Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Egérpad topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Raspberry Pi
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANT
őstag
Ha nem a talpak alá van rejtve a csavar (amit kétlek), akkor ez pattintós változat lesz.
Ezexerint ez az egér ma is ugyanolyan sz@r, mint kb. két éve. Akkor volt nekem ugyanilyen rágcsálóm, ugyanezzel a hibával. Kicserélték a paneljét is, de a dupla(-tripla!) kattintós hiba megmaradt stabilan.

-
-
ANT
őstag
Kígyóbőrös, csúszásgátlós egér (pl. X-750BF) tulajdonosok közül járt már valaki úgy, hogy az egér elkezdte levedleni a bőrét? Kis darabon ledobta a felső réteget, alatta meg a megszokott fényes felület virít.

-
ANT
őstag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Tudtommal az F sorozat a csúszós. A BF, FS nem. De nekem ezek közül pont az FS-el nincs saját tapasztalatom.

-
ANT
őstag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Azokat nevezi a nép izzadósnak, amelyek fényes fekete felületűek, krómcsíkokkal. Bár ez is kissé szubjektív, nekem van-volt több "izzadós" egerem is (X-718F, X-750F), és nem izzadtam bele.
-
ANT
őstag
Kicsit hitetlenkedve olvasom, hogy A4TECH-nél már nem divat, hogy PS2 átalakítót is adnak az egerükhöz.
Ez mióta? És melyik típus(ok)nál? -
ANT
őstag
Esetleg több driver verzió kipróbálása? Nekem van/volt X-718, X-750F, most meg egy X-750BF, de mindegyik ment Smart X7 driver 7.72, 7.80 verzióval is.
Ha ez sem, akkor gariztatás?Szerk: régebben egy A4TECH-el volt olyan tapasztalatom, hogy csak sokadik driverrel ment, de az vez.nélküli volt.
-
ANT
őstag
Nem egyedi eset. A4TECH X7 koppintást már elkövetett az OCZ is.
-
ANT
őstag
válasz
ballington
üzenetére
Akkor ez kell neked.

-
-
ANT
őstag
Nem tudom, érdekel-e még valakit az X-750BF változat? Mert egy másik totyikba hozta a hírt egyik kolléga, hogy látott ilyen egeret a győri Árkádban. Úgyhogy aki még mindig erre vágyik, keresésre fel!

-
ANT
őstag
Pffff, ez érdekes!Esetleg az adó-vevőt nem zavarja vmi a közelben? Amúgy milyen USB aljzatba dugtad - közvetlen alaplapiba vagy esetleg PCI-os bővítőkártyába? (Ez utóbbiak között vannak olyanok, amik érdekes dolgokat tudnak produkálni. Pl. kollégámnak egy ilyen USB-re közvetlenül rádugva simán megy a pendrive, USB hosszabbító kábelen keresztül viszont meghal.)
Ha ezek egyike sem, akkor sajna nincs több ötletem! -
ANT
őstag
Sajna az egér saját driverével nem tudok Zoom-ot hozzárendelni az oldalsó gombokhoz. (Saját driver nélkül nem is lehet programozni a plusz gombokat!) Elismerem, hogy játékos egér az X-750, csak az a helyzet, hogy nem egyedül én használom. (Asszonynak kellene Office alkalmazásokhoz meg egyebekhez a Zoom, de a dolgok állása szerint kénytelen lesz lemondani erről!)

-
ANT
őstag
Hi! Az NB-70 egér problémája nem az enyém, úgyhogy hsz-ed első részét se tekintem magaménak!

Az egér oldalsó gombok beállítása annál inkább: nekem éppen a Zoom funkció kellene (előző egeremnél már hozzászoktam!), de a beállításoknál a legördülő menüben nincs Zoom! Akkor hogyan tudom mégis beállítani erre? (X-750-ről van szó) -
ANT
őstag
Na, megvolna az új egér! Mindjárt egy kérdés a régi tulajokhoz: a két oldalsó gombot milyen funkcióra programoztátok (mire célszerű?) Én a Zoom in - Zoom out verziót kerestem,de ilyen sajna nincs!

-
ANT
őstag
Üdv! X750F vásárlását tervezem, de volna egy kérdésem a jószággal kapcsolatban. Komálja ez az egér az alátét nélküli használatot? Én ugyanis bükk színű asztalon használnám, alátét nélkül. Működni fog így?
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik tápegységet vegyem?
- Assetto Corsa Rally
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Amúgy küldtem privit!)
Te a Zoom meg Melee beállítást játékon belül érted?