Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tibiajax #183395 üzenetére
bl-be mondjuk kevesek lesznek ha ez marad a top 4
arsenal vékony
nc ultravékony + idegen a többfrontos terhelés
mu meg egyszerűen nem elég jó, nagy felülteljesítéssel vannak most a 4. helyenelőbb raknék jövőre egy jobb bl szezont a púlra vagy a cselzire (normális edzővel), mint erre a háromra
Azért durva lesz a cselzi kerete mindennemű európai haccintér nélkül, már most annyian vannak hogy nincs elég hely az öltözőben, és többek a folyosón öltöznek át (komoly).
-
válasz
dudu5130 #183398 üzenetére
Jól el volt adva hogy transfer ban alatt mekkorát ment, közben csendben azért bevetették a loan armyt
A teljes labda nélküli játékuk nagyon homály volt, és ott szerintem idő közben jöttek rá arra, hogy fogalmuk sincs hogyan kéne presszinget vagy rest defence-t szervezni úgy hogy ne Bournemouth szinten üzemeljenek, ha a labda elkerül tőlük
De legalább volt támadófoci, igen. de annak az volt az ára, hogy teljesen megfeledkezett a csapat mindenről,
ami a labda mögötti védelmet jelentené, ami mellé vegyült egy totál szervezetlen all out pressing, meg olyan gapek horizontálisan és vertikálisan, hogy egy kepánál jobb kapus is szivatva lett volna akkor.De valóban látványos volt, csak közben a legtöbb kontragólt kapta a csapat 19-20-ban, emellé 54 bekapott PL-gólt, amihez hasonlóra a Ruud Gullit 1997-es cselzije óta nem volt példa, talán majd idén
-
dudu5130
őstag
válasz
DeathAdder #183394 üzenetére
Viszont az elso Chelsea-s éve valamiért egész jóra sikerült.
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #183394 üzenetére
..neeem, Lampard még mindig cselszki-legenda
...retek evertonnál legalább lehet arra fogni, hogy elvitték onnan pöcsorrliszont meg azt a köcsögduda gordont
kb épkézláb játékosuk nem maradt
-
mephi666
nagyúr
válasz
IreN!CuS #183393 üzenetére
...ez komolyan olyan, mintha bejelentenéd, hogy "vasárnapi ebédre tyúkpörköltet fogsz főzni, amire számolni kell vagy 5 órát" (mint ahogy Potter mondta, hogy idő kell) ...elkezded reggel 7kor, hogy kb 12-re meglegyél... 9kor már idegesítenek, hogy "mi van már, miért nem főtt meg?" ...elzavarnak, hogy főzi más (fűszerez ő is rajta, saját ízlése szerint), de 10 órakor még mindig nem jó, még mindig rágós... hívhatják a helyére akár Gordon Ramsey-t is, csettintésre ő sem tudja megoldani a helyzetet... annyi, hogy a végén inkább ki kéne b*szni az egészet (mivel 3an 3 irányba kezdték belőni az ízét, totál egyedi szájíz szerint) és az alapoktól újrakezdeni, majd türelmesen kivárni hogy rendben elkészüljön
...ezzel a kapkodással csak 2kézzel szórják a pénzt és hülyét csinálnak magukból
az egész keretet nem lehet kukázni, viszont most nyáron mindenképp dobni kell egy részét és a maradékból tudatosan csapatot építeni...
-
Tibiajax
nagyúr
hát ez a nyúkásztl egyre durvább......
a jövő idény érdekesnek ígérkezik. nagyon úgy néz ki, új szereplővel bővül a top besztlíg-gárda -
válasz
mephi666 #183391 üzenetére
messze a legszarabb edző aki a ligában megfordult az elmúlt sok évtizedben, a csávó az az edző aki 3 csapatnál volt eddig kinevezve és teljesítményben mind a 3 csapatot rosszabbá tette mint amilyen előtte volt
az Everton sokkal szarabb lett mint amikor Benitezt kirúgták
a Cselzi sokkal szarabb lett mint amikor Sarrit kirúgták
a Derby sokkal szarabb lett teljesítményben, de rosszabb számokkal kb hozta, de jobb játékosokkalés még volt képe azt mondani hogy a játékosai a hibásak
amikor félrehasználja az összeset, és folyamat kinevezik, csak mert manchester sziti legenda... teljes agyfasz volt ismét kinevezni, egyáltalán mi a francért kellett 10 meccsre kirúgni pottert
Frank Lampard's last 19 matches as a manager:
❌ Lost 2-0
❌ Lost 2-1
❌ Lost 2-0
❌ Lost 1-0
❌ Lost 2-0
❌ Lost 2-1
❌ Lost 3-1
❌ Lost 4-1
🤝 Drew 1-1
❌ Lost 2-1
❌ Lost 3-0
❌ Lost 4-1
❌ Lost 2-0
🤝 Drew 0-0
✅ Won 3-0
❌ Lost 1-0
❌ Lost 2-0
❌ Lost 2-1
❌ Lost 2-0
❌ Lost 2-0 -
venember83
nagyúr
válasz
Ringman #183390 üzenetére
Gondolom, erről beszélsz: Amíg az Inter leglassabb támadója leszopatja a Juve leggyorsabb vèdőjèt majd az Inter leglassabb vèdője elveszi a Juve leggyorsabb támadójától a labdát addig nincs is miről nagyon beszèlni. - [link]
Még ez ugrik be, nemrég olvastam, így egyértelmű, miért fogalmatlan kb. az összes játékosa a Juventusnak: "Talán Guardiolától van az az idézet, hogy ha egy játékosnak végtelen döntési lehetőséget adsz, akkor valójában nincs neki. A pragmatikusabb edzők minden játékszituációra adnak 4-5 lehetőséget, amiből a játékosok eldöntik melyik legyen, ettől tűnik úgy hogy gyorsabban hoznak döntést, pedig valójában csak kevesebb lehetőségből kell meghozniuk." -
mephi666
nagyúr
...na Lampard eddig 5/5-öt bukott... elmaradt a bounce... vagy arra gyúr, hogy őt is kib*sszák napokon belül és valakit hirtelen leakasztanak újabb ideiglenes megoldásnak? míg meg nem találják az "igazit"? ...akit karácsonyra szintén kib*sznak
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #183388 üzenetére
páran megforgatták a kupameccsen, még dzeko is lefutotta (amikor belőtte, de lesről indult)
-
atee_13
őstag
CR és a kebab
"Egész életemben csak kétszer vertek át. Egyszer három kebabot kértem, és csak kettőt kaptam. Másodszor pedig akkor, amikor leigazoltam Cristiano Ronaldót"
-
paatrick
őstag
válasz
szotyika77 #183372 üzenetére
Csak a szokásos Lewandowski forma. A spanyol/német bohóccsapatok ellen meg BL kiscsapatok ellen hűdejóvagyok, aztán mikor egyedül kéne is csinálni valamit akkor már nem megy.
Nem kellett ide VB se, már a VB előtt kizúgtak a BL-ből, meg a Real Madridtól kaptak egy 3-1-etAnnyi a szerencséje most a Barcának hogy az Atletico Madrid már novemberben elvágta magát, így a Liga simán meglesz.
-
Redneck
nagyúr
válasz
homeless09 #183385 üzenetére
Nem az edzővel van baj. Egyszerűen a keret fele más minőség. Van egy 8-10 jó gyerekből álló mag, a padon meg full középszerű alakok ülnek. Reálisan ez a United, a PL 5-8. hely valamelyikére jó, nemzetköziben meg örüljenek ha elérik a top16-ot.
El kell zavarni pár embert, és minőségi játékosokat hozni helyettük.
-
homeless09
őstag
Hetek óta ok@dék játék, ten Hag faszabbnál faszabb cseréi…
Weghorstokar meg Malaciakat behozni szűk 2-1es vezetésnel…Sevilla meccs 2.0…ne bizonyítsd be, hogy tul hypeolt inkompetens vagy Te is kérlek…légyszives…lofaszt nem érdemel az egész csapat, remélem a City kitömi az érdemtelen FA kupa döntős ellenfelét, azt is remélem lezúg a mu a top4ről!
nem érdemelnek ezek semmit. -
Redneck
nagyúr
Sancho és Rashford is szépet vert a Spursnek, a védők csak nézők voltak, mint a bajorok a City ellen.
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #183366 üzenetére
bremer tényleg ilyen lassú és körülményes, vagy a tegnapi csak kirívó eset volt?
-
válasz
DeathAdder #183378 üzenetére
Most néztem a Ted Lasso aktuális részét. Már azt hittem, hogy az AFC Richmond is visszajön ellenünk.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
DeathAdder #183378 üzenetére
-
válasz
Phoen|x #183376 üzenetére
nem kell bánkódni, 4. - 5. hely volt a realitás, az út elején jár még a csapat csupa nyeretlen gyerekkel, nulla mélységgel, ettől egy jobb Arsenal se lenne elég legyőzni pepiéket 38 meccsen, sokkal jobb kell, nyáron lehet tovább építkezni
a BL győztes liverpool sokkal jobb csapat volt (és a tavalyi is) és még nekik sem sikerült, pedig ott az egymás elleniek is kiegyenlítettek voltak, ilyen gólvonalról kivágott labdákon múlott
következő szint az lesz hogy meg kell tanulni megtartani a kontrolt előnyben, lenyelni a labdát, és ha baj van azonnal felpörögni, van még hova fejlődni, nem egy kész csapat ez, és az ezüst nagyon szép eredmény (főleg egy potenciális triplázó csapat mögött)
-
-
válasz
szotyika77 #183367 üzenetére
Lewa alá játszott müntyenben egy egész csapat, ma meg 9-en bóklásznak a pályán, várva az esélyt az 1-0-ra.
Egy center egyedül lófaxt sem ér, viszont a bajoroknál is látszik, hogy legalább egy Moting kell, hogy legyen némi fajsúly elől is. Gnabry vagy Mané alkalmatlan erre.
Példa erre: Hóland tegnapi első gól előtti labda megtartása. -
szotyika77
aktív tag
válasz
Napfénysüti #183348 üzenetére
Tegnap elkezdtem nézni a meccset, de a gól után kikapcsoltam, nem bírtam nézni azt a szenvedést, amit tolnak a srácok. Ilyen ötlettelen fos játékot, hihetetlen..
Lewa mintha árnyéka lenne önmagának, a VB óta a wishes Lewa játszik nálunk. A többi támadó is = 0.
Tegnap a védelem is szar volt, ilyen gólokat kapni, ennyire hagyni a Rayo játékosait, hogy lefocizzanak minket, csúcs. A labdás játékost nem letámadni, hagyni hogy vigye a labdát több 10 méteren, aztán tessék, ott a gól.Még az a szerencsénk, hogy a reál is ilyen b@lf@sz, és elszórakozza a meccseit. Vagy csak a barca akarja szorossá tenni a végét, nemtudom, de idegesítő.
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13 #183358 üzenetére
...bl helyett nem bánnék 1 évre egy alacsonyabb kupasorozatot, ahol akár esély lenne a KTE-vel is összekerülni
szarkáknak meg 7 meccs van még vissza... a retkek ellen húzzák csak be aztán adják le a pontokat a Brighton, Soton, Leeds, Arsenal, cselszki, Leicester ellen
-
Ringman
félisten
na a chelsea még az intert is alulmúlja helyzetkihasználásban, nincs ott nagy rend a fejekben:
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #183351 üzenetére
nem tudom mikor láttam utoljára ilyen gyenge juvét.
jövőre conte magic, vagy marad a mester?
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #183355 üzenetére
reggel van még, csak most ittam meg a második kávémat
természetesen erre akartam válaszolni
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #183351 üzenetére
...egy ponton vitatkoznék csak: evertóni retkeknek akkor se drukkolnék, ha a madridi csürhével, vagy a felcsúttal játszanának
sz*pjanak csak és essenek ki a sampionsipbe... (még a szarkák ellen is) az még szép kör lesz, ha Steve Austin a retkekkel megy 1 szinttel lefelé... a Burnley-je meg épp visszatér a pl-be...
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Látod, inkább túlóráztál volna egy kicsit és megspóroltál volna egy kis fájdalmat.
Hatalmas Rayo?
Szar Barca...! -
venember83
nagyúr
Hatalmas Dimarco!
-
atee_13
őstag
Hatalmas Notthingham
Ma kell még egy hatalmas Everton és egy hatalmas Tottenham és ezt a fordulót lehet sikernek elkönyvelni
-
válasz
Mint a többi, csak most nem jött az 1-0.
-
Napfénysüti
nagyúr
Hatalmas Rayo!
Ez megint egy marha gyenge meccs volt a Barcától...
-
Valami pozitívum is volt... Az Arsenal szurkolók kitettek magukért a helyszínen. Respect.
-
paatrick
őstag
válasz
paatrick #183024 üzenetére
Hát a vérfürdő szerintem elmaradt eredmény tekintetében de játék képe alapján megvalósult. Az Arsenalnak semmi esélye nem volt a kezdő sípszó után.
Én most azt mondom már az is nagy teljesítmény lesz tőlük ha a maradék 5 meccsüket meg tudják nyerni, akkora gödörbe kerültek az elmúlt pár meccs alatt.
Azért az a focivilág igazságtalansága hogy itt egy korszakot meghatározó zseni De Bruyne személyében, és alig van nemzetközi szinten eredménye. A válogatottal a B kategóriás edző Roberto Martinez miatt semmit se sikerült elérni, és eddig se BL, se EL, se aranylabda, semmi.
-
Nah ez még kellett.
Hát ha két szóval akarnám jellemezni a meccse, akkor azt mondanám hogy összefostuk magunkat.
-
Holding egy troll. Nelsonnak több játékidőt!
-
mephi666
nagyúr
...na ezt a Thiago esetet durva lett volna befújni: hova tette volna a kezét, miközben csúszott és próbált támaszkodni?
...na Matipot még rúgják szét, úgyis van 9 egészséges cb-nk
Brighton meccsen mi van, hogy +15percnél jár?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #183331 üzenetére
szerencsére a juventus is kezd egyre erősebben támadni, sztem érkezik nemsoká a góljuk is
barca is szopásra áll, az este egyre gyönyörűbben alakul -
mephi666
nagyúr
válasz
bandus #183330 üzenetére
...ezt mondom: ha az a hiányzó 6 pont megvan, lehetne ez 9-0 is, az se számítana... most már csak matematikai esély marad és bízni a city botlásaiban... amire én 'pool szemszögből nem nagyon emlékszem... csak arra, hogy a végén 1pontokon szopunk, mert tavasszal soha nem buknak
...közben Brentford már 2vel megy a cselszki ellen... úgy néz ki csak tovább mennek a Potter által kijelölt úton
Forest meg 3-1re megy
-
Tibiajax
nagyúr
nna, eddig néztem, eleg volt.
gratula a szitinel, sokkal jobb meg erősebb csapat. ez vanaki meg ilyen szar hibákat csinál középen, odaadogatja a labdát ajándékba a két szitisnek, akikre nagyon jól tudják h vigyázni kell, azok meg két passzból elviszik aztán begurítják.. nem is érdemli meg h bajnok legyen
-
mephi666
nagyúr
Matip úgy bebaszta fejjel, hogy más lábbal nem rúg ekkorát
-
Lol ez hogy gól?
-
venember83
nagyúr
Hú, ennyi elég is volt a mai meccsből. Pfej... Tibcsi, hol egy okádós szmájli?
Ui. Nemrég azt olvastam, hogy bár a szerződése 2024-ig érvényes, hosszabbítana vele a klub. Mi a fenének, amikor folyamatosan sérült? Amikor meg egészséges, akkor is egy öregfiúk meccsre való a sebességével. Na mindegy, jobban értenek ehhez a Juve szakemberei, kár, hogy csak Allegri maradt ott a sportosztályon, mindenki más marketinges s jogi szakember hála az össztűznek, amiben a Juventusnak működnie kell egy ideje/még egy ideig.
-
A letámadásunk se működik. Saka is inkább lefele lóg ki monthogy húzóember lenne. Egyelőre.
-
Ez a holland Holding párharc nem terem sok babárt számunkra. Bár erre számítani is lehetett.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #183305 üzenetére
...legyen minden 1-2:
Inter-Juve
city-Arsenal
WHU-'pool
cselszki-Brentford...Forest meccsen meg hazai, hogy a bennmaradás biztosabb legyen
...bocs Brighton... de ez kell, hogy a retek evertóniaknak szarabb legyen
VvD mit oldott meg? ...amilyen laza, annyi xanax kell a megoldásai mellé
-
Nyomorult holland. Nem méltó a nevére.
-
Holding pályán tud maradni?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #183304 üzenetére
nyugi, 1-2 fix
-
Tibiajax
nagyúr
pusztulat álljon bele ebbe a szitibe
-
Hát ez gyorsan ment. Sztem fogható volt.
-
grizlisandor
veterán
K eredményekpontkom, azt hazudta, hogy a spiler2 csatornán közvetítik a Chelsea meccset, erre atm meccset adnak...
Szerencse a spiler1 csatornán city - arsenal meccs megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync