Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
félisten
válasz
DeathAdder #169799 üzenetére
a lazio ellenünk a 2. gólját 0.03-as xg-vel, a harmadikat 0.11-gyel lőtte...
de vannak ilyen meccsek, meg inzaghi amúgy is elbaszta.
-
válasz
BenHans #169798 üzenetére
jó
ez a faszi nem érti az xg modellt, ha azt kritizálná úgy hogy érti mi az hát tegye, én sem vitatom hogy lehet benne jogos kritikát találni, főleg egy meccsre vetítve, de sosem abban mutatta meg az erejét
láttam a juve-rómából elég sokat, hülyeséget beszél szerintem is
ugyanezt mondhatná a notthingham-spurs-re az is országos egyes kellett volna legyen gondolom a field tilt is valami 80% volt.. csak épp a forestnek 1 kaput találó lövése volt 0 ziccere és 0,9 xg-je nagyon sok apró helyzetből
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #169749 üzenetére
Sajnos ebben bőven benne van az Olimpico
felújítottfoltozott és granulátummal beszórt, hogy zöld legyen a képernyőngyepszőnyegekrumpliföldje is, azon túl hogy Pellegrini is kapott jeges kötést mert gyönyörűen faragták őket, lehet már Karácsonyra gyakorolnak Monzában.
Kumbulla és El Shaarawy is izomsérüléssel hagyták el a pályát.Egyébként erre folyamatosan panaszkodik a Lazio is, sürgető a Rómának is a stadion, de a végén még lehet bérlő is lesz.
#169754 DeathAdder: "ki a vági marci?" Nem a barátod. xG-t nem értő, jelentőségét tagadó nagyotmondó, aki úgy ír cikkeket a Rómáról hogy nyíltan merdázza a saját oldalán, meg olyat ír, hogy "leszopattuk az intert" és pl Rómás büntető.hu fb cikkében úgy szerepel Veretout, hogy már rég Marseilleben volt, persze utólag minden jelzés nélkül szerkesztette. Ha pontos definíció érdekel, ő egy politikai és futball trollkibic, de még annak is gyenge, igazából egy komplexusos laziale nyomigyerek billentyűzettel a keze alatt.
Már idéztem neked tőle de megteszem újra hogy fokozzam az érdeklődésed.
Én aztán nem vagyok a modern szakkibicek híve, ez talán már lejött mindenkinek
de azért na, egyrészt ő mi akkor a másik meg hogy ilyen butaságot nem kéne mert csak bemutatja mennyire nem érti mi ez az egész stat téma.
"Szerintem az xG érdekességnek jó, de amúgy sok jelentőssége nincs. Picit azt érzem vele, hogy az új generációs futballszakírók tudnak vele egy kicsit villogni, de túl sok mindent nem lehet belőle levonni." Az észbontó fejtegetés folytatása itt...A Juve - Roma xg 0.63 - 0.96 volt, erre ezt írja: "Ez alapján jobb volt a Roma, nyerniük kellett volna. Aki meg látta a mérkőzést, az tudja, hogy a zebrák számára ez egy agyonnyert meccs volt, a játék nagyjából minden elemében a farkasok fölé nőttek, de ugye az xG számára Abraham kapuig éppen elbotladozó lövése is óriási helyzetnek számít, Vlahovic bődületes gólja meg nem."
Tény és való az első félidőben ha a meccs képét nézzük kettővel mehetett volna pihire a Juve, a második félidőben pedig a Roma lőhetett volna kettőt, a vége 1-1, a kifejezés amit keres a meddő mezőnyfölény és a mindkét oldali hiányzókból adódó akadozó buildup labdacipelők nélkül. Am itt is látszik hogy nem érti mire van az xg pedig ennyire nem nehéz. -
Ringman
félisten
válasz
bagyulajuve #169792 üzenetére
-
atee_13
őstag
A Zenit évi 2,5 millió eurót ajánlott Szalainak – ez az összeg a jelenlegi fizetése ötszöröse – a magyar hátvéd azonban az orosz klubokat sújtó szankciók miatt nemet mondott az ajánlatra.
...döntésében az is szerepet játszott, hogy a pénz helyett a fejlődését tartja fontosnakvégre nem a diplomataútleveles utat választja valaki
-
-
kíváncsi vagyok a szezon végén melyik lesz majd jobb deal: antony 100m vs. belotti 0 m.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Ringman #169781 üzenetére
figyelj.. sztem ők sem értik hozzánk hasonlóan azt, miért áll még mindig Handa a kapuban, így gondolom megbeszélték a zuhany alatt, hogy ha majd rettegett Cremonese ne adj isten kapura próbál majd rúgni, beállnak vagy hárman Handa mögé oszt jóvan.
persze, az utcsó perceket így sem tudta kihúzni a csapat, de legyen ez a legtöbb gond -
dudu5130
őstag
válasz
sherlock82 #169782 üzenetére
Ati vetozta állítólag mert a két klub megegyezett. Úgy látszik neki a karrier fontosabb jelenleg.
-
sherlock82
senior tag
NS mai híre hogy Szalai Attila a Zenitbe igazol.
Majd kicsit később , hogy ja mégse.Szánalmasok.
-
Ringman
félisten
fő a bizalom:
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder #169779 üzenetére
nagyon el van ő már használva
lol.. szétfutotta ő már a kis agyát is, nagy valószínűséggel -
válasz
grizlisandor #169774 üzenetére
az aranylabás zsombi
kanté marha sérülékeny lett, nagyon el van ő már használva, pedig klasszis volt, kovacic meg mindig is sérülékeny volt londonban
Havertzet én sem tudom hova tenni, mostanra már azt hittem beér, de elég súlytalan továbbra is
-
válasz
mephi666 #169775 üzenetére
senkit nem fogunk, ha fogunk is valami wtf név lesz, amiről a legtöbben akkor hallanak először
nagy a csend a klubhoz közeli sajtóban, ami valószínűleg azért is van mert a klub nem aktív a piacon
Ornstein nyomozott komolyabban, és szerinte nincs arra utaló jel, hogy tárgyalásokat folytatnánk más klubokkal, klubhoz közeli paul gorst is hasonlóan vélekedik
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
grizlisandor #169774 üzenetére
..Kessie kellett volna..
az biztos, hogy jobban is illett volna a favágó furuttya cselszibe, mint a nou camp-ban..
kár h végül Xaviéknál kötött ki -
mephi666
nagyúr
...holnap 12:00 a deadline? ...izgulok, hogy kit húznak be kp-ra... miután már Klopp is elismerte, hogy folynak a tárgyalások, van egy érzésem, hogy jön egy meglepő bejelentés... ha Gallagher lesz, rendelek egy CP-s mezt, majd egy 'pool-ost a nevével
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #169768 üzenetére
Hivatalos bejelentés egyikről sincs, talán Fofana biztos.
Fofana valamennyit bizonyított a PLben, asszem tud 3 védős felállásban játszani, ügyes is, de sérülékeny.
Gvardiol most hallottam életemben először. PL bajnokságon meg BL meccsen kívül nem követek mást.Most felértékelődnek az elvesztegetett belső védőink, Rüdi, Chris, Happy(zouma), Tomori(zsuzsi) és még sokan mások.
Persze a nagy tervek, de megy a kapkodás, mert egy bohóckodás a csapat teljesítménye és ezt a piac is tudja, kapkodunk össze vissza és mivel túlárazva megveszünk "bárkit", akit elengednek.
Eddig is a legjobb játékosaink voltak Kante-Kova, nem tudom TT minek erőlteti Zsombit, mehetne vissza olaszba bakkecskézni. Kessie kellett volna, de az a mocskos Barcához ment. Pedig ideális Kante pótlék lett volna.
Abuma nem jön, kirabolták Barcába meg eltörték a álkapcsát, 4-5 hét kihagyás vár rá tán.
Haver, Mount, zsombi, Lovtus remélem kövi meccsen a padon lesz, hátha többet csinálnak, akik helyettük fognak kezdeni.
Más:
Néztem az összefoglalót, Aston Villa 0-1 West Ham meccsen ez mi szituáció volt.
Nottingham Forest 0-2 Spurs, olyan ügyes játékos Richardisson, mint amennyire utálom. -
sírok kecc
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
sherlock82 #169761 üzenetére
Egyszer körbe akarom már azt is tekerni.
-
mephi666
nagyúr
...ma este jönnek a szarkák, remélem pont nélkül repülnek haza
...középpályára elférne most is egy Xabi Alonso
[link]
-
válasz
grizlisandor #169767 üzenetére
Mármint Fofanáról és Gvardiolról?
Piac minden magasan áraz, repkednek is a tizen- és a százmilliók.
lehet azért okosan is, arról volt szó hogy olyannak adják el a klubot aki ezentúl felelősen fog vele gazdálkodni, és fsg-i utat járnak, ehhez képest egyelőre úgy tűnik 2 hónap alatt túlszárnyalja nettóban amit az FSG 13 év alatt, és ők egy középcsapatot vettek át, nem egy BL győztest.
De lényegtelen is hogy ki mennyi pénz, egyelőre az látszik hogy a csapat nem tudja felvinni a labdát, Kanté nélkül nagyon gyenge a kp, és előre semmiképpen sem egy auba kell (őt szellőztetik legjobban), mert ő saját magának nem alakít ki helyzeteket, másban erős, ennyi védő helyett oda kellett volna helyezni a hangsúlyt, persze még igazolhatnak..
Elfáradt már ez a Tuchel féle foci
Tuchel top edző, de nem tud scoutolni, kellene fölé egy sportigazgató, aki nem a klub tulaj aki azt vesz meg random aki épp elérhető, ebben tuchel szerintem is bele fog bukni, illetve össze fog baszni a vezetéssel ahogy a pizsinél is tette.
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #169756 üzenetére
"két u21 cb közel 200 millióért" Ez csak pletyka, vagy tudsz hivatalos infókat?
Piac minden magasan áraz, repkednek is a tizen- és a százmilliók.
Persze bántó, hogy elköltöttünk egy halom pénzt és ugyanott tart a csapad, ahol a part szakad.
Elfáradt már ez a Tuchel féle foci, mondjuk ugyanezt eljátotta már a Dortmund-nál és a PSG-nél is...(#169758) Ringman:
Meg akartam nézni élőben, de egyenlőre a kovid erősebb, na majd felvételről kielemzem.
Kezdőt megnézve megint 4 védőtük, ami eddig is nagyon eredményes volt.
Padra ránézve, meg kik ezek te?Más:
Werner is egy csiszolatlan gyémánt marad, ritkán világklasszis, általában meg elbotlik a saját lábában. -
Datsyuk
aktív tag
válasz
mephi666 #169764 üzenetére
Wernerrel az a gond, hogy nagyon sokszor helyzetbe kerül. Jó a helyezkedése, az elfutásai. A legtöbb csatár még csak helyzetbe se kerülne úgy ahogy Ő. Viszont a befejezése borzalmas, ezért lett belőle running gag. Meg az se segített amikor le kellett cserélni anno a BL-ben mert a török szurkolók túl hangosak voltak......mármint komolyan. WTF?
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #169760 üzenetére
De mi lett a sirályos bandáddal? kb 25 percet tudtam nézni belőle olyan bűn steril volt az első félidő. Ha leültettél volna valami amcsit aki eddig csak a tojáslabdás játékot ismerte, nem tudtad volna neki elmesélni, h itt az a lényeg, h gólt rúgjanak a csapatok
#169761sherlock82 Asszony fényképezgettet egy csomót. Ha nem felejtem el beszélek vele aztán felteszem valahová a képeket, de személyes véleményem, h a "privát" csónakázás a madárrezervátumba a legjobb élmény. ha ügyes vagy 5-6m re be lehet vitorlázni a kormoránok hattyúk bandázásába. -
sherlock82
senior tag
Még soha nem voltam a Tisza tónál.
Most már tuti ki kell próbálni.
-
-
Ringman
félisten
válasz
DeathAdder #169756 üzenetére
Seems tuchel had been taking some lessons from allegri.
[link]
-
atee_13
őstag
válasz
Peterhappy #169752 üzenetére
Ha egy kicsit tovább mentek Tiszafüreden lehet csónakot bérelni térképpel és mehettek a madárrezervátumba "privátban". Asszony teljesen rá van kattanva, alig tudtam leszoktatni, h minden héten odajárjunk
-
válasz
grizlisandor #169738 üzenetére
két u21 cb közel 200 millióért, akik elég jók csak nem ennyiért, főleg hogy egyikük sem jó köztudottan két belsővédős szisztémában + mégegy öreg 40 millióért, egy balszélső 65-ért, akiért még a csaló sziti sem adta meg az 50et, úgy hogy nincs középpálya meg csatár
tényleg értelmes áron jönnek
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13 #169750 üzenetére
Ökocentrumba 8500 volt a 3d mozival megspékelt jegy 3unknak és egy fullos új objektum a központja, körbe szép park, sok állattal, vízzel... simán 5órás program... ellenben pl balatonboglár mellett a teknőspark 4500 volt asszem és egy 1500m2 körüli telek 1/4én néhány karámban pártucat teknős, kert végében egy toitoi wc és szevasz... 20perc körbemenni sok-sok időzéssel
kengurukat kihagytuk, mert idő se lett volna már és csömört sem akartunk kapni a nyíregyházi állatkert+ökocentrum után...
Ja, volt lámpa meg asszem sorompó is... írták hogy előfordulhat 10perc várakozási idő is (ha vonat van, majd szemből engedik utána a forgalmat) ...nekünk mákunk volt, mert zöldre érkeztünk... útminőség meg mindkét irányban vegyes: vannak nagyon rossz szakaszok mindkét oldalon, de a keleti összességében jobb
169752: ami nekünk hasonlóan nagy élmény volt, az július elején az abaligeti cseppkőbarlang... kinti 35 fokok után bent 12 fokban kellemes séta... reggeli első csoporttal mentünk: voltunk mi 3an, egy 50-60körüli pár meg az idegenvezető
-
válasz
BenHans #169732 üzenetére
ki a vági marci?
knows fb oldal már sok évvel ezelőtt is csak trollkodni volt képes, nem is követem, amúgy régebben jó közösség voltak, Abronci hangulatos egy figura
lehetnek elfogultak, de attól még szaniszló is az marad, ez ilyen szurkolói sajátosság
most azért sok arsenalosnak kinyílt a csipája, hogy megvertek 4 bottom klubot és ma jöhet az ötödik. mondjuk tényleg jól néznek ki, de rohadt hosszú még az idény -
-
válasz
atee_13 #169750 üzenetére
Hááát... legalább míg ott vannak, addig is a családdal vannak és addig se a monitort meg a telefont bámulják.
Mi három éve voltunk, de amekkora élmény volt amúgy Poroszló, az Ökocentrum pont kisebb csalódás volt. Viszont onnan nem messze van csónakos túrázásra lehetőség, na az szuper volt. Kevesen voltunk, nagy tudású és nagyon szimpatikus volt a vezető, 1,5-2 órás csónakázás egy pillanat alatt elröpült, nagyon élveztük.
A Tisza-tavi Vízi Sétányt is érdemes megnézni, az szintúgy hajós móka. Az volt talán a hét fénypontja (szintén kevés emberrel). -
atee_13
őstag
válasz
mephi666 #169748 üzenetére
"Poroszlóra is átmentünk az ökocentrumba" Fater nagy horgász, gyerekkoromban én is jártam annyi ilyet láttam már élőben anno, h nem gondoltam volna ilyen ronda "mocsaras" halakért majd megveszik a nép. Erre annyian vannak mindig, h megutáltam átmenni Poroszlón is. Akkor a sor, h a város túloldalán elkezd feltorlódni, mert mindenki az öko centrumba menne.
"asszony mondta is, hogy "mi van, ha jön a vonat?"" Lámpa sem nyugtatta meg, h zöld? Vagy bátor voltál és úgy voltál vele, h a múlthéten se jött semmi uccu neki gyerünk át a piroson is?
## vagy sorompó most néztem a videót, már rosszul emlékeztem mi korlátoz
Abádszalók mellet van tulipános meg kenguru park/rezervátum is vagy mi a szösz.
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13 #169747 üzenetére
...elvitelre kértük, dobozzal volt kb 2000/db
Poroszlóra is átmentünk az ökocentrumba (na, azt végképp ajánlom mindenkinek), akkor Kisköre felé mentünk odafelé, keleti parton meg vissza... nyugati parton az 1sávos vasúti+közúti híd vicces volt
asszony mondta is, hogy "mi van, ha jön a vonat?" (előtte meg az van, hogy nyíregyházán a fullos állatkerti parkoló környékén mennyien parkolnak még az út mellett... nagyon durva... mi nyitáskor még nagyon jó helyet találtunk)
-
atee_13
őstag
válasz
mephi666 #169746 üzenetére
Abádszalókra Kisköre felől mentél? Az a rossz út teljesen megöli az élményt a végére. Köréig friss ropogós nincs baj, de onnan tragédia.
Ez a palacsinta meg hát... ilyen csilli-villi cicoma és low budget doboz elég komoly ízlésficam
, de remélem az a doboz volt maga vagy 2000/db
-
mephi666
nagyúr
válasz
sherlock82 #169745 üzenetére
Pepe óriáspalacsintázója
brutál... nincs ember, aki ebből kaja után desszertnek bevág egy egészet... balaton után nekem abádszalók sokkal jobban tetszett, hogy nem az a tömegnyomor volt
Focira vissza: Werner tegnap 3at vágott... mondom én hogy lekerült róla a cselszki-átok és gólkirály lesz a bundásban
-
sherlock82
senior tag
bagyulajuve
Na látod ez igazi szemétség, horror ár és ehetetlen amit eszel.
mephi666
A Balatonnál rengeteg a régi ingatlan főleg itt a déli parton.
Az egyik ilyenből van kialakítva egy lángosos.
kb mint ha a 70 es években lettél ( kádár kocka )
2 lángos 2 üdítő 4500 ft.
Olyan mint ha menő lenne nem alkoholos italt inni.
Az a palacsinta nagyon finom lehetett. -
atee_13
őstag
Mbappé + Rau
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #169741 üzenetére
...pluszba strandon az ételminőséggel is lehetnek problémák, mert pl füreden tisztességes sor állt a budinál is
ami viszont 2 hete nagyon tetszett, az az abádszalóki strand: ezres a napi parkolási díj, belépő minimális, viszont nagyon jól kiépítve: balatonnál az objektumok még a múlt század közepéről ragadtak itt, szalókon viszont új építésűek (90es évek elején táboroztunk ott és akkor még kb semmi nem volt) ...bele se lehet kötni
mondjuk kajára ott is el lehet verni sokat, de melyik strandon nem? ...régen félegyházán a palacsinta volt a bestbuy: talán 25ft volt a kakaós... vettem belőle 10et, haverok csak lestek
...vékony volt a tésztája és a hagyományos hosszúnyelű öntöttvas serpenyővel sütöttek, így méretben sem volt hatalmas... lement belőle simán ennyi és megvolt az energia arra a napra
abádszalókon találtunk valami óriáspalacsintás helyet: 2000körül volt egy palacsinta, de töltelékkel legalább fél kiló... abból Fekete Laci se enne meg 10et
-
bagyulajuve
addikt
válasz
sherlock82 #169736 üzenetére
de olyan jó érzés a strandon megenni egyet
pont hétfőn voltunk a hajdúszoboszlóin, és 2800-ért vettem gyros tálat és 1600-ért sajtburgert, az előbbi közelítette az ehetetlent, a sajtburger viszont ehetetlen volt én csak belekóstoltam, de a felét se ette meg az asszony
szóval kissé bánom, hogy nem lángost ettünk
-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor #169738 üzenetére
A tényeket kellene leírni minden újságban nem mindenféle ökörséget ami a fél információnak sem felel meg.
Ja és a kedvencem a szalag címek:
" Őrült összegért válthat csapatot a fővárosi klub korábbi játékosa "
" Nem hiszi el hova igazol az egykori gól király "
" Ezek a klubok állnak sorba a szuper tehetségért "
És a legjobb :
" Itt köt ki a korábbi manchesteri játékos "
Itt első sorban olyan játékosról van szó aki soha nem játszott egyik manchetseri csapatban sem, max valami bő keretben volt benne.
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #169715 üzenetére
És ezt maga miből számoltad ki?
Akiket igazoltunk majdnem mindenki értelmes áron jött, kivéve Cucurella, akiért fizettünk duplapénzt, 30 millió euró felesleges kiadás. Ettől nem lesz nem normális egy csapat? Hagyjuk mit írnak le a firkászok milyen csillágaszati összegért akarunk igazolni.
-
sherlock82
senior tag
Végig szenvedtem tegnap a Milan meccset, hát nagyon nem voltak meggyőzők.
M4 sport a esti Vasas- FTc meccset úgy hirdeti hogy a fővárosi rangadó. Ez aztán tényleg az
Tegna egyébként a Telesport szerint a Puskás a Vasas ellen játszott, a kezdőcsapatnál pedig a 77 számú játékos 2 x volt feltüntetve-
Kezdem azt hinni, hogy az m4 en tényleg teljesen hülyék dolgoznak.Egyébként az Újpest - Honvéd meccsre is azt mondják hogy az a csütörtök esti rangadó, de az legalább kiesési lesz sajnos.
-
BenHans
addikt
válasz
Phoen|x #169734 üzenetére
A Roma meg a "pincsik".
Nem kell ezen felkapni a vizet, már ő is elmondta hogy szatírikus az előadás, csak a juventust rühelli nagyon.
Nekem sincs bajom az Arsenallal, csak ezekkel a hólyagokkal.
Viccelni meg nyilván minden csapattal lehet, a szarkazmus sem halálos.Jobb a makizenál mint a szarzenál és hasonlók. Minden csapatnak megvan a sajátja.
Amúgy pedig korrekt, nagy interista de a laziot is elismerte a 3-1 után, az arsenalról kiváló szezonrajtjáról is megemlékezett.Hogy úgy mondjam "bolond...de megmarad derék bolondnak".
----
Na de, ami fontosabb... Grazie Roma! Dybala dupla ezzel lett százados. Eddig 4 meccs 2 gól 2 gólpassz.
Belotti első érintésből majdnem gólt is lőtt a végén, de a kapus belerepült.Pinto közben újabb csodát tesz, a legjobb takarítógépet vele kell reklámozni, sőt, Róma zöld programjának elsőszámú arca, így nem hasznosít újra senki mint ő.
A végére még beesehet két igazolás, Solbakken szélre és a PSG-s Diallo a védelembe, kell a mélység.
----
Bravo szószempton. -
LyonnaisFan1
őstag
A Lokinal fog allni a bal a kovetkezo orakban.
Arcpirito vereseg Zalaban, a meccs utan a sokat utazo drukkerek szamonkertek a csapatot. Rio de Janeiro osszetuzesbe kerult egynehannyal.
Neki nagyon erik egy lapat, es o lesz az mb1 elso repulo edzoje. -
BenHans
addikt
válasz
DeathAdder #169713 üzenetére
Ha már Szaniszló Csaba szerinted elfogult...
Ezeket azábrákat magyarázd már el annak a nyomorult gyökér kismajom Vági Marcikának.
Sajnos ő is ír, többnyire felkészületlen baromságokat büntetőre meg a grande lacikát is ő csinálja facen.
Azt mondja: "Továbbra sem gondolom, hogy ezt a mutatót komolyabban lehetne venni annál, mint mondjuk az egymás ellen lejátszot mérkőzések mérlege, amiben benne vannak az 1930-as években történő összecsapások is. Érdekességnek jó, aki meg érti a focit, pontosan tudja, hogy semmi köze a valósághoz."Oké, látszik, hogy nem érti, és olyanokból indul ki akiknek ez az xg fingreszelés a minden, de ez is csak egy plusz info egy nagy halmazba, nem önálló örökérvényű szentírás. Egy adat amiből a helyzetek minőségére következtethetünk, ettől még beverheti a Kis Pista 40ről úgy hogy a kapus fel sem tudja kapni a kezét.
Ez a Szenszej fb egyre jobb amúgy, szépen osztja ezeket a pacalPitéket.
"A KNOWS oldalán akkor olvastam először a makizenálos felekezetvezető főpap SipkaPeet posztját." "Itt olvastam először arról, hogy a Makizenál...topklub.Valamint a JSKRVNYD is itt volt olvasható, Mourinho puszta léte is komoly indulatokat váltott ki, mert anno sipkáztatta Kókler Papát." Erre emlékszem ott matyiztak Pépére, aztán most pár napja elintézte annyival hogy igen így utólag, akkor az arsenal egy rosszul működő klub volt. De szép és elegáns így a kukába dobni a szennyest.Ugye a rossz működés kapásból a MU-Antony üzlet miatt került elő, de Pépé anno bomba üzlet volt.
Ja, hogy innen ered a megélhetési arsenalos megmondószakkör könnyitató kispárnára hímzett Mou ellenes dogmatikus hozsannája.
-
Tibiajax
nagyúr
gyengusz a cselszi is…
az a cselszi, ahol egy olyan loftusz-csikk a legnagyobb sztár, aki egy drogbának, hasselbaink-nek vagy zolának maximum csak cipőtisztítója lehetne a régebbi világban -
Tibiajax
nagyúr
ez a dumpfries is…… fszom
hakimi jobb volt, sajnos -
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
hú, micsoda gól..
de ez se dzekón múlt… xd a nyomorultján -
Tibiajax
nagyúr
megmondom őszintén, de csak nektek, gondolkodom egy új, 22/23as inter home-mez bezsákolásán…
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #169701 üzenetére
heti 350 ért belefér...
na de majd a sirályaid most, kapnak egy félidőt aztán elteszem magam a holnapi poolra
-
Tibiajax
nagyúr
gyönyörű, fenséges, hattalmas szásszúló
-
válasz
DeathAdder #169717 üzenetére
Ez jo. -
Graham (elméleti fizikus, a liverpool elemző csoportjának vezetője, jó ideje az általa kifejlesztett algoritmusok alapján igazol a klub játékosokat, stábtagokat) is megmondta a frankót
Dr Ian Graham, Liverpool’s director of research for transfers during a conference last summer:
"Replacing a 30th-percentile player in your squad, with a 70th-percentile player, gains you roughly 0.08 goal difference per game, and that equates to roughly 2 points per season.”
apró pöppenet hogy két bajnokságot is veszítettünk már el 1 ponttal
-
válasz
DeathAdder #169715 üzenetére
A Barca okosan igazolt.
Sot, zsenialisan, mert a tobbiekkel ellentetben ok penz nelkul csinaltak!@Hobizoli: amugy jahh, nemreg meg a Barca aranykorszakat ultuk, a la Masiara epulo csapatnak hala, mig a Real galaxisokban utazott - most meg la Masia szinte kuka, csodkozeli allapot, a Realt meg ugy megviselte anno az atigazolasi szezonokbol valo kizaras, hogy ijedteben BL-t nyert.
Es ugy nincs a listan, hogy iden Ok is behuztak egy 80m-s jatekost.
Plusz papiron 0-ert kis hijan Mpubit is. -
-
-
Datsyuk
aktív tag
Komolyan, nem normálisak a PL csapatok:
"Chelsea are in advanced talks with RB Leipzig to sign Joško Gvardiol! Deal would be completed now but with Gvardiol staying at RB Leipzig, he’d join Chelsea in June 2023. Official proposal submitted today around €90m. Negotiations ongoing on clubs side." -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Peterhappy #169704 üzenetére
Valamikor jó lenne egyet összehozni megint.
Most edzésben leszek mert lett csapatom. -
-
Ringman
félisten
Sky - The offer from Bayer Leverkusen for Gosens is €2M loan plus obligation to buy at certain conditions at €28M.
cél a 4. hely? -
Ringman
félisten
-
válasz
Napfénysüti #169700 üzenetére
Harom-negyhavonta nekifutok, de mar csak megszokasbol.
Nem akarunk topikfocizni? -
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #169700 üzenetére
oké, de nem tudom, hogy lesz-e ilyen a közeljövőben: kicsi gesztenye klub koncerten voltunk
legközelebb olyanra bajára megyünk 2 hét múlva... akkor majd halászlét eszünk és megpróbáljuk nem a pincér nyakába borítani
amit még tervezünk: pár éve céges ügyben debrecenben voltam és a nagyerdő közepén kerítettek szállást, ahonnan kb 200 méter a stadion, mellette meg ott az állatkert... kinéztem, hogy márciusban lesz ott kte meccs, fiunk meg mondta, hogy szeretne kimenni valami meccset megnézni... szerintem oda tervezünk majd egy utat, hogy normális méretű stadiont lásson belülről...
#169697: nem olcsó már semmi... balatonnál csak egyszer jártunk idén: 1300ért ettünk sajtos-tejfölös lángost
hazafelé mcdonaldsba is beugrottunk aztán megállapítottuk, hogy kb ott lehet legolcsóbban megkajálni
-
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!