Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #184021 üzenetére
Én szóltam:
"A holnapi miatt kevésbé izgulok, behúzza az Inter a két meccs alatt és kész
"
Kettős győzelemre fel'!
-
dudu5130
őstag
-
atee_13
őstag
válasz
Ringman #184290 üzenetére
Én gyakorlatilag csak most láttam őket játszani, de ha a játékuk az ami tegnap volt szerintem esélytelenek akármelyik ellen.
Ha focizni akarnak tuti bukó. Ha bunkereznek, ahhoz meg kellene előre valaki aki futni is tud.
Most tudom rám jönnek az olasz drukkerek, de tegnap a 17. perc környékén az fogalmazódott meg bennem a mezőnyjátékukat látva mindkét csapatnak, hogy a francba jutottak idáig?
Gólokkal nem volt baj azok bementek rendesen. Csak a mezőnyjáték részére írom.
Gyakorlatilag nem volt 2 jó megmozdulás egymás után, de 3 tuti nem. Állandóan felvágnak valakit vagy eljátsszák, h felvágtak. Kapusok mikor labdával játékba hozzák a szélső védőt olyan lassú a labda, hogy ha lenne olyan aki tud és szeret futni befutja azokat a passzokat.
Dzeko pl első gól után félpályán megkapott egy labdát amiből mehet volna egy kontra a kapuik. Megcsinál egy cselt ami be is jön aztán megindul/na de a 3. lépésnél már nem tud futni. Védők visszaérnek és ad egy totál homály passzt a Martineznek amit a Milán lefülel.
Ezt nem azért írom, h Milán vagy Inter, hanem, hogy akár a Citykót akár a Margitot akarja meglepni a döntőben bármelyik olasz csapat, ha valóban ilyen játékra képesek (nem tudom, h ez csak a derbi miatt volt e ilyen) akkor én nem látnék rá esélyt sem.
-
mephi666
nagyúr
válasz
IreN!CuS #184289 üzenetére
...nekem olyan megérzésem van, hogy Pep feltol mindent a madrid ellen, lesz egy 3-1es hazai úgy, hogy mindenki a csúcson pörög... majd elhiszi, hogy meglesz a döntő
...aztán ott belebukik, hogy full idegen stílussal találja magát szembe
Mou bebizonyította anno, hogy "mindig csak 1 meccset kell megnyerni" ...innentől tényleg bármelyik nyerheti a bl-t a 4-ből... a city-madrid páros teljesen nyílt, de az is benne van hogy a milan nyit majd úgy idegenben, mint este az inter, nyílttá téve azt a párharcot is
döntő meg ritkán indul úgy, hogy ész nélkül nekiesik egyik csapat a másiknak és rúg 3 gólt 10perc alatt...
-
IreN!CuS
őstag
válasz
mephi666 #184286 üzenetére
Ha fogadnom kéne én is az olajra tennék, de ismervén Pep nagy fejét simán eltaktikázza és feláll egy addig sosem próbált felállításban és kapnak 3-at....
Aztán amúgy addig álljunk féllábon amig habcsókék döntőt veszítenek lófej ide oda.
Tibiajax: A barca bejutása még nagyobb dolog lett volna
-
mephi666
nagyúr
válasz
IreN!CuS #184284 üzenetére
...kivéve, ha a játékvezetők a döntő reggelén levágott lófejet találnak az ágyukban, célozva arra, hogy ésszel fújják este azt a sípot
...de én még mindig azt mondom, hogy a city megy a döntőbe és ott Pep benézi
csomószor volt, hogy az erőfoci bebukott a gyengébb, fetrengős, folyamatosan megszakított játék ellen...
-
mephi666
nagyúr
válasz
BenHans #184267 üzenetére
KTE meccseket akkor végképp ne nézzen senki mostanában
az elmúlt 2 hétben 6 ponttal loptak meg minket: csak néhány egyértelmű ítélet
- paks ellen a kecskeméti csk testhez szorított könyökére rúgták a labdát: büntető, 2. sárgával kiállítás (így azért 1 félidő előnyben elég volt a fordításhoz) ...mellesleg ugyanezen a meccsen volt egy paksi vállról kecskeméti vállra pattanó labda, amit helyből ellenünk fújt büntetőre a bíró
(var itt szólt azért neki, hogy ilyet tán mégse kéne)
- honvéd ellen volt tiszta kezezés, amire nem kaptunk büntetőt... kalimpáló csuklóval ütött bele a honvéd játékosa a labdába... talán nem is vizsgálták...a honvéd meg a gólját úgy szerezte, hogy hátulról felrúgták a kecskeméti játékost és ebből indult az akció
- fradi bukhatott volna 2 pontot a vasas ellen, ahol egyértelmű büntetőt nem adtak meg a vasasnak
(asszem tiszta kezezés volt, nem olyan "testhez szorított könyökre 1 méterről rárúgott labda")
...oké, akkor is lenne 4 pont különbség, ha kecskemét +6, fradi meg -2 ponttal állna... nem is álmodoznék akkor sem a bajnokság megnyeréséről, viszont izgalmasabb lenne a szombati meccs, ahol 1 pontra csökkenhetne az előny
...de most úgy áll, hogy szerintem ott rohadhatunk meg a pályán, akkor is a játékvezetés lerugdos minket még a dobogóról is
...ezek után a tegnapi meccs teljesen tiszta volt
aki kőkemény szopatást akar látni játékvezetői oldalról, kezdjen el KTE meccseket nézni és utána átértékel sokmindent
-
venember83
nagyúr
válasz
sh4d0w #184271 üzenetére
Nekik az volt az egyik aranykor, ne viccelj. Amúgy halkan megjegyezném, hogy az elmúlt két évben is elég kiheréltnek tűnik a bajnokság, sokszor a bajnok is elég kiegyensúlyozatlan teljesítményt nyújt, lásd a Napoli tavaszát, ami nem hasonlítható az első félévhez, de tavaly a Milan és az Inter is botladozott elég sokat, hogy aztán a kevesebbet csetlő-botló nyerje meg a scudettót.
-
cyberkind
félisten
4-4-2 szerdán?
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
nna, bírók zsebben, zhangék elintézték ezt, ha már játékost nem veszünk. jöhet a döntő, és a teófea!
lol
-
sh4d0w
félisten
Ez mar bazmeg rohej: ha Milan jatekos fexik, mutogat, hogy keljen fel, ha Inter, akkor megallitja a jatekot. Mi a faszom ez, ha nem reszrehajlo biraskodas?
1-tol 10-ig tarto skalan az ertekelese -1.
-
sh4d0w
félisten
Visszavonom, amit korabban mondtam: Theo Hernandez rosszabb Negonal...
-
Tibiajax
nagyúr
szép volt, gallardini.
krvaanyádat…….
-
sh4d0w
félisten
-
Tibiajax
nagyúr
jön correa kész, ennyi. végetek innenstöl.
-
Tibiajax
nagyúr
megjött a kedve Brozovicnak
Shadow ennyi?….
ennyire fussa?
dehát az Inter egy tróger csapat, feljebb megírta egy juventuszoskizárt, h legyen nemzetközi bírói-szinteken drukkerük..
-
sh4d0w
félisten
Remelem, az idegenbeli meccsre nem interista birot kuldenek.
-
Ringman
félisten
most az inter maradt az öltözőben
szerk:
remélem nem bosszulja meg magát a sok kihagyott helyzet -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Citroware #184241 üzenetére
nem leszólni akartam a két gigaklubot Citró… csak szólok
Süti még mielőtt a világ legszerencsésebbjének könyveled el az Intert csak emlékeztetnélek, milyen csoportból tudtak továbbmenni, utána meg két portugál ászcsapatot múltak felül, akik azért annyira még nem voltak szarok sem és mindig veszélyesek
-
Ringman
félisten
azért elég nagy homály van az inter-védekezésben is.
-
sh4d0w
félisten
Ez a Theo Hernandez legalabb olyan jo, mint Nego...
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #184235 üzenetére
miki 34, dzeko 37, acerbi 35, darmian 33 - van mit fiatalítani.
a kezdőben a többiek életkora rendben (minőségben vannak bajok), de maga a keret öreg. -
-
Tibiajax
nagyúr
de látjátok, milyen a (foci)élet..
a tegnapi clashtől mennyit vártunk, aztán nem lett végül nagy szám a meccs. ezt meg temettétek mindannyian kiv. nélkül, és milyen jó, eddig
-
Ezek a következő években sem lesznek a BL negyeddöntő közelében sem, ahogy általában eddig sem voltak. Most az egyszer valahogy sikerült odakeveredni.
-
venember83
nagyúr
válasz
Citroware #184228 üzenetére
Aki nem néz olasz futballt, így jár.
Felállás alapján tiszta nyugdíjaskülönítmény az Inter, mi lesz így jövőre? Bár Ancelotti is egész jól muzsikált anno a félig kiöregedett Milannal, ha nem visznek nagyon tévútra az emlékeim. Nem mintha össze akarnám hasonlítani Simonét Carlóval...
-
mephi666
nagyúr
...most komolyan ez a kefehajú bohóc a csk?
...edző meg Pandacsöki Boborján
...aztán ők csinálnak viccet a komplett Milan védelemből
-
hobizoli
nagyúr
zombori mester: a milanoi csapat gyozelmet varom
-
Csicska olaszok dobálják magukat össze-vissza. Azt hittem a spanyol csapatok etéren rosszabbak, de most már nem vagyok benne biztos.
-
Kár volt eldobni magát.
-
sh4d0w
félisten
Mueses bazdmeg, ezt azonnal befujta. Idiota ez a papagaj.
Nesze, hulye fasz. Mondjuk a sarga elmaradt a muesesert. Erdekelne nagyon, hogy ezek ilyenkor miert maradnak el?
-
Napfénysüti
nagyúr
Ki volt ez a kalapos rapper varázsló?
Na ez tizi?
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #184220 üzenetére
...félidő kéne mielőbb és beküldeni az öltözőbe, hogy megtartsa a kötelező fejmosást... csak hogy ne legyen osztálykülönbség a 2 csapat közt
...na, Calabria majdnem húzott sarokkal egy Darwinost
...na a kefehajú bohóc összehozott egy 11est? ...ez kamu habbal
-
Mekkora szarok ezek, abban a helyzetben az a legfőbb gondolata, hogy műessen egy szabadrúgásért. Mert ha legalább büntetőterületen belül lett volna...
-
sh4d0w
félisten
válasz
Napfénysüti #184212 üzenetére
Meg az elsore lehet mondani, hogy Dzeko megoldotta, de a masodiknal a rozsaszinfeju koklerrel egyutt mozizott mindenki.
-
mephi666
nagyúr
Csalfamoglu milyen kapufát baszott... fel kéne ébredni ápolások alatt, mert ilyen tempóban 0-4-el fordulnak
...vagy Ibrát beküldeni annyira, hogy jól nyakonbasszon mindenkit
-
Napfénysüti
nagyúr
Ez a Milan mit játszik? Azt se tudják milyen rendezvényen vannak.
-
sh4d0w
félisten
Csunyan be van nezve itt ket lehetseges bunteto is...
-
BenHans
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
ezaaaaazzzzzz
üssétek ezt a pökhendi piros gárdát -
Mi a pék faxa van itt?
-
Egy ilyen gól után megye 3-ban az egész védelmet kiküldik a kocsmába...
Főleg ezután. Lol -
bagyulajuve
addikt
na pasztmek, a trógerebb milánói csapat vezetéshez jutott
és még egy....
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)