Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Mindjárt otthon vagyok, de tudom hogy már vezetnek a horvátok... Ettől függetlenül, hajrá Fradi!
A PAOK meg 2-1re.egy a félidőben az Ajax ellen. Ha behúzzák, az nagy show lesz. Hajrá nekik is! -
sh4d0w
félisten
Ezt nagyon könnyen adta a Fradi...
-
villamos
őstag
Hét perc után meg is van a horvát vezetés. Persze, így hogy tudnak futballozni is, így könnyű...
-
vans?
őstag
Dani Olmo kicsit mas kategoriat kepvisel, mint a Fradi
-
salesman
őstag
No, lássuk a medvét! Hajrá Fradi!
-
vond
MODERÁTOR
válasz
gyuromoj #124387 üzenetére
Jó Neked, nálam csak a 28-ai jött be az összes Budapesti meccsből.
Most aztán mehet az agyalás, hogy bevállaljam-e. Nem elég, hogy ki kellene jutnia a csapatnak az EB-re, még a csoportból is tovább kéne menni. És ha jól értem, még akkor sem biztos, hogy itt játszanak. Vagy hogyan van ez, ha két olyan csapat játszik egy nyolcaddöntőt, akinek van hazai pályája?
Bohócligás nemzetek meccseire meg nem vagyok kíváncsi.
Na jó, az angolokat azért megnézném, de annak meg aztán még kevesebb esélye van, hogy pont itt játszanának. Kb. semmi, ha figyelnek arra, hogy ilyenkor lehetőleg otthon legyenek.
-
válasz
L_YKing #124391 üzenetére
Ez ilyen, aki igazi szurkoló, nem csak ilyen fotel-BL-es, az érti ezt.
BTW
a(Crai)Szarovai meccs után meghozott döntés is egy tükör, hogy a magyar emberek miért képesek annyira gyűlölködni. Ami velünk törént az elmúl 100 évben, hogy mindenben csak rábaxott ez a nemzet, érthető. -
Pkc83
őstag
Hajrá Fradi!
-
villamos
őstag
Ezt csak úgy:
[link] -
Enzolord
addikt
válasz
Pkc83 #124382 üzenetére
Nem lenne ezzel gond, ha nem relatíve alamizsnát akarna mellé tenni. 28 Milla helyett tegyen mellé 80at, és viheti. Folyamatosan olvasom a United átigazolásáról szóló híreket, pletykákat, és most belefutottam egy újba, hogy Eriksen állítólag megegyezett a Uniteddel, és nemsoká átigazol. Ez mennyire lehet reális? Amit én láttam tőle, örülnék, ha jönne.
-
Pkc83
őstag
válasz
ZavaBalazs #124381 üzenetére
Ja értem! Mondjuk az MU lehet jobban járna James-el mint Pogbával!
-
salesman
őstag
-
Enzolord
addikt
A Madrid nem egész 28 millát és James Rodriguezt.. valami baj lehet ott a fejekben, ha azt hitték, hogy ez így jó lesz.. vagy nem tudom, mire gondoltak. 😁😁
-
válasz
LyonnaisFan1 #124365 üzenetére
Gusztustalan ez az egész. Finoman szólva sem vagyok oda a Kispestért, de hányinger, amit velük műveltek.
A pályán nem érdemeltek továbbjutást, de a körülményeket látva egyszerűen nekik kellett volna továbbmenni.A büntetőpárbaj végképp szánalmas., bár azt ott helyben kellett volna azonnal megreklamálni.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #124373 üzenetére
3 meccsnyi zárt kapu
-
villamos
őstag
válasz
Nem lesz semmi ilyesmi.
-
Pkc83
őstag
válasz
Remélem is , hogy lesz valami ilyesmi és észbe kap az uefa!
Az lenne az igazi égés a f...kalapoknak! -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Pkc83 #124371 üzenetére
Most látom, hogy idegenben kezdi az aek.
De Craiovába is simán elmegy vagy 1000 AEK (köztük sok nehézlegény) drukker.
Ellenük már tele lesz a hazai pelus.
Mellesleg az aek drukkerek csináltak régen egy két finomságot.
Ajax drukkereket megdobálgatták némi molotov koktéllal, és tüzijátékkal, nagy balhét generálva azzal. -
bagyulajuve
addikt
válasz
nem lepődtem meg
az utóbbi hónapok (évek) eseményei egyértelműen bizonyítják, hogy a nemzetközi szervezetek figyelembe sem veszik a magyarokat érintő agressziót -
Pkc83
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #124369 üzenetére
A próféta szóljon belőled!
-
LyonnaisFan1
őstag
Innentől pedig csütörtökön HAJRÁ AEK!
Remélem egy jó attakkot indítanak a ….ok ellen, úgy sem befolyásol semmit
A görög nép hevességét meg jól ismeri mindenki.
Szolidaritásból egy két sallert leoszthatnának a vendég drukkereknek, már, aki be meri tenni a lábát az olimpiai stadionba. -
válasz
A botránynál botrányosabb volt, ahogy rúgták a 11-eseket.
Nem csak a Honvég babafociban is égő rúgásokra gondolok, hanem a kapus kiugrásaira is.
Nem érdemelt a Honvéd a továbbjutást, de a romá(no)kat ki kellett volna zárni...(#124366) salesman: csak nem te is egy udvari bohócnak tartod?
-
salesman
őstag
-
LyonnaisFan1
őstag
Uefa Mafia
Az ügy biztos tovább megy a CAS felé, tehát a ******* még ne nagyon lélegezzen fel.A sportdiplomáciánk úgy tűnik megint csődöt mondott, és Csányi nagyon magas UEFA rangja sem ér semmit.
Pedig egy UEFA alelnöknek kicsit nagyobb tekintéllyel kéne rendelkeznie, minthogy az óvásunkat egyszerűen lesöpörjék az asztalról. -
alázógyík
addikt
válasz
Napfénysüti #124358 üzenetére
Cuki, de a kislány is aranyos.
-
Ringman
félisten
ha tibi erre a hírre sem jön vissza, akkor végleg elvesztettük:
Dalbert & Candreva’s May Well Have Saved Their Inter Careers After Their Pre-Season Showings
-
Enzolord
addikt
válasz
Nagyon Cukker!
-
salesman
őstag
válasz
-
válasz
Napfénysüti #124341 üzenetére
-
salesman
őstag
válasz
Napfénysüti #124352 üzenetére
Helyes, köszönöm a tudósítást!
-
LyonnaisFan1
őstag
Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
Sheshtakov 2x1
EZTSZEDDKIKÁSZíJJJJÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁSZ! -
villamos
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #124350 üzenetére
Hát ezt elbuktad...
-
Pkc83
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #124350 üzenetére
Az elég necces! Igen kicsi rá az esély , hogy ez maradjon!
De ki tudja? -
Pkc83
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #124346 üzenetére
Nem nézem a meccset csak az eredményeket követem!
Annyira azért nem tud lekötni az NB1 sajnos! Majd a Fradi meccset
megnézem! -
salesman
őstag
válasz
Napfénysüti #124341 üzenetére
Pont ezt akartam írni, hogy vajon ki mentél a meccsre.
Milyen a hangulat a szurkerek között? -
Pkc83
őstag
Diósgyőr-Honvéd 1-1
-
villamos
őstag
Nem adja magát könnyen az újonc...
-
sh4d0w
félisten
Nabazz, Scepovic nincs a pályán, mindkét csatárunk gólt ver 16 perc alatt...
-
Pkc83
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #124338 üzenetére
Legyen úgy! Mindenkinek az a jó ha mindegyik csapat jól
játszik és jó sok kemény , nagy iramú meccset kell játszani! -
Pkc83
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #124336 üzenetére
Húú a Diósgyőr!!
Na ti szoktatok még huszárosan játszani! -
Cartevo
őstag
Tegnap a felcsúti csapat dominált az (ANGY)ALFÖLDÖN.
-
válasz
máyköl #124333 üzenetére
Elvileg csak poénkodás volt, Verratti elkezdte csipkedni, Mbappé meg beszállt. A nem levágott jelenen (amit nem láttam, csak mondták, ezért írom hogy elvileg) ez így néz ki, de a teljes részt látva látszik hogy csak hülyéskednek.
(annyira azért nem érdekelt, hogy rá is keressek
)
-
máyköl
veterán
válasz
Peterhappy #124323 üzenetére
Mikor az egók találkoznak...
Ez sem lesz egy hosszú életű duó ez sem. -
Cartevo
őstag
Ránkfér némi színvonalemelés.
-
Pkc83
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #124329 üzenetére
Lehet! De azért nagy pénzt nem tennék rá!
-
villamos
őstag
Jelenleg a gyakadémia vezeti a bajnokságot. Ez kész...
-
LyonnaisFan1
őstag
Nagyon menő az m4-es közvetítésnek a csapatok eredményének kiírása.
Mintha az nhl-től lopták volna át -
A Mpubi vs. Junior jelenetet láttátok? by nso
Nem semmi.Riszpekt a Halisoknak!
-
Pkc83
őstag
Újpest-Puskás 0-1!
-
vond
MODERÁTOR
Köszi mindkettőtöknek!
A tegnap este után kicsit derűsebben látjuk a (közel)jövőt. Persze, tudjuk, hogy ez egy nehéz újrakezdés lesz. Ráadásul még mindig nem rendeződtek a tulajdonosi viszonyok sem. De az, hogy ilyen szedett-vedett, pár napja együtt dolgozó csikó csapattal ilyen jól sikerült helyt állnunk az egyik bajnokesélyes otthonában, az elég biztató.
És hát a Hali tábor meg egy picit meg fogja dobni a másodosztály szurkolói színvonalát.
-
villamos
őstag
Mindent összevetve egészen jó mérkőzés volt. Az első félidő legalábbis, a második már nem annyira...
Legalább sikerült döntetlenre kihozni, egy friss csapattal, a Gyirmót ellen úgy, hogy még az indulás sem volt biztos... -
LyonnaisFan1
őstag
Ezért a Joachim Andersenért kár volt kiadni 24+6 millió eurót a genoának
Olyan hibát csinált a Bournemouth ellen, hogy a hajam égnek állt.
A dán gyerek... A fasznak ide. Leigazoltuk Genovából, de eddig nem mutatott sokat. Jó lenne összekapnia magát.
Többet az OL még játékosért nem adott, és ez a gyerek tartja a csúcsot -
válasz
Richard! #124315 üzenetére
*Elnézve Valverde kb. bármilyen képességét.
A rotációs szót tippre úgy ötven éve hallhattta utoljára, mikor környezetismeret órán a földművelésről tanultak...
Csak a biztonság kedvéért szólok; olybá tűnik, hogy a legutóbbi jelszómódosításnál véletlen a nickedet írtad át
-
Richard!
addikt
"Egybehangzó lapértesülések szerint megszületett az egyezség a Betis és a Barcelona között Junior Firpo ügyében.
A spanyol utánpótlás válogatott nagyjából 25 millió euróért vált klubot. Ha igazak a hírek, úgy már csak a papírmunka van hátra."Na megérkezett a következő kispadmelegítő
Kíváncsi vagyok, hogy vajon hány percet fog játszani a szezonban. Elnézve valverde rotációs képességét....
-
L_YKing
addikt
válasz
bagyulajuve #124311 üzenetére
Ezzel megerősítést nyert amit mondott.
-
Richard!
addikt
Borussia Dortmund 🆚 FC Bayern München
📍 SIGNAL IDUNA PARK
🕣 20.30 Uhr (MEZ)...és ha nem utaznánk haza, ott ülnénk a lelátón!
-
válasz
omfgk #124282 üzenetére
Jaja ez CB-nél nagyon nagyon becsapós volt mindig is, pl. most jönnek azok a statok hogy Mustafinak jobb mutatója van
De tavaly láttam olyat hogy Lovren mindenben jobb volt mint Varane, és ami a legjobb hogy gólt érő hibája nulla volt, hol ott pont tudok egy meccset ahol egy támadás alatt 4x is hibázott miután gólt kaptakCB poszton valóban rengeteg olyan szám van amit egyszerűen nem tudnak mérni, pl. lekapcsolsz, rosszul helyezkedsz, elöl maradsz, nem futsz fel, nem ugrasz fel, alászaladsz etc..
-
omfgk
veterán
3 hónap pihenőt kapott Messi.
Conmebol announced on Friday that Lionel Messi has been hit with a three-month suspension from international football for his comments made during the Copa America, as well as receiving a 50,000 dollar fine.
The Argentina captain accused the organisation of corruption after receiving a red card during the 3rd/4th Play-Off match against Chile as he believed that Conmebol had been favouring Brazil throughout the tournament.
The suspension begins from today, August 3, and will last for 90 days, in which Messi will only miss three games for the Albiceleste; three friendlies against Chile, Mexico and Germany.
Therefore, Messi will be able to feature in the first qualifying matches for the 2022 World Cup in Qatar, except for the opening game as he will have to serve the one-match ban he picked up for the red card against Chile.
-
salesman
őstag
válasz
venember83 #124306 üzenetére
Sajnos én sem emlékszem ilyenre, de példát kéne statuálni.
Aki nem tudja garantálni a mérkőzést pártatlan lebonyolítását, az ne rendezzen mérkőzést.
Azért ez nem megye VIII, szerintem -
salesman
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #124297 üzenetére
Nem, a románokat kizárják, min. 5 évre kitiltják a nemzetközi kupákból, a Honvéd megy tovább és játszik az Athénnal. Nem vagyok Honvéd drukker.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia