Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
Gratulálok, de a védekezés nagyon gyenge.
-
Redneck
nagyúr
Kínkeservesen, sok kihagyott lehetőséggel, de megvan! JOBBAN tovább, mert ez a keret többre is képes. Hátul rendet kell rakni mert ez jelenleg nagy szar amúgy. Egy doboz cigit elszívtam és megittam négy sört...
A Suduva előtt le a kalappal, nem rossz csapat, de örülök hogy nem az antifoci győzött.
Szerk:
Kubatov még hagyján, de Orosz Pálnak mennie kell a picsába...salesman:
Én meg elugrok még sörért, ráiszok mint a vidéki man. -
Tom5
addikt
Lesz ám arc... Omg.
-
Hát elég gyengus volt a Suduva, Fradi védelmet azért lehet félteni, főleg ha kifognak valami Arsenalt..
Mindenesetre jó dolog, hogy összejött a csoportkör, gratula
-
Pkc83
őstag
10 évet öregedtem!!!!
DE MEGVAAAAAAAN!!!!!! -
LyonnaisFan1
őstag
Vége 4:2
Összesítésben 4:2
Továbbjutott a Ferencvárosi TCKalapemelés, holnapra nevesebb ellenfeleket.
A Süduvának is elismerés, hatalmasat küzdöttek. Ekkora ellenállásra sztem Rebrov sem számított.
A Suduva játékát elküldeni dvd-n a diósgyőrnek, megmutatva hogyan kell harcolni egy fradi ellen.
Ha így látnám a miskolci srácokat meccsről meccsre küzdeni nem bojkottálnánk, nem küldenénk el meccsről meccsre őket melegebb éghajlatra. -
villamos
őstag
A mérkőzést az FTC nyerte 4-2 arányban...
-
Ringman
félisten
válasz
DeathAdder #125286 üzenetére
léderer ákos is magasabb színvonalon közvetített
szerk:
mifasz ez az állandó többesszám? tudtommal nem válogatott meccs van. -
LyonnaisFan1
őstag
De benézte a spori, de a párharc eldől.t
-
"Ezt most név szerint is meg tudom mondani kicsoda: Topčagić "
ezzel henceg kommentátor létére
máyköl -
-
máyköl
veterán
válasz
DeathAdder #125190 üzenetére
En nagyon szeretem olvasni a hozzaszolasaid, egész szépen változtattad a véleményem a PL -ről az évek alatt... Soha nem lesz a szívem csücske, világéletemben a latin fociért rajongtam, de nagyon szimpatikus az objektivitasod a Pool -al szemben is, valamint ritka szakmai mélységben tudsz a PL- ről írni, ne hagyd abba!
-
törölt tag
Ritkan nezek magyar meccset... de nekem van olyan erzesem hogy ez olyan mint a grundfoci? Elkepeszto benasag mindket csapat. Fradista vagyok amugy.
-
LyonnaisFan1
őstag
Ezt kihagyni Bolinak. Ezeket a meccslabdákat be kéne rugdosni.
Na majd a tűzoltó betalál -
válasz
LyonnaisFan1 #125280 üzenetére
Sikerült kb az első két kalap leggyengébbjeit összehúzni a másik kettő legerősebbjeivel. Szerintem az erősségi sorrend a kalapokból itt fordítva van, Lipcse és Lyon fog továbbmenni.
-
-
LyonnaisFan1
őstag
jöjjön az adok-kapok
A végeredménytől függetlenül meg nagy csatára vannak kényszerítve a hazaiak. -
salesman
őstag
A másik boxos!
(#125274) LyonnaisFan1
Tudod kinek szurkoljál? -
válasz
LyonnaisFan1 #125274 üzenetére
Ahelyett, hogy örülnél, hogy kaptatok egy csoportot amiből tovább lehet menni, nemfocival foglalkozol.
-
villamos
őstag
Szerencsére máris 3-2...
De hogy félpályánál elveszik a labdát és gólt kapunk, ez tragikus... -
g0dl
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #125274 üzenetére
3:2 akkor így szurkolj tovább.
-
LyonnaisFan1
őstag
2_2
A Suduva most történelmi siker elött.
Kicsit szurkolok is már nekik, hogy sikerüljön. litván csapat még sosem volt főtáblán. -
válasz
LyonnaisFan1 #125271 üzenetére
Mar nincs elony...
Siger csodapasszaval indult....
Tőkmagggg -
g0dl
addikt
Még egy ilyen impotens védelmet.
-
LyonnaisFan1
őstag
Előny ide, előny oda. Csak én látom úgy, hogy Lanzafame elküldése nagy hiba volt?
Valahogy a támadó játék döcögős. -
Redneck
nagyúr
Ezaz, így tovább, rúgjunk még gólt hogy nyugodt legyek. Varga Roland fixen kell a Fradiba és a válogatottba is, nem értem a mellőzését. Boli gólját sajnos pont nem láttam, leállt a stream, és mire a TV-hez szaladtam már nem mutatták.
Fogy a cigi és a sör a konyhában, sík ideg vagyok.
jbalint18:
Örülnék ha továbbjutnánk, de ki kell vágni pár embert a csapatból és főleg a felsővezetésből.villamos:
Várom is, apám szerint szép volt.salesman:
Könnyű azt mondani. Három csapaton tudom felbaszni magam. A válogatotton a Fradin és a Manchester Uniteden. Utóbbi kettő az elmúlt meccseken önmagát veri meg.LyonnaisFan1:
Nekem is hiányzik, Gorriaránnal együtt. -
LyonnaisFan1
őstag
Ez gól ecsém, sarokkal.
-
salesman
őstag
A boxos!!!!!!!!!!!!!!
-
villamos
őstag
2-1 ide!!!
Még a végén összeszedik magukat... De egyelőre még nyugtával... -
-
Ringman
félisten
jenő fradista, vagy mire fel ez a nagy lelkesedés?
-
LyonnaisFan1
őstag
Pont a kegyvesztett Varga húzza ki a szarból a fradit?
-
válasz
Napfénysüti #125254 üzenetére
1-1
-
jbalint18
tag
Kíváncsi vagyok ha kiesik a fradi mi lesz majd a kifogás és marad-e mindenki a helyén vezetőségi szinten. (tudom a választ kevés a pénz őőőő ha bemegy akkor gól stb.,,, ja és persze nem )
-
LyonnaisFan1
őstag
Egész formás kis támadásokat vezetnek a litvánok, és ez nem a fradi védelmét dícséri.
Kurva sok a hiba hátul. -
LyonnaisFan1
őstag
Hihetetlen miket csinálnak hátul.
Dvali is az elöbb. Nála volt a labda, ahelyett, hogy kibassza taccsra jött egy litván szöglet -
válasz
Napfénysüti #125246 üzenetére
Inkább nem írok semmit... majd ha vége lesz.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Napfénysüti #125246 üzenetére
Szokásos, hátul összebalfaszkodott ajándék gól.
-
Greentea
senior tag
válasz
DeathAdder #125234 üzenetére
-
Napfénysüti
nagyúr
Ne bassz hogy hátrányban a Fradi?
Nem látom a meccset csak szövegesen néztem de mi a fene van, Rebrov is távozni akar mint Nikolics (csak neki ez nem jött be)? -
LyonnaisFan1
őstag
Most álmodozzá Jenőke. Faterod pofán baszna egy péklapáttal, ha élne.
-
villamos
őstag
Az FTC el fogja veszíteni a mérkőzést.
Főleg így hogy most már vezetnek a litvánok. -
Redneck
nagyúr
Na innentől kezdve az a forgatókönyv jön amit mondtam.
Hajrá Fradi de gyanítom hiába!
Szerk:
"találnak egy gólt, beállnak védekezni és úgy mennek helyettünk az EL-be."
Ne legyen igazam... -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
KisTücsök #125238 üzenetére
Ja csak annál kicsit nagyobb, 6000-es. Mondjuk a Mini Estadi amit vált az meg 15000-es de gondolom az már elavult volt meg feleslegesen nagy.
Most néztem meg mikor kint voltunk a Lleida elleni meccsen (2017.04.15.) akkor 1808 néző volt ott (harmadosztály). Szóval tényleg fölös volt nekik egy akkora stadion. Meg ha jól olvastam akkor ennek a helyére épül az új Palau Blaugrana. -
3. perc, már elmondta hogy ő maga is élsportoló volt, hogy belenézett a játékosok szemébe, hogy aki nem került extázisba a himnusztól az adja le a szerelését és hagyja abba az élsportot.
Jó lesz ez
-
válasz
LyonnaisFan1 #125236 üzenetére
ez tényleg hihetetlen
-
KisTücsök
addikt
válasz
Napfénysüti #125227 üzenetére
Ez annyiba került, mint a király kerti stadionja.
__Izgalmas csoportba kerültünk. Full 3 esélyes.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #125235 üzenetére
Majd átteszik a Great Strahovba (Velký strahovský) azokat.
Persze ez lehetetlen viszont ez a világ valaha volt legnagyobb stadionja.
-
LyonnaisFan1
őstag
Természetesen a szopógép Knézy van a mikrofonok mögött, mily meglepő
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
DeathAdder #125234 üzenetére
Lesz 3 teltházas mérkőzésük az Eden Arénában olyan 20 ezer ember elött
-
A sorolás legjobb pillanata, amikor a Slavia Prahat kihúzták a halálcsoportba
-
válasz
ZavaBalazs #125230 üzenetére
hmm érdekes.. olajos bohócsipkák már megint kifogták a legkönnyebb csoportot
nembaj úgyis kizúgnak megint az első szembejövő komolyabb ellenféltől valamikor a legjobb 8 körül
(ezt annyira unom már minden évben leírni, de ha egyszer igaz mit csináljak...
)
-
LyonnaisFan1
őstag
Scepovicot vinné a török Rizsespor
A fehérváriak legnagyobb igazolása lenne, ha ELigazolna az együttestől -
L_YKing
addikt
Halálcsoport.
-
salesman
őstag
válasz
Peterhappy #125224 üzenetére
Én az öcsemmel képviseltetem magam, de lélekben Veletek vagyok! Hajrá Fradi!
-
válasz
Napfénysüti #125227 üzenetére
Olvastam róla, most meg is néztem róla egy kis videót. Faxa, talán az alacsonyabb oldalakon a tető lehetne kicsit magasabb.
-
válasz
Napfénysüti #125225 üzenetére
Akkor is a legfelső polc, szerintem anno meghülyítették, hogy majd párizsban kiléphet Leo árnyékából...
-
-
omfgk
veterán
Neymar deal már a küszöbön.
Neymar to FCB is not done... Yet. But "very close", according to source close to negotiations ç. Clubs seem to have a deal: the total value will go above €200m, and as well as cash, might include Rakitic and Todibo, plus Dembele on loan (if players agree). But still not done.
Egyelőre úgy tűnik ,hogy a csapatok már megegyeztek, de a játékosok, főleg Dembele esetleg még megtorpedózhatják.
Több mint valószínű ,hogy a PSG-nél is rájöttek ,hogy egy hisztis Neymar (30+ millás évi nettó fizetéssel) megtartása nem biztos ,hogy jó ötlet.
Ha esetleg kapnak érte kb 130 millát + Rakitic, akkor már egész jól szálltak ki a Neymar sagából.
Jó tanulópénz lesz a sejknek. -
LyonnaisFan1
őstag
Ki mit vár az esti BL sorsolástól?
Hány halálcsoportot vártok? Én kettőt.A Fradi mérkőzésére meg egy megalkuvás nélküli játékot, ami a gyakadémia ellen hiányzott.
Fradi - Suduva 3:0 -
-
válasz
Viszlát #125212 üzenetére
A sportigazgatót, a klub elemző csoportjának tagjait, a tulajokat, az ügyvezető igazgatót értettem ide többek között, és véletlenül sem magamat
Klopp maga is Graham modellje (a klub elemző csoportjának vezetője) miatt került a klubhoz... ő volt kirakós utolsó darabja. Korábban a management már felállt, megvolt a stratégia, ott volt, hogy mi alapján akarunk játékosokat (és edzőt!) hozni, ezek után majd biztosan elhiszem valami Metronak vagy NSO-nak hogy a középszerű, éppen hogy csak építkezni kezdő keretével ki akarták őt penderíteni, mert elejében nem jöttek jobban eredmények, mint az előddel.
Pont úgy állt fel a szakmai klubmodell mint a szitinél, már évekkel korábban meg volt ágyazva Pepnek.
Illetve amikor jött az új vezetőség, világosan megmondta, hogy ők nem lesznek cukros bácsi, a klub önfenntartó kell legyen, tehát először a pénzügyeket fogják rendbe tenni, és egy fenntartható klubok fognak építeni, amely a bevételeiből képes gazdálkodni, és úgy felvenni a versenyt a legjobbakkal, és már Klopp előtt látszott hogy ezt komolyan is gondolják, ezért semmi kétely nem volt afelől, hogy kirúgnák.
Szennylapokat meg nem olvasok csak klubhoz közeli forrásokat, onnan informálódom és nyilvánvaló volt, hiszen annyira látszott működni a kémia, hogy mennyire támogatják és hagyják dolgozni egymást (már úgy is vitték oda) hogy fel nem merült hogy kirúgják, főleg úgy hogy szezon közepén vett át egy végletekig szedett-vedett csapatot
És így hozott az első csonka évében a 8. hely mellé egy libakupa és EL döntőt, a másodikban top4-et, a harmadikban top4-et és BL döntőt, majd mégegy BL döntőt és 97 pontos bajnokságot.
És azt is kiterjesztette már az elején, hogy nem fog idős koráig itt dolgozni és erősen utalt rá, hogy szinte biztosan távozik a szerződése lejártakor (2022-ben). Most meg hogy ez szélesebb körben is elterjedt az interneten hogy nem fognak hosszabbítani vele egyből hozzák a szennylapok, hogy "pánik liverpoolban, a távozásról beszél klopp"
Tényleg érthetetlen... van kb 10 klubhoz közeli újságíró akik elég egybehangzó és hiteles híreket közölnek a klub tájékáról, és mindenki a szennylapok levét issza, még a saját szurkolóik zöme is. Ők voltak akik lehozták azt is, hogy nincs jobb mutatója mint Rodgersnek volt, akit kirúgtak emiatt, és most nagyon kifelé áll Klopp szénája
Nem az előző évben voltak másodikok, hanem korábban, de nem is ez a lényeg, sikeresen el is vitték azt az egy embert aki egymaga a hátán vitte a csapatot, és jöttek helyette Rickie Lambertek, Balotellik, Iago Aspasok, Markovicok. És akkoriban más nem is volt reális, lévén akkoriban a bajnokságban miénk volt a 6. legnagyobb bevétel, 6. legnagyobb kiadás, 6. legtöbb kifizetett bér, a 6. legértékesebb keret, akár kezdő tizenegyre, akár keretre nézve, és hatalmas volt az olló a cselzi és a két manchesterihez képest, de még az arsenalhoz képest is, vagyis a top4 volt akkoriban a szurkolók legmerészebb álma.
Illetve nekem valóban nincs rálátásom, de annál biztosan több mintha Express, Metro, Daily Star, Sportbild, 442,Tuttosport, Talksport, AS, NSO, s*nból informálódnék.
A unitednek meg akár meg is lehet a top4, mert én sem tartom rosszabbnak őket mint a jelenlegi arsenalt vagy a cselzit
bocs h ilyen hosszúra sikerült, jól láthatóan mostanában igencsak szófosásom van
Na béke
-
salesman
őstag
válasz
Peterhappy #125217 üzenetére
Jól értem, Te is kinnt leszel?
-
válasz
salesman #125214 üzenetére
Nyerünk. Nem tudom, hogyan, hogy mennyire, de kb. nem is érdekel, csak nyerjünk
Nyugodtabb is vagyok ma. Jó lett volna idegenben lőni egyet, de szerintem viszonylag korán megszerezzük a vezetést és utána sétagalopp - nem azt mondom, hogy megszórjuk a litvánokat, csak azt, hogy kézben fogjuk tartani a mérkőzést.
Lehet, hogy hülyeséget mondok, de sokkal-sokkal jobb minőségű lesz a pálya talaja, mint kint volt - ez szerintem a mi játékunkat illetően sorsdöntő lehet.
Plusz leszünk úgy 18 ezren, csak beszurkolunk egy extra gólt mi is.Aztán lehet, hogy tévedek és csúnya pofára esés lesz a vége
az biztos, hogy ha a litvánok szerzik az első gólt, akkor piszkosul nehéz lesz fordítani.
-
salesman
őstag
És sok minden egyéb is...
Ki, mit tippel estére? -
Cartevo
őstag
-
Viszlát
addikt
válasz
DeathAdder #125183 üzenetére
Egy bukdácsoló topcsapat, előző évben voltak másodikok, nem? Mindegy, felőlem úgy magyarázza ki Árpi ahogy szeretné... Nem tudom szerinted ki a szakma, vagy te kit tartasz annak (rálátásod biztosan nincs), őszintén szólva nem is érdekel, mert az előző hozzászólásban még semmiféle kitétel nem volt, csak egy állítás, hogy meg sem fordult a fejekben a leváltása, én ezt cáfoltam (még akkor is ha a Hoffenheim meccset keverem valamivel).
Mindenki arról beszél amiről szeretne, én saját magamra vonatkoztatva írtam le azt, hogy nem szeretnék okoskodni. Az biztos, hogy a United sosem fog olajos tiki-takit játszani (hála a jó égnek) és perpill a játékosállomány sincs meg ahhoz, hogy bajnokesélyes legyen a csapat, így az első évében Olénél az a kérdés, hogy ebből az anyagból mit tud kihozni. Kemény munkával és egy kis szerencsével meglehet a BL-t érő helyezés, én ennek drukkolok.
-
válasz
simondr #125202 üzenetére
Ha jól tévedek Ramseyvel olyan középpályást játszatott előretolt tízesként, aki abban a legjobb, hogy mélyről érkezzen a kapu elé. Nem is játszott egyáltalán jól. Aztán a vége felé, amikor már megegyezett a Juventussal mintha megtalálta volna a posztját és hozzá is tudott tenni a csapathoz.
Özil mellőzését meg tudnám érteni, de mindaddig nem amíg támadásban gyengébbek nélküle mint vele, és a védekezésük sem jobb nélküle. Múltkor volt egy elemzés elemzés amely szerint az idegenbeli meccseiken Özillel a pályán átlagban fél góllal többre elegendő xG-t termeltek, ami azért nem kevés.
Persze, Özillel is bőven voltak gyenge meccsei az Arsenalnak, de ehhez hozzátartozik az is, hogy Emery legtöbbször a jobb szélen, és magasan feltolva használta, és az előző szezonhoz képest emiatt jóval kevesebbet is tudott játékba avatkozni.
Szerintem az az edző dolga, hogy ezeknek a játékosoknak megtalálja a posztját, és használni tudja őket. Sterling is milyen suta volt Pep előtt, vagy Firmino Klopp előtt. Özil egy olyan játékos aki szerintem sosem volt a legmagasabb polcon, de egy negyedik helyért küzdő csapatba abszolút bérelt helye kellene, hogy legyen
-
sh4d0w
félisten
Vicc, ami az Ajax meccsén megy...
-
-
Ringman
félisten
válasz
Peterhappy #125204 üzenetére
nyilván nem komolyan gondoltam, ennyi zrika meg belefér szerintem
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Peterhappy #125164 üzenetére
Bebaszta, mint a lónak
-
Ringman
félisten
válasz
dudu5130 #125203 üzenetére
- dalbertnél biztosan jobb
- homegrown player, ennek ellenére nálunk az első csapatban soha sem játszott
szerintem alapvetően cserének/keretmélyítés miatt jön, asamoah és lazaro is előtte lesz a sorban, ha kp-án játszana + ha nem jön be a skriniar, godin, devrij hármas hátul, vagy valamelyikük eltiltott/sérült lesz, akkor ott is bevethető. -
válasz
simondr #125202 üzenetére
MRI-rol nekem leginkabb az maradt meg, hogy irto alapos es iszonyatosan jol felkesziti a csapatait az aktualis ellenfelbol.
Es valahogy ezt nem igazan latom viszont. Ha az Agyusok tudjak jatszani a sajat jatekukat, meg mindig a vilag egyik legszebb, legstilusosabb focijara kepesek, de meg mindig rengeteg a buta, elkerulheto gol es nem erzem, hogy meccs kozben jelentos valtasra, valtoztatasra lennenek kepesek.
Plusz kicsit fejsulyos a csapat, de manapsag ugy latszik ez a divat :) -
-
simondr
senior tag
válasz
DeathAdder #125196 üzenetére
köszi a kimerítő választ
Ha nem haragszol meg én rövidebben válaszolok.
Az hogy Özil mennyit játszik, a futballtudásán ill taktikába illesztésén kívül jó pár tényezőtől függ még.
Nem mennék bele ezekbe, a lényeg hogy pl Özillel és akár Ramseyvel kapcsolatban nem hibáztatom Emeryt.A fiatalokat egyébként egész szépen menedzseli, Willock is látványosan fejlődik és jó ötlet volt Nelson visszahozása is, ők bizonyítani fognak később, ez biztos.
Az hogy Arsenal kaliberű edző-e, bevallom még én se tudom megítélni, de nem is kell, ez a szezon be fogja árazni az ő munkáját. Elköltöttünk egy csomó pénzt a nyáron, érdemben nem gyengültünk mert a távozók helyén bőven van minőségi pótlás.
Szóval most nem lesz kifogás, ha lesz TOP4 akkor lehet esélye a maradásra, ha idén sincs BL akkor biztosan búcsúzunk a baszk szuperedzőtől
-
simondr
senior tag
válasz
Peterhappy #125198 üzenetére
Szerintem félreértettél minket, senki sem akar senkit ekézni azért mert Fradi meccsre jár, Fradi meccset néz stb. Sőt azért sem ekézünk senkit mert pl a Halinak szurkol. Vagy akár a Mucsaröcsöge FC-nek.
Az értelmes, felnőtt hozzáállás az, hogy elfogadjuk hogy mást ez érdekli és belátjuk hogy minket meg nem.
És fordítva épp ugyanezt szerintem jogosan is várja el mindenki.Teljesen rendben van ez így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben