Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen asztali médialejátszót?
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
ez tuti tizi volt
meg akar pirilapot is ert volna
-
LyonnaisFan1
őstag
Griezmann szépen megdöngette a kapufát
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
DeathAdder #108375 üzenetére
You Made my Day
-
máyköl
veterán
válasz
Soulfly842 #108395 üzenetére
Ha a középpályát stabilizálni akarja, akkor Perezt játszatni Biglia helyett...
-
máyköl
veterán
Betette Messit csatárnak...
Higauin és Aguero is pados.
A franciáknál sem értem ebbe a Lucas -ba mit esznek... Mendy szerintem fényévekkel jobb. De Sidibe is szerintem jobb játékos Pavard helyett. Mautidi pedig bal szélsőként fog játszani, ez is kockázatos, Lemar, Fekir, Tolisso, Dembele szerintem mind jobb választás lett volna.
-
paatrick
őstag
Trónok harca ismeret szükséges:
-
Z'Z"
őstag
Nagyon fájt a nyaka.
Ezt jól megcsinálták.
[link] -
hemaka
nagyúr
LOL, argetinok....
[link]
-
vond
MODERÁTOR
válasz
KubanitoS #108385 üzenetére
Benne van, de csakúgy, mint a magyarok, úgy az angolok ellen sem fogadunk.
Az viszont biztos, hogy eléggé egyedül leszek ezzel a tippemmel. Nem baj, már hozzászoktam. Mindenesetre az már egy jóleső érzés, hogy a sok, németeket toló divatdrukker már koppant egy jó nagyot.
-
-
KubanitoS
veterán
Tippek a döntőre?
Én azt mondom, hogy brazil - horvát lesz.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Napfénysüti #108368 üzenetére
Oda már inkább videó játékosok kellenének 😁
-
Ringman
félisten
-
Cyrin
addikt
-
pohár
félisten
válasz
DeathAdder #108375 üzenetére
neeeeeeeeeeeeeeeeeeee, meghaltam
-
-
L_YKing
addikt
-
Soulfly842
addikt
Collina végtelen részletességgel elemezte a VAR-t, az ítélethozatalokat, a bírói döntéseket. Aki gondolja a teljes -több mint 1,5 órás anyagot is megnézheti.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
zsoltzsolt #108363 üzenetére
Jelen
Jokat lehet rajtuk derulni, mitakarsz -
villamos
őstag
válasz
Igen. Én kizárólag azt nézek. Most ezzel a biszem-b@szom vb -vel még elvegetálok, aztán 21 -én érkezik az igazi BAJNOKSÁG!
Már alig várom.
-
hobizoli
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #108365 üzenetére
Azt se tudom ki van az NB1-be.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
De ott még nincs VAR, így se érdekel?
-
Ringman
félisten
válasz
én vagy 10+ éve nem...
-
bagyulajuve
addikt
válasz
zsoltzsolt #108365 üzenetére
az önsanyargatás erősíti a lelket
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
bagyulajuve #108364 üzenetére
És azt nagyon muszáj?
Még nem fáj annyira az élet, hogy ez még kell hozzá?? -
bagyulajuve
addikt
válasz
persze
-
Ringman
félisten
A Videoton FC július 1-től MOL Vidi FC néven folytatja a labdarúgó OTP Bank Ligában.
-
-
RoyBatty
aktív tag
válasz
Soulfly842 #108356 üzenetére
A spanyolok leírását én sem értem, a csoportkörben pont annyit fociztak, amennyit minimálisan kellett. Ha kaptak egy gólt, akkor újra elkezdtek focizni és 10 perc alatt mindig berámoltak egyet. Az egyik legerősebb csapat a VB-n továbbra is, én a döntőbe várom őket (de minimum a 4-be).
-
Soulfly842
addikt
válasz
KubanitoS #108332 üzenetére
Én személy szerint egy belga - horvátnak örülnék legjobban. A FOCI dicsérete lenne az a meccs! (a tegnapot nem nézve...
)
Bár Martinez szívta a fogát, hogy ezt azért nem kellett volna Januzaj -nak...('Bocsánat kapitány, lecsúszott egy kicsit és gól lett
) Tudat alatt beverte a gólt, mert a braziloknak esélyük se lesz
Bár a realitás sajnos mást mutat.
Döntőre:
Francia/brazil VS spanyol/angol(a spanyolokat játéka alapján soha nem várják oda, aztán valahogy mindig egy gólocskával tovább mennek... bár ez a spanyol csapat most más - de én őket nem írnám le)
-
törölt tag
válasz
RoyBatty #108345 üzenetére
Ez igaz, de a sok utazás azért annyira szerintem nem jellemző. Mármint Oroszország kivételével melyik országban kellene még ennyit utazni?
A szoros határidő pedig csak azokon múlik akik kitalálják a rendszert. Plusz pár nap szerintem beleférne. Vannak annyira profik az ott játszók, hogy egy mennyiség felett már mindegy legyen a pihent napok száma.
Aztán ki tudja mi lenne a jó rendszer, de nekem ez a mostani vb 3. kör egy katasztrófa volt szvsz. -
Monoton
tag
válasz
Soulfly842 #108298 üzenetére
Lejátszhatták volna online egy FIFA18 mérkőzésen
-
Cartevo
őstag
/nagyításhoz a fenti ágrajz jobb kontrasztosan/
-
-
Rawulf
őstag
Na, holnap az asszonyok fogják a távirányítót kezelni...
(az F1 szabadedzés gyenge ellenérv lenne)
-
Cartevo
őstag
válasz
DeathAdder #108292 üzenetére
Ágrajz?
-
TSanya
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #108333 üzenetére
Itt picit bővebben
Majdnem "letüsszentettem" a monitort a röhögéstől
@Ringman: még jó, hogy nem harapta le a nyelvét
Gondolom, indul a mémgyártás erről -
vond
MODERÁTOR
Azért ez még messze nem olyan szar meccs, mint a dán-francia, de tényleg vége lehetne már.
-
Cartevo
őstag
70. perc: "Megpattan!"
Igen, derékszögben... -
törölt tag
Vége lehetne most. Az elmúlt napokat nézve megérdemelnék végre két pontos tippet.
-
Richard!
addikt
válasz
zsoltzsolt #108333 üzenetére
-
vond
MODERÁTOR
Majd a döntőben lesz egy normális angol-belga meccs.
-
LyonnaisFan1
őstag
Sejthető volt, hogy ennyi, és nincs tovább.
-
MPowerPH
félisten
Belgak bevallaljak a brazilokat?
Oltozoben megbeszeltek.
-
Vladi
nagyúr
-
Richard!
addikt
Batshuayi hogy pofán rúgta magát
-
Rawulf
őstag
Ahogy előttem is említették már: Japán vagy Kolumbia következő körre szinte tök mindegy, viszont a kolumbiai ág könnyebbnek tűnik, ergo csodálkoznék ha a belgák elkezdenének gólt rúgni vagy durván szabálytalankodni. Azért ez így gáz...
Csodálkozom... Ezek szerint az angolok akarnak kevésbé focizni és Kolumbiát kapni.
-
törölt tag
válasz
RoyBatty #108297 üzenetére
Lehet hülye kérdés, de miért nem sorsolnak a továbbjutók között?
Az megmaradna, hogy második kap másik csoport elsőt, de nem tudja kit. Persze így is lehetne taktikázni, viszont nem lenne létszükség, mert meglenne az esélye, hogy nem a “legrosszabb” ellenfelet kapná.
Vagy akkor sorsoljanak a továbbjutók között. Igaz elveszik a csoport helyezés lényege, de ennyi áldozat meghozható, ha azt vesszük, hogy ebben a harmadik fordulóban sok meccsen megölik a focit. -
-
adlersson
aktív tag
válasz
Soulfly842 #108296 üzenetére
Érdekes, most egy kvázi jelentéktelen csapat továbbjutása miatt NSO-n már további atombombákat kívántak Japánnak, de Neymar meg hasonló pojácák gimnasztikázása után (a hater-eken kívül) nincs ekkora össznépi felháborodás... Nem mondom, hogy ezzel a játékkal Japán megérdemelte a továbbjutást, de Szenegál sem, valakinek meg oda kellett adni a 2. helyet is.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #108316 üzenetére
hülye T9
viszlát van=viszonylatban
-
vond
MODERÁTOR
válasz
DeathAdder #108315 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, és a biztos továbbjutások után már én is erre számítottam. De attól még azért lehetne egy kicsit futballozni. A rotálás, pihentetés meg sokszor vissza is szokott ütni. Én nem cseréltem volna ki majdnem az egész csapatot, mindkét oldalon.
-
paatrick
őstag
Én a Panama - Tunézia meccset nézem. A gól óta egész jó. Tunézia támad folyamatosan, vannak is jó megoldások. 2. félidőben is biztos menni fognak. Szerintem lesz még gól.
-
-
Vladi
nagyúr
válasz
Motion_Blur #108258 üzenetére
Én meg csóró, azt hittem tízezer forintot.
De azért ifzeti, hogy emelje a színvonalat becses jelenlétével. Mivel szarul csinálja ezrt nem 50, csak 10.
-
vond
MODERÁTOR
Tököm kivan ezekkel a teljesen kicserélt csapatokkal, meg a látványos semmittevéssel. Miért nem lehet egy normális ki-ki meccset játszani rendes felállásban? Annyira nagyon ki kell pihenni a felettébb húzós első két fordulót?
Mindenki ezt várta, igazi focicsemege, itt majd meglátjuk, mit tudnak igazán. Ja, rohadtul megláttuk.
-
-
Z'Z"
őstag
válasz
DeathAdder #108303 üzenetére
Amúgy nincs nagy jelentősége, szerintem.
Japán és kolumbia is verhető.@Ch0b:
Az tényleg nem, de összességében még mindig jobbak, mint japán és kolumbia.
-
szami777
addikt
Csak nekem fura nagyon, hogy a 24 éves Dier a csapatkapitány?
Mi ez a B csapat a belgáknál???
-
KubanitoS
veterán
válasz
DeathAdder #108303 üzenetére
Gerának legalább van fogalma a magas szintű fociról, ő azért letett már valamit az asztalra. Számomra ezerszer hitelesebb, mint egy bohóc Simek, vagy valamelyik mennyei "sztár".
-
-
Z'Z"
őstag
Anglia - Belgium
(Már most ki lehet jelenteni, hogy mind a ketten negyeddöntősök)Ha döntetlen a mai meccs vége: Belgium-Japán; Kolumbia-Anglia párosítás lesz, és ez csak akkor változik, ha az angolok nyernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!