákcijóba VIP bronze jegyet szereznem!
Az eredménytől függetlenül ez most szerintem félelmetesen jó hangulat lesz majd! ez most fociünnep lesz az EB előtt
-
pohár
félisten
-
Surda-
őstag
Sziasztok
A francia csapat ma pályára lépő összeállítását hol tudom megnézni?
A játékosok erdekelnek, nem a taktika. -
Régóta tűnődöm ezen a francia válogatotton, szerintem most az EB egyik legnagyobb esélyese.
Griezmann, Benzema, Lacazette, Giroud, Martial
5 olyan csatár, akik a világ 5 topcsapatában elsőszámú csatárok, egyedül talán Lacazette nincs MÉG annyira topcsapatban, de ezek közül talán ő a legjobb csatár. Ha én lennék a menedzser, azt se tudnám, kit játszassak elöl. És a többi posztra is nagyon jó formában lévő játékosokat össze lehet szanálni. Együtt, a válogatottban még nem igazán játszottak, nincsenek összeszokva, de külön-külön mindegyik jókat tesz le az asztalra mostanság. Nagyon durva legjobb kezdő 11-et össze lehet rakni. Talán semelyik másik válogatottból nem tudnék jobbat. Max a németekből.
-
Tibiajax
nagyúr
Kölyökkorom óta a hollandokért szorítottam minden focitornán, később az Ajax-ért és a Barcáért..
Sokáig nem jöttem rá, miért épp nekik, mi lehet mai napig a motorja annak a zsigeri érzésnek, amit annyira régóta éreztem mindig a holland és a katalán foci iránt.
Később kezdtem egyre többet hallani arról, hogy apámnak a '74-es, '78-as tornákon is egy bizonyos narancsmezes gárda volt a szíve csücske, és egy nagy Johan, na meg egy Neeskens, meg a többiek..
Akiknek nem sikerült végül világbajnokoknak lennie csak ezüstérmeseknek mindkétszer, de a világ akkori legjobbjainak tartották Cruijff-ékat és a totális futballjukat. Én ugyanezeket az érzéseket örökölhettem meg tőle, csak persze két generációval későbbi felállással.. De a lényeg ugyanaz volt
Amit Cruijff lefektetett az Ajax-nál és a Barcelonánál, a tökéletes labdabirtoklást és a totális csapatjátékot..Isten veled, Mester!
-
szami777
addikt
válasz
Napfénysüti #76428 üzenetére
Tavalyi Premier League szezonba 12 km átlagfutással az élen végzett az egyik West Ham játékos. Ez ugye a max, én ilyen 8-10 kilométert kalkuláltam be.
Egy februári cikk szerint pl a citynél a legtöbbet futó Sagna volt, aki 9.44-et futott átlagba, az arsenal-nál 9.86 kilométerrel Monreal vezet Tehát azért annyira nem sok ez. PL-be áll a legtöbbet viszont a játék, tehát szerintem egy spanyolba picit többet futnak.
Sajnos a kapusokról nem találtam ilyen statisztikát, viszont tévedtem, a 20-30 százalék nem valós, inkább 40. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #76415 üzenetére
tudom, h a Barca pályája szélesebb mint a többi, de sokszor látom pl amikor Neymar is tök üresen áll a másik oldalt és mutatja magát, mielőtt Messi átrakná neki a labdát.. mai fociban is sok helyzetben akadnak üres területek.. persze, a területfogás is egy fontos része a mai stratégiának és ezekkel a szétedzett, 10km-eket futó emberkékkel meg is lehet csinálni valamennyire, de én azt gondolom, akkor is csak 22-en voltak a pályán és a terület is ugyanekkora volt, csodák meg nincsenek. elég csak egy szituáció, ha Messi mondjuk megindul be középre és 4en vagy 5en mennek vele, máris szabad terület nyílik az egyik szélen
-
szami777
addikt
válasz
Napfénysüti #76424 üzenetére
Én elhiszem, hogy tényleg mozognak ennyit, csak fura belegondolni abba, hogy ez kb 20-30 százalékkal kevesebb csak, mint a mezőnyjátékosok futása. És innen nézve szerintem furcsa, hogy nincs akkora különbség.
(#76425) Enzolord
Utánozhatatlan feeling
Ez is igazi megyei életérzés, tegnap küldték a videót, óriási: [link]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
szami777 #76423 üzenetére
Ha magamból indulok ki akkor én se ácsorogtam nagypályán mikor ment a játék hanem folyamtosan mozogtam: ha támadtunk feljebb léptem ha az ellenfél jött akkor pedig mindig alabda irányába mászkáltam. Szóval szerintem simán elképzelhető hogy komolyabb szinten bizony egy kapus mozog ennyit, manapság a modern foci már nagyon megköveteli hogy együttéljenek a játékkal.
Egyébként ehhez kapcsolódóan ajánlom a könyvet amit nemrég olvastam ki, abban le van írva hogyan alakult ki ez a dolog a kapusoknál.
-
szami777
addikt
válasz
Enzolord #76420 üzenetére
Az a durva, hogy vannak olyan meccsek, ahol a kapusok ilyen 5-6 kilométereket futnak 90 perc alatt, olvastam erről még 1-2 éve cikket, de fel nem foghatom hogy a francba jön össze ennyi.
Oké, hogy kirohan a labdáért, meg kirúgásnál nekifut, meg helyezkedik, de ez akkor is rengetegnek hangzik. -
marositech
senior tag
válasz
Napfénysüti #76419 üzenetére
Óóó pedig mit nem adnék, hogy focizhassak újra. 33 évesen.
-
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #76419 üzenetére
Mit futkosol annyit a kapuban??
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
marositech #76417 üzenetére
5km-t mozogtam a szerdai céges 1,5 órás focin.
-
Enzolord
addikt
válasz
marositech #76417 üzenetére
Ez az old classic ugrott be róla..
-
marositech
senior tag
válasz
venember83 #76415 üzenetére
Sztem annyiban változott, hogy 70-80-as években a focista átlag 5-6 km-t fut meccsenként.
Most 9-10km, de ha nagyon odapörög 11km is lehet benne.Azért rohadtul furcsálom, hogy nincs a Mennyei Bajnokságban km statisztika. Sztem ott még 5-6 km-t látnánk...
Szerintetek pirosat ér?
[link] -
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax #76411 üzenetére
Egyszerűen nincsenek ekkora szabad területek. Nézd meg, mekkora terület van előtte a harmincötödik másodpercben, amikor gyönyörűen átveszi a labdát. Manapság már sokkal tömörebbek a csapatok (tizenakárhány méteren belül van védősor, középpálya és csatársor), nincsenek így széthúzva a sorok, ráadásul ilyen kvalitású futballistákra legalább két ember jut, akiből az egyik olyan, hogy azonnal odateszi magát, és felrúgja/lerántja, amint el tudna menni mellette.
-
szab.tam
nagyúr
horvátok ellen nagyon kéne a 3 pont!
(melyik is volt az a f*kalap?) -
bagyulajuve
addikt
na, szép kis lesgól a spanyoloktól
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #76410 üzenetére
volt a fenét más... mi volt más? más labda volt, vagy több? nem ugyanaz volt a cél?
igen, nem voltak mezszponzorok, nem voltak tetves arabok, ázsiaiak meg úgy cuzammen mocskos pénz még a háttérben, meg nem volt olyan szintű harc a levegőben már a labdáért. ennyi
tessék. miben másabbak ezek a képek, mint egy mostani angol derbi? harc a labdáért, próbálják megszerezni, csúsznak másznak.. más kérdés, hogy volt egy ilyen játékos, aki ilyeneket tudott. amit most nagyjából csak egy kis törpe argentin tud a jelenkori világban, azokat az ütemtelen megtolásokat zsigerből.. senki más
de így van, ebben valóban más volt az akkori foci, többen voltak még ilyen nagyságok -
venember83
nagyúr
Nagyon más volt a futball az ő idejében. Nyugodjon békében.
-
Jester01
veterán
válasz
bagyulajuve #76390 üzenetére
Köszi. Astra van de ott sajnos kódolt, Hot Birdem meg nincs
-
Enzolord
addikt
válasz
KisTücsök #76405 üzenetére
Gondolom, mindnek lánygyermeke volt ráadásnak..
Na, az a másik, hogy ez a tömeggxilkos nyomorog.. Hát elmegy a jogállamiság a halálba, mikor az a börtön, amibe le kell ülni 20 évet majd 80 életért, jobb, mint amiben a Magyarok nagy része él... Elég lett volna neki egy kötél.. Vagy a viking sorozatból a vérsas.. -
KisTücsök
addikt
Az angol kiscsajok híresen nagy lotyók, a 1x-2x év közötti fiúk-férfiak harmadát-negyedét akkor sittre is lehetne vágni, mert kiskorúakkal csinálták. És szó sem volt erőszakolásról.
Ez egy kurva nagy vicc.
szerk: "Az esküdtszék (8 nő, 4 férfi)" Oké...
nagyon off: Breivik most perli a norvég államot, mert a luxuscelláját (tv-konzol, stb) nem tartja elég jónak. És szóba állnak vele, tényleg tárgyalják a dolgot.
Nagyon furcsa egy világ ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest