- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- RAM topik
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Steam Deck
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- TCL LCD és LED TV-k
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egzee
őstag
Nekem sosem volt görgő problémám...
Illetve hazudok, mert a 708-asomnak a görgő műanyaga és a gumiborítás között eleresztett a ragasztás és azt meg kellett ragasztani... Egyébként imádom őket és zsinórban a 3. egerem is X7-es lesz.
-
Egzee
őstag
válasz
olbaidhun #1083 üzenetére
Na ezt a formát rövid újjúaknak nem ajánlom... Az ujjam nem a mikrokapcsolót nyomta és a műanyag elfáradt... Jó, én mondjuk ha nagyon akartam lőni akkor nagyon nyomtam a gombot
de eddig mással nem volt ilyen gáz, sőt az elődjével sem, ami ugyan így nézett ki csak a lakkos fekete/piros egérke volt.
Hát ez lett belőle! LINK
EGYÉBKÉNT IMÁDTAM! KÖVETKEZŐ IS A4TECH LESZ ÉS MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM!
Persze ebben az egérben már van körülbelül 700 óra CoD4, 100 óra Diablo II stb... Kiszolgálta magát! Iponban lehet kapni a legújjabb lézeres széria pókemberes egerét, lehet megveszem, lehet rendelek egy olyat amilyet tényleg szeretnék és egy g800-as billt is... Ipon azt mondja, hogy ő csak azt tudja szerezni ami van...
-
Egzee
őstag
válasz
fasirTTT #1071 üzenetére
Én is most szemezek vele, de a báttya az XL-760H jobban tetszik... Mivel az iponban láttam az általad említett egerentyűt ezért írtam is nekik, hogy nem tudnak-e más fajtát is beszerezni, mert akkor hozhatnának nekem egy évek óta áhított G800-as billt is!
Most tört el az X710-F-em gombja, de ez azért van mert nagyon rövidek az ujjaim és nem a mechanikát nyomtam hanem a műanyagot... mind1 került vagy 3000-be...
Ezért nem veszek én 10ezrekért ilyen szarokat!
-
Egzee
őstag
Írtam egy levelet az A4Technek, hogy megtudhatom-e valamelyik magyar A4Tech forgalmazó nevét, mert szeretnék venni egy új bill-t egy G800-ast és egy Új Oscar szériás asszem 740es egérkét... Még mindíg nem válaszoltak, megvárom mit hoz a holnap...
-
Egzee
őstag
válasz
gabber01 #529 üzenetére
Tökéletesek ezek az egerek! Az enyém csak egy alapmodell, de ütöttem, vágtam és semmi baja sem volt... egyszer kellett szédszednem, mert a görgő gumija elforgott a görgőn... Adtam neki pillcsi ragasztót, és ismét tökély lett! Játékra és netezésre is tökéletesek!!! Kényelmesek, nagyok és jó a mechanikájuk! Japán Omron kapcsolók vannak bennük, amik világviszonylatban a csúcson járnak!!!
Minőségre nincs panasz! Best Buy!
-
Egzee
őstag
Nah re!!! Bocs a kihagyásért!!!
Ha valaki most, vagy a jövőben választ egeret, akkor az ne a krómosat vegye... Nokia feeling, hogy egy idő múlva lekopik a króm róla!
Nah akkor beszéljünk a dpi-zésről! Jó példa rá, ha lehasalsz COD2-ben akkor lassan fordul! Ezt a DPI állításával fel lehet gyorsítani...
Én is kinéztem most egy új egérkét magamnak... De az már a legújabb A4Tech X7 Full speed gaming széria... Miért??? Mert nem 200Mhz-es frissítési sebességet használ az USB porton keresztül, hanem a MAX-ot 500Mhz-et! Ezzel gyorsabban reagál az egér!
És még szép is a legújabb asszem X750BF...Játéknál a wireless kizárva!!! Lemerülhet war közepette, a vezeték nélküli mindíg lasabb stb...
-
Egzee
őstag
Sajnos egy-két hátulütője az egérkének, hogy inkompatibilis újjabb rendszerekkel... Nekem egy idő után leáll...
Én már nem vennék ebből a szériából, csak a full speed USB-sből!! Az tuti jó lesz, mert ha nem akkor veszek valami cyber-snipa-t vagy logit...
Drágák, de nem akarok kínlódni! Ha valakinek hibamnetesen megy az X7 akkor nagyon jó vétel!!! -
Egzee
őstag
[link]Apu, Anyu! Én döntöttem! Ilyet kérek karácsonyra!
Kicsit királyul néznek ki! Elmehet a Logitech a náthába! Tudjátok mikor adok ki egy egérér 15ezret! Meg a f@szomat!Egy Logi bill+egér annyiba kerül mint egy komplett vízhűtés??? Hát meg anyád! A legjobb ár/érték aránnyal rendelkező egerek ezek!
Azért a Wendel gyerek alá beb@sznék egy ilyet, akkor kíváncsi lennék mit alkot vele!
Jó, persze... Azért egy komoly egér súlyozható meg miegyébb... De a könnyűt meg megszokod! Nem kell kiadni +5000-ret ilynért... -
Egzee
őstag
Hát... Ezen a kígyómintáson jó vastag a festék, de minden le tud kopni... Az én 708-asom "fényes" anyagában festett, és nekem sosem kellett félnem, hogy valahol lekopik róla a festék... Ellenben a 718-ason az a króm csík engem aggasztana... Ha olyan jó minőségi mint a Nokia telefonokon, akkor masszív használat mellett adok neki 1 hónapot, és meglátszik... Egyébként idáig akármelyik más egeret megfogtam, azt mind furcsának éreztem, mert erre az egérkémre úgy rááll a kezem, mintha egy kis kesztyűbe dugnám a keszem!
-
Egzee
őstag
Sziasztok! 2 éve vettem egy ebbe a kategóriába tartozó tökéletes egeret!!! Imádom! De mióta új gépet vettem, valamiért mindíg kifagy, előre meg nem jósolható időkben... Másik gépen nem okoz ilyen problémát! Próbáltam driverrel, annélkül de semmi... Azóta már volt egy alaplap csere ugyan olyanra, és ezzel is csinálja... Mondom, az előző gépemmel probléma mentes és más gépekkel is... Megutált, vagy megharagudott???
Eddigi legjobb egerem, legjobb ár/érték arányú! Ne mondja már mindenki, hogy másol a A4Tech, mert lekaparom magam!!! Szerintetek kinek volt az első DPI beállítást a görgő színével megmutató egere??? Az A4Technek! Mikor néznék én rá egy G7-esnek a kijelzőjére játék közben??? Ez meg világít, és a színéről megállapítom... A kígyóbőr mintára gondoltok??? Hát szerintem nem a Logi volt az első aki ilyet alkalmazott!Plz segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - AQUA garancia 2026.04.20
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest