Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Pkc83 #168395 üzenetére
"A Qarabag a játék minden elemében a Ferencváros fölé kerekedett"
mégis ez mennyivel jobban hangzik, mintha azt mondanánk, hogy a fradi a pálya minden területén mélyen az ellenfél alá süllyedt?
...pedig ez nagyon jó szokás nálunk, hogy csúfos vereség után inkább az ellenfelet kezdjük el magasztalni, hogy mennyire jó volt... f*szt volt jó, csak a dilettáns fradi védelem azt se tudta, hogy milyen rendezvényen van... random pontokon alibiztek és engedték az ellenfelet, hogy 1-2 passzt kényelmesen megcsináljanak és beverjék... az első gólra azt mondom, hogy Dibusz foghatta volna, viszont utána meghálálta azzal, hogy több soron korrigálta a védelem hibáit
ő jó volt a kapuban... védelem sz*r... középpálya 0... elől meg az utolsó 15 percben volt csak játék Tökmag lecserélése után (aki 2 ordító ziccert kihagyott), de mások se voltak élesek, mert adódó helyzetekben mindig volt 1 tök felesleg mozdulat, ami után a kapusuk mutathatott 1-1 rutinvédést
szóval kb annyi történt, hogy a 80. percig az ellenfél csinálhatott bármit a pályán és "csak" 3 gólra voltak képesek... egy bl-szintű csapat ennyi idő alatt vert volna vagy 10-et
tömören, szerintem szégyen, hogy a fradi így lefeküdt hazai pályán ennek a "nagy múltú azeri csapatnak" (nézzétek a dátumot: 1-1 aktív játékosuk simán akkor született, mint a csapat)
-
Egon
nagyúr
válasz
Redneck #168393 üzenetére
Szalai munkásságát elismerem, de válogatottban birkózásban, a kiharcolt büntetőkben van szerepe leginkább. Emberileg és irányító kapitányként nem vitatom, de sír nála a labda arra másodpercre amíg nála van. Fájdalom nézni.
Ez pontosan így van. És még így sem tudják kiszorítani a csapatból, mert még nála is bénábbak vannak. És ez az ami rettenetesen elkeserítő.
-
Pkc83
őstag
"A Qarabag a játék minden elemében a Ferencváros fölé kerekedett, s nem is lehet kérdéses, hogy a jobb, erősebb csapat jutott tovább, s játszhat a cseh bajnok Plzennel a Bajnokok Ligájába kerülésért. A zöld-fehéreknek be kell érniük azzal, hogy az Európa-liga csoportköréért vívhatnak kétmérkőzéses párharcot. Olybá tűnik, a legrangosabb európai kupasorozat egyelőre nem az ő szintjük, de ha kiharcolják a főtáblás szereplést az El-ben, megsüvegelendő eredményt érnek el."
Az NSO összefoglalásával abszolút egyetértek. Ez ma nagyon karcsú volt még akkor is ha amúgy az akarással és a tempóval nem volt gond. Csak minden mással sajnos.
-
BenHans
addikt
Bozsik b+ megöl
Azt mondja kikényszerített hibák voltak, nem csak úgy hibáztak a védők, meg olyanok voltak az azeriek néha mint a nagy Barca nyitották a területet kihúztak stb.
Jó Isten gyere le.Hegedűs Henrik - aki egyébként egy elég intelligens figura - azt mondta a hosszú kimerítő út és a fülledt meleg miatt volt idegenben enervált a Fradika. Most azt nem firtatnám hogy az afrikai gyöngyszemeket ez utóbbi mennyire zavarahatta.
Na de itthon most ebbena tiszta jó kellemes fociidőben, 10 perces utazással mi az anyám kínja zavarta őket a labdán kívül?Vigyenek fel magyar srácokat és ők is fognak tudni így balfa**kodni hátul, 10-es mezben labdát nem lekezelni stb. MMáéét többször előzték meg mint az átlag wagoneres nyugdíjas hétvégi sofőrt az emhetesen.
Most meg azt mondja a Petibá', hogy nem volt megkomponált akciónk. Oké, de Tökmag attól még két ziccerből egyet csak beüthet. Vagy ha random elém pattan akkor abból nem illik?
Kéremkapcsoljaki. -
Redneck
nagyúr
Nézd meg az utóbbi 10 Fradi meccset és utána írd ezt. A csapat egyik legjobbja, ráadásul magyar. Akar, ügyes, és Civiccel ellentétben tud beadni is.
Szalai munkásságát elismerem, de válogatottban birkózásban, a kiharcolt büntetőkben van szerepe leginkább. Emberileg és irányító kapitányként nem vitatom, de sír nála a labda arra másodpercre amíg nála van. Fájdalom nézni.
-
Egon
nagyúr
válasz
Redneck #168389 üzenetére
Hát azért Pászka nem igazán volt meggyőző.
Rettenetesen kutyaütő a magyar futball, van egy fél tucatnyi jó légiós, a mi a válogatott gerincét adja, plusz 1-2 jó NB1-es játékos, és utána a sötétség. Szakadéknyi távolság van az első és a második vonal között. Nem véletlen, hogy Szalai 50 évesen is kezdő lehetne, ha addig vissza nem vonulna: nem annyira jó játékos (sőt), hanem sokkal inkább ennyire nincs mögötte senki... -
Redneck
nagyúr
válasz
mephi666 #168388 üzenetére
Ezért mondtam, hogy a buta nullák helyett a Marquinhos, Pászka, Knoester hármas kéne pályán legyen. A végén látszott, hogy mennyivel jobbak a kutyaütőknél. Csercse egy nagy szar, ha az EL-ben is így megyünk ki, EKL lesz maximum.
Szerk:
Plusz Vécsei is jól szállt be a Slovan ellen, és most is. Esiti a Szalai Ádámos birkózást, és a Nagy Ádámos biztonsági szar játékot ötvözi. Labdatartó, jó fizikumú és képzett, de lassú mint egy tank, és 3x fordul a tengelye körül mire passzolna. Általában hátra... -
Egon
nagyúr
Na végre...
Most látszik, hogy ha előbb lecserélik a falábú Tökmagot, már lehet a harmadikat rúgtuk volna... -
LyonnaisFan1
őstag
Qarabag-Plzen a BL fotablaert.
-
hobizoli
nagyúr
0:3
-
válasz
sh4d0w #168370 üzenetére
Mintha a szint megtartása lenne a cél. Csakhogy az a bizonyos szint még közel sincs a BL-nél, azért mert egy egymeccses-zártkapus sorozatban sikerült bejutni a BL-be, a csapat még messze nem éri el azt a szintet.
Sőt, pl. a sokak által nem szeretett Blazic helyett minőségi gyengülés lett a védelemben.Ez nem mélyrepülés, vagy visszaesés, csak nem jönnek ki az extra meccsek, mint pl. a Celtic elleni selejtező volt.
-
mephi666
nagyúr
Hajdúbéna már kezdi magasztalni őket, hogy "stílusosan játszanak" ...kb retek szarul játszanak, de így is hülyére veszik a fostaliga fradi védelmet... a támadószekció meg olyan fogalmatlan, hogy Tökmagnyi esély van kb a továbbjutásra... ki lehetett volna a következő szint? A Sherif?
-
Pkc83
őstag
Én nem tudom ezt a Trélandert mennyiért sikerült megvenni de ,hogy egy kib@szott forintot nem ér az biztos. NB8-ba se kéne.
-
sh4d0w
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #168372 üzenetére
Maradjon nyugodtan Miskolcon...
vagy hol van most.
-
sh4d0w
félisten
válasz
forceberg #168368 üzenetére
Ezt irtam Peterhappy-nek: egy bizonyos szint utan le kell cserelni a sportigazgatot, mert utana mar nem kepes minosegi igazolasokat hozni. Nalunk ez mar lezajlott, ugy tunik, az FTC most ert el ide. Ha csak a bajnoksag a cel, semmi gond, az a mostani allomannyal is simaliba - de azt hiszem, nem csak ennyi a cel.
Mi nem valtottunk idoben, vissza is fejlodtunk. -
Redneck
nagyúr
Mennek a faszomba. Kifizethetnék az ellopott bringámat... Múltkor is miattuk mentem le sörért mikor ellopták.
Ez az EL-ben is kevés, de legalább 3x többe került, mint amennyit ér.
forceberg:
Volt pár jó igazolás, csak bajusznál nem játszanak, a kutyaütők pedig mindig. Érthetetlen. -
hobizoli
nagyúr
nópara, fagyika így intézi az azeri földgázt óccsóé... respect
-
sh4d0w
félisten
Hajdu B szerint a vedekezes nem BL szintu... Nagyon ugy tunik, hogy semmi nem az, amit az FTC ma eload.
-
BenHans
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #168358 üzenetére
"Na latom nem csak en nezem a Fradit.
Az eredmenytol eltekintve eddig egy jo szinvonalas meccset jatszanak"Te hol nézed? Én az M4-en.
Nem lennék a labda helyében, többet tapossák mint a svábok a káposztát.#168359 Pkc83: Abban benne volt, de azóta menti a seggüket becsülettel erőn felül.
#168360 Redneck: Én nem tudom ki ez a Kovacevic és miért van itt. De olyanokat csinál amiért megyében megkergetnek.
szerk. Kettő...
Húha, egész kellemetlen hogy ezek az emberek a védelemben pénzért fociznak. -
Redneck
nagyúr
Nincs csere. Az orosz medve melyik meccsen van? Mert ezen biztos nem. Kovacevicet elzavarnám megye2-be, Tocmakot meg Soroksárra, de nem akarok nekik rosszat...
Szerk:
Csak meglépte, ideje volt. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #168358 üzenetére
én meg azt csodálom, nézi még egyáltalán valaki ezt a retkes fradit…
-
Redneck
nagyúr
válasz
BenHans #168356 üzenetére
Ezt már meccsek óta nem értem. Senki nem érzi vagy nem szólnak, hogy csak a talajon tudunk valamit kezdeni a labdával? Elképzelés 35 percig annyi volt, hogy random rúgdosták fel a támadókra a labdát 30-40 méterről, és képesek voltunk az ötöstől is a saját kapunkig hazaadni. Sajnálom a Traoré gyereket, és Botkát, ők legalább tudnak futballozni.
Szerk:
Akit simán lehoznék: Tocmac, Boli, Kovacevic. Mehetne Knoester, Marquinhos, de a Pászka Lóránd is többet ér bármelyiknél. -
LyonnaisFan1
őstag
Na latom nem csak en nezem a Fradit.
Az eredmenytol eltekintve eddig egy jo szinvonalas meccset jatszanak. Persze sok vedelmi hibaval, rossz megoldasokkal.
Lehetne akar 5 gol is osszesitve kulonbozo aranyokkal. -
sh4d0w
félisten
Az FTC mindent megtesz a kiesesert... De a Qarabag sem biztos, hogy tovabb akar jutni, kulonben mar rugtak volna 3-at.
-
BenHans
addikt
ó egek...
Dibusznak egy estéjét már állhatják a társak.
Direkt szopatják egymást és magukat az állandóan felpörgetett megemelt labdákkal? -
válasz
DeathAdder #168337 üzenetére
Szoboszlói mikor fog onnan valami Mahacskalába elszerződni?
-
Redneck
nagyúr
Ez a Fradi továbbra is ugyanaz a nagy szar, mint az utóbbi időszakban. 0 középpálya, a fél védelem sötét, és van pár felesleges ember. Nem értem ezt a formációt sem, már ha van. Én mára kiesést tippeltem, gyanús hogy bejön.
Ennek a csapatnak az EL is nagy szó lenne, de ez gyalázat ennyi pénzből. Csercse egy nagy lófasz, ennyit a Véber Gyuri is összehozna.
-
-
cyberkind
félisten
válasz
DeathAdder #168347 üzenetére
Análkát kihagytad.
-
válasz
Ringman #168339 üzenetére
amúgy bődület milyen pénzekért mennyi klasszist, szupertehetséget vettek már az évtizedek folyamán, de visszagondolva nem volt egy klasszis támadójuk sem, illetve szinte mind becsődölt
talán Diego Costa (neki volt 20 gólos szezonja, de az volt ingsnek, sturridgenak, vardynak, bentekének középcsapatokban is), meg Drogba, de ő meg inkább csak clutch player volt, nem gólvágó
-
atee_13
őstag
Ez a Green még nagy jós lehet
-
mephi666
nagyúr
...le kéne izomból támadni, mert ha ez a szétszórt védelem magára húzza az ellent, annak még csúnya vége is lehet...
-
mephi666
nagyúr
...a fradi nem akar ma nyerni?
-
BenHans
addikt
ópasztmek Fradika
-
Soulfly842
addikt
Akárhogy is szépítjük nem váltak be, meg kellett tőlük válni. Werner pl. hatalmas koloncként próbálták húzni, de nem neki való a Chelsea/angol foci. Lipcsében lehet tarolni fog, de jobb lesz ott neki.
Védelem épülget, s végül Azpi papa maradt
Azért ő már csak itthon van, akár innen is mehet nyugdíjba... 10. évét tapossa már a Chelsea-ben.
Még talán egy védő elférne, Thiago Silva (amellett, hogy maximális respect, hogy milyen szinten játszik még) azért csak 37 éves már, s egy igazi jó kis befejező csatár kellene még... bár a középpályások szórták a gólokat, s Sterling is jó lesz szerintem, de azért úgy lenne szerintem perfektJó lesz ez a Chelsea, az új védelemnek kell összeállnia mielőbb.
Apropó... a védelem összeállása... Koulibaly azonnal integrálódott, szerintem nagyon jól játszott az első meccsen, jó igazolás volt!Én már akkor mondtam, amikor szóba került, hogy visszajön a Chelsea-hez, h. szerintem hülyeség, nem fog illeni oda. Az olasz foci, az Inter nagyon fekszik neki, hülyeség lenne eljönnie, egyszer már megfőtt így a saját levében. Az Intert jól fogja szolgálni ismét!
-
Ringman
félisten
válasz
jó cselzi díl volt ő is
-
mephi666
nagyúr
válasz
...hazai levegő majd jót tesz neki, pótolja a cselszkiben elmaradt gólokat és Lewa távoztával pályázik a gólkirály címre
-
válasz
DeathAdder #168336 üzenetére
Werner -> Rattenball 20m, hivatalos
jó cselzi díl volt ő is
lipcse viszont werner, sesko, nkunkuval rohamoz, nemgyenge
-
-
Datsyuk
aktív tag
Közben Benjamin Šeško jövőre a Leipzigben folytatja. Mint mindig, most is igen kemény, már már tetlegességig fajuló tárgyalások voltak a Rattenball és Salzburg között......
#RBLeipzig confirm the signing of Benjamin Šeško!
The 19-year-old will join the club in summer 2023 -
sherlock82
senior tag
válasz
DeathAdder #168333 üzenetére
Hát nem tudom, francia válogatott nyilván nem rossz, de hogy mennyire lesz hatékony az majd jövő ilyenkorra kiderül.
Ezekkel a franciákkal nem mindig jártunk jól ( Barthez, Blanc, Pogba, Martial.
Silvestre és Evra mondjuk nem volt rossz ) -
válasz
sherlock82 #168331 üzenetére
mert a fő célpont nem akar odamenni, illetve vélhetően googleból scoutolnak ha Jong után a következő kiszemelt Rabiot
-
válasz
DeathAdder #168328 üzenetére
De utálom az ilyeneket.
-
sherlock82
senior tag
válasz
DeathAdder #168330 üzenetére
A United miért nem tud egy ilyen épkézláb játékost igazolni?
-
🚨🚨| BREAKING: FC Barcelona & Manchester City have an agreement of €50-60M for Bernardo Silva.
@gerardromero
[🎖️]na ez k. nagy deal ha valóban ennyi
ebből pedig levezethető, hogy
Jong->pizsi
Verratti->sziti -
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #168328 üzenetére
nekem őszítenek tűnik
-
a brighton új paraguayi támadója
-
válasz
Napfénysüti #168320 üzenetére
+1
Teljesen egyetértek. -
Richard!
addikt
válasz
venember83 #168325 üzenetére
Én meg azóta már vissza is. #exmigráns
-
venember83
nagyúr
Nicolò Schira friss értesülései szerint a Mancheseter United 15 millió eurót fizetne Adrien Rabiot játékjogáért, a futballistának pedig 2026-ig érvényes szerződést kínál. Jelenleg zajlanak az egyeztetések a United képviselői és a játékosa édesanyja/ügynöke között. Megegyezés még nincs, de folyik a párbeszéd, első körben rendkívül magas sikerdíjat határozott meg a játékos képviselője, s ezen kívül a középpályás is szép aláírási pénzben részesülhet.
Csak reménykedni tudok, hogy a United elviszi ezt a párost, undorítónak érzem ezt az egészet, inkább bárki játsszon, akár Padoin, mint ez a túlfizetett, pénzéhes ügynökanyuka kedvence szürke, akaratgyenge ficsúr. -
Richard!
addikt
válasz
Napfénysüti #168320 üzenetére
Mert egyszerűen nem engedhetik meg, hogy 4-5 évig szinte 0 bevétel legyen és csak görgessék maguk előtt a milliárd €-s adósságot.
Én sem tudok azonosulni ezzel az intergalaktikusreálmadrid átigazolási formával, mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy az ügyvéd és nem utolsó sorban a csapat mit tud ebből kihozni... -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Peterhappy #168319 üzenetére
Ja ez már elég sok. Tényleg szó szerint mindent bevet.
Én simán belementem volna hogy fiatalokkal és pár évig semmit ne nyerve de legyen a jövő építve de hát nem én vagyok Laporta.
Sajnos bartobuzi elképesztő kárt okozott, kívánom hogy az itt károgók sose találkozzanak ilyennel a saját klubjuknál. -
válasz
DeathAdder #168296 üzenetére
Ebbe tegnap én is belefutottam, nem akartam elhinni.
Oké, hogy Laporta próbálja megmenteni a klubot, de a létező összes kiskaput döngetve, minden legal és kevésbé legal könyvelői trükköt bevetve azért ez finoman szólva sem szimpatikus.Miközben elherdáltak egy kisebb vagyont új játékosokra, kiebrudálnának mindenkit, akit bartobuziék hoztak, elpöckölnék Braithwaite-t és Aube-t, akik tűzoltóként érkeztek a maguk korában... de Jongot és néhány ifjú tehetséget nem is említve, s már megegyeztek Silvával, miközben még az sem világos, regisztrálhatják-e az újonnan vásárolt játékosokat vagy sem.
Több, mint egy klub. Csak sajnos már nem abban az értelemben, amiért én ~30 éve megszerettem.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Richard! #168312 üzenetére
Nem, ez abszolút csapattól független dolog. Sajnos ahogy észrevetem alapvetően jellemző a magyarok jó részére.
Én is utálok csapatokat (Real, Bayern pl) de soha nem tudnék gyűlölködi irántuk, megvan a tisztelet feléjük, nem véletlenül érték el azt amit.
Sőt a legjobb barátom aki az esküvői tanúm volt Real szurkoló.De ugye az avatarom is egy Real nevelés pedig ezer éve Barcás vagyok.
Néha úgy érzem kb olyan fehér holló vagyok vagyok mint manapság egy klubhoz hűséges játékos aki tizenévet lehúz eg helyen.
A zrikálás az teljesen oké sőt még vicces is tud lenni, de ez a gyűlölethullám már sok nekem.
Azért azt mindenki beláthatná hogy ellenfelek nélkül a saját csapata se lenne ott ahol... -
mephi666
nagyúr
-
Ringman
félisten
válasz
Napfénysüti #168310 üzenetére
„Egyenlő pályák, egyenlő esélyek” – mondta Sándor György humoralista, a futni induló iskolásoknak. „Én kerékpárral megyek”
Na ezzel van a baj. -
Richard!
addikt
válasz
Napfénysüti #168310 üzenetére
És itt főleg a pudlisokra gondoltál...🤗
-
szotyika77
aktív tag
válasz
everest140 #168307 üzenetére
De az, az első csapatban 1 meccset, a második csapatban 39 meccset játszott még a 08/09 és 09/10 szezonban.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
forceberg #168305 üzenetére
Na igen én se vagyok a híve a nagy igazolgatásnak ilyen téren de alighanem az lehet az ok amit mondasz: nem maradhat ki több év siker nélkül. Ez tényleg a 19-re lap esete...
Amúgy a fórum sajnos a magyar társadalom lenyomata: itt is a gyűlölködés megy, nem számít csak lehessen valakit utálni, mutogatni rá. Sokan többet foglalkoznak más csapatokkal mint a sajátjukkal, "igazi" szurkolók (ez utóbbin mondjuk legalább röhögök).
-
Az álkecskének karrierje végére végre összejött egy ollózós gól is. Igaz nem a legnehezebben kivitelezhető, de legalább már ilyenje is van.
-
everest140
tag
válasz
DeathAdder #168296 üzenetére
Egyébként Marcos Alonso nem Real Madrid nevelés? És most megy a Barcába. Biztos szeretni fogják...
-
venember83
nagyúr
válasz
Ringman #168304 üzenetére
az intert a kínaiak nem tudják finanszírozni rendesen egy ideje, egyrészt a kínai pártállam miatt, másrészt meg az evergrande csődje is betett a suningnak, azért költött el a csapat idén 16 milliót (!) új igazolásokra összesen + tavaly is 2 key playert buktunk anyagi okok miatt.
A 150 millát a Barcelonának inkább az Interre kellett volna elvernie, azt mondod?
-
Ringman
félisten
válasz
forceberg #168303 üzenetére
hát azért az is opció lenne, ha ilyen pénzügyi helyzetben nem vernek el 150 milliót új igazolásokra - ráadásul zugügyvédi stílusú pénzügyi konstrukciókkal, miközben pl. még mindig nem fizették ki malcomot.
---
az intert a kínaiak nem tudják finanszírozni rendesen egy ideje, egyrészt a kínai pártállam miatt, másrészt meg az evergrande csődje is betett a suningnak, azért költött el a csapat idén 16 milliót (!) új igazolásokra összesen + tavaly is 2 key playert buktunk anyagi okok miatt.sportszakmailag kikezdhető megafizetés mellett betliző igazolásokat nyélbe ütő vezető
pár év kihagyással ez legalább 20-30 éve az inter modellje (mínusz korrupt vezető)
szerk:
most épp a digitalbits (fő mezszponzor) nem teljesítése miatt is szív a csapat. -
-
Pkc83
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #168301 üzenetére
A meccset nem láttam és két meccs után korai de nehogy feljutás helyett NB3 legyen ebből a huszáros kezdésből.
-
LyonnaisFan1
őstag
Nos, a Soroksar legyozte a Diosgyort.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar