Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
DeathAdder #152601 üzenetére
Én inkább azt láttam, hogy a németeknek elképzelésük se volt, hogyan játszanak egy betömörülő csapat ellen. Ezért hagyták a többiek, hogy szenvedjenek csak, legyen náluk a labda 70%-ban. A belgák ha jól emlékszem, legyőzték az őket lefocizó dánokat még rendes játékidőben, ajándék tizenegyes nélkül....az olaszok ellen is volt 1-2 helyzetük. Valószínüleg az ukránokat valahogy ők is legyőzték volna.
Már írtam de Southgate az angol Löw ezzel a beszari taktikával. Ölik a focit, a cél szentesíti az eszközt. Csak ne hibázzunk, elöl pedig rungunk majd egy gólt. Kontránál is inkább a szögletzászló fele cselezzünk, akkor nem kapja olyan hamar vissza az ellenfél a labdát.
Még sose drukkoltam olasz válogatottnak döntőben mert általában pontosan ők szoktak így játszani ami nálam nem foci, hanem a játék "elrontása", hogy ne alakuljon ki igazi mérkőzés.
De holnap Forza Italia!
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest