Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richard!
addikt
válasz
venember83 #182599 üzenetére
Haribo és Starbucks köll a gyógyuláshoz! 💪🏿
-
-
Ringman
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #182592 üzenetére
Inter 0 : 1 Monza
▪ xG: 2.07 - 0.67~12 xg-re lőttünk 2 (kettő) gólt az utolsó 5 bajnokin
Inter have lost their third consecutive home match without scoring, for the first time in Serie A history.
-
LyonnaisFan1
őstag
Hoppa, vezet a Monza.
Meg egy kamionnyi oromlany erkezoben a Monzanal?Ha legyozik az Indat.
-
Ringman
félisten
válasz
Tibiajax #182589 üzenetére
az internél látszólag úgy döntöttek, hogy egyszerűbb a benfica elleni visszavágót valahogy lehozni, aztán már csak 3 meccs kell a bl-induláshoz, így az egyszerűbbnek tűnik, mint a serie a-ban 9 meccsen át hajtani
szerk:
mondom én, vezet a monza, a védelem csúnyán lemaradt -
válasz
forceberg #182584 üzenetére
Tényleg Sommer volt a probléma? Ezeknél mindenki gyökér lett?
🔴🎤 A Bayern-legenda Sepp Maier a Yann Sommert ért kritikákról: "Kérem, hagyják békén szegény Yann Sommert. Nem az ő hibája, mert a kapus szakemberek hozták őt a Bayernhez. Ő egy nagyon jó kapus, de nem szuper"
Maier: "Manuel Neuert nem lehet pótolni senkivel. Itt az ideje, hogy minél hamarabb visszatérjen. Addig is Yann helyettesíti őt, amennyire csak tudja, de ugyanezt elvártam volna Sven Ulreichtől is"
Philipp Kessler, Manuel Bonke -
-
válasz
DeathAdder #182585 üzenetére
Egy valamire való edzővel Hóland már kb. 120 gólnál járna idén, csak ez a balfék fogja vissza.
-
-
válasz
LyonnaisFan1 #182556 üzenetére
A keret tisztogatása helyett Nagit baxták ki.
Tücsök lehet nem ekkora uborkára gondolt...
De a béfaubRé is mit művel...
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #182580 üzenetére
Jó hát pepike meg elmondja, h kompani volt olyan okos, h ne hallgasson rá. Akkor most legyen az a konzekvencia, h az a jó játékos aki nem hallgat pepire?
-
Tibiajax
nagyúr
hatttttalmas AFC Bournemouth!!
-
LyonnaisFan1
őstag
Haha a Spurs is kiszopott a hattalmas Bournemouth ellen.
-
válasz
mephi666 #182578 üzenetére
ott meglőtte élete gólját, egy játékosnak általában egy ilyenje van ha van a pályafutásában, kivéve a de bruyne, rúben neves szintű kiemelkedő lövőket
atee_13 - meccs után mondta hogy nem tetszett neki amikor látta hogy ellövi, meg idén taa góljánál is elmondta önironikusan, hogy látszik hogy ő nem ért hozzá
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13 #182576 üzenetére
ez nincs meg?
még arra is emlékszek, ahogy a digis kommentátor utána becsmérelte
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #182573 üzenetére
"meg jörgen is amikor fab
" az mondjuk nekem nincs meg.
Más
Azért a pool is kilátástalan helyzetben van, de legalább úgy, h nem költötté agyon magát. Chelsea úgy van kilátástalan helyzetben, h 2 valag lovét locsolt el.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
Peterhappy #182569 üzenetére
Áhhh, hagyjuk is. Idiotizmus a felsőfokon.
Amit Guerreiro művelt védekezés fogalma alatt az utolsó gólnál. Balhátvédként kirohan a picsába, majd megáll. Ahelyett, hogy visszazárna. Úgy, hogy ő adta el a labdát előtte 1 perccel. Néha többet vesz el a védekezésével mint amit támadásban ad. Állítólag hosszabbítani akarnak vele is. Tök fölösleges. Legyen egy tisztogatás. -
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Peterhappy #182569 üzenetére
Szavak nincsenek rá milyen amatőrök , mekkora szégyen hogy még így is bajnok lesz a Bayern.....
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #182568 üzenetére
Nyilván nem 0-24 ben kell bombázni, kicsit fricska akart lenni a ... don't shoot don't shoot.. ra
-
-
-
-
atee_13
őstag
Bóvli vajon szezon végén nyom egy végkiárusítást a chelsea-re?
Csórika lelkesen odaül a meccsekre önti a lovét és hát na nem adja ki neki
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
grizlisandor #182561 üzenetére
-
Richard!
addikt
válasz
DeathAdder #182563 üzenetére
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #182563 üzenetére
Elvileg 24 kapura lövés van jelenleg akkor az arány 1 gól 13 ból nem távolról 1 gól 11ből távolról. Azért rosszabb se az arány. Persze játékoskérdés, de ha alkalmas rá egy játékos nem olyan nagy hülyeség az mint ahogy elő van adva a májsztrímben.
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #182561 üzenetére
...always look on the bright(on) side of life
-
grizlisandor
veterán
Én nem tudom, ellenünk mindenki csak nagy gólt tud lőni?
Megérdemelten vezetnek a Sirályok.
-
atee_13
őstag
Most akkor jó a távoli lövés vagy nem?
-
pekoka
tag
Enciso bevágta azt a k..va.
-
IreN!CuS
őstag
Dortmund egy igazi csöcs brigád
Enciso mit vágott de jó ég
Chelsea olyan mint egy igazi kiscsapat, védekeznek néha eljutnak az ellenfél kapujáig aztán ennyi
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #182545 üzenetére
...ja, a ZTE is kapott egy 3-ast
Gera helyszínen nézte a meccset...
...az a baj, hogy sok játékos csak kölcsönben tölti itt a szezont... a szép meg az, hogy Szabó Pista így össze tudta rakni őket és olyan játékot játszat, amit élmény nézni
igazi "bukottak bosszúja" ...Nagy Krisztián megint olyan labdát tett középre, amilyet a felcsút ellen is 2szer, csak most gólra váltották szépen... a srác a 70. percben is olyanokat megy labdára, hogy a védők csak pislogni tudnak... Loki ellen nézd, hogy 93. percben milyen tisztát szerelt és mentett bedobásra... főleg hazai szurkolók közt néztük az A4 szektorból, anyáztak rendesen és követelték neki a pirosat
...én tisztának láttam, gondoltam itthon visszanézem a jelenetet (ez a srác egy igazi gép)
...nagyon jó lenne, ha rámennénk, hogy a kölcsönjátékosok közül itt tartsunk kb mindenkit
Belényesi a védelemben egy ász, Horváth Krisztofer elől szintén... Banó-Szabó is nagyon jó... habár őt az apja csak megtudja már győzni
meg hát Katona, Nikitscher, Hadaró, Zeke szintén alap
-
LyonnaisFan1
őstag
Ma sem nyert a Bayern Munchen.
Kahn es Salihamidzic lassan kezdhetnek uj munkat keresni. -
grizlisandor
veterán
Egyenlítés lett az eredménye a Brighton folyamatos nyomásának.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
DeathAdder #182550 üzenetére
Olyan kurva jó focit tolnak, hogy csak kapkodok....Xavi-val nézetném amig nem ég ki a szeme
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
grizlisandor #182547 üzenetére
soha ne írd le a
-t
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #182548 üzenetére
Amúgy ha befúják a jogos 11it akkor tényleg tök ugyan az a forgatókönyv
-
-
IreN!CuS
őstag
válasz
DeathAdder #182548 üzenetére
Most lesz a 3. vagy a 4. elnézést kérés a "VAR" részéről? Ilyen szar kezezést tucatszám fújnak be
-
válasz
grizlisandor #182547 üzenetére
fordul a (bal)szerecse
am spurs ellen ugyanez volt idegenben
-
grizlisandor
veterán
Mi cigánygól volt
Mudryk gólpassz, Gallagher gólpassz.Brighton csak 80% labdabirtoklást csinált az első 10 percben, meg egy kapufát.
-
atee_13
őstag
Ott is van
-
grizlisandor
veterán
Reszkessetek Sirályok, Mudryknak volt egy jó megindulása és csak sárga lapos technikával tudták megállítani.
-
Ringman
félisten
tibi!
ma hattalmas bologna vagy monza lesz? -
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #182538 üzenetére
-
amióta Emery átvette a Villát xg diff-ben negatív utolsó előttiek úgy hogy közben a kiesőhelyről 6.-ra feljöttek (több meccset játszva)
ezek jövőre kiesnek, főleg ha becsúszna európa is
mégjobb: megnyerik a konfettit + kiesnek
-
atee_13
őstag
Azért ez a Villa így elég kemény
-
atee_13
őstag
válasz
grizlisandor #182534 üzenetére
2-0 nektek
-
grizlisandor
veterán
Kíváncsi vagyok mennyire kapunk ki a Sirályoktól, mert Lampard azt nyilatkozta, hogy azok fognak játéklehetőséghez jutni, akiknek eddig nem sikerült.
-
pekoka
tag
Eddig az Aston Villa sokkal jobban játszik. Maradjon is így.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
szotyika77 #182530 üzenetére
igazából, én egy bizonyos észak-itálai városra gondoltam csak.... de ezt ő is fogja sztem tudni
-
szotyika77
aktív tag
-
atee_13
őstag
Ott is van
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
dudu5130 #182524 üzenetére
áá bszki, néztem, és volt egy érzésem, hogy valami nem stimm. hogy, valakit esetleg lehet kihagytam vagy ilyesmi. de nem jöttem rá, mi
de ki lehetett akkor a 10.? guti akkor még nem játszott..sh4d0w nagyon, nagyon másképp nézzük/látjuk a dolgokat. ez már nem először fordul elő.
de..biztos ezért is szereted te a piros felét ugyanannak a városnak, mint amelyiknek én meg a másik felét -
sh4d0w
félisten
válasz
Tibiajax #182523 üzenetére
Dehogyis voltak kiveteles kepessegei, vagy ha igen, jol titkolta azokat. Lattunk mar a Madridnal olyan jatekost, aki egyetlen jo tulajdonsag miatt kerult oda, Carlos is ilyen volt. Elbaszott nagy lovoero, de semmi mas - vedonek kb. Marcelo szint (vagy meg az sem), mashova meg meg annyira sem illett, mint a vedosorba.
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #182525 üzenetére
...ezt a rühedék felcsútot ezért kell kapásból elkezdeni tömni, mert 2-3 gól előnyt nehezen csalnak már el a játékvezetők... tegnap is kb 20 perc alatt volt vagy féltucat erősen kérdőjeles bírói ítélet... Dzsudzsák se hiába verte a gyepet (biztos CR7-től tanulta el a mozdulatot a 3-3nál
) a végén, amikor 16oson belül akasztották...
-
sh4d0w
félisten
válasz
Soulfly842 #182513 üzenetére
Számomra az egyetlen rejtély Roberto Carlos - kevés, nála sunyibb alakot láttam a pályán.
Nem kérek linket egyik góljára sem, túl soxor láttam azt a 2-t, amire felszopkodták.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
venember83 #182520 üzenetére
Maffiózók?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Soulfly842 #182513 üzenetére
az az előtti gárda sokkal jobb volt..
pont az volt a leggyengébb, amit te szerettél meg annyira. azt a gárdát verte rommá Ronaldinho barcája is. utána jött a galaktik.. de az meg csak egy cirkusz volt
ez volt a mindent söprő felállás (nekem):
-------------------------- illgner --------------------------
Robbi Carlos - Hierro - Sanchís - Panucci
------------ Raul - Seedorf - Redondo------------
------------------ Suker -- Mijatovic ----------------- -
mephi666
nagyúr
...debreceni kapus majdnem tolt egy Alissont a végén
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #182516 üzenetére
...kár érte, mert ziccer volt
...ez a piros meg mi volt már? ...másikat is le lehetett volna küldeni, hogy pálya mellett beszéljék meg
ui: jól látom, hogy a vendég szektort jól feltöltötték a szurkolók?
...pff és vezetnek... nebazz... ezért nem kap sört ma a kapus...
-
mephi666
nagyúr
...haha, DVSC-tanya meccsen milyen szép büntetőt hozott össze a férgek kapusa meg védője
...vagyis lehet megússzák, mert nem volt kontakt (mindenesetre a kapus ügyes volt)
-
válasz
DeathAdder #182510 üzenetére
volt is valami balhé, elv a sajttáj embargós részében elgurult nála a gyógyszer
23:30 lapzártakor kiderül
-
Soulfly842
addikt
válasz
atee_13 #182512 üzenetére
Nem.
Leragadtam egy bizonyos csapatnál anno
Roberto Carlos, Helguera, Hierro, Salgado, Makelele, Raul, Morientes, akár még Guti és társai is pl. egy életre elnyerte a szívemet
Onnantól rab voltam, a galaktikusok utána már csak kisstílű csapat volt
Amikor 32-34 évesen középső védőként Hierro 4 gólt szerzett pl. rabul ejtett
Nekem a galaktikusok, a galaktikus előtt kezdődött
-
atee_13
őstag
válasz
Soulfly842 #182511 üzenetére
Te nem vagy barcás ugye?
-
válasz
Datsyuk #182508 üzenetére
senki sem érti, Joyce még egy hete is azt írta hogy elsőszámú célpont, lesz rá pénz, és még azt is hozzátette, hogy a játékos is szívesen is jönne
én számítottam hogy lerakjuk amit a Bvb kér, aztán legfeljebb a nagyobbak túllicitálják, és ott kiszállunk, de az hogy betolunk egy 84m-es bidet ha egyáltalán betoltunk bármit az teljes wtf, azok után amiket kommunikáltak és többek közt jörgen is közvetített, gyk ez miatt ment a szezon kukába + és bl pénz se lesz jövőre
az is mókás hogy Klopp hogyan próbálja mindig a nyilvánosságnak kimagyarázni a vezetőség érthetetlen önellentmondásos döntéseit, lehet benne van a szerződésében
én tartok tőle hogy besokkal és lemond a nyáron
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
DeathAdder #182504 üzenetére
És pontosan ezt nem értem most a Liverpoolnál. Mindenki előre tudta, hogy körülbelül mennyit kér a BvB Bellinghamért. Sőt, még a BvB is nagyon figyelte mennyiért megy el Enzo Fernandez mert akkor van egy kiindulási alap a piac jelenlegi helyezetéről. 2 évig mindent felrakta erre a lapra, majd rájöttek, hogy túl drága? Valaki, valamit itt nagyon benézett.....
Én örülnék, ha Bellingham még maradna. Neki is jót tenne, a BvB-nek is. Döntés állítólag április végén várható. Real / City / BvB (PSG-n nagyon meglepődnék) -
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder #182506 üzenetére
Krisztián óta tudjuk, h nem terem babér magyarnak Liverpoolban..
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #182504 üzenetére
...84ből kijöhet Gallagher+Szoboszlai, Ruben Neves-re meg egy jó cserét kell tolni
-
válasz
atee_13 #182503 üzenetére
around £130million ($162m) plus wages and agent fees
mi betoltunk 84-et arra akire 2 éve koplalunk mert top target, kivárjuk. de már akkor nyilvánvaló volt hogy 120-130 körüli lesz + addonok
84m bidet insider nem erősítette meg, de az mégcikibb ha ajánlat nélkül szálltunk ki azok után amivel magyarázva volt miért nem igazoltak senkit az elmúlt években
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #182502 üzenetére
Úgy tudom annyit kért érte a Dortmund (130) + kiegészítőket mikor mi valami 100 as ajánlatot tettünk.
-
válasz
atee_13 #182501 üzenetére
jót tenne a Bundesnek is ha maradna és mégtovább erősödne egy másik klub ami nem a Bayern, csak nehéz lesz mert bármilyen topcsapat kezdőjébe kéne egy olyan játékos amilyen most nyáron elérhető lesz
és ha falábú Núnyez, Antony 100m, Enzó 120m azon a piacon 130at meg fog érni fontban is akinek futja rá
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #182500 üzenetére
Ma én spec azt olvastam, marad bundiban, de kitudja mit hoz a holnap
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával