Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mekkora szánalom ez a sziti , jezusom
-
mephi666
nagyúr
...sejkék elbasztak párszázezer fontot city-s zászlókra, hogy lobogtathassák a nagy drukkereik pár fotó kedvéért?
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
sh4d0w #184793 üzenetére
Agger is jó védő volt, nagy kár azért a sérülésért...
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #184784 üzenetére
A te hipsztereid tudjad, ne reméljed. Vagy akkor okítsd ki őket sirályul is akár, h mi a szitu
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #184788 üzenetére
legjobb, amikor Carra lő egy fotót magukról a 7:0 alatt
-
Soulfly842
addikt
válasz
bandus #184787 üzenetére
Én kevésbé tudom cukin mondani
Van pár ilyen polgárpukkasztgató kis görcsösen kínlódó focistából lett közszereplő, aki kínlódva nyög minden nap, hogy jajj, valahogy ki ne essen a köztudatból...
Ilyen pl. Evra, Rooney is. Ezért próbálnak mindig szélsőséges válaszokat adni, amire fel kapják a fejüket.
-
azért na, nem bírom ezt a gary nevillet, értem én, hogy haza húz a szíve, de emlékeim szerint ő sem volt egy philip lahm, johnsenre, irwinre egyáltalán nem emlékszem, yorke meg kb a teljes man utd karrierje alatt rúgott annyi gólt, mint haaland az első évében -
Soulfly842
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #184785 üzenetére
Rendesben
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Soulfly842 #184778 üzenetére
De rendes jatekidoben, vagy hosszabbitas utan?
-
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #184782 üzenetére
csütörtökre beszéld perfektül a sirályt ám
-
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #184766 üzenetére
Honnan akar akkor visszavonulni?
-
DS39
nagyúr
válasz
Soulfly842 #184778 üzenetére
Elég jó pénzt fizet, ha bejön.
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #184776 üzenetére
...pedig az AlOx, Keita, Firmino trióból egyértelműen ő a legjobb sérülékenységet nézve... csak nem ártana mellé olyan edző, aki tudja is normálisan használni
-
Soulfly842
addikt
A mai meccsnek pontosan 1-3 lesz a vége. Úgy döntöttem
-
válasz
venember83 #184776 üzenetére
milner elkelt, a többi szabad préda
-
BenHans
addikt
válasz
mephi666 #184771 üzenetére
A "külön erotikarészleg a hátsó helyiségben" csak számítana valamit.
Talán a főút és a parkoló felőli oldalt lehetne bővíteni, de ahogy olvasgatok látom, hogy már volt szó költözésről és új stadionról.
Azt viszont nem szabad hagyni hogy ez az enyészeté legyen. -
-
mephi666
nagyúr
válasz
BenHans #184768 üzenetére
be van épülve a stadion lakóházak közé
nem tudom, mit tudnak vele kezdeni:
- holnap elkezdjük a felső szinteket beépíteni büfének/retyónak
- bővítjük a stadiont, kap mindenki a háza tetejére +2 szintet, hogy 10000fő helyett 30000 legyen a stadion befogadóképessége... "bocs ha nem fog besütni a nap még annyira se a lakásokba, mint most" -
BenHans
addikt
válasz
Ringman #184767 üzenetére
Mondjuk lehet jobb lenne mindkét félnek azaz a "data people" és "exspíler" frakciónak is, ha egyazon romkocsmában ennék a hambit és vedelnék entellektüel a kézművest.
Még a végén mindkettőre rakódna valami hasznos a zsíron kívül, mert a könyökömön jön már ki mindkét végletnek a f@s*sága, akár a kiszámolósdiról akár az onnan *insert klasszis focista here* meg kellett volna csinálnia ezt azt és ha bemegy akkor gól megmondásról legyen szó.
Legalább addig is tele van a szájuk és nem tudnak hülyeségeket mondani, meg megmagyarázni egy - előre is elnézést - gólokban mért sima vereséget a felfogásbeli tökéletességgel, hogy ez gyönyörű next level csúcsfutball volt csak sajnos bekaptak hármat úgy mellékesen.Várom már az ubiszezont, ahol újra megtudhatom, hogy a szpörszi helyzete azóta is Mourinho's fault.
Hogy a Rómát is szét fogja verni, csak várjuk ki, nekik lesz majd igazuk csak még tart a színház és hát csak ezért meg azért...
Továbbra is várom hogy döntsék el melyik állításuk a helyes, a) az angolok olyan erősek hogy nem szint nekik a KL/EL vagy b) nem éri meg nekik, nem értékes, annyira tele van a szpörszi is kupákkal és fontosabb a bajnoki (lol). Tessék szíves akkor B-vel legyalulni a mezőnyt és behúzni easyn, vagy ha nem megy mégsem akkor kisebb mellénnyel megelőzni a Brightont és lehagyni kicsit a 8. Aston Villát a PL-ben.#184727 DeathAdder: Azt olvastam nem felel meg a követelményeknek így sajnos nem használhatják majd ha feljutnak. Remélem nem igaz, vagy tudnak vele valamit kezdeni, mert kár lenne érte.
-
Ringman
félisten
válasz
DeathAdder #184766 üzenetére
arca alapján sneijderrel együtt szokott kajálni&piálni
-
-
válasz
DeathAdder #184763 üzenetére
Mekkora fenyítés... lol
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #184763 üzenetére
Ő még aktív?
-
megvan a holland Bognár György
Van der Vaart: "The 'data people' need to get out of the football world as soon as possible. Otherwise I will quit watching football in 3 years time. I am being serious."
-
Soulfly842
addikt
REDONDO KISEBBIK FIA AZ ARGENTIN VÁLOGATOTT KAPUJÁBAN
Jorge Solari vitte anno a Tenerife edzőjeként Spanyolországba (illetve hozta Európába) Redonodo-t, ott magávé tette az edző lányát (Legenda!
), aki azóta is a felesége (4 évet töltött ott, 2 év után már feleségül vette)..
S most Jorge Solari Unokája, Redondo fia már kopog a válogatott ajtaján! Hajrá! Szurkolok neki!
A cikkből:
Édesapjához hasonló stílusú, magas játékintelligenciával rendelkező, labdabiztos középpályás, akitől az argentinok nagyon sokat várnak, már csak a származása miatt is minden lépését figyelik. Az ifjabb Redondo nem volt szégyenlős, amikor a közelmúltban a céljairól beszélt:„Mindenekelőtt bajnok szeretnék lenni az Argentinos Juniorsszal, majd az argentin válogatottban és a Real Madridban szeretnék sikereket elérni.”
Hajrá!! Remélem a Real Madridig is eljuthat!
Szurkolok neki!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder #184749 üzenetére
..na nem a madrid ellen
felnyerítettem. igen... sziti lenne lesz csak keresnivalója egy jól összeszedett, mostani formás Inter-nek. hiába gecierősek, de ellenük lehet egy jó csapatnak esélye akkor is. egy semleges pályás meccsen, félház drukkerrel
madrid ellen nem
-
-
cyberkind
félisten
Nem értem miért írjátok nonstop a Madridot, nem a Besztlígben szerepelnek, így bukó mindig.
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #184749 üzenetére
" hozza a papírformát" Most komolyan kérdezem. Szerinted nem a citykó volt a papírforma?
-
venember83
nagyúr
„A Fiorentina első számú problémája, hogy nincsenek bevételeink. A Milan és az Inter is a költségek csökkentésén dolgozik, miközben a bevételeik a három- vagy négyszerese a mi bevételeinknek.” - olvasható a Goal.com tolmácsolásában.
„Nem tudjuk felvenni a versenyt az angol futballal, ők lényegesen magasabb bevétellel gazdálkodhatnak.”
-
óriási közhely de a döntő tényleg csak egy meccs, semleges pályán, ott meg bármi megtörténhet, na nem a madrid ellen
ma a nagyarányú győzelmen és a drámai sziti kiesésen mindent el tudok képzelni
szerintem hiba volt túl óvatosnak lenni pepnek az odavágón, rengetegszer kíánálkozott ígéretes lehetőség, folyosó, területbe rohanás 1v1-ezés, amiben látványosan nem mentek bele, inkább oldalra passzolták, és tovább járatták, pep egyre óvatosabb az idegenbeli kieséses meccseken, madrid ellen meg egy meccsre minimalizálni nem tudom mennyire volt jó ötlet
ha nem akkor megint kókler lesz, ha igen akkor csak hozza a papírformát
-
Ringman
félisten
válasz
mephi666 #184746 üzenetére
persze, gagliardini-góllal!
city ellen több esélye lenne a pl-ből kiöregedett/beilleszkedni nem tudó játékosokkal teletűzdelt csapatnak (miki, dzeko, lukaku, darmian).
amúgy a tegnapi kezdőben az átigazolási díjak viccesek, fél csapat ingyen jött vagy kölcsönben van itt, lautaro, barella, bastoni és dumfries került érdemi pénzbe (darmian, hakan, miki, dzeko, onana ingyen, acerbi kölcsön, dimarco valami 2m€-s könyvelési trükközés)
atalanta 2 héttel ezelőtt még a bl-aspiráns volt, csak kikaptak 2x.
a tegnapi meccsen meg az történt, amit vártam (gólban nem voltam biztos), sok szabálytalanság, időnként elszabaduló indulatok, nagy feszültség.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #184745 üzenetére
...ezt az Inter be fogja húzni a végén, ha a cityvel kerül össze
Pep ma betol egy allint a margit ellen, lehozza, majd a végén elszámolja és botlani fog... Internek 3 meccs a bajnokságban, egyik a már győztes Napoli ellen (másik 2 Atalanta+Torino, akik stabilan középmezőnyben vannak/zárnak), 5 pont előnnyel bl-helyen... plusz olasz kupadöntő... citynek maival 5 meccs, kupadöntő, Arsenal meg a nyomában és nem botolhat... ellenfelek: cselszki, Brighton, Brentford... mind totál 3esély... még tán a kupadöntő a leglazább a united ellen
szerintem neccesebb ez a sor, pl után meg totál más stílus fog szembejönni, ami szopatta már le az angol csapatokat nem egyszer
ha tippelnem kell: margit ellen max 30% esélyt adnák az Internek, city ellen viszont legalább 60-at
-
venember83
nagyúr
válasz
sh4d0w #184742 üzenetére
Sajnos idén is csak a Napoli volt élcsapat, de az is csak tavaszig. Szép ez az olasz BL-elődöntő, meg az EL-elődöntő, de remélhetőleg nem vezeti félre az embereket az olasz bajnokság minőségi szintjét illetően. Még ha egyes olasz sportvezetők már döngetik is büszkeséggel telt mellüket (pl. a Serie A liga elnöke).
-
Soulfly842
addikt
-
sh4d0w
félisten
válasz
Iramirez #184740 üzenetére
Ha teljesen őszinte akarok lenni, akkor a mostani Milan egy középcsapat - mármint Olaszországban, mert Európában nem tényező. Ez az elődöntő szerencsés véletlenek sorozata, nem lesz ilyen mostanában. A csapatban tán két, átlagon felüli játékos van, világsztár egy sincs.
Persze mielőtt valaki nagyon belelovallja magát, az Internek is teljesen mindegy, ki jön szembe a döntőben, a lehetséges ellenfelek közül mindkettő sokkal magasabb futball-színvonalat képvisel, nyerni BL-t most sem fognak az olaszok. Szvsz ez az a szezon, amikor a ciki mindent megnyerhet.
-
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax #184719 üzenetére
Egy dolgot leszögezhetünk: a Tottenham jövőre bejut a BL-döntőbe!
Conte felépíti a Juvét, aztán mindenkit elküld az anyjába, és elhúz a francba: egy évvel később BL-döntőbe jut a Juventus.
Conte felépíti az Intert, aztán mindenkit elküld az anyjába, és elhúz a francba: egy évvel később BL-döntőbe jut az Inter.
Hajrá, Spurs! ;)il Nostro Calcio
-
Hattalmas Luton Town FC!!
sh4d0w még nem, még mennek a wembleybe döntőzni
-
sh4d0w
félisten
Noh, a Luton meg feljutott...
MOD: ize, playoffba jutott.
DeathAdder: ja, latom, koszi.
-
Iramirez
aktív tag
Grat az Internek !! Jobban akartak/jobbak.A jobb jutott tovább.
-
mephi666
nagyúr
Giroud előbb cserélt mezt, erre elgondolkodtam, miért jutalmazzák sárgával a mezlevételes gólörömöt? sportszerűtlenségnek számít az ellenféllel szemben? ...ha így, van, vannak ennél cinkesebb táncolgatások is...
...ha meg az a gond, hogy mutogatja a játékos a felsőtestét, akkor Giroud is kaphatott volna ennyi erővel egyet
3-0 után inkább a Lutont nézem
-
7600 GS
addikt
Madrid-City párharc győztesének ajándék lesz a döntő.
-
Tibiajax
nagyúr
na, épp írni akartam már, hogy jöhetne Lukaku
-
elég kiegyenlített eddig ez a meccs, a stat alapján is inkább az internek áll a zászló, megérdemelten jutnak a döntőbe, ha ez nem változik.
-
-
Richard!
addikt
NSO főcím: A magyar Horváth-tal a kapuban jutott fel a PL-be a Luton 😂😂😂
-
dudu5130
őstag
Dumfriesnal sutabb játékosunk nem hiszem, hogy van.
-
BenHans
addikt
válasz
DeathAdder #184720 üzenetére
Luton
Miázhogykáttű?! -
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder #184720 üzenetére
még csak nulla nulla!!
hatttalmas Onana
-
Ott van bazmeg!!!
-
Tibiajax
nagyúr
Inteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer !!!!!!!!!!!
sempre una forza!!
-
atee_13
őstag
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #184712 üzenetére
...csakis a Luton: a sorházak közé szorult 10ezres fika stadionukkal
a pl gyöngyszeme lehetne ott 1-1 meccs
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
DeathAdder #184708 üzenetére
Remelem a Szunderland megy a Wembleybe.
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder #184708 üzenetére
lehet inkább ezt fogom nézni..
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #184705 üzenetére
szoktam nézni Fekete Mikiék videóit néha, főleg amikor rokona küldi az erőset, mert embertelenül bírja... küldtem nekik kóstolónak a vodkából (amiből csak ő ivott, de lenyomta a decis üveg felét helyből
) ...meg azt a savanyút is én küldtem, amiben akadt pár chocolate reaper is, de abból csak sima "átlag erejű" paprikát eszegettek
...megnéztem volna, ha a reapert kóstolják, mert az adja azért az érzést rendesen... a sima sárgák is átvették az ízét+erejét, Mikit azért megköhögtette az is (olyanból 1-1 kajálásra azért megeszek 3-4-et... de reaperből nem... abból volt hogy asszony unokahúgának a barátjával megeszegettünk egyet... meditáltunk közben nagyokat)
idei terv: jolokia fog elvileg teremni, abból rakok vodkából majd egy marékkal és küldök kóstolót karácsonyra: cél, hogy Tibi rokonukat is kicsit megköhögtesse
...de lehet hogy ő már olyan szinten immunis a kapszaicinre, hogy neki nincs "igazán erős"
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Peterhappy #184641 üzenetére
Nekem ez az első ilyen, mondjuk sok lehetőség eddig nem is volt és hát több sem lesz
Így is kettőből egy köthető egy Barca bajnoki címhez szóval nem panaszkodom.
forceberg, mephi666, Napfénysüti köszentyű
És hát megtörtént tegnap a legnehezebb feladat sikerült mocsok mód leitatni a srácokat meg magamat.
Egyben ha valaki szereti a Tequilát akkor ez erősen ajánlott kategória:
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #184703 üzenetére
...ha kecskemét fele jársz, vagy ismerőssel el tudod juttatni, felkínálok szívesen belőle 1-2 decit
...kb fél éve, 3 hónap után így kiszívta a vodka a chocolate reaper színét
jó az illata, töményen gyümölcsös, de hirtelen üt és rohadtnagyot... magában a paprikának idő kell, hogy épüljön az ereje, de ez pillanatok alatt végigmar gyomorig és vissza, majd ad 10-15 percet, hogy elgondolkodj az élet nagy dolgain
asszony is szereti az erőset, múltkor maradt ebből a pohár alján szó szerint 1 csepp és megkóstolta... elég volt neki bőven
-
Soulfly842
addikt
válasz
mephi666 #184702 üzenetére
Feleselnék! Én élvezném
(Bár én már chili evő versenyt is nyertem
- volt ahol öklömnyi (nincs kis öklöm) friss reaper (akkora reapert még életemben nem láttam!) volt a záró akkord, csummástól!
)
Az Inter-t úgy érzem, hogy ma egy gólt szerez.. s onnan a Milannak 3 kellene. Az meg aztán tényleg esélytelennek tűnik tőlük.
(Jobbulást minden érintettnek!
)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Ringman #184699 üzenetére
...nálunk a fiunk betegedett tegnap reggelre, asszony torka is fáj, tegnap este én is kezdtem érezni, de gyors kezeltem chiliszósszal
van saját készítésű carolina reaper-es vodka nagyágyúnak, azt most még nem kellett bevetni... az olyan cucc, hogy kb fél centnél többet ép eszű ember nem kóstol belőle és takarít minden bacilust meg vírust azonnal... ami azt túléli, megérdemli, hogy ágynak verje az embert
...estére sima Inter továbbjutás a papírforma... a Milanban nem látom azt, hogy 2 hátrányból visszajöjjenek... talán ha ledolgoznak 1 gólt és utolsó 20 percre bejön az Origi flop
-
Tibiajax
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!