Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder #182294 üzenetére
jóó az..
-
Ringman
félisten
bazmegdumfries!
1:1-ben lemásoltuk pedig a gól előtti támadást -
sh4d0w
félisten
Ha a ciki iden sem nyer BL-t, akkor soha. Egyszeruen ugy koncoljak fel a Bayernt, amire nem lattam meg peldat...
-
válasz
DeathAdder #182294 üzenetére
Megérte az edző csere eddig.
Az ilyen edzőcsere inkább védekező xaroknál működik.
De még van idő megcáfolni. -
Redneck
nagyúr
Bayern ma szépen elintézi magát, ezzel a sok sötétedéssel hátul... Jobb ma a City, de a bajorok maguknak csinálják.
forceberg:
Pöcsömnek kellett ez a halálarcú Tusé? Ilyen enervált szar Bayernt, kb száz éve nem láttam. -
Rettenet egy szar este ez a mai
-
Tibiajax
nagyúr
élvezi a játékot az Inter.. olyankor nem is szokott nagy baj lenni
-
Érdekesen alakul eddig a BL-döntő
-
-
Tibiajax
nagyúr
csicska cancelot direkt nem játszatják?.. ne kelljen hallgatni az ordenáré füttykoncertet, mi?
de most lehet mégis be kell hogy hozza a bézbózsapkás -
mephi666
nagyúr
...na a köcsög bodrikutya
...ui: ja a térképre szerintem be lehet húzni az Arsenal miatt is egy jókora city pöttyöt... nekik is az az érdekük, hogy jussanak minél tovább a bl-ben és legyen pár 120 perces meccsük... minél kevesebb energia maradjon a pl-re
-
Tibiajax
nagyúr
hattttttttttttttttalmas rodri !!!!!!
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #182272 üzenetére
-
mephi666
nagyúr
...ahhoz képest, hogy megérkezett a nyár (Sommer) manchesterbe, elég ramaty idő van...habár előbb teremtett meleg helyzetet
-
IreN!CuS
őstag
válasz
venember83 #182272 üzenetére
Várj idézem a mestertől "A humorérzékedet neked, azt.
"
-
Ringman
félisten
micsoda forma:
Minutes since their last open play goal for Inter:
Edin Dzeko: 712
Joaquin Correa: 491
Romelu Lukaku: 471
Lautaro Martinez: 425 -
Ringman
félisten
nem tudom, hogy volt-e már, de ben foster hatalmas arc, másrészt beurgott az utolsó pár meccsre védeni a wrexhamhez
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
forceberg #182264 üzenetére
Én Kahnak a fanatizmusát nagyon bírtam. Kicsit ilyen elmebeteg vagyok én is a kapuban szóval amolyan rokon lélek.
Ez meg egy nagyon szép gesztus volt tőle.
Mennyire szurkoltam a két döntőben annak a Valenciának... Szerintem ha nem lettem volna már akkor Barca szurkoló lehet most a Denevérekért rajonganék. -
válasz
Napfénysüti #182262 üzenetére
[link]
A gyűlölt Oli, ahogy leinti a csapattársait, hogy még hagyják, mert ő megy a kollégához előbb... -
Ringman
félisten
válasz
Napfénysüti #182262 üzenetére
igen, az egy jó csapat volt, a spanyol bajnokságból őket bírtam, kily gonzalezzel, fabio aurelioval, mendietaval, aimarral, stb.
-
Ringman
félisten
válasz
Napfénysüti #182260 üzenetére
hétvégén néztem, hogy a valencia kiesőhelyen van
kb olyan lesz a laliga, mint a magyar férfi kézilabda-bajnokság?
-
müller gólt és könnyeket akarok. de elég lesz a visszavágón is
cancelo is be kell tolja a brét
-
Ringman
félisten
estére fozza inda, bár a kezdő elég meredek:
Onana; Darmian, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Mkhitaryan, Dimarco; Lautaro, Džeko.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
venember83 #182243 üzenetére
Na jot kerdezel. Egyelore meg nem talaltam semmit.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
venember83 #182253 üzenetére
"....és bízva bízzál" ismerem, tudom én. Azért nektek nehezebb több a kihívó meg a jobb csapat, szóval ne kételkedj Allegriben
-
mephi666
nagyúr
A népszerű videomegosztó-platformon, a Tiktokon a tehetséges labdarúgókkal foglalkozó FC Wonderkid oldala szinte követeli, hogy a portugál sztárcsapat szerződtesse Kerkezt.
„A balhátvéd, Kerkez Magyarország jövője. Nyugodt, agresszív, támadószellemű. Benfica, kérlek, szerződtesd őt, hogy helyettesítse Grimaldót. Még nincs húszéves. Számomra a világ legjobb bal oldali védője” – hangzik el a videóban.
...aztán fél év múlva Benfica -> PL, 100milla
-
IreN!CuS
őstag
válasz
paatrick #182244 üzenetére
Majd lesz nagytakarítás - egyszer talán ami megoldja.
Aki csak a tabellát nézi azt hiheti, hogy milyen erős a Barca ami egy spoiler hazugság.
Gyorsan átfutva 11 1:0-as meccset nyertünk meg...juve-s magasságot ( bocs vénember )
De semmi baj, nyugi megépítjük a jövő csúcs barcajat az alábbi betonbiztos alap emberekkel: Robika, Busi, Alba, Torres, öreg Lewa, Grááácia és a mindig aktív fifa pro dembivel plusz a sokat bizonyított Xavi-val a padon aki nemzetközi szinten remekel
Szomorúan konstatálom, hogy a keret felét tegnap basztam volna ki, ami így is 1-2 év késést jelent. -
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #182249 üzenetére
...serie a-ból meg megtalálták BenHans kedvencét
-
IreN!CuS
őstag
válasz
DeathAdder #182249 üzenetére
-
válasz
venember83 #182247 üzenetére
találó a kép lahozról
-
atee_13
őstag
bestleague
-
paatrick
őstag
válasz
atee_13 #182245 üzenetére
Nem az a baj hogy véget ért egy korszak a Villarrealnál, Sevillánál, Valenciánál, hanem hogy senki nem jött be a helyükre. Van a Barca, Real + néha Atletico Madrid és ennyi.
Míg mondjuk Angliában visszatért az Arsenal, és feljött a Newcastle. Attól hogy a Chelsea, Liverpool kettős kiesett elölről nem lett könnyebb a helyzet.
-
paatrick
őstag
válasz
IreN!CuS #182242 üzenetére
Szerintem a Barcelona vezetősége annyira tikitaka buzi lett hogy már el se tudnak képzelni mást.
Pedig már eljárt felette az idő, talán Guardiola a legjobb példa rá a Cityvel. Ő is az egyik nagy tikitaka volt, de egy szint után már nem megy és váltani kellett.
Messivel se lenne jobb a helyzet, hiába jönne vissza. Az utolsó pár évében már csak arról szólt a Barca játéka hogy mindenki passzolja Messinek mert majd ő megoldja.Ehhez még hozzájön hogy szerintem az utóbbi idényekben a spanyol bajnokság teljes leépülésben van, tehát a Barcának nem tűnik fel hogy egyre szarabb csapatokat tud megverni 3-4 góllal. Aztán nemzetköziben szembejön a valóság.
Hol vannak már azok a Villarrealok meg Sevillák akik végigmeneteltek egy Európa ligában. Valenciát már ne is említsem, konkrétan kieső helyen van most. -
venember83
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #182220 üzenetére
Lett ebből valami? S a Roma szurkolók Stankoviccsal szembeni megnyilvánulása miatt?
-
IreN!CuS
őstag
válasz
paatrick #182240 üzenetére
Megkérdezem, ha Xavi nem Xavi lenne, vajon kalap kabát vagy maradhatna? Tízen éves visszatérő probléma, hogy mindenképp olyan edző kell akire valamiért rálehet húzni, hogy nagy katalán....
Aztán egyfelől maradunk le mint a borravaló, másfelől az ember nem nézi a meccseket mert rakás fos.... -
hobizoli
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #182166 üzenetére
par eve egy terhes noi magyar "celeb" kozossegi oldalara irt egy olyasmi kommentet egy jomunkasember, hogy remelem elvetelsz...
delutan a ceg HR-se felhivta a celebet, hogy elnezest kerjen a ceg neveben, tovabba kozolte vele, hogy az erintett alkalmazottjuk munkaviszonya a cegnel rendkivuli felmondassal azonnali hatallyal megszunt
--------------------
kb itt is etzt kene csinalnia a Villareal-nak
Valverde a tuti nem a "semmiert" ment oda pofanverni a kiskancsot, kar is tagadnia a barmit is ezzel kapcsolatban
legjobban azt tenne, ha kiallna kamerak ele es suru elnezest kerne, meg a Villareal klub is, de most meg be is allnak moge teljes szelesseggel, ami egy rohej
mert egy kurvaanyazas az siman lepattan barkirol, meg még ki is rohogik azt, aki ezzel probalkozik, csak azert senki nem fog verekedni
de egy meg nem szuletett vagy tokmind1 egy megszuletett gyerek (egeszsegi) allapotaval vicceskedni, haaaat nemtom kinek fer bele, de az eleg beteg elmére vall... -
paatrick
őstag
Fú ez a Barca meccs
Szégyenszemre kiestek a BL csoportkörben, kiestek a EL-ból, előnyös helyzetben 4-et benyalnak a Real Madridtól otthon és kiesnek a spanyol kupából.
Gondolnám hogy akkor mostantól szétdarálják a ligát, kiszolgálják a közönséget, erre meg kb hálaimát remeghetnek a Girona csatárnak hogy 1v1-ben a kapussal sikerült 2 méterrel a kapu mellé rúgni, mert ma reggelig se rúgtak volna gólt.
Tipikus barca foci, avagy a foci halála, mindig tilitolizzuk 2-vel tovább mint kéne
Nagy mázlijuk van hogy a Real Madrid botladozik, mert a Barca a végén még a bajnokságot is elveszthette volna -
mephi666
nagyúr
válasz
Phoen|x #182238 üzenetére
kemény sorozat vár mindkét csapatra:
citynek: Leicester, Brighton, Fulham, WestHam, Leeds, everton, cselszki, Brentford...
Arsenalnak: WestHam, Soton, cselszki, castle, Brighton, Forest, Wolves...
pluszba egymás elleni is
Leicester, Forest, Soton, everton, Leeds menekül a kiesés elől, WestHam és Wolves szintén képes bárkit meglepni... nem mondanám egyik meccsre se, hogy tuti papírforma eredmény lesz
még a cselszkiben is benne van, hogy egyiküket megfogja... az szólhat az Arsenal mellett, hogy a citynek nagyobb a terhelés bl és fakupa miatt... remélem úgy járnak, mint 1 éve a 'pool: menjenek mindenben a végéig, bukják be 1 ponttal a pl-t és döntőben a bl-t meg fakupát
(...de azért inkább ne: Tuchel menjen a döntőig, írjon történelmet azzal, hogy 4 év alatt 3 különböző ország csapatával lesz ott)
-
atee_13
őstag
-
Ringman
félisten
lazio érdekes összeállítást rakott ki [link]
-
grizlisandor
veterán
Matracosoknál megtalálták a féket, Joat ki kell venni a keretből, ne bontsa az öltőzőt; azóta 36 pontból 30 pont megszerezve.
Lehet nálunk is deaktiválni kellene a labdazsönglőrt és jönnének az eredmények, hallod Lampard!?
-
LyonnaisFan1
őstag
Hatarozatlan idore felfuggesztettek a Liverpool jatekost tegnap lekonyoklo Costantine Hadzidakist.
Amig a The FA vizsgalata le nem zarul nem mukodhet kozre bajnoki merkozeseken.
Olvasva egyes kommenteket egy paran azert atbillentek a lo masik oldalara.
Tiltsak el az ideny vegeig. Az sztem elegendo buntetes lenne. -
-
Chris Sutton: “Liverpool were asleep, 2-0 down and doing nothing to encourage any noise from their supporters. Then Granit Xhaka woke them up. Stupidly so. By barging into Trent Alexander-Arnold and then squaring up to him, he riled up the Anfield crowd.“Their animosity was infectious and it brought this Liverpool team to life. They were suddenly fuelled by fury and emerged for the second half totally up for it — all thanks to that one moment of misjudgment from Xhaka.” [Daily Mail]
Ezzel most sajna teljesen egyetértek.
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #182227 üzenetére
...meg hol van a Figo transfer 2000ből? az is rekord volt anno 60 millával és nincs a listán... előtte meg pár évvel R9 25-tel a lista élén van
-
-
atee_13
őstag
Ha rámcsörög előre szóltam volna neki, h ne keljen értetlenkednie
-
atee_13
őstag
Olaszok ne panaszkodjanak
-
venember83
nagyúr
Nagyon hiányzik. A csapatember, nem a másik.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Ringman #182219 üzenetére
Nekik ez mar nem az elso lehetne az idenyben.
Valamelyik oszi szezonos Monza elleni meccsen Umtitit erte rasszista inzultus altaluk. Tan huhogtak, meg majom mozdulatokat utanzo gesztusokat tettek.
Azert tan a Stadio Olimpico azon szektorat lezaratta az FIGC 1 meccsre, ahol ok szoktak lenni.
Igy ok mar visszaesokent is buntethetoek elvileg.... ezek utan az FIGC lehet nem all meg szektorbezarasoknal, hanem meghoz egy x pontos pontlevonasos buntetest is, es az x nem lehet kisebb 2-nel.
-
Ringman
félisten
Several Italian media outlets report that Lazio curva racially abused Cuadrado. Lazio’s Curva risks being shut down 2 matches. On & on it goes
-
válasz
DeathAdder #182217 üzenetére
Fán Dikk azért mindkét gólnál vakon volt.
De!
Üzenem a korábban Pikét baxtatóknak, hogy csapategység nélkül minden CB csak önmaga árnyékának látszik... -
-
atee_13
őstag
-
grizlisandor
veterán
Citynek a bajnoki címhez, meg kell nyerni a maradék PL mérkőzéseit.
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #182207 üzenetére
"hát ő ma CM volt "
DM + RB
// kb egyetlen jó döntés fél év alatt, h nem tta kell visszaszaladni a szélen a 3/4 üres pályán a szélen
-
-
cyberkind
félisten
válasz
DeathAdder #182209 üzenetére
Kaphat 8 meccset Robertson simán, minek ment oda?!
---------
Valverde pedig megy a rendőrségre, megérte egy beszólásra túlreagálni.
-
Robertsont lekönyököli a bíró
kíváncsi vagyok lesz e következménye (
)
mitrovic 8 meccses eltiltást kapott mert hozzáért a játékvezetőhöz aki azt lökésnek értelmezte -
Ramsdale-t nem méltattam eleget. Fantasztikus volt.
-
válasz
Phoen|x #182201 üzenetére
arteta se nyújt bele jól, de jörgen sem, egyből elszállt a lendület ahogy 60 perc után leszedte az egyetlen progresszív kp-t (jones), aki működött is
(#182202) grizlisandor - dehogy hiányzik mané, a mai mutatta meg igazán h hogy ez egy mennyire kiégett csapat, mert van az a helyzet amikor még fel tudják spanolni magukat
TAA nem húzza meg a széleket?
hát ő ma CM volt -
Ringman
félisten
válasz
DeathAdder #182199 üzenetére
núnyezzel viszont valami kegyetlenül átbasztak minket
mondom, az interbe jöhetne. -
grizlisandor
veterán
válasz
mephi666 #182197 üzenetére
Ramsdale nagyon nagy +1, rajta meg Salah túlfizetett lábán múlt a pool győzelem.
Előző idényekhez képest változott a taktika, hogy Robertson és TAA nem húzza meg a széleket?
Hiányzik nagyon Mané, hiányzik a elnyűhetetlen robotolása.Más:
CP-nek meg jót tett az edzőcsere, 2/2 győzelem. -
válasz
DeathAdder #182199 üzenetére
Az Ø- Kiwior csere.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával