Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Soulfly842 #151605 üzenetére
Ha eltekintünk a "bulvár felhangtól"... Teljes mértékben igaza van.
-
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #152489 üzenetére
Létre kell hozni akkor egy új felügyeleti szervet.
Ja hogy a politkát és a sportdiplomáciai fölényt nem lehet kiirtani, ahogy a rendezésnél, vagy pénzosztásnál a korrupciót sem...
Nem vagyok naiv, egyértelmű, hogy az említett szervezetek is jól akarnak járni, de bármilyen szervezet csak addig független míg papírra vetik ezt a szót.
Erre nem megoldás ha a legnagyobb érdekérvényesítő klubvezetők/CEO-k saját kézbe veszik az irányítást és a felügyeletet.
--------
#152485 DeathAdder: A svéd pirosnál én úgy gondolom a veszélyes mozdulat és a sérülést okozó kontakt miatt volt az ami. Pl, ha én légstoppal felugorva akarom levenni a magas labdát, addig nincs gond, míg nem a másik fejébe szállok bele, de ha megtörténik akkor veszélyes mozdulat miatt van felelősségem, lényegében vállalom a kockázatot.
Amikor Nainggolan eltörte Mattiello lábát az sem egy nyújtott magasra tartott lábbal talppal előre szituáció volt, ráadásul Mattiello labda fölé tartott futtából előrenyújtva a lábát, szóval oda vissza sérülésveszélyes volt az a szabad labdára való ütközés.
Egy pillanatig nem volt benne szándékosság vagy brutalitás attól függetlenül, hogy maga a sérülés brutális lett.
A különbség, hogy itt mindkét játékos vállalta a kockázatot az EB-n meg a svéd srác...Viszont, lökni vagy levegőben támasztani is lehet úgy valakit, hogy szalagját szakítsa, kulcscsontját törje stb, szóval ha egy ilyen lökés sárga, akkor ez sem piros.
Vagy úgy kell szabályozni, ha brutalitás és esetleg szándékos, akkor piros és több meccs eltiltás, ha nem komoly a sérülés akkor is, viszont ha komoly akkor mondjuk lehessen akár 10 meccs is.
Ellenben ha így "közvetve" okozol sérülést és nem tudja folytatni az illető, akkor legyen kiállítás eltiltás nélkül ha szigorítani akarunk és nem elég a sárga.ps. "véresre is rúgdoshatnak akkor sem ítélnek oda semmit" Vagy Salah aki talán mostanra már képes volt megtanulni jól esni.
Ő sokat tanulhatott ebből a "ha nem esel el azonnal akkor nem fújunk" dologból.
-
sh4d0w
félisten
válasz
Ringman #152491 üzenetére
Elég sok a tévhit Keane esetével kapcsolatban. A '97-98-as szezon nagy részét ki kellett hagynia, mert próbálta szerelni az idősebb Haalandot, de közben keresztszalag szakadást szenvedett. Haaland odament és üvöltött neki, miszerint sérülést akart neki okozni és most sérülést szimulál, hogy büntetőt kapjon a MU. A 4 évvel későbbi "leszámolás" pedig nem vetett véget Haaland karrierjének: Keane Haaland jobb lábát rúgta meg, de a bal térde miatt fejezte be a pályafutását 2003-ban.
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #152490 üzenetére
Bezzeg Suarez-t egy állítólagos negrito-ért eltiltották vagy fél évre... meg Buffont is csesztették káromkodásért... ilyenekkel van eszük szórakozni, de a sérülés-okozás az nagyon lazán van kezelve... karatemester DeJong is mit kapott, amikor Alonsot lerúgta izomból? [link]
-
Pkc83
őstag
válasz
Jogos amit írsz, az ilyet én is minimum örökre eltiltanám.
A baj csak az ,hogy hiába tudja mindenki ,hogy ezt bosszúból csinálta
azt mégsem lehet bizonyítani így marad a durva szabálytalanságért
a pár meccses eltiltás. Mondjuk azt simán beletehetnék a szabályok közé,
hogy aki feltehetőleg szándékosan okoz súlyos maradandó sérülést annak
bíróság előtt kell felelnie. A baj az ,hogy nem tudjuk ez hogyan hatna a játékra.
Lehet nem is mernének keményebben odalépni. Az se lenne jó. -
válasz
venember83 #152489 üzenetére
Kezelnek ők hűn is, hűtlen is.
-
Ringman
félisten
válasz
ne felejtsük ki roy keane-t!
-
válasz
Pkc83 #152486 üzenetére
Ezt el is fogadnám, ha a sportban úgy működne, hogy akár nem, akár szándékos sérülésokozás következtében rendes bírósági ügy lenne.
De itt Son bosszúból odalép André Gomesnek, kettétöri a lábát, és jó eséllyel a karrierjét, 3 meccs eltiltás, majd minden megy tovább.. engem megtámad egy cigány, akit önvédelemből pofánverek, semmi maradandó, de engem idéznek be és örökre priuszom lesz
arra bele sem merek gondolni mi lenne, ha véletlen valakinek eltörném a lábát, vagy a karját.
A focivilágban van egy FIFA, FA, UEFA... egy burokban, amiben a résztvevőkre nem vonatkoznak a büntetőtörvények.
-
Ringman
félisten
-
Ringman
félisten
válasz
BenHans #152484 üzenetére
Gondolom arra gondoltál, amikor pl direkt, életszerűtlen módon kifele kanalaz egyet a lábával a támadó, hogy elérje a kapust és kontakt legyen és eshessen. Na ez megint nem tizi. Ennyi erővel hagyom a 'csába gurulni a lasztit, aztán inkább belefutok a kapusba.
igen, pont erre, de sajnos van mikor befújják. -
Pkc83
őstag
válasz
DeathAdder #152485 üzenetére
"Piros lapról is megvan a véleményem, pl. ami a svéden volt, durva sérülés -> instant piros, hát fasza...
Nem számít hogy abszolút nem volt szándékában sérülést okozni, labdát talált, és utána két ütemmel később érkező lábat érte egy szerencsétlen összerúgás.."Ezt szerintem ahhoz érdemes hasonlítani mint amikor teljesen szabályosan
haladsz az autóddal és mégis valakinek sérülést vagy halált okozol akkor
azt mondják,hogy ez relatív gyorshajtás volt, hiába mentél csak 50-el a 70-es
táblánál és mégis akár börtönt is kaphatsz. Tehát a súlyos sérülés vagy annak
veszélye miatt jár a piros. Gondolom valami ilyesmi mentén gondolkodott
a szabályalkotó. -
válasz
BenHans #152480 üzenetére
Ja, ha elhangzik a "volt kontakt" kifejezés, arra már alapból nem kéne tizit adni, de lest sem arra hamár vonalazgatni kell.
A közvetett szabadrúgás kitűnő ötlet, meg akkor a játékosok se dobálnák így magukat, túl nagy ajándék ezért 0,76 xg-t adni, abszolút egyetértek
Viszont újabb példája ez a torna is arra, hogy esni kell és a lehető legügyesebben átverni a bírót, mert ha talpon maradsz, mint pl. Lukaku akkor véresre is rúgdoshatnak akkor sem ítélnek oda semmit
Piros lapról is megvan a véleményem, pl. ami a svéden volt, durva sérülés -> instant piros, hát fasza...
Nem számít hogy abszolút nem volt szándékában sérülést okozni, labdát talált, és utána két ütemmel később érkező lábat érte egy szerencsétlen összerúgás.. -
BenHans
addikt
válasz
Ringman #152482 üzenetére
Mondjuk ez a példa nem ritka, de ritka nehéz eset. Ugye jogod van fedezni a labdát, reagálni az ellenfél mozgására, beléphetsz a labda elé. Én ilyen esetben akkor adnék büntetőt, ha tisztán volt akkora kontakt, ami miatt nem tudott továbbmenni, és továbbra is nézném, hogy a labda megjátszására, helyzetkialakításra, gólszerzésre képes lett volna a játéktéren belül a kontakt nélkül vagy sem.
Gondolom arra gondoltál, amikor pl direkt, életszerűtlen módon kifele kanalaz egyet a lábával a támadó, hogy elérje a kapust és kontakt legyen és eshessen. Na ez megint nem tizi. Ennyi erővel hagyom a 'csába gurulni a lasztit, aztán inkább belefutok a kapusba. -
mephi666
nagyúr
válasz
Ringman #152482 üzenetére
Vagy a csatár akkorát tol kifelé a labdán, hogy az már majdnem az alapvonalon jár, de "véletlenül" megbotlik a védő lábában (aki húzza a sajátját elfelé, hogy ne legyen semmi kontakt) ...majd ezt elemzik percekig és a minimális kontaktra jön a büntető (ilyet is fújtak a pool ellen)
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #152438 üzenetére
Látod, Morata is vissza akar térni a Juventusba, meglátta Agnelli üzenetét a tizik előtt és tudta mi a dolga.
Mielőtt még...természetesen csak viccelek, tudom hogy Moratának a klasszis megoldásokhoz nem kell üzenet.
--------
Én továbbra sem a kontakt meglétét vitatom, hanem azt, hogy ilyenért mint amit tegnap láttunk vagy amit a belgák kaptak az olaszok ellen, egyszerűen nem szabadna büntetőt adni.Tudom nem szeretik sokan ezt az xg dolgot, de egy ilyen, nem éppen komoly sanszot magában hordozó helyzetnél, egy ilyen minimális kontaktot nem szabad büntetőnek befújni, mert az bizony komoly xg, lényegében most hasraütök 0.1-es xg-s helyzetre adsz egy 0.9-es xg-s tizit.
Szerintem erre be kéne vezetni, hogy csak közvetett szabadrúgás legyen a támadó javára.
Ha akasztják, vagy térdét koccolják, lerántják, rácsúsznak az maradjon tizi, de ha a két sportszár vagy gatya összeér azt ne vegyük már olyan szabálytalanságnak amibe össze kell esni és büntető járjon érte...
Ennyi erővel minden szöglet után jöhetne tizi. Életszerűtlen az egész. -
Veron
addikt
Gyanús ez az angol erődemonstráció az EB-n. Majdnem minden meccsük otthon, pillekönnyű ágon, kamu büntető a hosszabbításban.. Ráadásul a Szuperligából is kiléptek a
beszariklubcsapataik. Véletlen lenne? -
ForRedGlory
félisten
válasz
Vismajor01 #152476 üzenetére
A sajá véleményemhez szerintem jogom van, azt meg tartom. Volt két kontakt, aminél kevesebbért is adtak már büntetőt. Na de mindegy is, legközelebb beállok én is a hangos többségbe és probléma megoldva.
-
Vismajor01
addikt
válasz
ForRedGlory #152475 üzenetére
Széllel szemben pi*álsz, szóval sokszor ird oda h SZERINTED és ne nevezd a többséget hülyének, szarul jön ki rád nézve.
Egyébként vicces is amit irsz, mert BBC Műsprában pont ezt mondták, hogyha dánia kap ilyen tizit már égne anglia
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
venember83 #152472 üzenetére
Annyira még nem süllyedt le.
-
Richard!
addikt
válasz
venember83 #152472 üzenetére
Újra hányigerközeli állapotba akarsz kerülni?
-
Ringman
félisten
válasz
LendvaiFeri1 #152467 üzenetére
azt hiszem kis korrekció belefér hamarabb is, így a mez színét cseréltetheted
-
omfgk
veterán
válasz
ForRedGlory #152469 üzenetére
A szabálytalanség tényét nem befolyásolja, hogy mennyire volt erős a kontakt.
Nem befolyásolja ,hogy szabálytalan, de azt igen ,hogy tényleg befújja-e a bíró. Hiszen a szabálykönyvnél, mint tudjuk erősebb a bírói gyakorlat.
Hiszen ha minden kis kontaktot befújunk egyből... nos az nem lesz egy szép sport a végén. -
ForRedGlory
félisten
Akkor most tizi vagy sem? Szerintem sima tizenegyes... aki mást mond, az simán vakegér a szememben.
Kettő kontakt is volt (térdelés + sodrás). A szabálytalanség tényét nem befolyásolja, hogy mennyire volt erős a kontakt. Sterling egyébként is szeret esni, gyakorolta eleget, de aki nem lát minimum két kontaktot, azzal nem lehet mit kezdeni.
-
omfgk
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #152465 üzenetére
Egyetértek, de az én szememet Bale vagy Hazard fizetése jobban szúrja.
Bale hosszabbítása mennyibe is fájt a klubnak? 60 millió nettó. Kb ennyi lett kidobva az ablakon.
És most Ramos fizetésének egy részét Varane-nak kell adni ,hogy ne vigye el a MU.
Na az lenne még a nagy gebasz.Sajnos itt sok minden félrement az elmúlt 3 évben.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #152465 üzenetére
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
kacsyx #152459 üzenetére
Mehet is. Majd a vezetőség úgy fog ugrálni, ahogy Ő fütyül. Nem tudom hol él a pali. Raúl mellett magasan a kedvenc játékosom volt, de amit most megenged magának, az kritikán aluli.
Mondhatja nyugodtan, hogy nem kapott két évet, meg lejárt a türelem. Simán megkapta volna, ha belemegy a fizetéscsökkentésbe. De valaki nem tud engedni a heti(!) 400,000€-ból, mert a kis lelke nem bírná a megalázást. Aztán még a szponzori, illetve az egyéb juttatásokról még nem is beszéltünk.
Fél éve volt elfogadni a feltételeket, nem tette. Sokat köszönhet neki a klub, ez tény, de a klub felett nem áll senki. Innentől kezdve kalap, kabát. Mehet amerre lát. Bohóckodhat a bohócligában, majd a Lille megint elkeni a szájukat.
-
omfgk
veterán
válasz
mephi666 #152463 üzenetére
Látványosan a kapus felé rúgta a labdát, de erre szerintem rá lehet fogni ,hogy első sorban a támadó elől rúgta el a labdát. A csatár is a kapus felé mozdult.
Ha ugyanez lett volna a felállás, de nem a kapus felé mozdulnak mindannyian, hanem mondjuk a 16-os vonala mentén, és onnan hazaadja a védő (tehát nem a mozgás irányába) akkor hazaadás.
-
mephi666
nagyúr
én meg ezt nem értem továbbra sem: sima hazaadás, amit a dán kapus megfogott...
-
kacsyx
aktív tag
Vajon Ramos mindig a P$G-ben, álmai klubjában akart játszani?
-
vond
MODERÁTOR
Oldalakon keresztül ekézitek Ti is, meg a nagy szagértők is az angolok (amúgy elég véleményes) tizenegyesét, de arról miért nem ír senki, hogy a dán szabadrúgásgól előtt rohadtul nem volt semmi szabálytalanság?!
A faszi ötször akkorát homorított, mint Sterling a büntető előtt, erre ez a balfasz bíró lefújja. Persze, az ilyet meg se nézik. Bravó! Majdnem ketté fejeltem a TV-t mérgemben.
Hozzáteszem, rühellek bárminemű színészkedést a sportpályákon, és súlyosan (több havi fizetés megvonással, és eltiltással) büntetném az ilyen eseteket. Addig nem lesz vége. Sőt...
A dánoknak pacsi, hogy idáig eljutottak. Ez is nagyon szép volt tőlük.
-
mephi666
nagyúr
válasz
mefistofeles #152448 üzenetére
azért van olyan is, amikor a kapusnak kell megszerezni a győztes gólt
...a kép mondjuk annyiból volt más, hogy a wba szétvédekezte a meccset (mint a dánok) és ő volt a +1 ember, akire nem jutott senki, így tudott fejelni
-
omfgk
veterán
válasz
mefistofeles #152451 üzenetére
Csak mindig szürreális olvasni a mutatott játék alapján, ki mit érdemel kezdetű dolgokat.
Például ezért kezdték ki páran Izlandot az Argentin meccs után... Mert ,hogy mi az ,hogy beállnak védekezni és nem is támadnak. Pfffúj, nézhetetlen.
Gyengébb vs erősebb keret. Azt tették amit kellett. Mi is ezt tettük volna. A dánok is ezt tették.
-
válasz
Teljesen kinyírták a dán középpályát azzal, hogy rizsa phillips meg mount széthúzta, kane meg visszalépet az üres területekbe és onnan irányított, kicsit meg is lepett hogy ezt Hjulmand nem reagálta le úgy hogy átment 3 védősre és Christensen fel hatosba mint Wales ellen, hogy ne legyen az ellen létszámfölényben a kp-n (gondolom nem merte mert akkor Sterling Saka emberezhetett volna) illetve szerintem ki is cserélte magát a meccsből, ami eddig nem volt rá jellemző. Saka meg levette Mérlet a dánok legveszélyesebb játékosát.
Valójában egykét látványos kontrán kívül az első félidőben sem mutattak sokat, a másodikra már fáradtabbak is voltak. Ha nincs a soft tizi valószínűleg úgy is bedarálták volna őket, volt még asszem 3 cserelehetőség meg minőségi emberek a padon.
Bármennyire is szidtam és nem kedvelem a játékát Szószgét ezt jól csinálta
szerk. am arról már sokan megfeledkeznek hogy a dánok is egy full egyértelmű kamuszögletgóllal verték meg a cseheket, illetve ott finoman szólva sem a csehek felé lejtett a pálya
-
sh4d0w
félisten
válasz
Először is ragasztottak egy b.szott nagy gólt Pickfordnak, aki ettől úgy szétesett, mint öcsém Verhovinája 30 évvel ezelőtt. Másodszor, a két csapat közti különbséget elég jól eltüntették, még ha ez azzal is járt, hogy a támadásokra nemigen maradt erejük. A 90 perc után már egyértelműen a 11-esekre játszottak, nem vitás, de az extra time-ban is voltak percek, amikor az angolok csak kergették a labdát.
-
omfgk
veterán
válasz
mefistofeles #152445 üzenetére
Mutatott játék alapján hány pontot érdemeltünk volna a csoportkörben?
-
sh4d0w
félisten
válasz
mefistofeles #152445 üzenetére
Igazából az angolok sem. Mezőnyfölény megvolt, de nem tudtak sokat kezdeni vele, amikor meg nagy ritkán helyzetbe kerültek vagy rosszul oldották meg, vagy ott volt Schmeichel - mert a kapusnak is hozzá kell tenni a magáét egy csapat sikeréhez.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
sh4d0w #152443 üzenetére
Éppen ezekért fog nagyon sok semleges ember szurkolni az Azzurinak, hogy győzzék le ezt az agyontámogatott angol csapatot.
Egészen elképesztő, hogy a mai 21. századi technológiákkal megtörténhetett az, ami.... és ez az eset is csak azt fogja felerősíteni, hogy ahol van VAR, ott a Challenge rendszerét is be kell vezetni félidőnként 2-2 lehetőséggel, hogy az ilyen erősen vitatott szituációk alaposan ki legyenek vesézve, és utána a lehető legjobb döntés szülessen.
(Kupasorozatoknál, meg ahol van esetleg ráadás szükség esetén, ott meg hosszabításos félidőnként 1-1 lehetőség.) -
mefistofeles
veterán
A tegnapi meccs kapcsán.....
Ismételten hangsúlyoznám, hogy a 10 millió honfitársamtól eltérően én nem vagyok szakértő, éppen ezért meghallgatnám valaki hozzáértő véleményét arról, hogy az -egyébként nagyon szimpatikus- Dán válogatott mi a fészkes francot is akart a hosszabbításban? A gólig gyakorlatilag csak az ő térfelükön folyt a játék, se kontrák se semmi, csak elképzelés nélküli védekezés. kb. akkor értek labdához mikor a kapus kirúgta. Az volt a céljuk, hogy kibekkelik a 30 percet aztán a kapusuk elintézi a 11-es párbajt?
Meg lehet kövezni, de az akkor mutatott "játékuk" alapján szerintem nem is érdemeltek győzelmet! -
sh4d0w
félisten
Jenas, Lineker és Shearer tárgyalták a büntetőt podcastban, Shearer azt mondta, nagyon dühös lett volna, ha az angolok ellen fújnak be egy ilyet. Peter Shilton szerint is nagyon soft büntető volt.
Valahol röhejesnek tartom, hogy az angol válogatottat be kell tolni a döntőbe, miközben az egész EB során egy meccset kellett csak a Wembley-n kívül játszaniuk, ráadásul ultrakönnyű ágon.
-
LyonnaisFan1
őstag
Banántelli a török Lokiba igazolt, hivatalos!
Az Adana Demirsport csapatában folytatja pályafutását.
Ami az Adanát illeti, nem szarral gurigáznak. Belhanda és Balotelli után Grenier is közel áll ahhoz, hogy ott folytassa. Ha átmegy a kötelező protokolokon, akkor vélhetőleg alá is fog írni.Nem tudom jó döntés volt-e részéről. A török szurkolók ki fogják készíteni a bajnokikon, ha már nézők elött mehetnek a mérkőzések. Már most csináltathat egy Why Always Me?! pólót török átírással.
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #152438 üzenetére
ezt a tizit még a milánnak se fújták volna be.
-
válasz
venember83 #152435 üzenetére
-
Ringman
félisten
válasz
BenHans #152413 üzenetére
volt ott minden:
Wenger és Mourinho is kiakadt az angolok döntőt érő 11-esén, amivel több baj is voltJosé Mourinho és Arsène Wenger is arról beszélt, hogy szerintük alapból be sem kellett volna fújni a tizenegyest,
ami előtt ráadásul két labda volt egyszerre a pályán, a második pont az akció közepébe csöppent,
a büntető elrúgása előtt pedig lézerrel zavarták a dán kapust, igaz, Schmeichel elsőre így is hárítani tudott.gyak. betolták a döntőbe a házigazdát.
-
-
Sterlingnek olyan mozgása van, hogy rossz nézni.
-
Viper26
nagyúr
válasz
GreenGoblin #152430 üzenetére
Majd vasárnap szépen be lesznek kergetve nyitott szájjal a f@szerdőbe.
-
GreenGoblin
őstag
Ez a Sterling végig önzőzött. Nem mondom hogy nem játszik jól de idegesítő az ilyen. Ráadásul direkt csinálja a 11-esen belül mikor simán leadhatná a labdát de arra játszik hogy felrúgják. Taktikázik ami nekem nem tetszik. Az angol csapatnak meg nagyra nőtt a pof@juk rendesen. Kurv@ könnyű úton jutottak el idáig szerintem, de nekik ez le sem esik. Elhiszik magukról milyen jók.
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #152420 üzenetére
amiket a pool ellen befújtak 11nek ebben a szezonban, azok után ez sima és tiszta volt
pl amikor fabinho elrúgta boxon kívül a sheffield játékos lába elől a labdát, aki ezek után átesett a lábán, azt is visszanézegették és fújták büntetőre... (de volt még pár ennél cifrább eset is, amikor keresték a leheletnyi kontaktot percekig és szórták a büntetőt)
összképet nézve: a dánok csak az 1. félidő alapján érdemeltek volna továbbjutást... onnantól kezdve védeni akarták az 1-1-et a büntetőkig
lett így is angoloknál 20lövés, amiből 10 kapura meg Kane sorban cseszte el az ígéretes helyzeteket... a döntő szerintem full 3esély: mindkét csapat elég nyíltan játszik és nem fognak olyan szinten bunkerezni, mint a dánok... még az is lehet, hogy az este ritka rosszul játszó Kane összekapja magát és berúg 2-t a döntőben (én örülnék, ha a Sakál-Mount-Foden-Sterling négyes fent lenne: Saka+Sterling indulnak olyanokat, hogy nehéz őket lekövetni... a lomha, tökörésző Kane-t szerintem röhögve leveszik a pályáról)
-
dudu5130
őstag
válasz
venember83 #152426 üzenetére
Ne rágalmazd mert a csendőrség megtalál, bárhol is legyél.
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83 #152425 üzenetére
Persze az is lehet, hogy:
"Ez egy kikövezett út. Kivel találkoztak az angolok a döntőig? Otthon minden meccs, a szétesett, legsz@r@bb német válogatott ellen, amit valaha láttam. És ennyi. Döntő. PL csapatok játszották a BL döntőt, az angolokat betolták az EB döntőbe? Ki a kakukktojás? Már csak azt kell kipöckölni a képletből a mindig fair, kiscsapatokat támogató, szimpatikus, futballteremtő, hagyományokat tisztelő, méltóságteljes UEFÁnak." -
válasz
DeathAdder #152423 üzenetére
Így viszont a védés helyett balfaxkodás lett.
Hozzátéve, lehet, hogy ütni nem tudta volna rendesen, mert a keze már túl volt a labdán.
Tipikus Makkoshotyka... -
-
válasz
DeathAdder #152420 üzenetére
Most tudtam visszanézni az esetet, hát... HAJRÁ, OLASZOK!
Azt már meg se kellene említeni, hogy még a tizi is pont visszapattant Kani elé.
Amúgy azt is jól látom, hogy fogni akarta, nem ütni, csak kipattant? -
válasz
Datsyuk #152417 üzenetére
Jaja, abszolút adom, erre tizit adni fasság volt.
Az meg hogy egy lóf@nyi kontakt látszik elég ahhoz hogy a döntés legitim legyen, és ne fújják vissza, ez is hülye szabály szerintem.
Ha meg a bíró nem fújta volna be és videózzák, szinte biztos hogy akkor sem fújják be, mert nem clean and obviously error...Amúgy a tizipárbajt majdnem biztos vagyok hogy Schmeichelék nyerték volna.
Mi cigánykodás lesz a döntőbe, már előre várom
-
válasz
Datsyuk #152417 üzenetére
"Haven't seen Sterling fall that quickly since the day of the Brexit vote."
En ezen felnyeritettem.
A meccs siralmas volt, kar a danokert, de a goljuk utan momentumaik se nagyon voltak. Jogos az angol tovabbjutas, bar a mikentet inkabb hagyjuk. Jo lett volna eljutni a buntetokig.
Schmeichel parades volt es osszessegeben le a kalappal a danok elott, nagyot mentek a talan legjobbjuk nelkul.Kar hogy nincs bronzmeccs teljesen hidegen hagy a donto.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
DeathAdder #152416 üzenetére
Azért egy ilyen kamu tizenegyessel egy eb elődöntőt befolyásolni.....úgy, hogy anglia a 9 eb mérkőzéséből 8-at otthon játszik. Sokaknál sántit ez a kutya...meg hápog ez kacsa...
Eddig a kedvencem:
"Haven't seen Sterling fall that quickly since the day of the Brexit vote." -
Jobban adtam volna egy dán-spanyol döntőt, dehát ez van.
Azt meg azért ki ne találjuk már ki, hogy a 45. perctől nullát focizó dánok bármi továbbjutást érdemeltek volna, főleg hogy sima tizi maradt el a rendes játékidőben, de persze az angoloknak csalták el
Akkor az olaszokra is mondhatnánk mert a spanyolok a halálba focizták le őket, emezek már nem győzték csalni az időt meg fetrengeni, aztán továbbmentek tizivel.
Kár hogy nincs bronzmeccs, egy spanyol-dánt nagyon adtam volna, dehát evvan ¯\_(ツ)_/¯
LyonnaisFan1 szerintem se rossz
viszont ha én úgy érezném hogy egy férfi testbe zárt ananász vagyok, akkor ez a molinó nagyon megsértett volna
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
DeathAdder #152364 üzenetére
A molinót tartó úriember nagyon nem szeretheti az ananászt, pedig nagyon finom.
Én imádom.
-
BenHans
addikt
Az megvan, hogy két labda volt a pályán a kamutizivel végződő támadáskor?
Ott futott el mellette Sterling.
Duplán kamu, mert meg kellett volna állítani a játékot, még mielőtt a tizanhatoshoz értek volna. -
Maxxy10
addikt
Szvsz nem volt jogos az a 11...
Viszont a vasárnapi meccs biztosan jó lesz -
sh4d0w
félisten
Na, ha hazai pályára hivatkozva a döntőt is elcsalják az angoloknak, akkor a sokkal jobb olasz csapatnak esélye sem lesz.
-
LyonnaisFan1
őstag
Pffff, de lemaradtam erről a meccsről.
Ez a xxxxx fáradtság.
-
Respect Dánia!
Szvsz sima olasz győzelem lesz.
-
sh4d0w
félisten
Az angoloknak rendesen megfújják a Wembley-t, elmaradt egy sárga lap Kane-nél.
-
sh4d0w
félisten
Ezek a dánok művészek az angolokhoz képest.
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #152400 üzenetére
Dehogy: ratyesz Sterling tuti borotválja a lábát
Na, hát nem akarnak előnyt növelni: ez a Sterling+Kane indulás is igéretesebbnek tűnt, erre megállnak és kezdenek visszapasszolgatni
-
Ez a Pickford vmi kegyetlen balfék.
-
Vismajor01
addikt
válasz
DeathAdder #152397 üzenetére
Sztem max Jensen ert hozza de akkor mar esett elfele a kis g*ci, kamutizi volt, felvagyok haborodva h megfosztottak egy fasza masodik felidotol meg tiziktol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra