Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoyBatty
aktív tag
válasz
Soulfly842 #108298 üzenetére
Zseniális ötlet, a következő ellenfél edzőjét is az őrületbe kergetné, hogy fogalma se lenne, hogy ki ellen készüljenek. -
válasz
RoyBatty #108297 üzenetére
Még mindig jobb mint szerencsére feltenni és tiziket lövetni a csapatokkal.
Az a csapat ment tovább amelyik kevesebb lapot kapott, ritka hogy idáig fajul a döntés, de most ez döntött, én valahol el tudom fogadni. Bár a latin sporik minden szarért fújnak és szórják a lapokat, szóval az sem feltétlen fair, hogy melyik csapat milyen bírót kapott. Szenegál sem az a favágó fajta, csak fizikailag talán a legerősebbek az egész mezőnyben, nem hogy Japánhoz képest
-
RoyBatty
aktív tag
válasz
Soulfly842 #108296 üzenetére
Na jó, de ki rúgott volna büntetőket kinek? A két érintett csapat (Japán-Szenegál) egymástól 800 km-re volt a lefújás pillanatában.
Mondjuk a FIFA-nak van olyan ötlete a 48 csapatos VB-re, hogy a csoportmeccsek során ne legyen döntetlen, hanem a rendes játékidő után egyből jöjjenek a 11-esek. -
Soulfly842
addikt
Csak nekem hangzik abszurdnak a fair play pontokkal való továbbjutás így? (úgy rendkívül fair play a történet, ha nevetséges időhúzással és semmittevéssel, a foci arcul köpésével zárva a csoportot jut tovább egy csapat).
A VAR szerintem jó dolog lett összességében (egy meccset leszámítva, meg egy-egy rossz döntést - de több jó ítéletet hoztak a VAR-val mint rosszat), de ez szerintem nevetséges. Inkább döntötték volna el pl. 11-essel vagy pénz feldobással... még az is jobb
-
paatrick
őstag
Zlatan amúgy jósolt a VB előtt:
bejött
-
16 között:
-11 európai
-4 dél-amerikai
-1 ázsiai csapat -
paatrick
őstag
válasz
IntelKiller7 #108284 üzenetére
Hát most a japánok mehetnek a kolumbiai követséghez köszönetet mondani mint tegnap a mexikóiak
Az más kérdés hogy ennek a kolumbiai védelem az angol-belga páros simán bever vagy 5-öt.
#108288 Ringman
még nem volt soha ilyen azt mondják. -
Ringman
félisten
volt már olyan hogy a fair play döntött a továbbjutásról?
-
villamos
őstag
Szenegál is kiesett.
Megérdemlik, nem csináltak 80 percig semmit... na nem mintha Kolumbia csinált volna... -
Ringman
félisten
-
vond
MODERÁTOR
-
paatrick
őstag
Hihetetlen Kolumbia eltalálta a kaput. Gól.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
DeathAdder #108273 üzenetére
Aztán ki tudja, lehet, hogy a svédek jobban aláznának mindenkit, mint pl. a brazilok. Nem lehet itt már semmit sem mondani biztosra.
Nem kell, kellene számolgatni, meg sumákolni, őszinte focit várnék el mindenkitől. Sajnos egyelőre elég kevés csapatnál látom ezt, és azok közül is már kiestek néhányan.
-
paatrick
őstag
Kolumbia kb. a pályán sincs. Nem mondták nekik hogy nyerni kéne?
-
KisApám
addikt
A "lengyel válogatott" valami katasztrófa...
-
Rawulf
őstag
válasz
DeathAdder #108275 üzenetére
Valahogy így kellett volna a svéd-német meccsen is befújni a 11-est a svédek javára már az elején.
Ez a bíró legalább elég tökös volt, hogy a gyanús szitut befújta és azért is mert felül tudta bírálni saját magát is. Így korrekt és így kellett volna eddig is csinálnia a többi bírónak és a VAR szobának is. -
-
paatrick
őstag
jó döntés, egyértelműen a labdát találta el, bravó VAR
-
-
IntelKiller7
veterán
Végre siekrült elérni, hogy ne akadjon az M4 online itt horvátban, erre most meg kép nincs.
-
BenHans
addikt
válasz
Ringman #108253 üzenetére
Nem akarok senkit untatni, csak szóljatok...
Jelenleg ott tartunk, hogy a Roma 3M€ + bónuszt ajánl Ale hosszabbításáért. Florenzi 4M€ val szállt be az alkudozásba amire becsengetett az Inter, hogy szívesen kifizetné, de a csapatnak csak nevetséges ~15M€-t ajánlana a pletykák szerint + azt hiszik a Pecsa bolhapiacon vannak és valószínű megint ajánlanának pár friss fiatal munkaerőt.
"eléggé bayernes/juvés átigazolási szezon" Ott nem az erősebb vásárol?
Én már nem merek semmit mondani, mert 1) Ale római és imádat van, de ne szálljon el, főleg mivel a legrosszabb szezonját produkálta. Ahogy az apja mondta a Barca elleni gólja után, Ale nem ilyen típus de ő majd visszarántja a földre ha mégis elszállna... Most is megteheti ha...
2) Ebben a tetves modern gazdasági fociban semmi sem szent, tehát ha nem sikerül megegyezni csak egy megfelelő ajánlat szükséges és Ciao.
3) Ha egy római születésű srácnak aki nem mellesleg a karszalag várományosa, nem a címer hanem a pénz a fontos - amit amúgy erősen kétlek - akkor tényleg gond van a klubvezetéssel is.De ne rohanjunk előre, ezidáig egyetlen fontos láncszem vált ki, aki köztudottan problémás volt.
A firkászok már tavaly is eladták a fővárost Milánónak. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #108268 üzenetére
Szurkolni kell Kolumbiának, hogy csoportelsők legyenek, hogy legyen valami jó az első helyben is.
-
Érdekes lesz az esti belga-angol (szerintem dögnunalomra veszik majd a csapatok), de az megy majd a kedvezőbb ágra a negyeddöntőt illetően aki csoportmásodik lesz.
-
Cartevo
őstag
-
Sickboy25
addikt
-
Z'Z"
őstag
válasz
Sickboy25 #108260 üzenetére
Nevetséges az egész igazolási rendszerünk, is.
Folyamatosan olyan "vén" játékosokat hoznak ide, akik itt jó pénzért letudják azt a maradék pár évet, aztán semmi eredményt nem tudnak felmutatni maguk mögött.
Legalább olyanok jönnének, akiktől lehetne tanulni, de nem.
Amúgy van olyan is, hogy a fiatalok, pont ugródeszkának tekintik a mennyeit.
Nem igaz, hogy a vezetés ezt nem látja át.
Vagy nagy ívben lesz@rják, csak pénzmosás megy a háttérben? -
vond
MODERÁTOR
válasz
Cartevo #108261 üzenetére
Eljutottunk oda, hogy a Puskás "Akadémiában" több Haladás nevelés van, mint felcsúti. Ez azért nagyon durva.
De az nem különben, hogy a külföldi zsoldosok mellett gyakorlatilag elvétve játszik 1-2 magyar abban a nagyszerű falusi csapatban. És közben "Akadémia", értitek?!?
Mi meg csak álmodozunk tovább itt Szombathelyen, hogy egyszer talán lesz valami cél, valami koncepció, valami jövőkép, akármi, ami túlmutat azon, hogy valahogy maradjunk bent, és az összes kicsit is értelmes nevelésünket az első adandó alkalommal tegyük pénzzé (attól függetlenül, hogy megmondják-e felülről, hogy ki hova igazoljon - valószínűleg igen).
Magyar foci...
Az egyetlen menedékünk, bizodalmunk az a párezer "hülye" szurkoló, aki még mindig ott van, kitart, szurkol, támogat. Csak miattuk érdemes még egyáltalán bármilyen szinten is foglalkozni a magyar (klub)futballal.
-
Motion_Blur
félisten
Maradona napi 10 ezer fontért csinálja a fesztivált, a FIFA fizeti
Naiv vagyok, én ezt nem hittem volna...
-
Z'Z"
őstag
Hivatalos
FTC: Leigazolták Kjartan Henry Finnbogasont (Izland) az AC Horsens csapatától.Minek igazoltak csatárt, valaki távozik?
-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder #108254 üzenetére
A klubfutballban ez éppen fordítva van: szinte csak az Atlético Madrid...
Juve-drukkerként tudok még példát mondani.
-
Kele: Löw úgy akarta vezetni a német válogatottat, mint ahogyan egy domináns klubcsapatot szokás. A régi beidegződésekre, a sokszor kipróbált játékkapcsolatokra épített, és az volt a célja, hogy a csapata minél többet birtokolja a labdát egy-egy meccsen. A németek mindhárom csoportmérkőzésükön legalább 65%-ban dominálták a passzjátékot, miközben a két évvel ezelőtti Eb egyik nagy tanulsága éppen az volt, hogy
a válogatott fociban sokkal többször nyer a labdával kevesebbet foglalkozó, de a területeket okosan kontrolláló, villámgyors ellencsapásokra képes csapat.
A klubfutballban ez éppen fordítva van: szinte csak az Atlético Madrid képes arra, hogy a labdabirtoklásról folyamatosan lemondva, kompakt, biztos csapatszerkezetből vezetett kontrákra és pontrúgásokra építve sikeres maradjon hosszabb távon is. A válogatot futball azonban - elnézve a portugál Eb-sikert például -, nagyon nem ebbe az irányba tart.
Még majd elhiszem, hogy Southgate antifocijának amire Pulis és Big Sam is csak elismerően csettintene lehet keresnivalója
-
vond
MODERÁTOR
Kiss Tamás » Felcsút. Gyönyörű.
-
dudu5130
őstag
-
paatrick
őstag
mai meccsekhez kapcsolódva:
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #108242 üzenetére
a másik lehetőség az, hogy igazából nem is akartuk megvenni.
ami az ffp-vel kapcsolatban dühítő, hogy a pénz joao mariora, barbosára, kondogbiára ment el többek között.
-
venember83
nagyúr
válasz
Ringman #108229 üzenetére
FFP. Cancelót talán június végéig kellett volna kivásárolnia adott összegért az Internek, de az FFP miatt nem tehette meg, a Valenciának viszont szüksége volt a pénzre még adott határidő előtt, ezért a spanyolok nem hosszabbították meg a határidőt az Inter számára. A Juve ezért is tudott közbeavatkozni, és állítólag az első 10-12 millió eurós részletet kb. azonnal utalja a Valenciának. De persze erről csak pletykák terjengenek.
-
Soulfly842
addikt
Szerintem azért Neymar kapott rendesen a pofájára Brazíliában is... Most akart és tudott is focizni... nem akart (csak) bájologni, szimulálni, bazári majmoskodni...
-
Ringman
félisten
neymar egyszer bele fog sérülni a fetrengésbe: [link]
-
szami777
addikt
válasz
CptAdamica #108232 üzenetére
Az eddigi meccsek alapján a horvátokat simán top4be tippelem.
Ugyanilyen játékkal az ilyen lelketlen, tutyimutyi focit játszó francia-spanyol-portugal brigadokat siman kiejtenek szerintem.
-
-
törölt tag
válasz
bandras0226 #108201 üzenetére
-
Cartevo
őstag
Mexico hivatalosan is köszönetet mondott Dél-Koreának.
-
Ringman
félisten
válasz
bagyulajuve #108225 üzenetére
ez szerintem el lett balfaszkodva az inter részéről, sőt valahol olvastam hogy rafinha sem fog jönni, így hogy a belga piást leigazoltuk
-
MdewC
nagyúr
Sztem jó volt ez a brazil meccs.
-
Na kidrukkoltam a 2-2-t erre most nézem, hogy 1-0-t tippeltem
édes istenem...
Hihetetlen ez a rengeteg büntető.
-
IntelKiller7
veterán
Nem hiszem el ezt a Svájcot.. 5 perc alatt 2 tizi eset... RIP 2-1-es tipp.
-
bagyulajuve
addikt
na, Cancelo Juve játékos lett, tetszett az Interben a mozgása, remélem jó vétel és jól keni majd
-
Ringman
félisten
egyébként uruguay/brazília/horvátország közül egynek ott kell lennie a döntőben, hogy az inter sorozata folytatódjon - 1982 óta mindig volt inter-játékos a meccsen: [link]
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #108161 üzenetére
Szolnokrol tenyleg nem nagy deal..
-
BenHans
addikt
válasz
forceberg #108217 üzenetére
Aha, ha meg elengedi az a gond...
Ennyi erővel vegyük elő Neuert aki pedig a bundesligában a Hoffenheim ellen kettőt kapott a rövidbe.
Össze lehet hasonlítani a mutatóikat is, save %, xG, pass success %.
A bravúrjai nélkül kiesünk a Sahtar ellen és a bajnokságban is legfeljebb EL helyen bohóckodnánk. -
Nemrossz ez a brazil csapat, viszont Jesus és Willian nagyon gyengék ma is, és Paulinho posztját is lehetne upgradelni.
-
-
BenHans
addikt
válasz
forceberg #108215 üzenetére
"(#106697) BenHans: Lám lám, pont ilyenkor kellene nekik egy Sané aki a vonal mellett meg tudná bontani az ellenfél védelmét."
"Neuer elbalfaxkodott valamit, attól még ő marad a top-3-ban"
A neve miatt biztosan, amúgy kevésbé biztos, már amennyiben a jelenről beszélünk... -
válasz
BenHans #108210 üzenetére
Nem volt 1v1-re képes ember a csapatban, ez így kevés volt.
Ahogy írtam, lefőtt a Leroy (Sané) Café!Ha jól emlékszem, 3 ziccerük volt fejjel: Goretzka, Gómez és Hummels.
Ez nem fér bele, mert a beálló kis csapatok ellen ennyi van max. 0-0-nál.
Nem láttam az esetet, a meccs legvégét, de az, hogy Neuer elbalfaxkodott valamit, attól még ő marad a top-3-ban.
Az a Kroos féle csőrrel belepöckölés volt nagyon amatőr, de anélkül is még 0-0, gólt kellett volna lőniük. -
BenHans
addikt
válasz
DeathAdder #108212 üzenetére
Közben írtam az előzőhöz egy viccet kiegészítésül...
Én legjobbat nem tudnék választani, vagyis szerintem nem lehet, de TOP3 legjobbat igen.
-
-
emre
veterán
A szerbeknek megmondták, hogy ez nem barátságos felkészülési meccs?
Úgy játszanak mint svájc ellen, mintha mindegy lenne, pedig szerintem azokat is verhették volna. -
BenHans
addikt
Hát megtörtént...
...pedig azt hittem holnapig húzzák hátha...
Mexikó játékkal és szervezett alázatos küzdéssel verte őket, a svédek ellen a javukra tévedett a játékvezetés és mákkal mentek tovább, aztán most Dél-Korea alázattal, vért izzadva,
csukott szemmeltalálta meg az ellenszert.
Végre van ellenszere ennek a sematikus centire kimért gépies célfutballnak.
Ezt a világ legjobb kapusa dolgot is érdemes volna átgondolni egy ideje..."Ha nem Németország emeli magasba a trófeát, akkor kik lehetnek még befutók?
Nehéz megmondani. Szerintem Olaszországnak és Hollandiának is lehet esélye." (Bastian Schweinsteiger a meccs előtt)
Tudok jobb viccet: "Schweinsteiger és Nationalelf".A német gőg mindenesetre megmarad míg világ a világ.
Über alles etc. etc. -
villamos
őstag
Ezek a b.zi brazilok bezzeg nem akarnak kiesni...
-
Vladi
nagyúr
Jújdebrazil, na ez brazil.
-
emre
veterán
ezzel az iráni mesterhármassal lesznek még gondok
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Tomato firmware
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- általános iskolai rendszergazda
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések