Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
félisten
válasz
DeathAdder #125399 üzenetére
btw ezt egy hánymilliós kerettel?
-
Neymar bejelentette a "hozzátartozóinak", hogy marad
Már csak azt kell elmagyaráznia hogy:
1. Miért nem nyilatkozott semmit egész nyáron?
2. Tényleg belerakott volna 20M €-t saját zsebből a transzferbe?
3. Hogyan lesz elkötelezett a PSG-nél?
4. Továbbra is az 1-6 a legkedvesebb emléke?Lesz mit összeragasztani.
__
és hogy On is legyek
Man Utd's last 16 games under Solskjaer:
🤝 Southampton: D
❌ Palace: L
🤝 Wolves: D
✅ Chelsea: W
❌ Cardiff: L
🤝 Huddersfield: D
🤝 Chelsea: D
❌ Man City: L
❌ Everton: L
❌ Barca: L
✅ West Ham: W
❌ Barcelona: L
❌ Wolves: L
✅ Watford: W
❌ Wolves: L
❌ Arsenal: L -
DS39
nagyúr
válasz
Ringman #125396 üzenetére
vajon ez, hogy fog beleférni az asszony terveibe, aki egy milánói tv-show-ban szerepel még egy évig...
egyébként ebben az ügyben nem tudom, ki a nagyobb hülye, Mauro, aki hagyja, hogy a nő irányítsa a karrierjét, vagy a nő, aki mint ügynöke/menedzsere, ha szépen csöndben megegyeznek egy pénzes klubbal, akkor szép kis %-ot kapott volna az átigazolás után.
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #125391 üzenetére
én megvárnám tibi szakértői véleményét.
-
DS39
nagyúr
válasz
venember83 #125391 üzenetére
Napoli szempontból az. -
DS39
nagyúr
válasz
bagyulajuve #125385 üzenetére
nem semmi meccs volt. és így kikapni a végén rettenetesen bosszantó.
-
válasz
NyxNyxNyx #125388 üzenetére
CP-vel a VAR előtt is erősen kivételeztek. pl. amint hozzáértek a nemzet kincséhez a cselgép Zahahoz, instant tizi járt érte, messze a legtöbb tizit ők kapják szezonok óta, tavaly valami 12 gólja volt a hátvédnek, mert az összes tizit ő lőtte
és ugyan most ezt angol játékos szenvedte el, de az is tetten érhető, hogy milyen szinten elfogultak a külföldi játékosok ellen a brit játékosok javára, ez csak a legfrissebb írás, és több hasonló is íródott már.
Mondjuk tőlük az idegenellenesség sosem állt távol, és érdekes, hogy ezzel senki nem foglalkozik, hiába van róluk tényfeltáró adatbányász cikkek...
Ez sem volt rossz a hétvégéről.
btw, Vardy gólja
Milyen érdekes, hogy a VB-n még hatékonyan tudott működni a kibaszott VAR, a maga gyermekbetegségeivel együtt is.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ez a legrosszabb bírói döntés, amit valaha láttam. Elvette a bíró az Aston Villa gólját Grealish szimulálásáért és a VAR sem segített semmi.
Elképesztő... Lefizették a bírókat, vagy most vonuljon vissza az a gyökér Friend
-
Ez pont jó volt akkor amikor éppen Tibó felszopta hogy Manolas és Kulabácsi a világ legjobb CB párosa, csak Deligt és Chie mérhető hozzá
-
válasz
bagyulajuve #125385 üzenetére
Hüsing jól lebarnult...
[link] -
bagyulajuve
addikt
válasz
bagyulajuve #125384 üzenetére
4-3 és erre nem szolgát rá az elmúlt 30 percben a Juve
persze volt 2 kapufa, de most azért sajnálom a Napoli-t(#125386) forceberg
-
bagyulajuve
addikt
3-0, sima ügy erre kap a csapat 2-t hirtelenbe, hihetetlen
érdekesen fúj néha a bíró...
3-3 közben
-
LyonnaisFan1
őstag
-
villamos
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #125375 üzenetére
A többes szám második személy indokolatlan, nincs közöm az FTC -hez.
Jól alakul eddig a forduló. A Paks 0-2 arányban verte a Mezőkövesdet idegenben, és a Kaposvár is megszerezte első NB1 -es győzelmét a DVSC -vel szemben 0-1 arányban.
-
vond
MODERÁTOR
Union Berlin meccsen mi szurkolás volt?!
Az egész stadion egyen cuccban, és mindenki tutult, mint az állat. Én ilyet még nem is nagyon láttam, hogy nem csak mondjuk a kapu mögötti rész nyomja ilyen komolyan, hanem az egész stadion. Tök véletlenül kapcsoltam oda. Nagyon durva volt.
Ez az Újpest-Kispest is egész jó meccs, főleg magyar viszonylatban.
-
venember83
nagyúr
Lassan Bonu helyett jöhet Demiral.
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #125373 üzenetére
hát érdekesebb transzfer lenne a cannavaro-carini cserénél is
-
-
omfgk
veterán
válasz
DeathAdder #125370 üzenetére
Ha már kiélezett verseny :
Laporte lesérült.
Pep
I think he's gone to hospital. It doesn’t look good. I don’t know right now what he has but we will know tomorrow. They’re diagnosing what he has right now. I’m waiting for the doctor to call me. He might be out for a while.
Laporte went down clutching his knee. Guardiola added he was hopeful the injury was not as serious as team-mate Leroy Sane's:
Guardiola says he thinks Laporte will be out for a while, but hopes “it’s not the whole one, like Leroy”Az ő kidőlése elég nagy csapás lenne.
Kompany nem lett pótólva, sőt Mangala is lépett úgyhogy maradt Stones és Otamendi. Meg persze pár szükségmegoldás...
Úgyis jött Cancelo, így majd Walker mehet be középre. -
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #125367 üzenetére
Hova hányhatok? Már jó ideje esedékes...
-
Pkc83
őstag
válasz
DeathAdder #125370 üzenetére
Nincs ott nagy gond "csak" a Cityt kell valahogy megelőzniük. Mondjuk az nem lesz
könnyü! Ez a bajnokság úgy néz ki 2 szereplős lesz már ami a bajnoki cimet illeti! -
villamos
őstag
Egyelőre jól alakul a foduló a zöld-fehérek számára, kérdés hogy a második félidőkre is megmarad e a lendület...
-
Salah valami borzalmasan önző.. 5-6 góllal simán lehetett volna nyerni, ha hajlandó lett volna a többször tiszta embernek passzolni. Mané borzasztóan ki is akadt, meg tudom érteni.
Ilyen kiéletezett versenyben a gólkülönbségnek is nagy tétje van, hiszen ez a PL-ben +1 pontot jelenthet azonos pontállás esetén..
-
LyonnaisFan1
őstag
Rájöttem, hogy egy diósgyőr mérkőzésen felül mivel lehetne vallatni.
EZ a Lyon-Girondins hazai szempontból annyira csapnivaló volt, hogy visszanézetném mindenkivel. A Girondins vihette volna mind a 3 pontot jobb odafigyeléssel.
Full impotens támadójáték a második 45 percben, és jött a szokásos létszámhátrány is
Ugyanolyan fontos pontok peregnek el, mint a dióknál. És ezeket kell visszahozni a nehezebb meccseken. Brr.
Sylvinho mesternek a BL nyitányig még kurva sok tennivalója van. -
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #125364 üzenetére
Hidd el ennek a mai Juve vezetésnek mindegy. Ha van rá mód és nyomott áron van, akkor elhozzák, van egy ilyen sanda gyanúm....
-
NyxNyxNyx
addikt
Hihetetlen a Chelsea is. Pedig nagyon gyengének ez a Sheffield.
-
venember83
nagyúr
válasz
Ringman #125363 üzenetére
Úgy véled? Hát, nem tudom.
De az elég valószínű, hogy lassan az összes klub szurkolótáboránál elvágja magát az ilyesmikkel.
Sőt, ezek után azért a Juve-vezetőség is elgondolkodhatna azon, hogy:
1) Tényleg megéri ÍGY megszerezni egy játékost?
2) Ér ennyit Icardi?
3) Kell nekünk olyan játékos, aki majd velünk szemben is ugyanígy viselkedhet? -
Ringman
félisten
válasz
venember83 #125354 üzenetére
a valamilyen klub az ugye a juvét jelenti, mert a monacoba és a napoliba sem akart menni, sőt az atletico kölcsönt is visszautasította.
-
NyxNyxNyx
addikt
MU
Mindig van egy szarabb hal
-
Pkc83
őstag
4 meccs 5 pont... Elég harmatos...
-
válasz
DeathAdder #125355 üzenetére
és az ilyen meccseket döntötte el korábban Lukaku
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #125352 üzenetére
Majdnem találó.
A Kulibáró - Manolas duó is forgott rendesen.
Az Inter ellen pedig az újoncnak is voltak helyzetei, szóval majd komolyabb csapat ellen dől el mit tudnak.
Nálunk pedig inkább Smalling - Mancini/Fazio lesz a felállás, JJ nem sűrűn volt eddig sem a kezdő környékén. Az angol pedig semmivel nem rosszabb mint az örök ígéret Rugani, csak jóval tapasztaltabb és keményebb.
Rugani sem lett volna rossz, de azért na... -
Nagyon megnézném Hasenhüttl-t egy topcsapat padján.
Ezzel a Sotoni keretminőséggel, nagyon rizikós ez a gigaerős presszing, bőven megvan az esély hogy elrontsák, Boufal egyenesen borzalmas, és akkor jön az, hogy ellen úgy át tud szaladni rajtuk, mint kés a vajon.
Van hogy működik és akkor kurvajó ez a Soton, de ez nem az a félidő volt.
-
venember83
nagyúr
„Nyilvánvaló módon, ha addig Mauro Icardi valamilyen klubhoz kerülne, akkor a keresetet ejtenénk.”
Mondhatnánk, hogy céltudatos srác ez a Mauro, de más jelzők is beugranak vele kapcsolatban.
-
máyköl
veterán
James mit lőtt... Egyelőre jó vételnek tűnik.
-
Ringman
félisten
válasz
forceberg #125348 üzenetére
így van, 500m-ig [link]
Ez azt jelenti, hogy a munkáltató nem fizet közterhet, amivel a béres kifizetéshez képest 8,75 millió forintot spórol havonta. Az ekhós sportoló adója pedig csak 15 százalék, amivel 7,7 millió forinttal több marad nála, mintha bérként adózna. Éves szinten ez összesen több mint 197,5 millió forint adómegtakarítás
nem találom, de volt valami cikk, hogy több játékos is évi 20+ millióért 0 percet játszott tavaly az nb1-ben -
Ringman
félisten
[link]
Mauro Icardi has declared total war on Inter by starting legal action against the club this week, according to Gazzetta dello Sport.
The striker is asking for full reintegration into first-team training, where he has so far been excluded from tactical-related exercises, along with €1.5 million in damages.
Inter were infuriated by Icardi’s decision to sue them, having spent the entire summer trying to offload their former captain.
Icardi has turned down offers from Napoli, Roma and Monaco and is only prepared to consider a move to Juventus.
remélem a juve helyett majd kínai/arab/us csapatok fognak versenyezni érte, ekkora egy agyhalott játékost. -
válasz
DeathAdder #125347 üzenetére
Nálunk, Hungarisztánban is az van, nem? 500M/évig. Nem elég, hogy agyon(agyhelyen) vannak fizetve, még járulékot sem fizetnek...
Ezekért ugrál a sok barom(sry, de ne sértődjön meg senki sem, aki kint volt/lesz meccseken) a Groupamában? -
-
Cartevo
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #125340 üzenetére
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #125342 üzenetére
Nem tudok minden romanista nevében beszélni, de én személy szerint gyors és teljes felépülés kívánok neki.
Ringman: Láttam Pinamontit. Jó játékos, bár azt egy csatárnak kötelező berúgni, főleg ha ajándékba kapja a labdát.
Viszont a Rómában is rengeteg pozitívumot láttam. Smalling érkezése miatt pedig nem rendültem meg annyira mint mások, szerintem jó lesz, jobb mint pl Mustafi lett volna. Néztem az adatokat, hogy az egyik leggyorsabb MU játékos és egy állat, amire nagy szükségünk van, és folyamatosan beszél a pályán ami szintén fontos lehet a tapasztalatával mondjuk egy fiatal Mancini mellett.
-
Ringman
félisten
-
omfgk
veterán
During today's training session, Giorgio Chiellini sustained a sprain of the right knee and lesion of the anterior cruciate ligament. It will be necessary to have surgery in the coming days.
Arról még nem találtam hírt ,hogy mennyit kell kihagynia...
De ha tényleg műtik a térdét bármilyen okból is, akkor az onnantól legalább 3 hónap. Ha egy kicsit súlyosabb a dolog, a korát figyelembe véve, lehet ezzel vége is a karrierének.
De Ligt be lesz vágva a mélyvízbe.
-
venember83
nagyúr
-
Pkc83
őstag
válasz
DeathAdder #125337 üzenetére
"hanem nagyjából egy hasonló képességű csapattal lehet ki-ki meccselni "
Ez igy korrekt, és nem az amikor a szerencsétlen Zalaegerszegnek az MU-val
kellett(volna) megbirkóznia és még a biró is a kiscsapat ellen fújt! -
Én voltam az egyik legjobban károgó, amikor néhány éve az UEFA bevezette ezt az új selejtezőrendszert, és való igaz, hogy van aki ezt jól megszívta, de legalább kaput nyitott az ilyen luxemburgi, magyar etc.. kluboknak is hogy képviseljék magukat, mert igazából nem gondolom, hogy bármivel is jobbak lennének a magyar klubok, mint 5-10 éve.
A tavalyi Mol fehérvár videoton fc székesfehétvár vidi sokkal jobb csapat volt szerintem, látszott rajtuk hogy van közük a modern futballhoz, nagyon szervezett és tudatos volt a játékuk. Azóta nem tudom hol tartanak, de a tavalyi egy BL-hez méltó csapat volt, és nem is feltétlenül a pofozógép fajtából.
Viszont szerintem ez a hirtelen zsinórban két EL főtábla sokkal inkább az új rendszer dicsérete, mintsem a magyar futball fejlődése, és luxemburg is jól jön ki ebből az új rendszerből, a semmi után hirtelen zsinórban két EL főtáblával.
Szóval megkövetem magam, korábban engem is nagyon felhúzott, hogy az egyébként is esélytelennek tűnő magyar bajnokcsapatnak még eggyel több kört kell menni a BL-ért. Hát igen, csak kiesés esetén az EL-ben sokkal könnyebb utána a pálya, mint korábban körről körre továbblépkedve.
A Fradi nyara is ezt mutatja meg: egy
mákosnagy bravúr az első körben, utána a jutalom a másodikban, a harmadikban kiesés a sokkal jobb csapat ellen, de a play-offban nem Frankfurtokkal és Celticekkel, hanem nagyjából egy hasonló képességű csapattal lehet ki-ki meccselniszerk: elvileg 8 esélytelenebb csapat van az EL-re mint a fradi
-
salesman
őstag
-
Redneck
nagyúr
válasz
salesman #125330 üzenetére
Abban biztosak lehetünk. Ha harmadik helyre bejövünk, már meglepetés eredménynek számít, de ezügyben annyira nem vagyok bizakodó. A meccsek sorrendje szerintem nem valami szerencsés, de végülis teljesen mindegy.
Igaziból egy bajom van ezzel az EL csoportkörrel. Az hogy elodázza a szakmai stáb elküldését.
-
sh4d0w
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #125325 üzenetére
Bontottam :)
-
-
Redneck
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #125325 üzenetére
Ezzel a távozással csak erősödtek.
jbalint18:
Azért a Ludogorecet se írjuk le, valószínűleg revansra készülnek. Az emberek pedig hülyék. Örülni kell az EL főtáblának, de a helyén kell kezelni, főleg ezzel a kerettel és védelemmel. -
LyonnaisFan1
őstag
Scepovic tavozik fehervarrol.
HIVATALOS!
A behutott pezsgoket bonthatjak a drukkerek -
jbalint18
tag
Csak úgy kíváncsiságból olvasgattam a kommenteket facebookon a fradi el főtáblára jutásával kapcsolatban . Az teljesen nonszensz hogy aki bármilyen kritikát mer mondani az egy magyargyűlölő savanyú barom .(szerintük ) Amikor valaki felhozza a Dudalange példáját akkor arra pedig az a válasz hogy hiszem ha látom. Ennyi közpénzt amit beletesznek a fradiba ez lenne a minimum minden évben vagy 2 évente legalább egy EL főtábla .Ja meg persze már fradi továbbjutásról beszélnek . Amikor jött egy dinamo és jól helyrerakta őket . Mi lesz akkor ha jön majd a moszkva meg az Espanyol. Nem hinném hogy itt továbbjutna a fradi max akkor ha valamelyik csapat nagyon bénázik .
-
L_YKing
addikt
válasz
DeathAdder #125321 üzenetére
Megérdemelt! Akárcsak az év BL játékosa díja..(vicc)
-
Az megvan hogy Hazard lett az év EL játékosa?
Az aki 4 meccsen volt kezdő, összesen 400 játékpercet töltött a pályán, és ezeken a mutatója 2 gól (ebből 1 tiziből), 2 gólpassz, 1 kulcspassz, 1 tisztázás, 1 labdaszerzés, 0 szerelés, 4 kaput talált lövés
-
dudu5130
őstag
Oscart látták az Inter központjánál. Chelseas fórum társak milyen volt ő Angliában?
-
villamos
őstag
H - csoport...
CSZKA Moszkva
Ludogorec
Espanyol
FTC -
FLATRONW
őstag
A tegnapi Fradi sikerhez csak ennyit fűznék:
-
törölt tag
válasz
máyköl #125301 üzenetére
Ja igen furán hangzik
nálunk ez családi hagyomány... nagypapám volt nagy Fradidrukker az 50es évektől kezdve, anyámat már gyerekkorában is minden Fradimeccsre kicipelték... Ebben nőttem fel, aztán a 2 ezres évek közepétől nagyjából elvesztettem totálisan az érdeklődésemet a magyar foci iránt. Eredményeket nagyjából megnézem, és örülök ha nyer a Fradi de kb ennyi.
Én ezzel a csapattal nem tudok valahogy kapcsolódni, értem hogy nyilván ez a nemzetközi trend hogy külföldieket kell hozni, ugyanakkor ez már nem a hagyományokra épül... összehasonlíthatatlan egy 90es évek Fradija ezzel a mostani szedett vedett társasággal. Lehet velem van a baj mert a szülővárosomban is inkább azt mondom hogy nem kell nb3 idegenekkel inkább legyen megye 1 de legalább hazai emberek játszanak a csapatban.
-
Redneck
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #125306 üzenetére
Így van már az is valami a hazai posványnak. A megüresedett játékosokra lecsapás csak akkor megy a Fradinál, ha totál logikátlan de ne legyen igazam.
Enzolord:
Az maga lenne a mámor! A két betlikirály egy csoportban! -
Enzolord
addikt
válasz
DeathAdder #125294 üzenetére
Jó lesz ez, mindkét csapatom ott van az Eurépa ligában.. 😁😁😁 ha szerencsém van, láthatom a Unitedet az Üllői úton. 😁
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Redneck #125305 üzenetére
Az biztos.
Nálunk egészen sokan sárosak.
Kiváncsi vagyok vajon a puskástól elzavart amúgy nem rossz spíler Hentit hozzuk-e a védelembe? Vagy még el sem jutott hozzájuk a dolog, de mire kapcsolhatnának elment máshova. Az olyan borsodi szitu lenne
"felszabadul" egy játékos, de meg sem mozdolunk érte. Lehet, hogy csak "lepattanó", de abba az "acélos" védelembe jól jönne.-
A futball megítélésének már az is egész jó, hogy zsinórban kettő gárda kettő évben főtáblára jutott.
-
Redneck
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #125304 üzenetére
El is lett költve rosszul. Ez a legnagyobb bajom a szakmai munkával és a vezetéssel. Hazai szinten óriási pénzek, mellé elég érdekes játékospolitikával. Épp ezért tisztelem maximálisan a kisebb klubokat itthon, akik jóval olcsóbb keretből gazdálkodnak, mégis képesek meglepetésre, bár egyelőre csak hazai szinten.
Örülnék ha a szegényebb csapataink is gyakrabban jutnának az EL playoffig. Jót tenne a magyar futball megítélésének, a bajnokság színvonalának és tempójának.
-
Redneck
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #125302 üzenetére
Így van, nem véletlen. Célfutballt játszanak, nem is rosszul, látva az elmúlt évek eredményeit. Ebben az a legszebb hogy bagóból megoldják. Tisztelet jár nekik ezért!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia