- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egérpad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CS@
csendes tag
Üdv!
A mai nap vettem egy X-718F –et. Teljesen elégedetlen vagyok vele. Kimondottan nem szeretem az FPS jellegű játékokat, a célom az extra gombok frankó kihasználása volt, de már ezeknek a konfigolásával is annyi gondom van, hogy azt még leírni is sok lenne. A szoftver elképesztően pocsék, a CDn mellékelt driver külön vicc, hogy user defined után folyton megfagy. A gyártó oldaláról leszedett 7.80al ez a fagyogatás már elmúlt, de ettől függetlenül továbbra sem értem miért nem mutatták meg egy felhasználónak rövidke próbálgatásra mielőtt úgy döntöttek volna, hogy ez így jó lesz. A quickmenüknek totálisan nincs semmi értelmük, mivel közvetlenül még egy exe fájlt sem képesek futtatni csak a béna user defined –be, amit mire elérek már nincs is semmi értelme az egésznek. Összességében nagyon megbántam, hogy pénzt adtam érte, de ha már itt van gondoltam próbálkozok vele és összerakok benne pár olyan menüt ami esetleg számomra hasznos lehet. Sajnos itt is koppantam(lehet, hogy ez az én bénaságom, sőt valószínű), mert miután hosszú órákat pöcsöltem vele utána nekiálltam keresni egy ini fájlt vagy bármi hasonlót, ami az általam elkészített beállításokat tárolja, mert egyik porcikám se kívánja egy windows újratelepítés után ezt ismét megcsinálni. Természetesen nem találtam ilyet. Gondoltam akkor megpróbálkozok némi reg fájl nézegetéssel mire már azt hittem megvan a megoldás. Gondoltam kipróbálom, hogy elmentem a reg fájlokat és gyorsba felghostoltam egy régi windowst, majd benyújtottam neki az általam mentett reg fájlokat. Természetesen mindent megjegyzett, kivéve a saját menüimet, ami miatt az egészet elkezdtem.
Mindenestre, ha valaki megtudná mondani, hogy mégis mit mentsek el, hogy ne kelljen minden egyes windows ghostnál előröl kezdenem az Settings/UserDefinedben 1x már megcsinált beállításaimat, azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen NAS-t vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egérpad topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest