Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Soulfly842 #184599 üzenetére
A Nyiregynek nagyon forro lesz a pite a zaronapon.
Es az osztalyozo is nagyon lutri lesz, barmelyik is sorsolodjon mondjuk epp a Nyiregy melle. -
Soulfly842
addikt
Egyébként ismerőseimet nézve (Hajdúságból Nyh-ra költöztem vagy 6 éve), jó páran kiakadtak a Szpari mai csodás teljesítményén a Csákvár ellen (szintén kiesés jelölt). Az itteni népes szurkolótábor is végre többet érdemelne. Rájátszás lesz, de azt a meccset hozniuk kellett volna, h. legyen esély akár annak az elkerülésére.
-
Pkc83
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #184595 üzenetére
Én azzal kezdeném,hogy például akiket sh4d0w említett még a padra sem nevezném. Bár nem ismerem a játékosokat a Vidiből de játszanak a cserék ,hátha bennük nagyobb az akarat bent maradni. Aztán lesz ami lesz.
-
sh4d0w
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #184595 üzenetére
Sajna most o is hibazott. Egalnal, emberelonyben be kellett volna hozni Schont. A tamadojatekunk akkor szunt meg letezni, amikor o megserult. 1-1-nel, emberelonyben fent volt 3 vkp-nk - minek?
-
sh4d0w
félisten
válasz
Soulfly842 #184593 üzenetére
Koszi. A Lokinak az a kiesese is kb. akkora meglepetes volt, mint nekunk a mostani, nem is tudtam hova tenni.
-
sh4d0w
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #184586 üzenetére
Ez mar csak a vegjatek, nem most estunk ki, hosszu evek "kemeny munkaja" vezetett ide, a MOL "beszallasaval" kezdodoen ("szintlepes"). Akkor elvettek a nevunket, a "tulajdonos" magasrol szarik ra, mi tortenik a klubbal. MB2-es es 3-as szinvonalu jatekosok horror penzekert idehozasa, tulzottan magas fizetesek, ostoba edzok szerzodtetese (Marton, Szabics, Boris, Huszti), jatekosok fegyelmezesenek elmaradasa, igazolasok elmaradasa - nem is vezethet mashova, mint a masodosztalyba. Valoszinuleg csak atszallojegyet valtunk es az mb3-ig zuhanunk, mert pletykak szerint Garancsi lelep, a MOL szerzodes pedig lejar, tehat nem lesz nagy szponzorunk. A legiosok szerzodese az mb2-vel azonnal megszunik, az utanpotlasbol pedig idetlen idok oda nem jott ki ertelmezheto jatekos (Szabo Levente nem az, o nagyon erosen mb3-as).
Meggyozodesem, hogy Kodro szandekosan hagy ki mindet, hogy lelephessen innen - ha bent maradunk, maradnia kellene. Szerintem egyebkent nagyon nem minosegi jatekos, belole 24 egy tucat, Nego a "teljesitmenyevel" es az alazat hianyaval nyugodtan mehet a pics*aba - igazabol osszesen ket legiost sajnalnek, Kastratit es Stopirat. Az osszes tobbi helyett talalnank ugyanezzel a teljesitmenyszinttel sokkal olcsobbakat is.
Nem baj, Juhasz Rolika elhet az altala megfoglamazott kedvenc hobbijanak es igazolhatja a magyarokat - mert azok olyan jok...
-
Pkc83
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #184586 üzenetére
Azért még csoda nem kell ha a Kövesd megveri a Honvédot (szerintem sima ügy) akkor a Vidinek "csak" a Zetét kell megverni és máris a saját kezében a sorsa. Mondjuk ehhez azért össze kellene kapniuk magukat.
-
Ringman
félisten
gyanúsan a róma is kicsekkolt ezzel a döntetlennel a bl-ért folytatott versenyből (ha a juvétól nem vonnak le pontot).
-
LyonnaisFan1
őstag
2-1-re nyert az a cenzurazva, cenzurazva, cenzurazva csapat.
#sh4d0w
Asszem ideje felkeszulni a legrosszabbra. Innentol csoda is kell a bentmaradashoz.Ami mentalisan kiba...ott idegorlo dolog, en mar csak tudom.
-
sh4d0w
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #184583 üzenetére
Eloszor is: Nego mehet a picsaba.
Masodszor: miert nem akkor jott be Schon, amikor kiallitottak Zahedit??? -
sh4d0w
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #184581 üzenetére
Nem ertem, Schon miert nem jon.
-
LyonnaisFan1
őstag
Zahedi sem a legelesebb kes a Tanyanal.
-
cyberkind
félisten
válasz
Phoen|x #184577 üzenetére
Persze, botladozó MU, hasonlóan gyenge Pool, meg egy überszar, koncepció nélküli Chelsea, ha ezekből csak az első kettő változik jövőre, az Arsenal csak selejtezve juthat el a BL-be, ezt hozni kellett volna idén, mert jobb esélyük nem lesz.
1 - ManCickó
2 - MU/Chelsea/Newcastle/Pool
3 - Arsenal/MU/Chelsea/Newcastle/Pool
4 - Arsenal/MU/Chelsea/Newcastle/Pool(szerintem)
-
Soulfly842
addikt
összeomlott az Arsenal!
0-3Pedig szurkoltam nekik, hogy vigyék el a bajnoki címet a ManCI elől! - de ennek így gyakorlatilag már annyi. Max, ha nagyon elpic'ázza a Real és szétcsúsznak, akkor talán lehet valami
ManCI utolsó mecsei
Chelsea ellen H
Brighton ellen V
Brentford ellen VArsenal
Nottingham
WolvesJa... a City-nek még egy meccse is el van maradva hozzájuk képest... így gyak. kuka.
-
Hát ez szar volt. Nah nem baj a szezon így is szép.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #184571 üzenetére
Vááááá... Csak kellett nekem kis kritkát mondani!
Magyarokkal nyer a Leipzig.
Első Gól Vili Orbán, Második Szoboszlai!!!!
Szerk, bár egyszer már volt szemből is vagy 22-25m-ről is szabadrúgás... azt persze Nkunkunak át kellett adnia, hogy felé durrantsa. Szobi' szerintem azt is bevarrta volna!
Jajj de jó volt ez így
-
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #184563 üzenetére
Csütörtökre kell készülniük keményen!
-
Soulfly842
addikt
Úgy néz ki Vili menti meg a Leipziget a zakótól....
(az ő fejes góljával egyenlítettek a '87. percben a Werder ellen)
Pff. köv. kör a bőrgatyások ellen lesz, akik a bajnoki cím miatt nem hibázhatnak és csak két ponttal van meg nekik eddig a BL hely, ha így marad. A mait hozniuk kell (utolsó forduló a Schalke ellen, de úgy lépéshátrányba kerülnek és vagy lesz BL vagy nem)..
Ha nem lesz BL, akkor szerintem Szoboszlai tuti eligazol.
(7 perc a hosszabbítás) Szobi'-nak ma szokatlanul sok passz nem sikerül a második félidőben - az elsőt nem láttam. De attól függetlenül nem mondanám, h. rosszul játszik, csak ma valahogy több minden nem jön be - ez az egész Leipziget jellemzi ma - nem csak őt.
-
DS39
nagyúr
válasz
DeathAdder #184554 üzenetére
unatkoztak az UEFA-nál?
-
sh4d0w
félisten
Arra lennek kivancsi, hogy allitolag elso osztalyu focistak kitol tanultak, hogy kozepre teszunk ki labdat a 16-osrol...
Egymas utan 3-an, bazmeg. -
LyonnaisFan1
őstag
Vezet a Tanya, hatttalmas bajban a Fehervar.
-
Soulfly842
addikt
válasz
grizlisandor #184565 üzenetére
Igazából onnantól még csak az lenne a kérdés, hogy papíron mikor. Ma igazából végleg kidobhatják a bajnoki címet.
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #184563 üzenetére
Valahogy nem pörög úgy az Arsenal, ha marad így és szombaton nem nyernek a Nottingham ellen, akkor bajnok a City.
-
Ringman
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #184558 üzenetére
Feyenoord have won the Eredivisie title for the first time since the 2016/17 season.
-
-
sh4d0w
félisten
Tuti biztos vagyok benne, hogy Kodro szandekosan hagy ki mindent: 11-est, ordito ziccert, mindent... TAKARODJ!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
ennyit arról, hogy a legjobbak ligája..
-
sh4d0w
félisten
Na, valaki megfenyegette HajduBitchet, hogy nem ugatja a szokasos mennyiseget a Vidi ellen?
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Soulfly842 #184556 üzenetére
Hollandiaban manapsag nagyon elszaporodtak az ehhez hasonlo lelatoi incidensek.
-
grizlisandor
veterán
Ars bha meccs eddig egy jó olasz bajnokira hasonlít.
Sajnos az elejéről lemaradtam... -
Soulfly842
addikt
Az Ajax Groningen elleni Eredivisie-mérkőzése mindössze öt perccel a meccs kezdése után félbeszakadt, miután a szurkolók berontottak a pályára, és tömeges tiltakozásul fekete füstbombákat dobtak be a lelátóról.
-
cyberkind
félisten
válasz
Ugyan, csak fogják, mert a football rákja a Super League, nem az olajos meg az új elnök kiváltságai.
-
-
válasz
mephi666 #184552 üzenetére
36 gólja van eddig a bajnokságban ebből 7 tiziből, meglátjuk meddig jut, van még 3 forduló
Salahnak 32 gólja volt első szezonjában úgy hogy akkor még nem ő volt a tizilövő, játékpercek nagyjából ugyanazok
mondjuk az tényleg one season forma volt, de totál más poszt is
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #184549 üzenetére
az úgy kb jól kiadja, mert a tizi ajándék
-
Tibiajax
nagyúr
szép volt, everton
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #184544 üzenetére
számomra nem volt kérdés, hogy a city rommá veri őket... főleg, hogy nem adhatnak le meccset... remélem a Wolves és a Bournemouth is jól elkeni a szájukat aztán takarodnak a championshipbe egy időre
-
válasz
LyonnaisFan1 #184545 üzenetére
erre mondjuk kíváncsi lennék hogyan változik a játékosok szerződése egy osztállyal lejjebb kerüléskor, mennyivel is csökkentik a fizetést.
-
válasz
arról hol találni statisztikát, hogy haalandnak mennyi az xg-je a szezonban?
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Az EvertÜN nem ma kerul kozelebb a bentmaradashoz.
A Leedssel nagyot fognak meccselni az eletben maradasert. -
Soulfly842
addikt
ManCi,
0,53-as xG -vel 0-3 nekik.
-
-
DS39
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #184539 üzenetére
Vagy a Kövesd nagyon nem akart kiesni.
Este Viktor csapata ad egy jegyet a másodosztályú vonatra a Vidinek. -
LyonnaisFan1
őstag
6-1
A Paks nagyon latvanyosan mond nemet a KONFETTI LIIGARA. -
LyonnaisFan1
őstag
Mezokovesd 4(!!!!!) gollal megy a Paks ellen.
-
mephi666
nagyúr
válasz
pekoka #184533 üzenetére
az a baj, hogy a felcsútot gusztustalanul tolja kb mindig a játékvezetés, így stabil a helyük... ellenük az a legjobb ellenszer, ha hirtelen bevágnak 2-3 gólt, amit utána kb lehetetlen elcsalni
annyira meg sajnos nem rosszak, hogy a leggyengébbek is ezt simán kivitelezzék... szednek annyi pontot, amivel elkerülik a kiesőzónát
Ádám Martint még mindig vicces látni a sok kis koreai közt
kb akkora, mintha megevett volna egyet az ellenfél védői közül
-
Tibiajax
nagyúr
ma nagyon szeretnénk egy hatttalmas evertont látni.
bár ne lenne kb zéró az esélye
-
pekoka
tag
válasz
mephi666 #184501 üzenetére
Most neztem meg az osszefoglalot.
Hat, azt kell mondjam, hogy nagyon jol tettem.
- tobbek kozt azert, mert megtudtam, hogy Bogdán jol leadta. Nem tudtam, hogy az FTC-ben jatszik mar.
- masreszt, a golok miatt.a vegen a kapufa is szep volt.
- ( bocs minden Fradi drukkertol) mindig orom szamomra latni Fradi vereseget ( de mondhatnam a Vidit, Utet, Puskast is).De meglepo volt szamomra, amikor a tabellara pillantottam es a Vidi kieso helyen van. 😮 Kettovel a vege elott. Lesz egy Zete, meg egy Vasas meccsuk. Egy Puskasnak jobban orulnek, ha kiesne..
-
Iramirez
aktív tag
válasz
Soulfly842 #184529 üzenetére
Nemmerült az ki.Ilyen szar már féléve.
-
Ringman
félisten
válasz
Soulfly842 #184529 üzenetére
Igen, toluk es az as romatol is fugg.
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #184522 üzenetére
mikor lesz vége a pontlevonás-nincspontlevonás huzavonának?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #184522 üzenetére
-
Ragnar Klavan a legnagyobb király
-
Tibiajax
nagyúr
most nézem csak, így az inter-gálát követően, hogy volt ma egy hatalmas spéziánk is?..
-
válasz
Soulfly842 #184509 üzenetére
vihetné honfitársát Macallistert
-
Soulfly842
addikt
-
-
Iramirez
aktív tag
válasz
venember83 #184496 üzenetére
Ez a borzalom már féléve tart.Szerkezeti/szervezeti hibák tömkelege.Káosz kilátástalanság.Ez akkor is igy van ha csoda folytán BL döntőt játszanánk.SŐT!! A milan szempontjából az lenne a legrosszabb.
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #184500 üzenetére
úgy nézd, hogy a fradi 6 vereségből 2-t tőlünk kapott... valamint 6 x-ből egyet
...és az 5 KTE vereségből 2 az elmúlt 2hét durván elcsalt meccseiből jött
...sok helyen írják, hogy "majd nemzetközi szinten jön a szopóroller" ...én úgy gondolom, hogy nem írnám ezt alá
egyben van a csapat, ami a maga szintjén bárkit képes meglepni... nem "ötlettelen alibizés meg rohangászás" a koncepció... mindenkinek megvan a feladata, de képesek a játékosok egymás posztján is besegíteni
nem akarok hazabeszélni, de hazai szinten szerintem kiemelkedik a KTE játékképben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W