- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
CS@
csendes tag
Üdv!
A mai nap vettem egy X-718F –et. Teljesen elégedetlen vagyok vele. Kimondottan nem szeretem az FPS jellegű játékokat, a célom az extra gombok frankó kihasználása volt, de már ezeknek a konfigolásával is annyi gondom van, hogy azt még leírni is sok lenne. A szoftver elképesztően pocsék, a CDn mellékelt driver külön vicc, hogy user defined után folyton megfagy. A gyártó oldaláról leszedett 7.80al ez a fagyogatás már elmúlt, de ettől függetlenül továbbra sem értem miért nem mutatták meg egy felhasználónak rövidke próbálgatásra mielőtt úgy döntöttek volna, hogy ez így jó lesz. A quickmenüknek totálisan nincs semmi értelmük, mivel közvetlenül még egy exe fájlt sem képesek futtatni csak a béna user defined –be, amit mire elérek már nincs is semmi értelme az egésznek. Összességében nagyon megbántam, hogy pénzt adtam érte, de ha már itt van gondoltam próbálkozok vele és összerakok benne pár olyan menüt ami esetleg számomra hasznos lehet. Sajnos itt is koppantam(lehet, hogy ez az én bénaságom, sőt valószínű), mert miután hosszú órákat pöcsöltem vele utána nekiálltam keresni egy ini fájlt vagy bármi hasonlót, ami az általam elkészített beállításokat tárolja, mert egyik porcikám se kívánja egy windows újratelepítés után ezt ismét megcsinálni. Természetesen nem találtam ilyet. Gondoltam akkor megpróbálkozok némi reg fájl nézegetéssel mire már azt hittem megvan a megoldás. Gondoltam kipróbálom, hogy elmentem a reg fájlokat és gyorsba felghostoltam egy régi windowst, majd benyújtottam neki az általam mentett reg fájlokat. Természetesen mindent megjegyzett, kivéve a saját menüimet, ami miatt az egészet elkezdtem.
Mindenestre, ha valaki megtudná mondani, hogy mégis mit mentsek el, hogy ne kelljen minden egyes windows ghostnál előröl kezdenem az Settings/UserDefinedben 1x már megcsinált beállításaimat, azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Légies iPhone halvány színei
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest