Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LyonnaisFan1 #153093 üzenetére
Már este kidühöngtem magam emiatt, szánalmas, több szót nem is érdemel.
Kíváncsi leszek a norvég srácra, óriási fogásnak tűnik és akad még egy-két név, aki már a spájzban van. Most leginkább a távozók névsora foglalkoztat, van tippem, de nagyon remélem, nem Laidouni az, aki már most távozik - független attól, hogy neki már most komolyabb szintre kellene lépnie. De valaki(k)ből lesz pénz, mert egyik új erősítésünk sem ingyen érkezik, sőt...
Kicsit tartok a litvánoktól, kezd körvonalazódni, mit akar Stöger, de nagyon az út elején járunk még és van esély arra, hogy megégessük magunkat, de ettől még persze kötelező a továbbjutás - ami egyben minimum ECL csoportkört jelentene. -
omfgk
veterán
válasz
venember83 #153090 üzenetére
Az Atletico tényleg jó üzletet csinált ezzel.
Griezmann-t aranyáron eladták. A francia kiélhette a Barcás vágyait. Nem jött be. Lehet ,hogy most egy kicsit visszavesz az arcából. Bár az EB-t látva aligha...
Most adnak érte egy Saul-t akit a mostani szezonban Llorente kitúrt a helyéről. Tehát nem éppen alapembert adnak érte cserébe. Már a Koke - Llorente az alap páros középen.Suarez még marad 1 évet. De lehet ,hogy már csak csere ember lesz.
Morata ugye marad a Juvénál. Megveszik vagy csak a kölcsön folytatódik?
Mindegy is, a lényeg ,hogy az Atleti-nek ez jó üzlet. Elől ismét meglesznek.Felmerült ,hogy a Barca szeretne egy kis KP-t is Saul mellé, de nem hinném ,hogy összejön nekik. Örülnek ,hogy Griezmann fizuja eltűnik. Saul kevesebb mint a felét fogja keresni. De lehet ,hogy csak harmadát.
-
Richard!
addikt
válasz
venember83 #153096 üzenetére
Bohózat
-
venember83
nagyúr
Agresti: Arthur Melo műtétre szorul, amire hamarosan sort kerítenek
-
Ringman
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #153093 üzenetére
ezt a juve és a dózsa címerfestője csinálta?
-
Soulfly842
addikt
válasz
venember83 #153090 üzenetére
Az Atletinál rengeteg példa volt erre a közel és távolabbi múltban is.
Ezt mindig jól csinálták. Nem csinálnak ebből lelkizős kérdést, mint pl. az olaszok, csak teszik csendben a dolgukat
Tudják a helyüket, mint mindig (okosan) építkeznek.
Esküszöm, hogy Diego Simeone egy top csapatnál csodákra lenne képes. Hihetetlen, amit az Atletico Madridnál is művel évek óta. Más kérdés, hogy ő rendkívül hűségesnek tűnik
---
FTC: norvég válogatott középpályás érkezett a Rosenborgtól
-
venember83
nagyúr
Griezmann fülét s farkát behúzva kullog vissza az Atléticóhoz? A bankszámláján kívül nemigen jött be neki ez a katalán kaland, kissé furcsállom is, hogy az Atléti ennyire nyitott a visszafogadására. Jó focista, nem is ezt vitatom, de túlfizetett takonygerincű játékost ki akar a csapatába?
-
Soulfly842
addikt
válasz
venember83 #153066 üzenetére
Sok mindent nézek, (a legtöbbet be is rakom ide, a lényegi tartalmat próbálom kiemelni), de ezt akkor mégsem tettem ki. Elnéztem/emlékeim archívumát virtuálisan lapozva eltévelyedtem
De a lényeg ugyanaz. Egy Raniola-val nem egyszerű senkinek. A biztosnak tűnő szerződésben sem. Így, hogy Pérez legfőbb két ígérete között ott szerepelt (a mostani ollózott hangfelvétel-botránnyal a háttérben) biztos, hogy nem akarják elengedni a korábban megtett ígérertet. Nem tartom kizártnak, hogy gyorsan rálicitáltak a korábbi ajánlatra. Az meg azért Haaland-nak is kecsegtető lehet, hogy a másik legnagyobb lehetséges 'szuperklasszissal ' (persze még nem az, csak egy ehhez fűzütt remény) játszhat egy csapatban.
-
Soulfly842
addikt
Semmit nem tudok a Vidi meccsről, nem néztem, nem vontam be magamat a meccs 'élvezetébe'.
Mindesetre ez az eredmény mélyen elszomorított. Hogy lehetnek ezek ilyen mélyen, ilyen kerettel? Azt hittem a bajnokságban, csak sütik - vad, mindent a háttérben lezsírozó rituálé közpedte - a bundás kenyeret, de igazából mélyen dagonyáznak a híg anyagcsere végtermékben.
-
Ringman
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #153084 üzenetére
micsoda szempont
-
Pkc83
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #153082 üzenetére
"Szabicsot jól Bicsán kell rúgni, és repüljön el Fehérvárról"
Pontosan. Nem tudom honnan vették,hogy ő jó edző lesz.
"Alig volt játékosmozgás ott tudtommal, szinte a keret egyben is maradt."
Pont ez a baj. Ugyanazok a beképzelt majmok vannak ott.
-
Ringman
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #153082 üzenetére
Hát a felcsút ne is menjen tovább.
-
LyonnaisFan1
őstag
Akárhogy nézzük, ez kurva kínos.
Maradt 3 együttes állva, de a Felcsút sem biztos, hogy ma továbbmegy.
... ahogy a Vadúz ellen a lilák.Semlegesként is fájdalmas volt nézni a vidi mai szerencsétlenkedését. Jöhetnek a kifogásokkal, erre nincs mentség.
Szabicsot jól Bicsán kell rúgni, és repüljön el Fehérvárról, ahogy a Kovács kókler is.
Amíg ez a két semmirekellő a klub körül legyeskedik, semmi jóra ne számítsanak a Fehérvár szimpatizánsok.
Volt bőven ideje Szabicsnak kialakítani egy játékot a csapattal, még azt sem mondhatom, hogy teljesen új garnitúrából kellett építkeznie, mert ez sem igaz.
Alig volt játékosmozgás ott tudtommal, szinte a keret egyben is maradt.
Bár ilyen FunShow Bangkoyem/Zivzivadze és társai nevezetű szerencsétlenségekkel. -
válasz
venember83 #153080 üzenetére
Nem is, a bajnokságra akarnak rámenni!
-
venember83
nagyúr
válasz
Peterhappy #153079 üzenetére
Szezoneleji forma, lesz ez jobb is, sőt, csak jobb lesz.
-
válasz
LyonnaisFan1 #153077 üzenetére
Ezt nem hiszem el...
Nem vagyok oda a vidiért, de csak szurkoltam nekik, most a magyar foci, meg a hülye koefficiensek számítanak, de ez b+... áááá... -
LyonnaisFan1
őstag
2-0 az Araratnak.
A kiesés szélén a Fehérvár. Kettő kellene a HOSSZABíTÁSHOZ!
-
salesman
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #153073 üzenetére
1:1 volt az első meccs?
-
dudu5130
őstag
válasz
venember83 #153070 üzenetére
Igen
-
LyonnaisFan1
őstag
Nahoppa, vezet az Ararat Yerevan.
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #153070 üzenetére
Úgy néz ki
-
atee_13
őstag
#POOL
Átáll e 3 középső védőre Klopp?
Konate nagyon erőltetve volt már az átigazolási szezon előtt is. Sérültek jóseséllyel felgyógyulnak. El tudom képzelni, h 3 védős rendszer lesz. -
venember83
nagyúr
válasz
Soulfly842 #153060 üzenetére
Hol linkelted/idézted?
Ringman: Nincs ebben semmi meglepő, az olasz mentalitás perpetuálja a simliskedést, semmi változás nem várható ebben a tekintetben az olaszoknál (sem).
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #153063 üzenetére
Köszi, a szokásos olasz "rugalmasság"
-
bagyulajuve
addikt
válasz
ahhoz képest, hogy válság van, meg csökkenteni kellene a kiadásokat, repkednek itt az euro tízmilliók és van itt egy 100-as ajánlat is, bár ezeket a pletykákat én sosem hiszem el
Chiesa maradjon ott ahol van
- pedig annak idején, annyira nem örültem a leigazolásának, de totálisan rácáfolt a megérzésemre
-
Ringman
félisten
válasz
elvileg az inter bellerinnel megegyezett már, csak az arsenallal nincs egyetértés, gondolom valami cserés konstrukcióval akarjuk elhozni.
-
Soulfly842
addikt
válasz
venember83 #153034 üzenetére
Tudom, én linkeltem/idéztem
Ó, ha ilyen egyszerű lenne pl. egy Raiola-val megállapodni...
Ebben talán az egyik legnagyobb veterán pont a Real Madrid és Perez tudna a legtöbbet mesélni
Ezernyi buktató lehet még ott...S már jönnek is az olyan hírek, ami ezt erősíti meg... Valószínűleg Perez a választási ígéretét nagyon meg akarja tartani.
Grízmant nem akarom a Chelsea-be látni
Chiesa-t annál szívesebben látnám ott! Nagyon tetszett a mentalitása az EB-n!
Chelsea: A Daily Express információi szerint a Chelsea kölcsönvenné a Barcelona világbajnok francia támadóját, Antoine Griezmann-t. Ugyanakkor a londoniakat “figyelmeztették”, hogy lehetetlen küldés előtt állnak, miszerint szerződtetnék a Borussia Dortmund norvég válogatott támadóját, Erling Haalandot. (Sky Sports)
Tottenham / Manchester United: A Tottenham és a Manchester United is szerződtetné Christian Romerót, aki kölcsönben szerepel az Atalantánál. (Calciomercato)
Arsenal: Az Arsenal 35 millió fontért szerződtetné a Wolves portugál középpályását, Ruben Nevest. (Sun) Az Arsenal elutasította az Aston Villa 25 és 30 millió fontos ajánlatát, amit az angol U21-es válogatott középpályásért, Emile Smith Rowe-ért tettek a birminghamiek. (Mail)
Hivatalos:
Nottingham Forest: Ethan Horvath amerikai válogatott kapus a Nottingham Forest labdarúgócsapatához igazolt. Az apja révén magyar származású Horvathnak ez lesz a harmadik európai klubja, korábban négy-négy évig a norvég Molde, majd a belga Club Brugge együttesében szerepelt. A 26 éves, hétszeres válogatott kapus hároméves szerződést kötött a nagy múltú angol csapattal, amely jelenleg a másodosztályban játszik. (MTI)Juventus: A Bild újságírója, Christian Falk információi szerint a BL-győztes Chelsea 100 millió eurót ajánlott a Juventusnak Federico Chiesa játékjogáért cserébe, azonban a torinóiak semmi esetben sem akarják eladni játékosukat, és máris visszautasították a londoniak ajánlatát.
AC Milan: Fabrizio Romano úgy tudja, hogy a Chelsea együttesétől távozni készülő Olivier Giroud még a héten elutazik az AC Milan csapatához, hogy két évre szóló szerződést kössön a Rossonerivel.
Hivatalos:
AS Roma: Az AS Roma labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Rui Patrício, a portugál válogatott első számú kapusa. A 33 éves játékos a Wolverhampton Wandererstől érkezik az olasz fővárosi klubhoz. A rómaiak 11,5 millió eurót fizetnek érte, de a megállapodás több olyan záradékot is tartalmaz, amely a teljesítményhez és az elért eredményhez kötődik. Rui Patrício szerződése három évre, 2024. június 30-ig szól – számolt be róla az AS Roma honlapja.Lazio: Az Evening Standard beszámolója szerint Felipe Anderson újra a Lazio játékosa lehet.
Napoli: Olasz sajtóhírek szerint a Napoli leigazolná Ben Daviest, a Liverpool angol középső védőjét. (Football Italia)Sassuolo: Az Arsenal kinézte magának a Sassuolo 23 éves Eb-győztes olasz válogatott középpályását, Manuel Locatellit. (AS)
Sevilla: Gianluca Di Marzio értesülései szerint a Sevilla kész eladni francia tehetségét, Jules Kounde-ét. A fiatal bekkért versenyben volt több európai klub is, többek közt a PSG, a Barcelona és a Real Madrid is, de az andalúziai klub a Tottenham ajánlatát fogadta el. Már csak a személyes feltételekről kell megegyezni a játékosnak és új klubjának az olasz átigazolási guru szerint. A londoniak nem csak 30 millió eurót fognak érte fizetni a Sevillának, hanem hozzáadják az üzlethez Davinson Sanchez játékjogát is.
A Liverpool és a Chelsea korábbi támadójátékosa, Daniel Sturridge a Premier League-t egyszer, a Bajnokok Ligáját kétszer nyerte meg, tavaly március óta azonban nincs csapata, amikor a török Trabzonspor felbontotta a szerződését, miután az angol szövetség négy hónapra eltiltotta a fogadási szabályok megsértése miatt.
A Mallorca egyelőre csupán annyit közölt, hogy meghívta a 31 éves futballistát, vegyen részt szerdától a csapat edzésein a felkészülés során. Arról egyelőre nem nyilatkoztak, hogy tervezik-e Sturridge leigazolását. (MTI)Sturridge, hogy zuhant ilyen mélyre?
-
venember83
nagyúr
válasz
yuing #153057 üzenetére
Eladni? Pénzért? Kinek? Nyilván azért utasította el az ingyen lelépés lehetőségét is, mert nemigen kell senkinek, főleg nem barcás fizetés biztosítása mellett. Kicsit sajnálom a srácot, hogy távoznia kellett a Juventustól, most meg ez a mizéria. De az biztos, hogy nemigen szeretném őt viszont látni a Juve keretében. Túl öreg, lassú és körülményes. Ez van, a futballisták élete sem csupa öröm, árnyoldal is akad sokaknál.
Már megint megölték Kennyt! Izé, Tibcsit...
-
válasz
omfgk #153045 üzenetére
Azért így alakult, mert a La Liga által előírt bérlimitbe nem fért bele a szerződésének a megújítása, muszáj volt játékosoktól megválni. Sőt, Griezmannt is el kellett adni, cserélni.
Saúlt én kedvelem, de 1-1-ben történő cserével megint nem a Barca jár jól. De nyilván kényszerhelyzet állt elő.
Az eltapsolt sok 100 milliót nem lehet valahogy leverni Bartomeun?Dembele, Griezmann, Coutinho... Összeszámolni is nehéz, hogy a fizetésekkel kiegészülve mekkora veszteséget jelentenek...
Rajtuk kívül Pjanic, Umtiti, Sergi Roberto még mindig évi 10+ milkával a zsebben a keret tagjai.
Kíváncsi vagyok, hogy a bosnyákot mennyiért tudják eladni... -
Ringman
félisten
válasz
venember83 #153054 üzenetére
lotito eladta már valamelyik csapatát?
-
Veron
addikt
válasz
venember83 #153054 üzenetére
Az október és január is finom.
-
Pkc83
őstag
válasz
bandus #153049 üzenetére
Ne hasonlítsuk össze már a kettőt.
Mennyit keres Magyarországon egy jó mérnők? 1 milla körül? Vagy annyit se.
Ugyan miért kellene egy focistának legyen az bármilyen jó 20-100 millát(euróban)
vagy még többet keresnie egy évben? De a konkrét kérdésedre a válaszom:
Mondjuk azért ,hogy a klubok se menjenek tönkre. Jó pár focista sír ,hogy
vissza akarnak venni a fizetéséből miközben a legtöbb helyen
több mint egy évig nem volt jegybevétel sem.
Oda szarnak ahol esznek. Ha maximálnák mondjuk évi 12 millában(euróban)
az miért is nem elég? A legjobbak kapnának annyit de akinek "csak" évi 1 milla
jutna az se halna éhen. Szerintem.
Persze nem muszáj ezzel egyetérteni de én így látom. -
LyonnaisFan1
őstag
Bréking, Bréking. Nagyon forró hír!
A Diósgyőri VTK stadionjában nemzetközi mérkőzés lesz! Az első.
Csak egy kurva nagy bökkenő van vele, hogy nem a Diósgyőr játszik XY-al.
-
villamos
őstag
A kommentátorok élete bizony nem habostorta: [link]
-
Pkc83
őstag
válasz
omfgk #153041 üzenetére
"Így oldják meg a fizu problémát. Papíron fele annyi, de hosszabb ideig kapja ezt az összeget."
Nehogy éhen haljon végül szegény.
Én az UEFA helyében már régen korlátoztam volna a fizetéseket,mert
ezek a pénzek nem normálisak. Egyik focista sem érdemel ennyi pénzt,
még Messi és Ronaldo sem. -
omfgk
veterán
Messi közben hosszabbított.
Tűkön ültem ,hogy végül marad vagy marad. Végül maradt.
A marhaságot miszerint megfelezték a fizuját nehogy bárki elhiggye. 2026-ig fogja a Barca fizetni. Akkor már nem is fog játszani... Így oldják meg a fizu problémát. Papíron fele annyi, de hosszabb ideig kapja ezt az összeget.
Így kell az FFP és Tebas küszöbére szarni egyszerre...
-
Griezmann -> Atléti
Saúl -> Barca
Úgy néz ki tényleg megvalósul a csere. Felszabadul egy jelentős bértömeg. Így Messi alá tud írni évi 20 milliós fizetésért. -
Ringman
félisten
válasz
venember83 #153034 üzenetére
lehet mindent olvasni, ma barella pool/mu volt a legújabb hír, hát őt aztán végképp nem kellene eladni.
-
venember83
nagyúr
válasz
Soulfly842 #153028 üzenetére
Fabrizio Romano is megerősítette a Chelsea százmilliós érdeklődését.
-
proci985
MODERÁTOR
Utóbbi napokban másodszor kellett törölni offtömeget, akit érdekel az a téma, arra van topik.
Pontosítás: Ez egy fórum és nem egy news feed. Ha úgy érzed, hogy egy link hozzátesz a diskurzushoz akkor írd meg a saját hozzászólásod a saját szavaiddal és használd a linket forrásként. Random linkeket kontextus nélkül bedobálni spam, szóval ezt is kerüljük.
-
mephi666
nagyúr
-
Ringman
félisten
válasz
Soulfly842 #153028 üzenetére
található petíció leírásában az áll, hogy nem volt fair a mérkőzés, és hogy az olaszok rengeteget szabálytalankodtak, ami következtében nem szabadott volna teljes létszámban befejezniük a meccset.
Hangsúlyozva van, hogy nem volt fair a mérkőzés, és ezért egy nem elfogult játékvezetővel újra kellene a döntőt játszani.
nem elfogult jv-vel lehet a döntőig sem jutnak el -
Soulfly842
addikt
Ez már több, mint szánalmas az angoloktól/angol szurkolóktól
Nem is tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek.
Eb 2020: már több mint 100 ezren írtak alá a petíciót, hogy játsszák újra a döntőt
Nem várt helyről - a zassszonypajtástól - kaptam a legjobb prezentációs anyagot, hogy-hogy is történt ez valójában a zangol-olasz meccsen
Apropó, az angolok büntetéséről volt már szó? - hogy vizsgálódnak-e egyáltalán hivatalosan a büntetéssel kapcsolatban??
Hááát... ha ez igaz, akkor Haaland-ot tényleg viszi a Real és a Chelsea lemondott róla?
mert igazából csak úgy tudom elképzelni... kizártnak tartom, h. közel 300M-et költenének két játékosra egy átigazolás szezonban. Ez még Abramovicstól is durva lenne.
-
Valaki rossz pályára keveredett.
-
venember83
nagyúr
Egyes pletykák szerint (Bild) a Chelsea 100 milliós ajánlatot továbbított a Juventusnak Chiesáért, amit a torinóiak visszautasítottak. A Fiorentinától kétéves kölcsön keretében érkezett Fede, s összesen 60 milliót fog érte kifizetni a Juve több részletben, az összes bónuszt beleszámítva.
-
venember83
nagyúr
1 – Juventus: 12 (Ronaldo 5, Morata 3, Chiesa 2, Ramsey, Bonucci)
2 – Inter: 8 (Lukaku 4, Perisic 2, Skriniar, Barella)
2 – Manchester City: 8 (Sterling 3, Ferran Torres 2, Zinchenko, De Bruyne, Laporte)
4 – Atalanta: 7 (Maehle 2, Pessina 2, Miranchuk, Gosens, Pasalic)
5 – RB Leipzig: 6 (Forsberg 4, Poulsen 2)
————————————————-
18 – Sampdoria: 2 (Damsgaard 2)
18 – Napoli: 2 (Insigne 2)
18 – Lazio: 2 (Immobile 2)
18 – Sassuolo: 2 (Locatelli 2) -
Soulfly842
addikt
válasz
Peterhappy #153001 üzenetére
Igen sajnos, szomorú
Azért sok sikert neki, a Real mögött elsősorban persze
-
válasz
Soulfly842 #152998 üzenetére
"Sok-sok évvel ezelőtt Pedri nagypapája, alapította a Barça egyik kanári-szigeteki Penyáját Teguestében, ahonnan Pedri is származik. Éppen ezért a fiatal középpályás esetében sosem volt kérdés, hogy melyik csapatnak szurkol, Pedri egészen kiskorától culé, ilyen formán számára az is óriási dolog volt, amikor meglátogathatta a klub létesítményeit nemrégiben."
Forras: Eurobarca
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Macska topik
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!