Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
Anglia továbbra is életveszélyes pontrúgásból. Szögletek is nagyon szépen jönnek befelé. Ezt kéne egy kicsit gyakorolnia a magyar aranylábúaknak is. Mert ezt bizony sokat lehet fejleszteni alázatos munkával.
-
-
vond
MODERÁTOR
Trippieeeeeeeeerrrrrrrr!
-
Ringman
félisten
hát ennek nem örülök
-
LyonnaisFan1
őstag
Húúúú Trippier mekkorát baszott
-
nincsnév007
addikt
neeeee
-
szami777
addikt
Ottt vaaaaaaaan
-
LyonnaisFan1
őstag
Ha hajrá horvátok!
-
szami777
addikt
Na akkor GO ENGLAND!
-
Cyrin
addikt
Ez a Sterling már megint ott van? Egy fontot nem ér...
-
Ringman
félisten
jó látni hogy knézyt annyira megviselte az oroszok kiesése, hogy nem közvetít már.
szerk:
Rabotnicki 2 - 1 Budapest Honvéd -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
bagyulajuve #109783 üzenetére
Az egyik kieső a diók. Addig jár a korsó a kútra, amíg... Ki nem esnek a diók
Úgy járnak, mint a HSV -
gyuromoj
veterán
válasz
DeathAdder #109785 üzenetére
89,95 euro a sima hazai mez, név+szám dob rajta 15-20 eurot.
-
-
gyuromoj
veterán
-
LyonnaisFan1
őstag
Igen veretes a kepminoseg a rabotnicki honved meccsen
-
válasz
DeathAdder #109774 üzenetére
Most olvastam én is csak végig, ez egy kibaszott jó írás, rengeteg betekintést nyer a fociba, és a kulisszák mögé, tényleg megéri rá egy kis időt szánni erre a tartalmas írásra
-
villamos
őstag
Hamarosan, azaz július 21 -én indul A BAJNOKSÁG!
Az első forduló programja a következő:
Július 21., szombat:
Puskás Akadémia-DVSC 17.00 (M4 Sport)
MOL Vidi FC-Kisvárda Master Good 20.15 (M4 Sport)
Budapest Honvéd-Szombathelyi Haladás 20.15
Mezőkövesd-Zsóry-Paksi FC 20.15Július 22., vasárnap:
Ferencváros-DVTK 17.30 (M4 Sport)
Újpest FC-MTK Budapest 19.30 (M4 Sport) -
Ringman
félisten
csodálatos ez az uefa ffp [link]
It is so weird. Just think about it. A footballer who only has 12 more months in his contract and does not want to renew with his club should be considered an easy goal, perhaps buyable at a discounted price. But in Inter’s case, it works in reverse. Piero Ausilio is chasing a footballer whose contract expires in 2019 and it is a complicated negotiation. The reason is simple: UEFA FFP rules and regulations. Inter must also find the right balance between entries and outputs in view of the Champions League list.
For this reason, Inter must continue asking for loan with option to buy, similar to how they signed Politano, this is basically the knot that has blocked Sime Vrsaljko and Malcom. This option, however, is not possible for a player whose contract expires in 12 months unless that player extends the agreement before joining Inter (in the case of Dembele).
közben meg ott van neymar és mbappe esete.
-
gyuromoj
veterán
Juventus webshop reggel óta nem működik.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
DeathAdder #109759 üzenetére
Héhé....Weidenfellert nem bántani!
Pont Klopp alatt hozta a legjobb idényeit. Simán a 2-3. legjobb német kapus volt annak idején. Most már öreg és potyázik, de kb annyit mint most Karius. Érthetetlen, hogy miért nem vesz Klopp egy normális kapust. De még van idő az átigazolási szezonból.
-
-
Ringman
félisten
válasz
DeathAdder #109765 üzenetére
25×52×1,132×1000 = 1,47M€ évente - az önmagában nem vészes, de jobban járnátok a nagyobb fizetés+jó kapus kombóval.
-
-
gyuromoj
veterán
válasz
venember83 #109757 üzenetére
Értem, köszi.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
DeathAdder #109759 üzenetére
Klopp nem ismeri a focis mondást hogy: egy csapat úgy kezdődik végy egy jó kapust.
-
válasz
Napfénysüti #109755 üzenetére
Bár tudnám... a szurkerek közül sokan nem értenek velem egyet, de nekem az a véleményem h hiába igazol Keitákat, van Dijkokat, vagy akar Fekíreket, amíg van egy kapus, akin bármikor bármi elmehet ¯\_(ツ)_/¯
Korábbi kapus Kirkland annyit mondott, Karius a legjobb helyen van, mert nincs mégegy olyan klub, ahol ennyire bíznak egy játékosokban.
Mondjuk Klopp Weidenfellerel is jól elvolt...
-
Ringman
félisten
válasz
Napfénysüti #109755 üzenetére
véletlenszerűen kiválasztott serie a csapatban jobb kapus véd...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
DeathAdder #109754 üzenetére
Ez a csávó miért szerelme Kloppnak? Nem hiszem el hogy a Pool nem bír egy értelmes kapust igazolni...
-
válasz
omfgk #109748 üzenetére
Akkor még nem láttátok pár napja edzés közben, ne a riportot, csak a hátteret figyeljétek
-
-
gyuromoj
veterán
válasz
FIREBLADE78 #109744 üzenetére
Benzo lehet lelép Napolyba, akkor viszont kelleni fog egy Kane is.
Viszont ha még Bale is lelépne, akkor egy Hazard.
Hopp el is ment 5-600 millió.
Mbappe-Kane-Hazard trió azért nem lenne gyenge.Amúgy ez a szezon szerintem útkeresésről fog szólni a Real Madridnál.
-
FIREBLADE78
addikt
Nem kell nekünk nejmár. Ott van asensio! Jobb szélre egy bappe,természetesen benzi papával elöl
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
forceberg #109736 üzenetére
Neymart is kedvelném ha nem lenne ilyen. Aki szimulál és dobálja magát az nekem nem szimpatikus akármekkora potenciál is van benne. De vannak még ilyen játékososk: Robben, Suarez ( Ronaldo is ilyen volt de a MU-nal "kinevelte" belőle Keane, nem teljesen de eredményesen).
KdB nem kétlem, hogy hajtott, de eltűnt. Ezért kellett Hazardnak sokat cselezni, 1-1felvállalni. Ilyenkor KdB is változtatnia kell, ha tényleg olyan klasszis.
Aki itt pedig a folytogató volt az Kante. Hihetetlen a pali. Mindenhol ott van, duracell nyuszi, kapaszkodik, oda kotor lábbal éppen a szabálytalanság határán mozog de nem lépi át. Nagyon kellemetlen.
Amelyik klubbnak most van felesleges 100 milliója annak érdemes lenne megvenni.Makelele reinkarnációja. -
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
forceberg #109736 üzenetére
Nem igazán értem a szemüveges részt. Úgy írod, mintha itt nem lenne mindenki tisztában azzal, hogy Neymar a világ egyik legjobb játékosa, meg hogy folyamatosan faragják. Emellett meg erősen túltolta a fetrengést sokszor a saját csapata kárára.
Hazardot is végig faragták, de ennek ellenére csinálta azt amit kell, nem rajta múlt. Tegnap KdB egy rossz napot fogott ki amellett, hogy faragták és nehéz dolga volt.
-
törölt tag
Nem tudom ebbol mi igaz meg mi nem de ha a fele igaz az mar gaz... ekkora patkany egy embert... remelem Florentino nem lesz annyira elvakult hogy elhozza... ilyen emberrel hogy lehet csapatot alkotni? Ami mondjuk a real erossege volt az elmult 3-4 evben...
-
emre
veterán
A belgákat is megvették kilóra.
Ez nem az a csapat volt amelyik eddig eljutott. -
válasz
NyxNyxNyx #109732 üzenetére
Őt kedvelitek, Jurniort nem. Nekem egyik sem kedvencem, de nem is gyűlölöm egyiküket sem.
És tényleg, aki eddig kételkedett, láthatta, hogy Hazard is mekkora klasszis.
Viszont ez a meccs bebizonyította, különösen KdB-n, hogy mennyit számít, ha az ellenfél úgy megy fel, hogy megfojtson. KdB-t szerintem könnyebb kivenni csapatszinten, mert ő azért nem akkor cselgép.
Vegyétek le a szemüvegeket! Most akkor KdB nem hajtott? Dehogynem! Nem véletlenül tűnt el... azt meccselték velük, amit ők a brazilokkal, csak ott azért a braziloknak több sanszuk volt... -
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #109706 üzenetére
ezt a cikket én írtam.
Az én Cristianómfigyelj, ez a legjobb, ez a csúcs: Senki se feledje, hogy az az éra, mely Messinek rendeltetett, végül Cristianóé lett.
-
LendvaiFeri1
addikt
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
forceberg #109725 üzenetére
Mert más nem tud helyzetbe kerülni? Rajta volt az összes teher. De Bruyne eltűnt, azt hiszem még körözést is kiadtak rá mert nem látták a pályán.
(Neymar példát vehetne Hazardon, nézd vissza a brazil meccsett ott mennyitt aprították. Abszolút ellentéte Neymarnak. Minden egyes párharc után felállt és ment tovább. Nem kellett tolokocsit hozni meg mentőt) -
Datsyuk
aktív tag
A franciák abszolút megérdemelten behúzták ezt az elődöntőt. Jól van összerakva ez a csapat. Masszívak, Lloris eddig nem potyázik elől pedig 2 életveszélyes ember van. Nagyon nehéz megverni őket. Éhesek is az EB kudarc után.
Belgáknál csak Hazard és Fellaini veszélyeztetett....ez sajnos kevés ide.
Mbappe esküszöm Henryra emlékeztet. Még fiatal és csinál hülyeségeket de világklasszis játékos lesz belőle. -
válasz
DeathAdder #109719 üzenetére
Ez jo
Holnap a horvatoknak drukkolok, de szerintem az angolok fognak dontozni. Barhogy is legyen, azt az agat en gyengebbnek erzem, raadasul egy nappal kevesebbet pihennek. De biztos, hogy az onnan erkezonek fogok a dontoben szurkolni.Fogadnek most a francia aranyra, (angol ezustre?) es belga bronzra, de megfogadtam, hogy tobbe nem fogadok.
Epp az jutott eszembe, meggyoztetek rola, hogy de Gea jobb, mint Courtois, de nem a VB-n latottak miatt hiszem el
-
paatrick
őstag
Nem tudom sajnálni a belgákat, ezt maguknak cseszték el. Az első félidőben tilitoli majd lesz valahogy most meg már futni kellett az eredmény után.
Mikor a 30. percben mondta a kommentátor hogy Lukaku most ért harmadszor labdába a meccsen, hát mindent elmond
Franciák se voltak valami nagy szám, de a belgák nagyon alulteljesítettek. Courtois meg Hazard hozta amit kell, ennyi. -
J.Hetfield
aktív tag
Gagyi meccs volt, nem méltó egy elődöntőhöz. Franciák ezt be is húzzák
-
szami777
addikt
válasz
bagyulajuve #109720 üzenetére
Meg Lloris.
Ez a kettő nálam amúgy is top3 kapus.Hát kár a meccsért, sajnálom a belgákat, de a franciák nagyon profin lehozták.
-
KisTücsök
addikt
Fuh de egy súlytalan semmi volt ez is.
-
Ezzel kb. meg is nyerték a VB-t a franciák.. szláv csapat képtelen megnyerni, ha meg Henderson felemelné a VB serleget akkor megborulna a tér-idő kontinuum, szóval lehet gratulálni a flanszhiáknak
-
sh4d0w
félisten
És akkor kérdezik tőlem, miért nem fogok a fhansziáknak drukkolni a döntőben...
-
LendvaiFeri1
addikt
Cristiano Ronaldo búcsúlevele…
Köszönök mindent, és persze, ahogy kilenc éve is mondtam, amikor először beléptem a stadionba: Hala Madrid!
-
omfgk
veterán
Az egész belga csapatból csak Hazard nyújt értékelhető teljesítményt.
-
NyxNyxNyx
addikt
Mindig Chadlinak van csak helye. Ha ott egy jó játékos játszana helyette sokkal másabb lehetne ez a meccs. Ugyanez a másik oldalon, hogy minden helyzet Giroud-ra jön ki.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
cyberkind #109707 üzenetére
Én nagyon örülök, hogy érkezett. Ha 2 évig még ilyen szinten tudná tolni és a "maradék" 2 évben kezdene romlani a teljesítménye, akkor megérte. Hosszú idő után egy picit nagyobb eséllyel nyerhet BL-t a csapat, utóbbi időben 2x is a győzelem kapujában volt a csapat, de azokon a meccseken hiányzott 1-2 igazi világklasszis, most lett 1. Ha a jelenlegi húzóemberek közül nem megy el senki, akkor minden Juve szurkoló bizakodhat. Persze CR leigazolása nem jelenti automatikusan azt, hogy a BL győzelem meg is lesz, mert azért ahhoz sok minden kell, például nagy adag szerencse is, de hátha most minden klappolni fog
. Én minden esetre bizakodó vagyok.
Forza Juve! Forza Cristiano! -
szami777
addikt
Hányszor kell agyonrugni Hazardot, hogy lefújják.
Gusztustalan. -
paatrick
őstag
Bíró elvtársat megint elő fogják venni meccs után
-
válasz
szőröscica #109704 üzenetére
Biztos jó, mert van benne nátrium és szénhidrát jó arányban.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
cyberkind #109707 üzenetére
Egyetértek. Jókor döntött és jó hogy ő dönthetett a saját sorsáról.
Nagyon örülük hogy nem PSG/MU/Bayern felé vette az irányt.
Remélem hogy megtalálják a helyét a csapatban és hogy sokszor lesz majd Ő a dontő faktor ahogy a Real-ban is volt így nemegyszer, pont a Juve ellen is.
mindenesetre: Hala Juve!
-
cyberkind
félisten
válasz
Motion_Blur #109689 üzenetére
Igaz már nem követem abszolút a focit, de erre muszáj valamit írnom, úgyhogy kész is.
Akárhogy is nézem ha ő menni akart azt a legjobbkor teszi, nem fiatal, már nagyon látszott, hogy belassult és hasonlók, illetve látta ő mi lett a madridi legendákkal akik a végsőkig maradtak, itt még van reális esélye szinte bármire, Pérez meg okos és üzletember volt, ennél jobb üzlete nem hiszem, hogy lesz, remélem hasonló szép és eredményes utolsó évei lesznek a Juvé-ban, így meg egy-két meccset most már mindenképp beiktatok az olasz bajnokságból, szerencsére a Real-ban mindent elért, sőt...
-
LendvaiFeri1
addikt
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #109701 üzenetére
Szerintem ezekkel a kontrákkal szétszednék az angolokat.
-
LyonnaisFan1
őstag
Te jó ég mi gól lett volna, ha egy kicsit élesebbek a franciák
-
hát egy francia-angol döntő felérne egy cselzi-mu 0-0-val
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Tomato firmware
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!