Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
KTE-FTC 2-0... jóccakát
...nem kapott ki sokszor idén a fradi, de 2 vereséget és egy x-et köszönhet nekünk
jó meccs volt... végén volt csak kis felesleges izmozás, ami talán nem kellett volna
KTE friss feljutóként 6 pont előnnyel szinte biztos 2.
-
Ringman
félisten
lukaku jókor került formába
---
gagliardini és correa összesen 50 millióba került(+fizetés)
-
-
cyberkind
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #184493 üzenetére
Hátravinni mindet, megmosdatni szarral, nem érdemel mást a lusta, semmirevaló csürhe!
-
cyberkind
félisten
válasz
Soulfly842 #184486 üzenetére
Igen, és addig minden héten megy neki a 600k utalás.
-
LyonnaisFan1
őstag
HaTTTalmas Szunderland.
2-1-es elonnyel utatnak a Luton Town otthonaba a visszavagora, ahol a tet mar a Wembley-i finaleba kerules lesz a feljutasert. -
Iramirez
aktív tag
válasz
Soulfly842 #184483 üzenetére
Az.Megérdemelték.
Vagy lesz változás.Vagy jövőre kiesési gondjaink lesznek.Ez a csapat nem érdemel BL-t.Bajnokság egyik leggyengébb csapata vagyunk.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
DeathAdder #184487 üzenetére
-
válasz
LyonnaisFan1 #184485 üzenetére
szépen begurították a felsőbe szabadból
-
LyonnaisFan1
őstag
Vezet a Szunderland.
Lehet visszajutnak tenyleg a Premier Leaguebe. De meg messze az ut vege. -
cyberkind
félisten
A 150 milkás Hazard 2. meccse a ligában, brutál jó vétel.
-
Soulfly842
addikt
Csodálatos Spezia!
(2-0, mindjárt vége!)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #184478 üzenetére
...ha Szoboszlai kiherélné a bajorokat, úgy csapnának rá irgalmatlan összegért nyáron, mint tyúk a meleg takonyra
...meg azért ott a Köln is utolsó fordulóban hazai pályán... tegnap azért a Hertha helyet adott a támadójátékuknak, de ha az ínséges időszak után megérzik a vérszagot, ott is lehet akár meglepetés
én nem zárnám még ki a bayern pontvesztését
-
Soulfly842
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #184476 üzenetére
Rá akarnak kontrázni a bőrgyatásokra, de 'eszhetik már jó eséllyel. Nekik kell szaladniuk utánuk a tabellán. Pedig a saját kezükben lehetett volna a sorsuk idén.
-
Soulfly842
addikt
A Chelsea meccsről inkább nem írnék semmit
Más... alakul a generációváltás, de lassan Modric és Kroos helyett is frissíteni kellene kicsit
(Ha eladna valakit Pérez a Benzema (35), Modric (37), Kroos (33) hármasból, akkor úgy kellene, mint Casemiro-t (vételár 15M, majd hét évvel később 30 évesen: 70,65M), vagy Ronaldo (vételár 94M, eladási ár: 100M)-t.
Pérez papa ehhez nagyon ért. Ahogy a fiatal játékosok vásárlásában is általában jól dönt a Real.Szépen szerves részei lettek a fiatalok a csapatnak, s hosszú-hosszú évekig kifogják szolgálni a szurkolókat.
-
LyonnaisFan1
őstag
A Borussia Dortmund ma is jol bekezdett a Monchengladbach ellen.
(4-0)
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
DeathAdder #184474 üzenetére
-
válasz
LyonnaisFan1 #184472 üzenetére
konfettit még a west ham is el akarta kerülni, egy játékosuk nyilatkozta is, erre lehet döntőbe mennek
vicces lenne ha megnyernék és közben a bajnokságból kiesnének -
mephi666
nagyúr
...na, Gallagher se lesz pöcsarcú póltírni haverja
+1 ok, hogy a 'poolba jöjjön... legalább nem fogja egyedül érezni magát
-
LyonnaisFan1
őstag
A Tottenhagen ma is alkot az Aston Village ellen.
A Spursnek meg a konfetti liiga sem lesz meg ugy tunik. De lehet az ugy kene amugy nekik, mint nekem a derekfajas. -
mephi666
nagyúr
...erre Lampard beküldi Havertz-et, akinek simán adhatják az ellenfél védői is a labdát, kirúgásra küldi
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #184466 üzenetére
19:30 KTE - FTC
kinyitom majd az erkélyajtót, hogy halljam a 2km-re levő "stadionból" is a szurkolást
...erre a meccsre csak 1 kívánságom van: korrekt játékvezetés... az ziher, hogy akár 3 gólos hátrányban is ott fogunk megdögleni a szépítésért... jó meccs lesz... garantáltan élvezetesebb, mint valami serie a alibizés
ui: ejjbzmg ez a Nottingham löket nem kicsi vót... mondom hiányoznának, ha kiesnének
-
mephi666
nagyúr
...na a ratyi Sterling megint... megint el akarja baszni a napom ez a búza?
...ottvanbzmg
2-2
-
Ringman
félisten
válasz
DeathAdder #184460 üzenetére
Tottenham created 0.00(xG) in the first half against Aston Villa.
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #184465 üzenetére
...én inkább azon gondolkoztam, hogy ő edzőként csak motivációs beszédet tud tartani, ami után felmegy a csapat és próbál powerkedni, majd ha ellenállásba ütköznek, kóvályognak, mint gólyafos a levegőben? (nem tudom róla elképzelni, hogy mélyebb taktikai utasításokat képes osztani, aminek látható eredménye is van)
...most viszont egyenlíteni legalább tudtak... remélem csak pünkösdi lesz a királyság, mert maradhatna ez a Forest is a pl-ben
Gallagher elcsettintett egyet... írhatna alá inkább a 'poolhoz...
mutathatna kicsit szarabb formát, hogy akciós legyen az ára
-
grizlisandor
veterán
Lampardot úgy megkérdezném, hogy rakott össze megint ilyen botrány kezdőt? Meg satufejMendy miért van a kapuban?
-
mephi666
nagyúr
Felix úgy megrúgta Gallaghert a labdával, hogy ő szimplán felkelt és elsétált, de egy Forest játékos belehalt
...szegény hűséges cselszki szurkolók arcára így a szezon végén már láthatóan kiült a delirium tremens
-
atee_13
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #184461 üzenetére
Chelsea-nek már csak 2 meccsre kell koncentrálni, a többi lényegtelen
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #184461 üzenetére
...óbaszki, én meg ezt a fostos united meccset néztem
át is kapcsoltam gyorsan
-
LyonnaisFan1
őstag
Vezet a Nottingham a Chelsea ellen.
-
good ebening
-
-
atee_13
őstag
-
atee_13
őstag
Remélem a farkasok már érzik a vérszagot, ha már a Leeds majdnem összehozta.. nyavajás Brenftord
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #184454 üzenetére
...ez a Leeds azért hiányozna nekem a pl-ből, ha kiesnének... -1 emberrel se alibire játszottak a top3ban pihenő szarkák ellen...
-
-
atee_13
őstag
Ott is van
-
Ringman
félisten
jó lenne ma legyűrni a sassuolot, úgy a lazio elé kerülnénk.
-
válasz
venember83 #184436 üzenetére
Oztán a szitykó van összevásárolva...
Hertha: a visszajutás megpróbálásáért szerintem vállalná Pali, mert az egy kemény cél.
-
-
Ringman
félisten
válasz
DeathAdder #184429 üzenetére
minden idők legjobban túlnyert (tehetségéhez képest mit ért el) játékosa roque júnior, aki bl-t nyert a milánnal és vb-t a brazilokkal.
hakan egyébként nem annyira rossz játékos.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
áldás és békesség legyen a szavaidon, testvérem...
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #184434 üzenetére
31lövés, 16 kapura tartó... ehhez képest az 5 bekapott gól nem is számít soknak... kapusuk topformában védett, a védelemről meg inkább ne is beszéljünk...
-
venember83
nagyúr
válasz
-
-
pohár
félisten
válasz
dellfanboy #184420 üzenetére
én kedden fizettem elő 10$-ért IPTV-re, FHD adás jön rajta az isten tudja hány 10000 csatornáról, a City meccset már a BT-n néztem
-
mephi666
nagyúr
válasz
...kefehajú bohócról nem is beszélve: vb-döntő, bl-döntő... jön neki minden
rászolgált becsülettel
Hertha kapus psycho módba kapcsolt
ha egy Handa védene helyette, itt már vagy 7-2 az állás
-
válasz
bagyulajuve #184419 üzenetére
en tovabbra is tartom, hogy o rugta talpon az ellenfelet, eleg szerencsetlen mozdulat volt, de a masik csoka tisztan a labdat akarta elrugni, nem is latta, hogy ott van rabiot.
-
válasz
Tibiajax #184428 üzenetére
Darmian, Csalhanoglu, Gagliardini, Mikitarian, Dzsekó BL döntős játékos lesz tibim
ez mindenképp vetekszik a Djimi Traoré, Igor Biscan, Validimir Smicer, Milan Baros veszedelemmel
ugyanúgy Isztambulban egyszer ezek már megcsinálták a világválogatott ellen, Internek is menni fog!!!!
-
mephi666
nagyúr
válasz
forceberg #184425 üzenetére
2-2... a vezetés nem sokáig tartott ki... sok van még, tolni kell tovább
...a vezetőség tényleg sportot űz abból, hogy nagy levegőt vesznek, lemerülnek a pöcegödörbe, majd amikor nagy a baj, szólnak Palinak, hogy húzza ki őket a fosból... ő meg lelkiismeretesen megy és teszi a dolgát...
3-2... fordulatos meccs ez
-
mephi666
nagyúr
Köln-Hertha 35. perc, 1-2... most fordítottak Dárdaiék
...jó felvezetése lesz ez a meccs a hétvégének
-
válasz
Szerintem magyar SIM-mel mennie kellene.
Tavaly szerintem a skótoknál így néztem pár meccset.
De idén is kipróbálom ezt a fajta meccsnézést(#184421) mephi666 Na lehet, hogy a digin néztem, de az meg elég xar, mindig megáll.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
VPN-l sem?
-
mephi666
nagyúr
válasz
nincs digis előfizetésetek, vagy digis ismerős, aki "befogad a családba" erre az időre az és alkalmazásukon keresztül nézhetnéd?
-
dellfanboy
őstag
jovo7en sajna utazok ezért csak android-os telón tudnám nézni a bl visszavágókat.. erre tudtok vmi tuti appot? m4-en nézném de sajna pont kulfoldon leszek és elvileg kulfoldon nem elérhető az m4... köszi
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
DeathAdder #184408 üzenetére
Szunderland-Newcastle.
Lovas rendorokkel, meg lovat megrugo (reszeg?!) drukkerekkel. A legutolso egymas elleni meccsukon is volt nemi csorte. -
Közvetlen szabadrúgásgólok a bajnokságban 2014 óta [link]
-
válasz
DeathAdder #184408 üzenetére
Luton-t csípném én is.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #184410 üzenetére
igen?.. ilyet én is kaptam annak idején a ligeti cigánypályán, egy pár napig fájt
vagy mit akartál ezzel mutatni?
(sajnos én nem kaptam érte heti 200ezer eurot) -
sh4d0w
félisten
válasz
venember83 #184389 üzenetére
Csak be akartam tenni a képet Rabbiot lábáról, csak a fórummotor kicsit furin műxik.
-
válasz
mephi666 #184406 üzenetére
Luton-Sunderland vs. Middlesbrough-Converty odavisszavágó győztesei mennek majd egymás ellen egy meccsen a Wembleyben a PL-ért
Millwall elég drámaian csúszott le uccsó fordulóban a Blackburn ellen, pedig mindketten esélyesek voltak a plélyoffra
Luton már a stadionja miatt érdekes lenne ha feljutna az elsőosztályba, Sunderland meg annyi fost megélt hogy nekik is örülnék. Na meg lennének újra Tyne–Wear derbik
-
Soulfly842
addikt
Kíváncsi leszek, hogy Dárdai Pali Herthája képes lesz-e ma egy kisebb csodára a Köln ellen. Kreált már ilyen feltámadást anno.
Hátha...
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #184404 üzenetére
hogy lesz? holnap odavágó, kedden visszavágó a Sunderland-el és egyiküknek irány a pl?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder #184404 üzenetére
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #184401 üzenetére
...vagy Wrexham: ha cél a pl, odáig sok szintet végig kell verni
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!